|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
30.7.2009 13:30:53   
Zofy
Terida, bravo za lepo uspavanje in za sestavljanjeuser posted image . vaša Erika je itak že ko je bila stara 1 leto ful zlagala lego kocke. Julija pa ni tak tip, je bolj po atiju in jo bolj knjige zanimajo. Knjige so zakon. Zdaj je ful in Volk in 7 kozličkov, imam kartonko in lahko povem pravljico v 2 minutah. In mi jo skozi nosi in ji morem pripovedovat. Drugače pa še nismo nekli pri pravljicah. Ji raje 3 pesmice zvečer zapojem, pa zaspi. ČE pa je utrujena pa itak zaspi brez kakršnekoli pomoči.

Puščanje pri starših: jaz sem pri mojih pustila kar iz prve za en teden oz. pet dni. Sem jo pripeljala v nedljo in šla, ko je šla spat in bila v petek ob 16h že pri njej. Menda ji je bilo kar hudo, samo pri mojih se ful dogaja in se je zamotila. Sta ji naredila gugalnico, hodili so na morje, jedli sladoled, itd... in ker sta 2, ji ni bilo preveč dolgčas. Se pa je malo drugače obnašala kot ko sem še jaz zraven. Malo bolj tečkana je bila, samo mama pravi, da je super za 16 mesečnega otroka. Tudi jedla je ful, lepo spala. Se mi zdi, da je bilo prva 2 dni malo kjrize, pol ni bilo več panike. Pa ne govorim o krizi, krizi, pač malo je bila tečkana.
In pol, ko sem prišla ponjo, me je bil avesela, ma še vedno je bila skozi pri noni na rokah. Edino ko sem se odpravljala nazaj proti Lj, je mislila, da jo bom tam pustila in se je ful jokala.
To nedeljo pa jo pri tašči pustimo (sej jaz jo nebi, ekr ji ne zaupam, samo se nočem z možem kregat) in jo pridemo iskat v sredo po službi. Več ji jo ne pustim za nič na svetu!!user posted image
Aja, enkrat sva edino Julijo pustila, da je spala pri noni, midva sva pa bila v sosednji sobi. Ma ker sva šla zvečer ven, sem jo dala spat k mami in je mama z njo zjutraj ustala, ji dala zajtrk, šla ven... midva pa sva malo potegnila. In nas ni pogrešala sploh, zato s emi je zdelo, da jo lahko pustim tudi za malo dlje.

Joooj, kako sem se razpisalauser posted image

NČK, Špela100, san welcome back. user posted image user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
31.7.2009 7:46:32   
terida
Zofy, hvala za odgovor. Jaz ne vem, če bi jo že prvič pustila za en teden... Moj pa je sploh komplikator. Ko sem mu omenila to varianto, je rekel, da par dni je že ne bo pustil same user posted image A on bi to po urah uvajal ali kaj user posted image Se mi zdi, da bo on ločitev slabše prenašal kot Erika user posted image

Mi ji zvečer beremo pravljice bolj zato, da ji nekaj govorimo v enakomernem tonu, da se umiri in tako lažje zaspi. Beremo ji iz nekih starih knjig - vsak večer drugo pravljico. To ni tisto, ko bereš ene in iste, ki si jih otrok potem tudi zapomni. Po moje Erika sploh ne posluša besedila pravljice oz. imam občutek, da ji je čisto vseeno kaj ji beremo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
31.7.2009 8:18:03   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

aja še to na hitr... dinki, pri nas sem tud jst bolj sama za vse, sam sem se že navdila. sm kar sama kriva, ker sem ga razvadla in ga nisem nikol prosila za pomoč, pa če smo šli ven, mi je bilo ljubše da gremo vsi skupaj. edino na morju, medtem ko kuham, grejo on in otroci en krog. drugače delam vse jaz. tudi razvažam v času šole, vrtcev... pa še tako službo ma smotan urnik do amena, no, ampak še dobr, da jo ima...

San, ma ti si pa res ena super ženska user posted image . Mi je všeč pri tebi ker se mi zdi, da vse narediš z lahkoto pa še nikoli se nič ne pritožuješ. Sej jst sem tud svojga tko navadila, bi mu mogla že na začetku več dela dajat, a kaj ko sem si Titka montirala nase user posted image user posted image . Bo že....tako kot praviš ti, vsaj službo imajo pa če še slaba ni pa toliko bolje user posted image  čeprav ni prav, da nam nič ne pomagajo.

NČK s hrustljavo barvo dobrodošla nazaj user posted image user posted image . Super, da ste uživali!

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

aja, tale FB, a zdj ste pa kr tam? Joj, kaj a naj grem še js ... ???

ja pa dej, samo še ti nam manjkaš user posted image

Špela100 tudi tebe je lepo ponovno brati user posted image  si me takoj nasmejala  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

A čmo potem kar dorečt, da se dobimo naslednji teden v četrtek 6.8. ob 16.30 v Mostecu?

Ok!

super, zmenjeno user posted image
San, pridi tudi ti in še ostale Lj.

Imam vprašanje za vse tiste, ki ste svoje otročke že puščale pri starših za več dni: Koliko dni ste poskusile prvič? Kako je šlo?

kot veš sem tudi jaz ena izmed tistih, ki sem Titka že pustila pri tašči in tastu takrat ko sva šla v Pariz. Kako je bilo sem že takrat napisala. Mene je pred tem ful morilo, sem imela mešane občutke. Po eni strani sem vedela, da nima smisla, da ga vlačim s sabo ker sva se potepala po cele dneve, uživala v nočnem življenju, podzemne, poročno potovanje, ki ga imaš le enkrat v življenju....ni primerne starosti on za to. Po drugi strani pa si nisem znala predstavljati 5 dni brez njega. pa sva ga pustila in mi ni žal in danes bi ga lahko ponovno pustila ker sem videla, da mu ni prav nič manjkalo. Seveda je zelo odvisno komu ga puščaš. Za mojo taščo/tasta vem, da ga crkljata in pazita bolj kot....skratka ni bilo nobene panike tudi potem ko sem prišla nazaj. ni niti jokal edino več je hotel biti pri meni v naročju, torej če ga je očka vzel, je hitro začel stegovati rokice proti meni. Ti jo kar puisti sploh če jo boš pustila v dobrih rokah, veš da se bodo trudili zanjo. Če bo orng kriza, greš še zmeraj lahko ponjo.

Bravo Eriki za lepo spanje in sestavljanje puzel user posted image . Tudi pri nas je tako. Imava vsak dan isto rutino le da ga jaz namesto pravljice pocrkljam v naročju, on medtem spije čaj, ga položim v posteljico rečem lahko noč, papa in grem iz sobe. Titek zaspi sam. Pred tem še malo našteva mami, babi, didi,....in potem ga zmanjka. res je prav smešen ker zmeraj zaspi med govorjenjem, ima pač svojevrsten način da se uspava user posted image . Sestavljanje puzel ima pa Erika očitno res po vama user posted image .

Danes imamo popoldne pri naši varuški poslovilno zabavo pa še njena hčera ima jutri RD tko da bomo vse združili. Ful ji je hudo ker bo izgubila vse otročičke, so kar vsi dobili vrtec. No, Tita že od torka naprej ni pri njej, ga kar babi in dedi čuvata doma ker sta ta teden še na dopustu in vam povem, da ko pridem domov, me sploh ne pride pozdravit. Jst pa seveda user posted image . ker ko pridem ponj k varuški takoj steče k meni z dvignjenimi rokicami. No ja, tako vsaj vem, da se ima luštno. Me samo pogleda, se mi nasmehne in to je to. Sej ni čudno če se pa kopa čez dan v bazenčku pa plešejo, pojejo. Vsak dan ga kaj novega naučita. Potem mi pa gre kazat kje je buča na vrtu, pa kje teče Iška (potoček)....vse zna pokazat user posted image . Pa tudi ko skupaj pojeva kinder čokoladico in mu rečem naj papirček odnese v smeti, ga on odnese. Odpre omaro (predal) in vrže v smeti. Jst sem samo user posted image . res ne morem verjeti kako vse že zastopijo user posted image .

Ok, se opravičujem za moje romane. Je pač petek in se mi ne da delat user posted image
UŽIVAJTE v vikendu!

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
31.7.2009 8:38:46   
Zofy
Dobro jutro,
da najprej potrdim, da pridem v četrtek v Mostec (če bo vse ok in bo tudi vreme vredu).

Danes sem bila na kontroli ciste in je vse ok, je že pol manjša, tako da ne bo treba na operacijo. Juhej!!!user posted image V torek pa imam NS, že komaj čakam.

Terida, a vi ste bili na dopustu letos? Glede na to, dabova tudi midva kmalu (upam) zakreditirana razmišljam, da je okolli 2000€ stroškov za dopust kar malo preveč... Že tako bo strošov še pa še s stanovanjem, opremo, če se preselimo izve Lj z novim starim avtom... Ne vem, sej imam še čas. Mogoče pa do septembra že kaj najdeva in bom dopust ponucala za seljenje in kupovanje pohištvauser posted image

Še to sem že nekaj časa hotela napisat, ko je Dinki spraševala glede zobne paste. Tudi mi je ne uporabljamo še, ker nam je rekla zobozdravnica, da naj se ne uporablja dokler ne zna otrok ven pljunit. Ker ipak je zobna pasta kemikalija in ni lih namenjena za požiranje oz. hranjenje.

Ok, zdaj pa grem v kuhinjo na klepet z sodelavkami - se vidi, da je petekuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
31.7.2009 9:53:13   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Danes sem bila na kontroli ciste in je vse ok, je že pol manjša, tako da ne bo treba na operacijo. Juhej!!!user posted image V torek pa imam NS, že komaj čakam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super novička user posted image user posted image user posted image

kar se dopusta tiče sem ga tudi jaz z lahkoto spustila tisto leto ko sva si urejala domek. Sej važno je da ste skupaj pa se magar malo pocrkljate s kakšnimi enodnevnimi izletki pa še ti imaš srečo ker imaš starše primorce tko da ni Julija popolnoma nič prikrajšana morskega zraka.

hvala tudi tebi za info glede zobne paste. Sem se odločila, da je tudi jaz še ne bom kupovala. Mu bom še naprej prala brez.

Za četrtek pa user posted image . Sem že rekla mojemu možeku, da mi bo moral Titka pripeljat do službe ker sem potem z vami zmenjena (ga ima on naslednji teden v varstvu).

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
31.7.2009 9:55:27   
aleži

IZVIRNO SPOROČILO: san

aja še to na hitr... dinki, pri nas sem tud jst bolj sama za vse, sam sem se že navdila. sm kar sama kriva, ker sem ga razvadla in ga nisem nikol prosila za pomoč, pa če smo šli ven, mi je bilo ljubše da gremo vsi skupaj. edino na morju, medtem ko kuham, grejo on in otroci en krog. drugače delam vse jaz. tudi razvažam v času šole, vrtcev... pa še tako službo ma smotan urnik do amena, no, ampak še dobr, da jo ima...

San, ma ti si pa res ena super ženska user posted image . Mi je všeč pri tebi ker se mi zdi, da vse narediš z lahkoto pa še nikoli se nič ne pritožuješ. Sej jst sem tud svojga tko navadila, bi mu mogla že na začetku več dela dajat, a kaj ko sem si Titka montirala nase user posted image user posted image . Bo že....tako kot praviš ti, vsaj službo imajo pa če še slaba ni pa toliko bolje user posted image  čeprav ni prav, da nam nič ne pomagajo.

Lahko se vam pridružim.
Meni moj zelo redko kaj pomaga. Je privat in dela cele dneve fizično delo in ko pride domov rabi miruser posted image  ma glede na to da sta dva je mira pri hiši zelo malo.
Je pa bil tudi zelo priden ko sem bila noseča: mi je pomagal Žigo skopat, ga previt (ker meni je kakanje delalo za na bruhatuser posted image ), dvigoval,....
Potem ko se je rodila Sara, je tudi njega skopal, ga oblekel, mu dal zajest, dal tudi ga spat...
Zadnje časa sem pa fata za vse....se malo razjezim, pa je potem boljše user posted image  ko mu rečem,da imam pri hiši 3 otorke ne 2.
Saj on vse zna, ko mu rečem, da mi pomaga in naredi, samo da je spočit.

Zofyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo!!!!!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

ALEŽI, ti tudi, če sem si prav zapomnila? Uf, nas bo pa kmalu dovolj za kakšen klub. Dinkiiiii, še je časuser posted image

jajaajajauser posted image user posted image user posted image user posted image  nas bo spet nekaj takih Tina in  Pomlad user posted image user posted image user posted image ne bo vam nič žal, da bosta imeli še enga marčevca pri hiši. Meni je tale letni čas zelo ugalaj pri prvi in drugi nosečnosti.

NČK in Terida samo še vas čakamo na FB.....ajde pogumno se nam pridružiteuser posted image user posted image user posted image

Terida jaz konkretno ju puščam za 1 - 2 noči same pri nonotih s tem, da jih pridem pogledat, gremo na kopanje.... nisem pa še pustila Sare kakšen teden brez nas.
Po mojem, če je navajena na tvoje starše in njegove, ji ne bo nič hudo..prej bo vama kot njej.user posted image   Srečno!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
31.7.2009 10:08:23   
terida
Dinki, moram priznat, da si me s svojim odgovorom ful pomirila. Zato ker je pri nas tako, da bomo 100 km stran (in na žalost ne v Parizu user posted image ) in če bi Eriki bilo prav hudo pri nonotih, bi jo lahko prišli pač prej iskat. Čeprav jih ima zelo rada in oni so itak čisto nori nanjo, tako da upam, da do tega ne bo prišlo. Ne bo pa imela tam takega luksuza kot Tit (bazenčka in podobno). Ni čudno, da ne opazi, da si prišla user posted image

Zofy, super za cisto! user posted image user posted image user posted image Mi smo bili na dopustu že na začetku julija, ko smo vzeli eno poceni varianto, ki je prišla cca. 550 EUR (polpenzion za vse tri). Za tak denar se mi je pa zdelo res neumno, da ne bi šli na morje. Sploh ker ga mi nimamo tako blizu kot vi, ko se kopate vsak vikend. 

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
31.7.2009 13:11:32   
terida

Za tak denar se mi je pa zdelo res neumno, da ne bi šli na morje. Sploh ker ga mi nimamo tako blizu kot vi, ko se kopate vsak vikend.

Hm... mogoče sem se slabo izrazila... Kar sem hotela povedat je, da smo mi izkoristili poceni varianto, da smo šli (predvsem zaradi Erike, če bi bila sama skoraj sigurno letos ne bi hodila na morje). Pri vas je drugače, ker živite zraven morja in na vašem mestu bi res bilo za razmislit ali naj se denar rabi za dopust ali raje za stanovanje.

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

NČK in Terida samo še vas čakamo na FB.....ajde pogumno se nam pridružiteuser posted image user posted image user posted image

Uf, aleži, saj vem da pravijo nikoli ne reci nikoli, samo sem kar prepričana, da me FB ne bo videl. Le glejte, da ne boste samo tam visele in tu nič povedale! user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
31.7.2009 14:10:13   
ek76
Končujem s službo, sedaj pa 3 tedne dopusta, no umes se bo pa treba še pozdravit (cista) 

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
31.7.2009 14:13:28   
mumu
Končno da se malo javim, mam skos tako gužvu v službi da ni za govort. Zvečer se mi pa pisat ne da. Tko da prebrano imam vse komentirano pa popolnoma nič.

Najprej iskrene čestitke srečkam nosečkam Tini in Pomladi  user posted image user posted image .

Zofy super da se je cista zmanjšala.

Zobna pasta - jo uporabljamo že eno leto First teeth je iz mlečnih encimov in jo lahko otroci pojedo, tudi zobozdravnica je rekla da je to ok pasta. Sem pa ful vesela, da smo obiskale zobarja in zaradi Tiinega stanja ob rojstvu pa bomo imele kontrolo na štiri mesece, vsaj nekaj dobrega.

Končno (po dveh mesecih) sem dobila izvid iz P klinike in imamo v 10 mesecu kontrolo, tako da bom sprobla novo kliniko in videla silne umetne rože za 45 tisoč €.

Pri varuški je tako luštno ratalo, da mi je Tia v sredo pred nosom zaloputenla vrata in se zadrla papauser posted image user posted image . Je bla cela reč da sem jo potem dobila v naročje in da smo lahko šle domov.

tako to bo z moje strani vse, ker me delo že spet kliče. Lepo se imejte

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
31.7.2009 14:50:22   
Zofy

Za tak denar se mi je pa zdelo res neumno, da ne bi šli na morje. Sploh ker ga mi nimamo tako blizu kot vi, ko se kopate vsak vikend.

Hm... mogoče sem se slabo izrazila... Kar sem hotela povedat je, da smo mi izkoristili poceni varianto, da smo šli (predvsem zaradi Erike, če bi bila sama skoraj sigurno letos ne bi hodila na morje). Pri vas je drugače, ker živite zraven morja in na vašem mestu bi res bilo za razmislit ali naj se denar rabi za dopust ali raje za stanovanje.

user posted image user posted image user posted image Sem razumela že prvič. Si drugič isto napisala user posted image . Ja, bom razmislila.. že ani smo ful zapravljali, ko smo avto kupili, zdaj pa da bi še 2k EUR za dopust... Mogoče pa bi šla raje malo v hribe, imam zelo rada vonj po gozdu, ker sem 23 let hodila vsako leto v gozd martuljek, smo imeli sredi gozda vikend. In mi v bistvu nismo nikoli hodili na morje na dopust (samo 3x v selem mojem življenju pri starših), smo šli raje v hribe.

Ek76, uživaj na dopustu, pa cisto pozdraviuser posted image

FB... jaz sem gor, samo nisem lih aktivna, ker se mi ne da. Imam RR dovoljuser posted image Tu pa tam malo pošpegam pri drugih kaj se jim dogaja, kake slikice od prijateljev... Ga bolj zato uporabljam.

Mumu, lepo, da si se oglasila in super, da Tia uživa pri varuški. Tudi Julija ne skače od veselja, ko jo pridem iskat. Zgleda, da se ima tam super, se dobro zastopi z varuškouser posted image Pa nisem vedla z atisto pasto. Mogoče bi jo tudi jaz sprobala, ker so vedno borbe z umivanjem zob...user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
31.7.2009 15:03:47   
Dinki
Evo mene še zmeraj v službi. Se mi ne da popolnoma nič več, ampak moram biti še tu ker prideta čez slabo urico pome Titek in možek user posted image . Gremo skupaj k varuški.

Ek76, lepo se imej na sopustu in se spočij vsaj kar se službe tiče! Držim pesti tudi za cisto user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Pri varuški je tako luštno ratalo, da mi je Tia v sredo pred nosom zaloputenla vrata in se zadrla papauser posted image user posted image . Je bla cela reč da sem jo potem dobila v naročje in da smo lahko šle domov.

user posted image user posted image  sem si jo prav zapredstavljala user posted image .
Super za dobre izvide user posted image  in hvala tudi tebi glede zobne paste. 
Zofy ravno zato sem jst spraševala katero pasto uporabljate, ker je tudi pri nas cela borba, jok pri pranju zobk in sem mislila, da mu bi bilo mogoče malo bolj zanimivo če bo kakšen okus poleg.

Glede FBja so pa tudi pri meni mešani občutki. Je ogromno + in tudi nekaj minusov. Kar se kontaktov tiče (sošolci iz OŠ, SŠ, ki jih nisem videla, slišala že juhuhu let...moji sorodniki iz tujine,.....to mi je luštno. Pa zdej mi je naša Marita prinesla nekaj iz Ikee user posted image . Če nebi bilo fb-ja bi mogla it sama user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
1.8.2009 20:27:25   
Lona76
Dober dan!

Evo mi smo se včeraj vrnili iz našega dopusta. Bilo je super.

Najprej pa čestitke Pomlad in Tini user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj tudi vama nosečnost mine brez problemov in zdrave škratke vama želim. Ja Dinki ti si pa res en majčken čaronviceuser posted image user posted image user posted image .

Kok pomagajo možje? Naš je tudi bolj pri ta lenih. Sta oba bolj na meni. No na dopustu je res on Tajo z vozičkom sprehaju da je zaspala večkrat kot jaz, drugač pa večinoma jaz vse delam. Sploh ko je skos športal in ga ni bilo nič doma. Ampak se človek kar navadi in vse sam naredi. Zdej pa skos doma visi ker ma poškodovano koleno, ampak ni nič več od njega. Mislim kar naredi mu je treba rečt. Sam ne vidi da je Taja za previt, al pa večerja za naredit. Skratka škoda beseduser posted image

Dinki tudi jaz v miru ne popijem kave. Jo nisem pri Tilnu in je sedaj pri Taji ne. Od kar lumpa hodi bi samo hodila in hodila jaz pa za njo k eno strašilo. Ker nič ne gleda kje hodi. Ma tudi to obdobje bo še prehitro minilo.

Skratka da malo o dopustu napišem. Smo se spočili. Tilen se je naučil plavati brez rokavčkov, Taja je uživala v vodi in že začela na veliko zapeljevati dalmatinceuser posted image . Je enga fantaka 7 let starga čist očaralauser posted image . Hodit je že zelo lepo začela. Pa govori tudi že kar precej. Postala je prava mala dama. Sem jo hotal na morju navaditi na eno spanje dnevno pa smo prišli na 3user posted image . Pa še nekaj je. Vsako jutro je spala do 7:30 ali celo do 8-ih. DOma je prej vstajala med šesto in pol sedmo. NO če je spala do pol sedmih je bil že praznikuser posted image .

Terida čestitke za stanovanje in pomlad tebi tudi.

Pa vidim da ste kar pridno čvekale. No srečanje v lj. Jaz bi z veseljem prišla ampak bom brez otrok in brez avta. V sredo naj bi mami odpeljala Tilna in Tajo na dolenjsko z mojim avtom, potem pa bi v petek šla jaz in mož tudi na dolenjsko v nedeljo pa nazaj.

Ursi krasna hiška, tašča je pa itak ena user posted image .

NČK super da ste se nauživali na dopustu.

Zdej grem pa še Tilna do konca zrihtat, pa likat. Sem bila zelo pridna in sem že vse oprala in zdej mam še malo za zlikati.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
1.8.2009 20:29:40   
Lona76
Aja pa Zofy super da se je cista zmanjšala.

Dinki jaz za enkrat paste pri taji ne uporabljam, pri tilnu pa sem pri nekje letu in pol začela uporabljat veledino brez fluora.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
3.8.2009 7:49:40   
terida
Dobro jutro! Kako lepo, da sem imela spet nekaj za brat user posted image

ek76, uživaj na dopustu in fajn zrihtaj tisto cisto! user posted image user posted image user posted image

mumu in Lona, dobrodošle nazaj user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste vse imele že pregled pri zobozdravniku. Mene pa ni nihče poklical oz. nihče nič rekel in sploh še nismo nikoli bile user posted image A moram sama to zrihtat? Saj mogoče se sliši neumno, samo enkrat sem nekje zasledila, da te iz ZD sami pokličejo za pregled pri zobozdravniku in potem se jaz s tem nisem ukvarjala...

Zofy
, glede na to, da ste vi tudi v ZD Šiška - katero zobozdravnico ima Julija? Je ok? A tebe so oni poklicali?

Tiste, ki ste že poskusile z zobno pasto - a je potem malčkom umivanje zob res bolj zabavno? Ker če je vseeno, potem mogoče jaz še ne bi zobne paste uporabljala... Imamo pa tudi mi vedno borbe, po katerih mi uspe par sprednjih zobkov podrsat... ah, ne vem, tole umivanje zob je res ena muka.

S FB je pa tako, da se raje niti ne lotim, ker se bojim, da bi mi preveč časa vzel. Že tako predolgo ždim za računalnikom vsak dan, še to se mi manjka, da bi dodatni 2 uri na FB visela... Imam pa tudi en načelen pomislek na temo "izdajanja" svojih osebnih podatkov, interesov, mnenj itd. tja nekam v svet, kjer nikoli ne veš kaj se bo z njimi počelo. Že ti "anonimni" forumi so mi malo sumljivi. Sem pač malo paranoična...

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
3.8.2009 8:27:28   
Zofy
Dobro jutro punce!
Terida zgodnja kot vedno... kdaj pravzaprav pustiš Eriko pri varuški?

Zofy
, glede na to, da ste vi tudi v ZD Šiška - katero zobozdravnico ima Julija? Je ok? A tebe so oni poklicali?

Ja, to pa bo telepatija. ta vikend sem razmišljala, da še nisem peljala Julije h zobarju. Ma moje prijateljice so bile preden so zaključile porodniško in mi vse povedale in je kot bi tudi jaz že bilauser posted image . Bolj ali manj je zobozdravnica spraševala kaj jejo, kaj pijejo, če dojijo ponoči oz. dajajo ponoči mleko in razložila kaj je prav in kaj ne. Pa koliko zob je zunaj so pogledali in to je vse. Jaz sem hodila v MŠ v ZD ŠIška in smo že tam imeli zobarco, ki je vse razložila, zato sem stvari iz 1. pregleda že vedla. Ok, dovolj opravičevanja. Mislim, da bom ta teden naročila julijo na 1. pregled. Se bom pri teh prijateljicah pozanimale koga imajo one, pa ti javim, ok?

Drugače pa je naša Julija spet na počitnicah, tokrat pri babici (tašči). Mi jo je bilo prav hudo pustit, ker to pač ni moja mama in jaz ji enostavno ne zaupam, ampak bom preživela. Sem ji jo pustila samo do srede. Čeprav me je včeraj vprašala, če jo bom pustila do petka, če bo do srede ok in sem kar takoj utrelila, da ne. Že ko je bila v Izoli, je pogrešala naju in pogrešala je družbo (po oje Erike, Nike in Lane iz varstva). Ker je bila cel teden samo z odraslimi in je prav že pogrešala otroke. Moji je pa niso peljali na igrišče, da bi bila še z drugimi otroki. Ma sej v Izoli to ni tako popularno kot v Lj...

Terida, ti boš pa med porodniško spet lahko s kvačkanjem pričela user posted image user posted image Že ki bova skoraj naenkrat na porodniški, boš mogoče lahko še mene naučila... če bo čas seveda ;)

Lona76, dobrodošla nazaj z dopusta!! Lepo, da ste se spočili in uživaliuser posted image Meni se skoraj skoraj zdi, da je vsak dan dopust. Pa ne zato, ker v službi ne bi imela kaj delat, ampak zato, ker smo vsako popoldne skupaj kot družinica in se imamo prav lepo. Pa vikende tudi 100% izkoristimo...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
3.8.2009 8:28:49   
Dinki
Dober dan punce,
kako smo kaj? Za nami spet en prečudovit vikend, poln dogajanja. Smo si pridelali celo popraskan nosek (beri Tit), ampak ni hudega. Danes je doma z očijem. Sem ga ravnokar klicala in sta že zunaj. Verjamem, da bosta uživala. Je bil pa že buden ko sem šla v službo in je ful jokal ko sem šla user posted image .   
V petek me je že 2. v roku 14 dni pičila osa user posted image . In to na isto mesto, le da je druga roka. da vam ne govorim kakšno reakcijo sem imela. Otečena roka od pazduhe do komolca na notranji strani roke. Srbi pa ko 100 user posted image , skoz bi se praskala, ampak je potem še huje. Celo ponoči se zbujam, tolk me srbi user posted image . Očitno sem elergična na njih. Tko da punce komarji so premija proti osi če imaš tako reakcijo kot jaz. Včeraj sem šla v dežurno lekarno in mi je dala Claritin S. Je rekla, da moram glede na reakcijo kar vseh 10 pojest, pa takoj enega in mi je prinesla kozarček vode user posted image

Lona76 heeelooooooo, dobrodošla nazaj user posted image . Super, da ste se imeli lepo, da si se spočila. Slikice so super. Tvoja Taja je prava lepotička pa tudi ti dobro izgledaš user posted image . Škoda ker te ne bo v četrtek, no pa drugič.

terida, tudi mi smo dobili vabilo na dom za zobozdravnika, torej ga nisem sama klicala. Pa tudi v knjižnico so ga kar  sami vpisali. Smo dobili domov kartico s prijaznim pismom kako je branje pomembno in luštno in da so včlanili tudi našega otroka. meni se je zdelo super. ne vem kdaj bi ga drugače šele včlanila. Skratka sem kar zadovoljna glede na to, da živimo v vasi user posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
3.8.2009 8:41:11   
Dinki

skoraj zdi, da je vsak dan dopust. Pa ne zato, ker v službi ne bi imela kaj delat, ampak zato, ker smo vsako popoldne skupaj kot družinica in se imamo prav lepo. Pa vikende tudi 100% izkoristimo...

lepo si to napisala. Tudi jaz čutim tako. Sem ravno razmišljala, da dokler nisem imela Titka, nikoli nisem znala toliko izkoristiti vikendov kot jih sedaj. Prav tako vsakdanje  popoldneve. res je lepo biti mamica. Ve user posted image  pa še dodatno doživljate vse to zaradi hormončkov user posted image .....mmmm, komaj čakam, da bom spet vsa v rožicah. To mi je všeč pri nosečnosti, ta mehkoba čustev, ki pride zraven user posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
3.8.2009 11:04:04   
Zofy
Dinki, user posted image user posted image user posted image user posted image za oso. Mene pa je včeraj na bazenu pičila čebela v vrat!! Sem se tako ustrašila, sem mislila, da bom morala na urgenco. Pol pa sem se malo pomirlila, ker je rekel tast, da baje ni panike, če nisem alergična. In res nisem, ker je bil deda čebelar in smo imeli panje za hišo in sem bila itak non stop popikana. No, v vrat me do sedaj res še ni uspela pičit.user posted image Mene malo srbi, malo je rdeče in zatečeno, samo si mažem s Fenistilom in kar pomaga. Joj, te poletne žuželkeuser posted image user posted image .. Sej čebele so koristne, samo ose pa sovražim, Na Kodeljevem na bazenu sem 3 v 15 min pobila...

Glede vikendov pa ja, prej smo samo žurali in si ga večinoma itak pol prespaluser posted image Zdaj pa izkoristim za skupne radosti. Ma tudi z možem prej nisva nikoli nekaj skupaj počela za vikend. Ven sva že šla skupaj, samo na kak romantičen izlet ali kaj podobnega pa nikoli nisva šla. Ali pa na sprehod... kje pa! So se mi zdeli sprehodi vedno butasti in kr neki... jih nisem štekalauser posted image .

Super imate vi to na Igu zrihtano z zobarjem in knjižnicouser posted image . Pri nas žal ni tako. Ampak sem itak jaz v knjižnico vpisana in si za Julijo kartonke sposojam.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
3.8.2009 11:29:43   
Ursi2
Živjo, punce!

Najprej dišeča kava za vse
user posted image

beljenje,...
Mi smo se včeraj vrnali z našega letošnjega dopusta v Strunjanu!Je bil kratek (od petka do včeraj), ampak sladek! Ful je bilo fajn!Uživali smo 100h! Luka je čofotal v vodi, se igral, tunkal naju z atijem in vriskal. Ni se bal globoke vode, edino ni pustil ne fredovega obroča, ne rokavčkov gor dat!Pa ga nisma silila, ker je bilo itak sam za par dni!Ampak mislim, da bi užival, če bi bli tudi kak mesec ali dlje na morju!Je ena mala ribica!user posted image user posted image Je osvajal na veliko okrog vse!Sam zvečer je bil pa tako utrujen, da je že ob 20 zaspal v vozičku, ko smo šli na sprehod!Je bil zelo priden!So na plaži samo gledali. Ko smo prišli iz vode, sem mu dala plavalno pleničko dol in sem ga malo obrisala in je takoj pobral pleničko in jo nesel v koš. In potem je seveda vsakemu povedal, ko je šel mimo, da jo je not vrgel. Je ena gospa nasproti samo gledala, kako je priden in je komentirala, da njena 5-letna hčerka ne naredi tega, naš pa!No, pa sem jo potolažila, da tudi naš pri 5-ih letih najbrž ne bo hotel nest v koš!user posted image user posted image user posted image

Naju je pa z možem kr fejst šokiralo, ker sva videla, kako so uživljali tam na obali enega moškega!Je bila ura ravno okorg 11.30 in sem jz mojmu rekla, da boma šla z Lukijem v sobo, da bo šel spat, moj je pa rekel, da bo še ostal malo in plaval. In ko sem šla sem vidla, kk so ga oživljali. Sem sam pobrala stvari in sma šla z Lukijem vstran! No, moj je pa prišel potem nekaj čez 13 v sobo in je rekel, da so ga več kot 45 min oživljali in da ni bilo pomoči in so ga pokrili z rjuho in je potem še kar nekaj časa tam ležal pokrit!Ma, ful grozno!user posted image user posted image user posted image

Smo pa šli  soboto zvečer še v Portorož in je blo ful fajn. Luka je sicer vse prespal, sam je pa pasalo.
No, včeraj je bil pa že pred 6-to pokonci in sma šla potem midva na balkon, da je lahko ati vsaj do 7-ih spal! Je bil tako posrečen, je vsakega, ko je šel pspodaj po potki pozdravljal in mahal in je cvilil od veselja!

Tudi v restavraciji se je lepo obnašal, šarmiral natakarje in natakarice!Najbolj je pa užival,ko je sam jedel lubenico z vilicami!

No, punce!Imam pa tudi jaz eno veselo novico za vas! Se vam pridružuje še ena user posted image !  Sem poskušala še ne povedat, ampak sem tako vesela in bi rada z vami to delila.Prvi pregled imam šele 25.8, in domačim še nisma povedala!Sem pa prejšnji ponedeljek nardila test in je končno pokazaluser posted image !
Rok pa imam po unmu koledarčku tam konec marca, začetek aprila! Bomo vidli,kaj bo rekel na pregledu.
Mi je pa večino časa tako slabo, da sem komaj pokonci!Pri Lukanu mi je bilo v celi nosečnosti samo 1x slabo!user posted image Pa utrujena sem, da bi samo spala!Ampak bo minilo! 
Sam, ker nočem povedat, morem tudi slabosti skrit. Pa kave ne morem videt, kar ni meni niti najmanj podobno!!user posted image user posted image

Ampak uživamo vseeno!To pač paše zraven in bo že minilo!
mE PA BAJE FAJN HORMONI DAJEJO, JJE UGOTOVIL MOJ MOŽEK!
Menda se kr smejim stvarem, ki se mi niso zdele nikoli smešne, pa kr začnem govorit neki, ko nikakor ne paše, in .....Pač hormoni!No, da mi le ne reče, da sem sitna, pol je že ok!!user posted image user posted image

No, da malo pokomentiram!

Zofy user posted image user posted image user posted image user posted image  za cisto, da se sama manjša!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ek, upam, da bote uživali na dopustu in da bo zdravljenje šlo tako kot mora!!!!user posted image user posted image

Pomoč moža: no, pri nama je bilo tako, da sem jaz kuhala, pomivala, pospravljala, brisala po tleh, sesala, za Lukija sem 95% jz skrbela, prat je dal tisti, ki je bil doma oz je imel čas, pa tudi potem obesit perilo. Likam Lukanove stvari jaz, mož pa si svoje stvari sam.

Zdej, ko pa je moj doma na čakanju in če ne gre v SG na kmetijo pomagat ali k mojim potem ima on Lukana  in se sama poštimata. Če zjutraj Luka prej vstane, ko jz grem, potem ga jaz previjem in oblečem, drgač pa sam. Kuhanje je še vedno moje delo, pa tudi sesanje in pospravljenje večino časa.

Rože okorg hiše jz zalivam, na hiši pa včasih jz, včasih moj. Odvisno. Ponavadi jz prej vstanem pa zalijem, včasih pa jih moj zvečer.
Kar se dela okorg hiše tiče. Vrt je moje delo (pletje, okopavanje, zalivanje) živo mejo 90% jz obrezujem, travo pa odvisno. Velikokrat jo jz začnem kosit in mi Luka pomaga, ampak to seveda traja dlje in če je recimo potem že čas, da more jest ali it spat, potem moj dokonča! Včasih pa tudi kr moj pokosi! Ampak meni je to itak fajn, da se vsaj malo razgibam! Tudi doma pri mojih, kjer je veliko za pokosit velikokrat jz kosim, pa mi LUka pomaga! Pranje avta je delo mojga, edino kdaj pa kdaj ga z Lukijem posesava!

Drgač pa je moj priden kar se tiče takih del kot je hiška, ali polaganje ploščic, laminata, beljenja,.....
Ampak zdej je pa tudi prav prijazen. Je vse stavri on prinesel iz avta in nazaj v avto (kovčki in to), če JE treba nosit Lukana in je Luka za to, potem ga nosi moj, če ne ga pač jz. Tudi meni prenijanje ko je pokakan dela preglavice, sam ne bom tega priznala mojmu in stisnem zobe in ga sama previjem, kopam ga sama, včasih pride moj zraven in se skupaj igramo, spat ga dajem pa jz. Včeraj je bilo prvič, da je prišel zraven in na koncu nas je vse tri zmanjkalo na kavču V Lukanovi sobi. user posted image user posted image

Terida, čestitke za tako lepo uspavanje in za sestavljanje Puzzlov.user posted image user posted image user posted image

Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image  za lep vikend!Ja, tudi meni se zdi, da šele zdej znamo bolj izkoristit vikende in proste popoldneve, ko smo skupaj!user posted image
In dopustnice-dobrodošle nazaj!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dopust: tudi mi letos ne bi šli na dopust, ker je pač malo finančna kriza, je pa moj dobil bone za Terme Krka za RD in smo potem polovico samo doplačali. Smo pa mislili it drugo leto aprila v Ameriko k moževemu bratu, ker gor študira in smo tudi  za to malo šparali. No, pa zdej najbrž ne bomo šli. Bomo mogoč na september prestavili.

Puščanje pri starših: No, jz našega pustim samo kolikor je najbolj nujno pri tastu in tašči. Pa ne zato, ker jima ne bi zaupala, ampak škoda mi je vsakega trenutka, ko nisem z Lukanom. SMa pa včeri prvič potem popoldan pustila Lukija pri tastu in tašči, da so se malo naužili drug drugega, midva sma šla pa po 2 letih v kino. Ok, je bil možev brat zraven, ker je ravno doma, ampak je bilo fajn in je pasalo. Sam sem pa ful pogrešala. Bom pa zdej enkrat pustila Lukana pri mojih, da bo kako nočprespal tuki. Sam je smotano, ker čez vikend ne bi, ker bi rada bila z njim, če sem pa jz tu v službi, potem pa to niso počitnice za Lukija. Bom mogla it na prisilni dopust!user posted image user posted image

Mumu, si kar predstavljam, kao je zaloputnala z vrati!!!!!!!user posted image user posted image   Faca mala!!!!!user posted image user posted image

Lona, čestitke Tilnu za plavanje brez rokavčkov!In praviš, da maš pravo malo osvajačico doma, kaj!Ja, jo bote mogli še pazit!
Ful lepe slike!!!!!!!!!!!!!!Res ste fajni!!!!user posted image user posted image user posted image

NIč, toliko zaenkrat, zdej pa morem it spet malo delat!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
3.8.2009 11:43:43   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

No, punce!Imam pa tudi jaz eno veselo novico za vas! Se vam pridružuje še ena user posted image !  Sem poskušala še ne povedat, ampak sem tako vesela in bi rada z vami to delila.Prvi pregled imam šele 25.8, in domačim še nisma povedala!Sem pa prejšnji ponedeljek nardila test in je končno pokazaluser posted image !
Rok pa imam po unmu koledarčku tam konec marca, začetek aprila! Bomo vidli,kaj bo rekel na pregledu.

sej nimam nič časa, ker ravno letim ven iz službe, ampak tole moram pa takoj čestitati!
Ursi BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOoo, ČESTITAM!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to sem pa res fuuuuul vesela zate. Zdej pa konec, grem pa še jst domov user posted image , ker samo še jst manjkam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
3.8.2009 12:05:06   
mumu

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

sej nimam nič časa, ker ravno letim ven iz službe, ampak tole moram pa takoj čestitati!
Ursi BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOoo, ČESTITAM!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to sem pa res fuuuuul vesela zate. Zdej pa konec, grem pa še jst domov user posted image , ker samo še jst manjkam user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam. Res sem se kar nasmehnila ko sem tole prebrala. Uživaj tutdi ti v nosečnosti.

Dinki ti pa hitro v akcijo pa boš aprilčka al pa majčka imela.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
3.8.2009 12:52:36   
perp
Punce živjo
Upam, da se me še spomnite, me ni bilo tu že kar nekaj mesecev. Enostavno ne gre.

Mejčkan, da vam napišem kaj se nam kaj dogaja.

Naša mala Neja je taka lušna, faca, skravžlana, orng navihana, brihtna, zabavna in še enkrat navihana punčka, ki najprej nama, potem pa še vsem okoli sebe vsak dan maksimanlo polepša. Res, bom dala kakšno slikco ob priliki gor. Sem pa ful žalostna, k si je lih včeri zgornjo enico obkrušla in se kar vidi. No sej, še par let pa bodo novi.

Drugače smo že od marca v privat varstvu, kjer jih je 8 in ful uživa in se veliko igra. Zdej smo bili v Grčiji na Zakintosu na dopustu in je celo potovanje super prenesla, res smo se imeli enkratno. Potem smo šli še malo v kamp k mojim staršem in nas je tam ful zabavala. Res lep dopust. Zdej smo pa spet v varstvu in v službi.

V začetku jinija je prebolela vodene koze in jo je kar dobr odnesla. Imela je le ene 100 pikic in sedaj se ji nikjer več ne pozna. Fino je blo, k smo lahko ble na balkonu k je bil lep vreme. če bi mogle biti 24 urn a dan not, bi se nama obema zmešal. Ker midve zmer vse povsod šibave. Sama AKCIJA!

Drugač pa da se pohvalim - 11.julija sva se poročila in je bilo ful lepo, vse smo imeli v naravi, bilo nas je samo okoli 30, res je bilo super! Dobivava same pohvale. Bom tudi to dala gor kakšno slikco. Tko da je bil potem Zakintos neke vrste poročno potovanje, ki pa je bil bolj letanje za Nejo kot kakšno orng romantično ...., ampak je bilo SUPER. Sej je tamala itak del naju, tko da .... enkratno.

Pa še neki ... joj čvekam. Jaz sem tista, ki na veliko zidam. Ja smo ful pridni. Imamo že ometano, elektrika je, vodovod je. Zdej bomo začeli delat tlake, pa vhodna in garažna vrata .... Tko da če bo sreča, smo drug poletje lahko že not. Kumi čakamo

Vidim, da je že kar nekaj user posted image  med marčevkami. ČESTITKE VSEM! FUL LEPO. Jaz bi tud .... ampak moram mal počakat, ker moža veliko ni, je skoz na bajti .... sej bo...
uglavnem uživajte, mogoče vas pridem pogledat v četrtek v Mostec. Pa pa

< Sporočilo je popravil perp -- 3.8.2009 12:55:11 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
3.8.2009 13:17:14   
Zofy
Juhu Urši2, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem prav vesela zate, ker vem, da si si ful želela. BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image Se bomo (če ne prej) pa naslednje poletjhe kaj vidli in spoznali, ko se še nismo uspeli, a ne? Hehe, se bomo lahko dobivale marčevke 08, ker nas je kar nekaj, ki relativno skupaj pričakujemo 2.user posted image . Kakoooo lepoooouser posted image

Dinki, ja, zdaj pa še ti hitro domov user posted image user posted image , da se nam še ti pridružiš user posted image user posted image user posted image user posted image

Perp, lepo da si se oglasila. Sem lih zadnjič, ko smo bili v ZOOju pomislila, da se že doooooolgo nisi nič oglasila. Pa na srečanju si tudi bila samo na 1., v ZOOju... V glavnem, čestitke za POROKO, čestitke za skoraj gotovo hiško in pa za Nejo, ki je taka faca. Le prilepi kdaj kakpno slikico, sem že pozabila kako zgleda. Pa jevi se še kaj!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
3.8.2009 15:33:56   
terida

Terida zgodnja kot vedno... kdaj pravzaprav pustiš Eriko pri varuški?

Tam nekje okrog 7h jo pustiva pri varuški, jaz sem pa v službi še pred 7h30. Pa če pomislim, da sem včasih šele ob 9h ali celo kasneje v službo hodila... res ti spremenijo življenje ti naši mali škratki!

Zofy

Ja, to pa bo telepatija. ta vikend sem razmišljala, da še nisem peljala Julije h zobarju. Ma moje prijateljice so bile preden so zaključile porodniško in mi vse povedale in je kot bi tudi jaz že bilauser posted image . Bolj ali manj je zobozdravnica spraševala kaj jejo, kaj pijejo, če dojijo ponoči oz. dajajo ponoči mleko in razložila kaj je prav in kaj ne. Pa koliko zob je zunaj so pogledali in to je vse. Jaz sem hodila v MŠ v ZD ŠIška in smo že tam imeli zobarco, ki je vse razložila, zato sem stvari iz 1. pregleda že vedla. Ok, dovolj opravičevanja. Mislim, da bom ta teden naročila julijo na 1. pregled. Se bom pri teh prijateljicah pozanimale koga imajo one, pa ti javim, ok?

Aha, torej so v tem našem ZD leni, da sami ne pokličejo user posted image No, le pozanimaj se, bom potem še jaz poklicala.

Terida, ti boš pa med porodniško spet lahko s kvačkanjem pričela user posted image user posted image Že ki bova skoraj naenkrat na porodniški, boš mogoče lahko še mene naučila... če bo čas seveda ;)

A veš da sem že razmišljala, da bom spet bolj čez zimo na začetku porodniške, kar je ravno pravi čas za kvačkanje user posted image Ja, ni problema, lahko te naučim, če boš imela interes. Jaz bom svojemu drugemu user posted image gotovo tudi kaj skvačkala, da bo imel enako doto kot Erika.

Meni se skoraj skoraj zdi, da je vsak dan dopust. Pa ne zato, ker v službi ne bi imela kaj delat, ampak zato, ker smo vsako popoldne skupaj kot družinica in se imamo prav lepo. Pa vikende tudi 100% izkoristimo...

Super, da se imate tako lepo! user posted image user posted image user posted image Tudi mi smo veliko skupaj, a mogoče ne znamo tega časa dovolj aktivno izkoristit. Malo sem jezna, ker nam gredo ti vikendi vedno bolj za obiske nonotov (kar je sicer ok, ker se dobro razumemo), samo raje bi videla, da bi se kaj na morje za vikend spravili ali pa vsaj do kakšne reke, da bi Erika še kaj počofotala, dokler je še poletje. Se bom popravila - že naslednji vikend! user posted image

Dinki, user posted image user posted image user posted image za osji pik! Upam, da se ti kmalu zrihta. Zofy, tebi pa user posted image user posted image user posted image za čebelji pik! Sta pa res imeli smolo!

Včeraj sem šla v dežurno lekarno in mi je dala Claritin S. Je rekla, da moram glede na reakcijo kar vseh 10 pojest, pa takoj enega in mi je prinesla kozarček vode user posted image

user posted image user posted image user posted image

terida, tudi mi smo dobili vabilo na dom za zobozdravnika, torej ga nisem sama klicala. Pa tudi v knjižnico so ga kar  sami vpisali. Smo dobili domov kartico s prijaznim pismom kako je branje pomembno in luštno in da so včlanili tudi našega otroka. meni se je zdelo super. ne vem kdaj bi ga drugače šele včlanila. Skratka sem kar zadovoljna glede na to, da živimo v vasi user posted image .

To je pa tako lepo, bravo zobozdravnik in knjižnica! user posted image user posted image user posted image Mogoče so pa te navade bolj pogoste ravno na vasi - saj veš, bolj osebni stik pa to. Super, res.

Ursi, krasno, čestitke user posted image !!! user posted image user posted image user posted image Res sem komaj čakala, da še od tebe srečno novico slišimo! In spet se ti marčevec obeta (no, Luka dejansko ni marčevski, a bomo to spregledali user posted image ), krasno!

Joj, tisto o neuspešnem oživljanju mi je pa bilo že groza brat, kaj šele doživet! Brrr...

Ti pa imaš dober urnik, takoj zamenjam user posted image user posted image

perp, lepo te je spet brat! Čestitke za poroko in hišo! user posted image user posted image user posted image Pridi v Mostec, pridi, da še v živo malo poklepetamo in vidimo v kakšno punco je zrasla Neja!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.