afnica mala
|
Živjo, malo sem že preletela za nazaj, malo pa še bom. Najprej Neli ima 2 zobek sem bolj malo tukaj gor, me Neli štrajka s hrano, se mi zdi, da je ves dan poskušam samo hranit. Mleka spije 1 dcl manj, hrane vsaj 1/3 manj, kakšen obrok kar preskoči. Za znort. sem pa pravkar dobila krožnik toplih flancatov. se je en spravil na zvonec, in pozvonil 3x, odprem vrata, da nahrulim prišleka in dobim sosedovega fanta z dišečimi dobrotami. Dva sem že pojedla, zdaj sem si pa še kofe zraven skuhala. Vsaj nekaj lepega. pikica- si napisala, da sta imela s tvojim slab trenutek. Se mi zdi, da ga imava midva vsak dan. Nekaj ne naredi tako kot mislim oz. kot mora biti, in popizdim. Ne vem kaj naj nardim? Itak ima polno glavo službenih stvari, popoldan ves dan dela doma, če ima mal časa se ukvarja z Neli, jaz pa skoraj vsak dan znorim in tako končava dan. Imam namen 1 dan med vsakim njewnim obrokom iti ven in se ne obremenjevati kolk je pojedla, oz izrecno zahtevat, naj mi sploh ne pove, kolk je pojedla. Po 7 mesecih vsakodnevnega matranja rabim 1 dan na off muhe- jaz imam na vratih na teraso komarnik, ki ni fiksen, je kot zavesa. Sem videla pri sosedih še boljšega kot ga imamo mi in je od TESE. Muh skoraj ni, 1x mesečno kakšno lovim po stanovanju. Mi je zadnjič tašča rekla, da meta odganja muhe in komarje. Jo posadiš pred vrata, na okno. grem vas še malo brat, dokler se mala ne zbudi
|