Ursi2
|
Živjo, punce! Najprej dišeča kava za vse beljenje,... Mi smo se včeraj vrnali z našega letošnjega dopusta v Strunjanu!Je bil kratek (od petka do včeraj), ampak sladek! Ful je bilo fajn!Uživali smo 100h! Luka je čofotal v vodi, se igral, tunkal naju z atijem in vriskal. Ni se bal globoke vode, edino ni pustil ne fredovega obroča, ne rokavčkov gor dat!Pa ga nisma silila, ker je bilo itak sam za par dni!Ampak mislim, da bi užival, če bi bli tudi kak mesec ali dlje na morju!Je ena mala ribica! Je osvajal na veliko okrog vse!Sam zvečer je bil pa tako utrujen, da je že ob 20 zaspal v vozičku, ko smo šli na sprehod!Je bil zelo priden!So na plaži samo gledali. Ko smo prišli iz vode, sem mu dala plavalno pleničko dol in sem ga malo obrisala in je takoj pobral pleničko in jo nesel v koš. In potem je seveda vsakemu povedal, ko je šel mimo, da jo je not vrgel. Je ena gospa nasproti samo gledala, kako je priden in je komentirala, da njena 5-letna hčerka ne naredi tega, naš pa!No, pa sem jo potolažila, da tudi naš pri 5-ih letih najbrž ne bo hotel nest v koš! Naju je pa z možem kr fejst šokiralo, ker sva videla, kako so uživljali tam na obali enega moškega!Je bila ura ravno okorg 11.30 in sem jz mojmu rekla, da boma šla z Lukijem v sobo, da bo šel spat, moj je pa rekel, da bo še ostal malo in plaval. In ko sem šla sem vidla, kk so ga oživljali. Sem sam pobrala stvari in sma šla z Lukijem vstran! No, moj je pa prišel potem nekaj čez 13 v sobo in je rekel, da so ga več kot 45 min oživljali in da ni bilo pomoči in so ga pokrili z rjuho in je potem še kar nekaj časa tam ležal pokrit!Ma, ful grozno! Smo pa šli soboto zvečer še v Portorož in je blo ful fajn. Luka je sicer vse prespal, sam je pa pasalo. No, včeraj je bil pa že pred 6-to pokonci in sma šla potem midva na balkon, da je lahko ati vsaj do 7-ih spal! Je bil tako posrečen, je vsakega, ko je šel pspodaj po potki pozdravljal in mahal in je cvilil od veselja! Tudi v restavraciji se je lepo obnašal, šarmiral natakarje in natakarice!Najbolj je pa užival,ko je sam jedel lubenico z vilicami! No, punce!Imam pa tudi jaz eno veselo novico za vas! Se vam pridružuje še ena ! Sem poskušala še ne povedat, ampak sem tako vesela in bi rada z vami to delila.Prvi pregled imam šele 25.8, in domačim še nisma povedala!Sem pa prejšnji ponedeljek nardila test in je končno pokazal ! Rok pa imam po unmu koledarčku tam konec marca, začetek aprila! Bomo vidli,kaj bo rekel na pregledu. Mi je pa večino časa tako slabo, da sem komaj pokonci!Pri Lukanu mi je bilo v celi nosečnosti samo 1x slabo! Pa utrujena sem, da bi samo spala!Ampak bo minilo! Sam, ker nočem povedat, morem tudi slabosti skrit. Pa kave ne morem videt, kar ni meni niti najmanj podobno!! Ampak uživamo vseeno!To pač paše zraven in bo že minilo! mE PA BAJE FAJN HORMONI DAJEJO, JJE UGOTOVIL MOJ MOŽEK! Menda se kr smejim stvarem, ki se mi niso zdele nikoli smešne, pa kr začnem govorit neki, ko nikakor ne paše, in .....Pač hormoni!No, da mi le ne reče, da sem sitna, pol je že ok!! No, da malo pokomentiram! Zofy za cisto, da se sama manjša!!!!!!!!! Ek, upam, da bote uživali na dopustu in da bo zdravljenje šlo tako kot mora!!!! Pomoč moža: no, pri nama je bilo tako, da sem jaz kuhala, pomivala, pospravljala, brisala po tleh, sesala, za Lukija sem 95% jz skrbela, prat je dal tisti, ki je bil doma oz je imel čas, pa tudi potem obesit perilo. Likam Lukanove stvari jaz, mož pa si svoje stvari sam. Zdej, ko pa je moj doma na čakanju in če ne gre v SG na kmetijo pomagat ali k mojim potem ima on Lukana in se sama poštimata. Če zjutraj Luka prej vstane, ko jz grem, potem ga jaz previjem in oblečem, drgač pa sam. Kuhanje je še vedno moje delo, pa tudi sesanje in pospravljenje večino časa. Rože okorg hiše jz zalivam, na hiši pa včasih jz, včasih moj. Odvisno. Ponavadi jz prej vstanem pa zalijem, včasih pa jih moj zvečer. Kar se dela okorg hiše tiče. Vrt je moje delo (pletje, okopavanje, zalivanje) živo mejo 90% jz obrezujem, travo pa odvisno. Velikokrat jo jz začnem kosit in mi Luka pomaga, ampak to seveda traja dlje in če je recimo potem že čas, da more jest ali it spat, potem moj dokonča! Včasih pa tudi kr moj pokosi! Ampak meni je to itak fajn, da se vsaj malo razgibam! Tudi doma pri mojih, kjer je veliko za pokosit velikokrat jz kosim, pa mi LUka pomaga! Pranje avta je delo mojga, edino kdaj pa kdaj ga z Lukijem posesava! Drgač pa je moj priden kar se tiče takih del kot je hiška, ali polaganje ploščic, laminata, beljenja,..... Ampak zdej je pa tudi prav prijazen. Je vse stavri on prinesel iz avta in nazaj v avto (kovčki in to), če JE treba nosit Lukana in je Luka za to, potem ga nosi moj, če ne ga pač jz. Tudi meni prenijanje ko je pokakan dela preglavice, sam ne bom tega priznala mojmu in stisnem zobe in ga sama previjem, kopam ga sama, včasih pride moj zraven in se skupaj igramo, spat ga dajem pa jz. Včeraj je bilo prvič, da je prišel zraven in na koncu nas je vse tri zmanjkalo na kavču V Lukanovi sobi. Terida, čestitke za tako lepo uspavanje in za sestavljanje Puzzlov. Vsem za lep vikend!Ja, tudi meni se zdi, da šele zdej znamo bolj izkoristit vikende in proste popoldneve, ko smo skupaj! In dopustnice-dobrodošle nazaj!!!!!!!!!!!!! Dopust: tudi mi letos ne bi šli na dopust, ker je pač malo finančna kriza, je pa moj dobil bone za Terme Krka za RD in smo potem polovico samo doplačali. Smo pa mislili it drugo leto aprila v Ameriko k moževemu bratu, ker gor študira in smo tudi za to malo šparali. No, pa zdej najbrž ne bomo šli. Bomo mogoč na september prestavili. Puščanje pri starših: No, jz našega pustim samo kolikor je najbolj nujno pri tastu in tašči. Pa ne zato, ker jima ne bi zaupala, ampak škoda mi je vsakega trenutka, ko nisem z Lukanom. SMa pa včeri prvič potem popoldan pustila Lukija pri tastu in tašči, da so se malo naužili drug drugega, midva sma šla pa po 2 letih v kino. Ok, je bil možev brat zraven, ker je ravno doma, ampak je bilo fajn in je pasalo. Sam sem pa ful pogrešala. Bom pa zdej enkrat pustila Lukana pri mojih, da bo kako nočprespal tuki. Sam je smotano, ker čez vikend ne bi, ker bi rada bila z njim, če sem pa jz tu v službi, potem pa to niso počitnice za Lukija. Bom mogla it na prisilni dopust! Mumu, si kar predstavljam, kao je zaloputnala z vrati!!!!!!! Faca mala!!!!! Lona, čestitke Tilnu za plavanje brez rokavčkov!In praviš, da maš pravo malo osvajačico doma, kaj!Ja, jo bote mogli še pazit! Ful lepe slike!!!!!!!!!!!!!!Res ste fajni!!!! NIč, toliko zaenkrat, zdej pa morem it spet malo delat!!!!
|