Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Semper* - pa nena ga nori zdaj. Ka še te tu delaš? Gasa po stopnicah nooooo. Da se potem lahko hvalim z jasnovidnostjo . No, še vedno lahko prideš k meni stanovanje spucat : sama vožnja do Prekmurja je že ena stvar več za pospeševanje akcije, pucanje in ribanje stanovanja itaq (če bom jaz v nadzoru je to še samo potenčno), pa še pesjana lahko pelješ na sprehod potem. Ne sekiraj se poznam eno full (oz kar dve) dobro babico, imamo novo P, pa pobalinček bo prekmursko gučal brez problema, pa... no... se še kaj najde Tvoj datum stave mi je pa všečen. Madonca, ti pa imaš ideje Drugače pa danes ne delam drugega kot "pospeševanje akcije" Sem šla na sprehod po gozdu, prišla nazaj čist prešvicana in s popadki na 5 minut, pred tem pa sva bila z še pri tisti prijateljici, ki je ne bo v P, ker gre jutri na morje Do njih je en del luknjaste makadamske poti - me je ful premetaval po avtu No, ampak kljub vsemu, jaz še vedno ne vem, kaj naj. Popadke mam tudi na 5 minut, ampak nič kaj dosti ne bolijo, pa če nisem pozorna, kakšnega tudi ne čutim. To po moje še ni to Ker vse pravijo, da ko je pravi popadek, to veš ... meni se do sedaj še noben ni zdel tak , kej posebno boleč V P pa tudi ne bi hodila brezveze, pa da me pol pošljejo domov, ali pa (še hujše) tam nekaj umetno maltretirajo ... Se mi zdi, da kar napredujemo, glede na to, da se še v četrtek ni nič dogajalo V glavnem, jaz sem čist zmedena IZVIRNO SPOROČILO: Reby Oj nosečkice, vam je kaj vroče? Men se dnevi tako vlečejo... Dopoldan še kam grem, kaj naredim, potem pa se do večera prekladam po kavču. Semper - vsakič, ko dobim sms, hitr letim gledat, pa še nč novičk, zdej bi pa že lahko kaj blo Špelka - ja, sej bi že blo fajn met štručko, bi se vsaj s čem zaposlila, enih 14 dni še nej bo kr pr men, pol pa lahko pride. Po eni strani komaj čakam, po drugi je pa kr fino met trebušček, ga bom pogrešala. Ti si še daješ injekcije? Reby, jaz do kosila nekako preživim, skuham še brez problema, potem pa, že ko jem, me začne oblivati in zalivati in po kosilu grem lahko samo še počivat. Navadno kar v spalnico, ker je to pri nas najhladnješi prostor v hiši. In dejansko potem do večera ne naredim nič. Zvečer grem pa na RR, pa še tam kaj napišem Bumo, pozdravček! Uživaj srečo, ti jo privoščimo 100% Goldy, naš bo imel tudi kmalu 5 kil Bo mel še kaj drugega zmečkanega, če misli bit še dolgo pri meni
|