obayifo
|
semper, čestitke! upam, da je tahudo za vami, naj te nič ne boli, lepo se pocajtajte, pazi nase in naj očka nosi Klemna po rokah. moj se boji, kako bo malo krhko bitjece prekladal, pa sem mu povedala, da tut taki junaki pridejo in je prec reku, to pa je fant! tega me pa ne bi blo strah lana, čestitke za malo pikico, ki bo zdaj hitro rasla v tvojem bušiju, boš vidla, kako bo minilo... spelka, bos pa mojster za špikat, pa saj bo šlo tut to hitro mimo jaz grem pa popoldan v lab dat kri za vse možno.. potem pa na ctg, me prav zanima, kako bo naš fant razpoložen. trebuh mi otrdeva kar naprej, mali veselo brca in rine ritko pod desna in noge pod leva rebra, vsake tolk časa me mal rafalno zboksa dol pr mehurju, pa ne vem, al tut z glavo miga al kaj, v glavnem me vsak tolk zvije kot bi bil v nožnici, da o lažnih preplahih, da je treba 'kakat' ne govorim, k me skos tišči tam zadej. noge mam kt en slon in vezi v kolkih mi hoče potrgat, da komej hodim. pa sej bo šlo še prehitr mim, sej vem. smo mel včerej obiske in je tašča ves čas navijala, boš vidla, da bo prej, boš vidla, da bo prej... no, še v lekarno skočm popoldan in pol mislm, da mamo vse, sam prpravt bo treba. delat se mi pa res nič več ne da. upam, da bo zdej par dni kej manj kot 30°, da bomo vsaj dihal lahko bom zvečer sporočila, kako je blo, upam, da ne bo kakšne gužve, da ne bom 3 ure tam...
|