|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
1.8.2009 17:58:54   
Goldy
Reby - mi smo spet leteči. Zdajle gremo v park, prej smo se šetali že po Ce parku. Kmalu boš imela vašega pobča v naročju. user posted image Naša je zdaj že tak pravi dojenček in ima že skoraj 5 kg.

Semper - naša je ležala tako po desni strani.user posted image  In posledično je vsekakor želela svojo ritko stišat pod moja rebra...user posted image  Je pa imela malo zamaknjen nosek zato (je ves čas bila tako obrnjena), ko se je rodila, ampak zdej je že čist raven. user posted image  Jaz bom pa morala malo pogledat dihanje. Nisem več ziher, če se še spomnim.user posted image user posted image

Se še pol kaj javim, šibamo ven...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
1.8.2009 19:22:14   
Reby
Goldy - vi ste pa ful pridni. Komi čakam, da bom spet vidla Aljo user posted image
Se* - zdej bi naju moralo gnezdenje grabit, pa pr men nekako ne gre, sem bla prej bolj pridna, prot koncu pa se mi nč ne da user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
1.8.2009 20:00:10   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Se* - zdej bi naju moralo gnezdenje grabit, pa pr men nekako ne gre, sem bla prej bolj pridna, prot koncu pa se mi nč ne da user posted image

Ah, nč se mi še ne gnezdi preveč... user posted image user posted image user posted image Mogoče bo jutri kaj, ko bo moj na špilu user posted image user posted image user posted image user posted image Bom poročala...

Kaj pa če sve v stanju ''zanikanja bližine PDP-ja''? Meni se zdi, da je moj dan D še nekje daaaaleeeeč kot oktober. Čakam, da buši začne rast

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
1.8.2009 21:13:48   
Bumo
Evo mene...
mi smo od včeraj doma. Kaj več bom naisala kmalu. Tako sem srečna, da še kar skoz ne verjamem.user posted image user posted image
Ni bilo ravno lepo, ker sem močno zakrvavela ponoči iz petka na soboto ampak naši doktori zrihtrajo vse.user posted image
Se jutri oglasim s svojo zgodbico in pa s slikico čudovite pirnceske.
En lep pozdravček in hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
1.8.2009 22:55:06   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Semper* - pa nena ga nori zdaj. Ka še te tu delaš? Gasa po stopnicah nooooo. Da se potem lahko hvalim z jasnovidnostjo user posted image user posted image user posted image user posted image . No, še vedno lahko prideš k meni stanovanje spucat user posted image : sama vožnja do Prekmurja je že ena stvar več za pospeševanje akcije, pucanje in ribanje stanovanja itaq (če bom jaz v nadzoru je to še samo potenčno), pa še pesjana lahko pelješ na sprehod potem. Ne sekiraj se poznam eno full (oz kar dve) dobro babico, imamo novo P, pa pobalinček bo prekmursko gučal brez problema, pa... no... se še kaj najde user posted image user posted image user posted image
Tvoj datum stave mi je pa všečen. user posted image

Madonca, ti pa imaš ideje user posted image user posted image user posted image
Drugače pa danes ne delam drugega kot "pospeševanje akcije" user posted image Sem šla na sprehod po gozdu, prišla nazaj čist prešvicana in s popadki na 5 minut, pred tem pa sva bila z user posted image še pri tisti prijateljici, ki je ne bo v P, ker gre jutri na morje user posted image Do njih je en del luknjaste makadamske poti - me je ful premetaval po avtu user posted image

No, ampak kljub vsemu, jaz še vedno ne vem, kaj naj. Popadke mam tudi na 5 minut, ampak nič kaj dosti ne bolijo, pa če nisem pozorna, kakšnega tudi ne čutim. To po moje še ni to user posted image Ker vse pravijo, da ko je pravi popadek, to veš ... meni se do sedaj še noben ni zdel tak user posted image , kej posebno boleč user posted image V P pa tudi ne bi hodila brezveze, pa da me pol pošljejo domov, ali pa (še hujše) tam nekaj umetno maltretirajo ... Se mi zdi, da kar napredujemo, glede na to, da se še v četrtek ni nič dogajalo user posted image

V glavnem, jaz sem čist zmedena user posted image

Oj nosečkice, vam je kaj vroče? Men se dnevi tako vlečejo... Dopoldan še kam grem, kaj naredim, potem pa se do večera prekladam po kavču.
Semper - vsakič, ko dobim sms, hitr letim gledat, pa še nč novičk, zdej bi pa že lahko kaj blo user posted image
Špelka - ja, sej bi že blo fajn met štručko, bi se vsaj s čem zaposlila, enih 14 dni še nej bo kr pr men, pol pa lahko pride. Po eni strani komaj čakam, po drugi je pa kr fino met trebušček, ga bom pogrešala. Ti si še daješ injekcije?

Reby, jaz do kosila nekako preživim, skuham še brez problema, potem pa, že ko jem, me začne oblivati in zalivati in po kosilu grem lahko samo še počivat. Navadno kar v spalnico, ker je to pri nas najhladnješi prostor v hiši. In dejansko potem do večera ne naredim nič. Zvečer grem pa na RR, pa še tam kaj napišem user posted image user posted image user posted image

Bumo, pozdravček! Uživaj srečo, ti jo privoščimo 100% user posted image user posted image user posted image

Goldy, naš bo imel tudi kmalu 5 kil user posted image user posted image user posted image Bo mel še kaj drugega zmečkanega, če misli bit še dolgo pri meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
2.8.2009 6:20:41   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Bumo - super, da ste že doma, se mi zdi, da je tako hitro minilo. Komaj čakamo slikice user posted image
Semper - dejmo, dejmo, da te midve s Se* ne prehitiva user posted image  Če ne prej, bo pa ziher 6.8., ko je polna luna.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
2.8.2009 10:20:42   
Serendipity
Bumo - superca, da ste doma. Ko bo čas & volja pa bi res rade videle tvojo lepotičko in prebrale tvojo zgodbo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Madonca, ti pa imaš ideje

user posted image Pa še niti pošteno začela nisem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da je to to - saj ni nujno da boli boli. Vsako boli drugače... Držim pestke...

No, mene je pa ponoči nekaj zaštihalo - sem mislila, da je popadek user posted image (ma, če pa ne vem kak to ''zgleda'', nooo user posted image user posted image user posted image ), pa je zgleda naša pupa oreng brco atiju namenila zaradi nočnega koncertiranja, me je pa prav vrglo v zrak od bolečine... D

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
2.8.2009 17:01:23   
anci banci

anci banci - super, ste pa že res zrasli user posted image  A si že dala kakšno novo slikico v album?

ojla

reby .. nisem še uspela dati novih slikc v album... me svit toliko okupira če ne drugega da ga skoz opazujem

sempre

bom dihala... čeprav iskreno sem že malo pozabila kako je to... ampak bom hitro prišla v formo

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
2.8.2009 18:11:16   
Reby
Naša Semper je že od 11 v P, pa se še ni nič pretresljivega zgodilo do zdaj, ko ji je odteklo ene 3 litre vode, tako da dihajmo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
2.8.2009 18:15:14   
a.jrad1
Semper dihajmo........in navijajmo :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
2.8.2009 19:45:21   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1

user posted image user posted image

(odgovor članu a.jrad1)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
2.8.2009 20:33:58   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1

Še jaaaaaaaaz!
Dajmo naša Semper*!!!!!!!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
2.8.2009 20:45:09   
sabsa
Semper dajmo! Upam, da si sedaj že proti koncu, mogoče si že celo zaslišala jok svojega otroka. Drži se!

Neposredna povezava do sporočila: 3913
2.8.2009 20:47:43   
lučka 25
Najprej Semper* navijam, diham,.... user posted image user posted image user posted image

anci banci, lepo da uživaš s Svitom. A ne, je kar delo, ves čas nekaj, če ne drugega pa kot praviš opazovanje majhne štručke.

Se* in Reby, pa vidve bosta tudi kamlu dihali. Potem pa že Kruce, pa obi, pa.....ma bo prav gužva. Saj se mi bo kar v glavi vrtelo od vsega dihanja.user posted image

mojsonček, ja prav fletna j tale vaša pupa. Mi smo v redu, samo Neža je včasih malo scrklanka, bi bla v naročju pa se cartala user posted image . Prav zdajle pa nama ga je malo zagodla, ni hotla ne spat, ne se cartat, ne telovadit oz. raziskovat,...samo jok, jok, jok in to s krokodilčjimi solzami. Nimava pa te sreče, da bi v vozu zapala, se tudi tam kar naprej dere. Ah, bo že, pa saj šele lezemo proti 6 tednu, ko se en drugega pa že malo bolj navadimo.

Bumo, lepo da ste v redu. user posted image

Vse ostale nosečke, vidim da vam gre dobro, da lezete poačasi in hitro proti PDP. user posted image

No, naša Neža je pa zdaj že 4 noči spala po 2x 4 ure (prej se je vedno zbujala na 3 ure), danes pa celo eno rundo 5 ur. Kako se je pa mamica naspala.user posted image

Pa še en nasvet. Saj sem vam že pravila o moji spokani desni bradavici. No, mi ni pomagal ne Bepanten, ne Lanolin. Pomagalo mi je od moje babice šentjanževo olje. To olje tudi malo zmehča bradavice, da niso vse suhe, pa otroku nič ne škodje, jih ni treba umivati pret dojenjem (preverjeno tudi iz knjig o otroku) Pa tudi od Neže ritka je bila malo vneta, pa ga je ta oljček pocajtal. Tako da ni ga čez domače rcnije. user posted image Sem rekla, da vam maoram povedat, dat en nasvet, če bo še katera to rabila (upam da ne bo potrebe, pa vseeno).

Neposredna povezava do sporočila: 3914
2.8.2009 21:43:42   
obayifo
sempeeeer user posted image user posted image user posted image , dihamo dihamo!
nej gre vse čim lažje, lepo in hitro in potem se cartajte na vso moč
user posted image mi bomo pa nestrpno čakal novičke

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
2.8.2009 22:51:24   
Kruce Fiks
No in kdaj pridem jaz tu gor? Verjetno je že vsega konec?? Ma alora DIHAM pa za rezervo

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
3.8.2009 6:15:20   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Semper se mi še ni javila, zgleda, da je imela dolgo noč. Takoj, ko bo kaj novega, javim.
Lučka - lepo te je spet videt na RR. Sem ravno zadnjič videla šentjanževko na sprehodu in jo bom danes natrgala, olivno olje pa imam domače in bome kar danes namočila.

Pa navijam danes za našo Lano in za user posted image  user posted image , Obi - tudi ti lepo opravi na CTG
Ponedeljek, 03.08. 
Lana70 - UZ
obayifo - CTG
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
3.8.2009 8:36:09   
Reby
Končno sporočilce od Semper user posted image

Ku-ku, Klemen tu! Ob 4.05 so mi s pomocjo carskega reza pomagali na svet. Velik sem 58 cm in imam 4150 g. Mamica in očka sta presrečna user posted image
user posted image
Čestitke za pravega korenjaka  user posted image  user posted image  user posted image  Mamica se je kar namatrala, ampak je že zdej vse za njo in pozabljeno.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
3.8.2009 8:50:59   
miska73
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Semper in očka.
Bravo za takega korenjaka.
Upam, da boš čimprej okrevala in da se nam kmalu javiš od doma.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
3.8.2009 9:19:34   
gigi1

Končno sporočilce od Semper user posted image

Ku-ku, Klemen tu! Ob 4.05 so mi s pomocjo carskega reza pomagali na svet. Velik sem 58 cm in imam 4150 g. Mamica in očka sta presrečna user posted image
user posted image
Čestitke za pravega korenjaka  user posted image  user posted image  user posted image  Mamica se je kar namatrala, ampak je že zdej vse za njo in pozabljeno.

Čestitke Semper in očiju. Upam, da boš hitro okrevala.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
3.8.2009 9:25:43   
miklarom
semper - joj diham tudi jaz , diham,diham

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
3.8.2009 9:27:18   
miklarom
semper in očka - iskrene čestitke za KLEMENA, je pravi korenjakuser posted image user posted image user posted image   , sem vedla da bo čez vikenduser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
3.8.2009 9:29:27   
miklarom
Ponedeljek, 03.08. 
Lana70 - UZ
obayifo - CTG
user posted image user posted image user posted image

navijam  za danes

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
3.8.2009 10:01:03   
Rakica_80
Lana70 sporoča, da greje enega močnega korenjačka Velik, pa je že 14mm
Lana moja, lepo uživaj med nosečnostjo pa dosti razvajanja
Enako želim tudi vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
3.8.2009 10:33:43   
Kruce Fiks
Halo Lanči bravo! Upam da si je dotore vzel čas in odpravil tvoje dvome....

Čestitke Semper & Co! Da le ni bilo preveč hudo - težko!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 3.8.2009 10:35:27 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?