|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
3.8.2009 9:24:25   
romana24
cowgirl čestitke za Ivano  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miska tvojemu Tadeju pa tudi za njegovih 6 let.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                user posted image user posted image user posted image                  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majtka)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
3.8.2009 9:38:05   
Alisa
cowgirl - čestitke za princesko !!!user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čim prejšnje okrevanje!!

Se vidi da je res avgust in ste zaštartale z polno parouser posted image user posted image , zeleno luč pa tud imamo a ne?

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
3.8.2009 9:38:51   
SAŠA77
cowgirl bravoooo,česitamo in želimo čim več crklanja z dojenčico Ivanouser posted image user posted image user posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
3.8.2009 10:02:12   
Anonimen
punce mene ze 1 uro stiha v trebuhu....
sam so prepogosti, pa premalo dolgi popadki....user posted image

(odgovor članu SAŠA77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2404
3.8.2009 10:09:15   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

punce mene ze 1 uro stiha v trebuhu....
sam so prepogosti, pa premalo dolgi popadki....user posted image

Daj se malo uleži in poči,
Mogoče je pa to to, če je se drži.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
3.8.2009 10:10:50   
Anonimen
sam je kar nkaj.....me zagrabi pa spusti...pa s5 zagrabi pa spusti....
sicer je blo pri tadeju isto.....ne vem. po mojem je lazno vsse skupajuser posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
3.8.2009 10:16:04   
simonalokar

miška lahk da se kj dogaja držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
3.8.2009 10:16:33   
Anonimen
Miska jest mam ze celo noc isto. Se pa bojim da morm it sam fejst kakat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2408
3.8.2009 10:17:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Miska jest mam ze celo noc isto. Se pa bojim da morm it sam fejst kakat user posted image

jst sem ze sla.....
pa vceri zvecer....omg, me je spucalo,... po mojem sploh klistirja ne bi rablauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
3.8.2009 10:18:18   
opatija
Hello bejbe!

Tri dni me ni na forumu pa imamo že tri nove avgustovčke! Iskrene čestitke, Sisy, Delucija in Cowgirl! Uživajte z vašimi sončki, vam in vašim družinam pa želim vse najlepše!!!

Moram priznati, da me je branje vaših čvekic naredilo precej nervozno! Sem hotla ful pokomentirat, pa sem v paniki ki me je zajela vse pozabilauser posted image Jutri imam pregled pri moji G. v četrtek pa imam že rok user posted image user posted image (mimogrerde šele sedaj sem opazila, da je moj PDP na seznamu narobe, je namreč 6.8. in ne 7.8.user posted image )

Sploh ne vem, kaj naj si mislim... Po eni strani sem nervozna, ker se mi še sanja ne kako se bo začelo, po drugi strani pa me je ta vikend noro bolel križ in se mi zdi, da moje telo že ZELOOOO težko prenaša tako velik trebuh. Zdi se mi, da bi bilo kar fino če rodim na rok, čeprav v tem trenutku kar švicam od nervoze, pa itak me skos navija na WCuser posted image

Joj, šibam pospravljat, ker imamo kljub moji pospravljalni obsesiji spet bombo, mene pa še vedno čaka nepokljukan seznam...

Itak se še kaj javim, ker sem čisto preveč živčna in bo treba definitivno prečekirat kako kej moje "sotrpinke"user posted image

Fajn bodite!!!

Aja, še glede basanja s svinjarijo... jaz to pripisujem živcem. Bila sem ful pridna, pasalo mi je le sadje, zadnje dni pa piškoti, sladoled, hamburgerji, kot bi me kaj obsedlo! Adijo pamet!user posted image

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
3.8.2009 10:18:28   
šivilja
Samo na hitro vas pozdravim in se zaghvalim za vse čestitke.
Hkrati tudi jaz čestitam vsem novim mamicam, ki so med tem rodile, nisem pa uspela vsega prebrat ker ste bile čisto preveč pridne.
Hana je zaenkrat zelo priden otroček, kmalu pa si bom vzela malo časa, da vam opišem še njeno pot na svet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
3.8.2009 10:19:27   
Anonimen
na par minut me stisne, pa po par sekundah popusti. pa se mi zdi, da me bolj na desni pri ledvici zacne pa gre pol cez trebuscek....
mater !!!!!tretjic bom rodila, pa ne znam popadkov prepoznat!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
3.8.2009 10:23:02   
Anonimen
nic...grem mal po hisi naredit....
ce se ne bo ustavilo do 1ih se bom sla pokazat po mojem....vam javim, ce odpeketam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
3.8.2009 10:23:47   
Anonimen
Joj super miška... Sem že mislila da jih samo jaz ne znam prepoznat user posted image user posted image user posted image user posted image   Mene je pa ponoči zvijalo na slabih 10 minut, me je zbudilo, ampak se je spet vse ustavlo user posted image user posted image user posted image   Jst nevem kaj bi ta otrok rad dokazal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA ČESTITKE NOVIM MAMICAM!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
3.8.2009 10:25:27   
Anonimen
O šivilja srečka ti si že doma user posted image  Nas nadvse zanima kako je šlo user posted image

Opatija te čist zastopim sam tehle seznamov pa ne zastopim user posted image  Put a smile on your face...don't bring everybody down user posted image  Pa en cd od dr. Pajntarja priporočam, te bo čist sprostil.

Miska pojma nimam kaj naj ti rečem, ker tud jest ne vem kako popadki izgledajo. So mi prvič dal samo umetne po odteku plodovnice. Dobim minus za domačo nalogo user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
3.8.2009 10:27:18   
tejči77
Hvala za skrb, babike, sa mi zdi da je danes za odtenek bolje, je pa že šesti dan trpljenja, spila sem pa že skoraj celo flašo sirupa od Larise, ker so mi v lekarni rekli, da smem samo tega. Tako da sem danes bolj optimistična, da bom uspela ozdravljena dočakati porod. Jutri bo zagotovo že veliko bolje.
sanikaa
user posted image , držim pesti!

sams, lepo si to pogruntala spanje na balkonu.

glede čepa, meni se ni odluščil, so zgleda vse naredili v porodnišnici, pa še brez moje vednosti.user posted image

tanchy
, res grozno, dohtarji mislijo, da lahko kar en za drugim štorajo po tebi, eh brez besed. Mene so ti pregledi tudi tako boleli prejšnjič. In zakaj so si premislili?

Vse najboljše Tadeju za 6. rojstni dan. Upam da bo mami zrihtala eno veliiiiiko torto in da bo danes čisto poseben dan.user posted image user posted image

Alisa, te je kr mal potolažil tale gin, kajne? A logistični problemi, a si lubi ne bi mogu zrihtat službe tako, da bi par dni ne delal na terenu? Kaj pa kakšna babica in dedek, nimaš nič v bližini. Al pa kakšna prijateljica, če ne bi šlo drugač. Nekak se morate zorganizirat, pa da še kdo tamalega počuva, ker je najbolje da rodiš tam kjer se boš tudi varno počutila.

čestitke cowgirl in Ivani, pa atiju tudi seveda, pa čimprejšnje okrevanje. user posted image

miska, tako se je pri meni začelo prvič. Takoj na polno na 4 minute in popadki so bili zelo intenzivni in dolgi kr kakšno minuto. Malo se ulezi in počakaj kaj bo, če se ne neha se pa kar pripravi. user posted image

šivilja, le vzami si kakšno minutko za nas, ko ne boš preveč utrujena.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
3.8.2009 10:41:35   
tejči77
Uh, je čas, Alisa, dobro, da si me spomnila, da jaz tudi zorganiziram kam z Lariso. Pismo, na to pe niti pomislila še nisem. Od lubija mami bo še 14 dni na morju, moja se pravkar odpravlja (kot da letoš že ni bila tri mesece tam, itak ji je vseeno).
No moja mama me je celo danes vprašala kdaj imam rok. Še tega ni vedela do danes, je mislila da konec avgustauser posted image Ko sem ji povedala da čez 10 dni je samo skomignila in rekla, da je spet kakšen mesec ne bo nazaj z morja. Sem sicer hotla nekaj zinit, pa sem raje zaprla usta, ker nima smisla, so mi pa takšne grde reči šle po glavi. Češ, če je tebi vseeno, pol je pa tudi meni, saj mi niti ni treba, da ji sporočim ko se bo naš sonček rodil. Pa je to res preveč grdo. Bom izpolnila svojo dolžnost hčere, ostalo me pa ne briga. Lariso je tudi prvič videla šele po 14 dneh, se ji ni nič mudilo domov, ne glede na to, da je bila z ljubčkom na morju že tri mesece. Uh, sem se skašljala, zgleda, da me še vedno boli, ne glede na to da se hočem distancirat od vsega.

Torej kam z Lariso za čas poroda????? Pismo, edino sorodstvo je še lubijeva sestra, pa oba cele dneve delata in imata še dva svoja otroka v vrtcu. Pa ne bo druge, kod da njiju prosiva. Idealno bi pa bilo, da bi lahko jaz Lariso še v vrtec peljala, šla rodit, .............eh kakšne pobožne želje, čisto neuresničljive.user posted image

Kaj bi dala za kakšno fajn babico ali dedka, al pa brata ali sestro.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
3.8.2009 10:42:11   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Alisa, te je kr mal potolažil tale gin, kajne? A logistični problemi, a si lubi ne bi mogu zrihtat službe tako, da bi par dni ne delal na terenu? Kaj pa kakšna babica in dedek, nimaš nič v bližini. Al pa kakšna prijateljica, če ne bi šlo drugač. Nekak se morate zorganizirat, pa da še kdo tamalega počuva, ker je najbolje da rodiš tam kjer se boš tudi varno počutila.

Ne saj glih dol če grem rodit mam vse na dosegu, zdravnike in babice v porodnišnic katere pozna tašča, tašča pa tast sta dol, tako da bi sm malega odddala pa šla. Moj bi pa že prletu. Saj bi se sama peljala pa mam 45 min, z rešilcom pa mogoče par minut hitreje, sm če jaz stopim po gasu huuuuuuuuuuuuu, bi šli k šterje.user posted image user posted image
Tukaj na Gorenjskem pa imam sm sodelovke pa so bolj popoldan, kolegica je pa dosegliva ko je konc službe v Lj. pa še to je po 17h uri, tako da takrat je pa tud moj že doma. Po mojem bom kar v Trbovlje pičla, če bo le čas dopuščal.
Moj ima pa žal tako službo da je na terenu- montira klime in v tem času ko so dopusti, vročina, gužva na cesti ne more glih zbiratuser posted image , kam bodo ga dali tisti dan. saj če bi človek vedel kdaj bi si vzel frey. sm kdaj, kako?

< Sporočilo je popravil Alisa -- 3.8.2009 10:45:18 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
3.8.2009 10:50:17   
mony5

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

mony5  mi smo bli v soboto v laguni user posted image . sm bla glavna atrakcija za nekatere user posted image , eni prou bedasto buljo. smo bli pa 1., nam je blo full ušeč, ker majo velik sence, sam cene so mi mal preveč zasoljene. 

ja men je tudi fajn tam za kopat pa še senca je kot praviš! Ja mene so tudi vsi full gledali in ostale nosečke tudi, tako da mi je bilo na koncu prav smešno vse skupaj! Cene so pa zelo zasoljene, kar preveč, če se mene vpraša!!!

Miška vse naj naj tvojmu Domnu za rojstni dan!!!user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
3.8.2009 10:56:35   
mony5
ISKRENE ČESTITKE COWGIRL ZA PUNČKO IVANO (men je tud full lepo ime) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
3.8.2009 11:05:26   
Anonimen
hm....zdaj je mir trenutno....grrrrr.....bemu nas zafrkavajo ti nasi bejbiji!
edino v desni ledvici me mal vsake tolko stihne!

(odgovor članu mony5)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
3.8.2009 11:09:17   
simonalokar
joj sem jezna napišem pa mi skensla

tejči najprej še enkrat, ne sekiraj se zaradi mame, zdaj imaš svojo družino in se ućimo na napakah. ko pa berem sem pa jezna kot user posted image .

moj sine bo pri tašči al pa pri mami al pa pri sestri kdo bo imel cajt. ga bomo ta čas že kam uštuliluser posted image user posted image user posted image .

miška zgleda da so moji popadki k tebi šli daj jih pošlji nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
3.8.2009 11:09:59   
sasa84
Sanikaa, sicer imava na isti dan rok, ampak držim pesti, da če že bo prej, da bo vse OK!user posted image  Enako zate Miška, ko že vidim, da te nekaj matra.
Miška, vse naj naj tvojemu Tadeju! Upam, da ste lepo praznovali.user posted image user posted image user posted image
Muca83, midva sva se zadnjič kar malo skregala, ker nisem mogla tako hitro hodit, kot bi on hotel.user posted image Deci enostavno ne razumejo, da je naše telo ena prava mega tovarna, ki dela na polno, povrhu vsega nas pa še 3/4 stvari matra, boli.
Eee35, drži se na pregledu in sporoči kako in kajuser posted image
Cowgirl, čestitke za tvojo pikico Ivano in lepo, da sta obe OK!user posted image
Simonalokar, jaz bom komplet torbo vzela seboj-s svojimi stvarmi in za tamaučka. user posted image  bo samo lupinico prinesel, ko bomo šli domov.
Opatija, moj zajtrk danes je bil napolitanke in mleko, večerja včeraj pa napolitanke. Skoraj vsak dan pojem vsaj 4kose lubenice in pa kakšen sladoled, piškote, tortico kakšno...Sam še od cukra živim! Zdej naj kile ne bi več naraščale, ampak pri meni to glih ne drži najbrž glede na prehrano zadnje čase...user posted image  Še dobro, da sem prelena, da bi šla v LJ v macdonaldsa ali pa kaj podobnegauser posted image
Joj, Šivilja, komaj čakam tvojo zgodbo!user posted image  In pa mogoče kakšno slikico vaše Haneuser posted image
Ja, madona, pa kaj je s temi vašimi taščami in mamami?! Prav razpuser posted image  me, ko berem take stvari! Se včasih jezim nad svojo ali pa lubijevo mami, ampak vidim, da čisto BV, zaradi malenkosti, ker to kar se pa dogaja tebi Tejči (pa še kakšni drugi tu gor) je pa porazno! Upam, da se ne sekirate preveč, ker očitno ni vredno.
Jst že ene 2dni zaporedoma sanjam oz. se mi zdi v spanju, da imam popadke...Kr neki! Potem se pa zbujam pa gledam hlačke, če je kje kakšen čep al pa tipam, če je kej mokro!user posted image  Sam me verjetno sam boli trebuh od tega, ker me tok lulat tišči... Mi pa že ene 3 dni trebuh čez dan otrdeva. Ravno zdele sem se spravila malo počivat, ker mi je začel trebuh otrdevat - pospravljam že od cca. 8ih zjutrej.
Hvala za komentarje za bušija! Men se še ne zdi toliko spuščen pa tud velik ne...user posted image Sej bi že šla v Rim pa se še kar nič noče zgodit. Ah, toliko naj še počaka, da vse v red spravim po stanovanju (računam na cca. 3,4 dni) potem pa...po mili volji kadarkoli!user posted image

< Sporočilo je popravil sasa84 -- 3.8.2009 11:11:24 >

Srečna mamica!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
3.8.2009 11:12:58   
*anč*

Draga Cowgirl!

Čestitke ob rojstvu hčerkice Ivane!  Hitro okrevaj, da se boste čimprej vsi skupaj crkljali!

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
3.8.2009 11:23:09   
*anč*
hm, flora je verjetno že rodila, ane? glede na to, da se nič ne javlja ...

sanikaa  je pa verjetno v porodni, če ne bi se tut kej oglasla ...

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?