Ursi2
|
Živjo, punce! Evo mene! Najprej POmlad 08 ČESTITKE ZA !! Ful super!Res sem vesela!Želim ti lepo, brezskrbno nosečnost in da bi uživali!!!!!!!!!! No, pri nas se skoz dogaja, večinoma se potepamo, tako da zvečer samo direkt v posteljo in spat!No, pa kr velikokrat se zgodi, da še mene zmanjka zraven! Morem pa zato potem kaka likanja in take stvari nardiz potem, ko se zbudim! No, da še poročam, kako je bilo v čet pri urologu in dermatologu. Dopoldan smo imeli najprej urologa in ga je zdravnik pregledal in določil datum za operacijo 2.9.09. Moramo bitii v bolnici ob 6.15 in potem gre Luka na operacijo, ki traja od 3-6 ur! Odvisno od tega, če se kaj zakomplicira!Potem pa ostane va v bolnici vsaj 6 dni. Dobil bo paše tako cevko, ki bo nekje pri popeku ven in bo tam lulal, dokler, da se spodaj vse ne zaceli vsaj malo. To bo trajalo pa potem še kakih 10 dni! Tako da se mi zdi, da bo še kr malo kriza. Zaenkrat rajši sploh ne študiram, kako naj bi to izgledalo in bom rajši sproti vidla, kako bo! Mu je pa še kožico čisto do konca dol potegnil in se je revček ful jokal, ker ga je bolelo!Potem sem mu mogla ene tri dni s kamiličnim čajem čistit, da se ne bi vnelo. Se je revček skoz držal za luleka, ko sma se šla previjat!Bošček moj!No, zdej je že ok. Popoldan smo imeli pa še dermatologa in je imel es noro rdečo ritko. V sredo zvečer ga je tako pekla, da niti sedet ni mogel na njej in se je skoz po ritki šlatal. No in ker je zdravnico zanimalo, kaj bi to bilo in je bilo treba v laboratorij poslat, je sestra s takim nožekom, kot so se včasih brili z njim, samo malo manj ostrim, mu strgala tako suho kožico dol z ritke!Luka je tako krolil!Sploh si ne znam predstavljat, kk ga je bolelo, če mi sploh ni pustil niti umit ritke, tako ga je bolelo, da sma imela ful borbe. Potem mu je pa revčeku šla dol strgat!In čeprav sem ga držala ful močno, je vseeno malo migal in mu je revčeku še dve ranici nardila, da mu je kri tekla in še zdej nista čisto zaceljeni!No, potem smo to nesli v laboratorij in zdej mormo 3 tedne počakat na izvide!No, tisti trenutek, ko sem domov prišla, sem mu namazala z otroškim pudrom in potem izmenično s praško pasto in zdej je ritka že ok, razen unih dveh ranic!Hvala bogu.Zgleda, da mu res tista krema, ki mu jo je predpisala nikakor ni odgovarjala. Sem se pa dopoldan z enopediatrinjo pogovarjala in sem ji omenla za ritko in me je ta prvo vprašala, če urin kaj smrdi Pa sem rekla, da ne in mi je potem rekla, da je rdeča ritka velikokrat tudi znak uroinfekta!No, na srečo tega nimamo!Vsaj upam, da ne! No, toliko o zdravnikih! Drgača pa uživamo, ful se rad kopa, hiška je zakon, pa radoveden je in povsod bi rad bil zraven in pomagal!Sedaj si lepo sam pripravi vse za ritko previt in potem mu nastavim pleničko in se vleže gor, potem pa lepo sam pospravi vse nazaj na komodo in nese vodo vstran!Res je posrečen! Je pa imel danes zvečer vročine 38, tako da bomo videli, kaka bo kaj noč in kako bo jutri! Igrače: tudi jaz razmišljam, da bi mu kupila delavnico za v hiško! Sicer se odločam med leseno in tako kot jo ima Tit. Si morem enkrat obe vredu ogledat!Sam bomo z nakupom še malo počakali. Zaenkrat naj uživa v hiški taki, kot je, potem pa bo dobil not delavnico in bo spet čist drgač in spet ful zanimiva! Ja, drgač pa tudi pri nas poganjalec ni uporabljen tako, kot je njegov namen, ampak ga večinoma kar zadaj tiši!Pa pri bici imajo en tale traktor in ga tudi več časa tiši zadaj, kot pa sedi gor. Čeprav prav uživa tudi, če sedi gor, pa noge na pedala, jaz ga pa tišim. Je pa ravno tako, da ima še prekratke nogice, da nima moči gonit. Poganjat pa ne more, ker so pedala v napoto. Mu je tudi zelo všeč tale lesen poganjalec-kolo, ki ga ima nečak in se tudi rad vozi na njem. Seveda mu je še prevelik in je tudi sedež naštiman za nečaka,ki je dobre 3 leta star, tako da itak ne doseže tal!Sem pa si rekla, da bo to dobil drugo leto za rojstni dan! Je pa naš še bolj navdušen nad kolesom, ki je tudi od nečaka!Skoz bi bil zraven njega in vse šravfe pregledal, pa vozit ga morem okorg z njim. Čeprav itak komi sedi na njem in se zraven še za balanco drži, sam to sploh ni važno! Drgač pa ima doma tudi samokolnico, ki mu je tudi zakon. Čeprav zaenkrat še ne pusti nič not vozit. Si nadeva lisste not, pa nardi par korakov in že vse ven vsuje! Pri bici imajo tudi otroški voziček in ga zlo rad okorg vozi!Sam nažalost redko kdaj pride do njega!Sploh ker si ga nečakinja zlo lasti, čeprav je od vseh! No, pri nas je zelo aktualen tudi tricikel in je super zadeva!Sploh ko je že malo utrujen!Se mi zdi pa kr fajn, da ima spredaj kako igračko ali kake gumbke z glasbo, da se malo zamoti, še bolj pomembno pa je, da je ročaj zadaj za potiskat trden oz iz vredu plastike in da se ročaj ne zlomi oz pokne kar takoj! Mi smo dobili od moje sestre ga, ki je dal vse njene tri skoz in zdej ga ima še naš!Pa je še vedno zlo fajn ohranjen! Drgač se mi zdi zlo fajn t udi kuhinja. Ker idim sosedo. Stara bo 5 let in še vedno se rada igra z njo! Dinki, ful si se fajn odločla za uno žogo gor sedet!Bi si jo bilo res pametno umislit! Zobna pasta: mi uporabljamo eno pasto Nenedent. Sem jo kupila v lekarni!Ravno danes pa sma kupila še eno od Welede. Sam je pa uporabljam zlo malo. V bistvu samo zjutraj, zvečer pa ne!Si pa res malo rajš zobke umiva! Super slike s srečanja!Ful lušni so tile marčevsi!In en večji frajer oz frajerka, ko drug! Tit se mi pa zdi čist drugi fant s tole frizuro!Pa pravi pob je že!! San, čestitke Urbanu za vožnjo z poganjalcem!Kaka faca!!!!!!! Ja, kar se pa besed in govorjenja tiče, je pa tudi pri nas tako!Reče kako besedo in že čez pol ure, ga ne prepričaš več in je že ne ve več!Večinoma pa vse samo s kretnjami!In vedno je on bolj vztrajen kot jaz!Se včasih po pet minut pregovarjama, ko mi kaj kaže, kaj bi imel, pa ga vprašam, kaj bi imel in mi on pokaže, pa jz spet nazaj in potem na koncu pride do mene, me prime za roko in me pelje tja in je to, to! Pomlad, res super, da bo spet marčevc in čestitke za novo stanovanje!!Ja, fantje so res zgleda že čist po naravi tehnični ipi!! Terida za vse vas!Upam, da bote imeli sedaj mir!!!!!!!!!Pa upam, da to pomeni tudi konec slabosti in sedaj še samo uživanje in lepo nosečnost! Dinki, super za lep vikend in za izlet do Ikee!!!!!! iN seveda super za sedež za Titka!Si kar mislim, kako mora uživat!!!!! Pa še kup , da bi jutri bil Tit ok in že brez vročine!!!!!!!!! NIč, toliko za danes, grem počasi spat, ker še ne vem, kaka bo kaj noč!
< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 29.7.2009 0:14:30 >
|