Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:12:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy ei,sam sej ni nujen,da si ostala noseča......mogoče se pa ni prijelo,sploh pa če tvoj pravi,da ni pouna luna ja no res nebi blo fajn...pomoje si telo se ni spocilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:17:23
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat nobenga regresa ze dve leti...dopust mi sploh prikazal ni lansko leto...ma vse ga bom prjavla...tud to da mormo delat do 3,4ih ponoc nisem pravnica vem pa, da moraš delodajalca pisno obvestiti da krši zakon o delovnem razmerju (priporočeno s povratnico). On je dolžan nepravilnosti odpravit v roku 8 dni. Šele potem lahko prijaviš kršitev na inšpektorat za delo. Ne boš pa nič falila če jih malo pokličeš pa povprašaš kaj so tvoje pravice (in dolžnosti) Naš mali odkar ga hendlam povsem drugače (kot so mi pokazali na RA) je huda tečka. Imava borbe in non stop jokec (in potem je seveda še bolj zakrčen v ramenskem predelu). Nekako računam da bo v roku 2 tednov malo bolje. Je podobno bilo, ko smo mu glavico na levo stran obračali (sem že pisala o tem da skoz desno gleda) pa sej je zdej navadil. Ne predstavljam si kakšne bi bile borbe z njim če bi bil 6 mesecev star ali 1 leto recimo ajoooj. Tapravi bikec je
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:18:26
|
|
|
|
elyy
|
o dudi hvala!!! kati: to pa jst nevem,sam sej pomoje nebi mogla splava nardit,ko pogledaš svojga srčka doma,pa da enega oidstraniš....sej boš vidla kako pa kaj? kdaj pa moreš dobiti menstr.?? pri meni je čudno prejšni mesec sem dobila(25.6 in mi je tko ceu teden skor nič teklo)pol pa drug teden skos teklo....zdej smo pa 1.8 pa nimam? kako to poteka,zdej pa nič nekaperam????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:19:22
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica IZVIRNO SPOROČILO: KatMat nobenga regresa ze dve leti...dopust mi sploh prikazal ni lansko leto...ma vse ga bom prjavla...tud to da mormo delat do 3,4ih ponoc nisem pravnica vem pa, da moraš delodajalca pisno obvestiti da krši zakon o delovnem razmerju (priporočeno s povratnico). On je dolžan nepravilnosti odpravit v roku 8 dni. Šele potem lahko prijaviš kršitev na inšpektorat za delo. Ne boš pa nič falila če jih malo pokličeš pa povprašaš kaj so tvoje pravice (in dolžnosti) Naš mali odkar ga hendlam povsem drugače (kot so mi pokazali na RA) je huda tečka. Imava borbe in non stop jokec (in potem je seveda še bolj zakrčen v ramenskem predelu). Nekako računam da bo v roku 2 tednov malo bolje. Je podobno bilo, ko smo mu glavico na levo stran obračali (sem že pisala o tem da skoz desno gleda) pa sej je zdej navadil. Ne predstavljam si kakšne bi bile borbe z njim če bi bil 6 mesecev star ali 1 leto recimo ajoooj. Tapravi bikec je sej sm ga opozarjla ves cas...ze z porodnisko k mi jo je nakazoval pol meseca kasneje pa se to komi da jo je...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:20:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy o dudi hvala!!! kati: to pa jst nevem,sam sej pomoje nebi mogla splava nardit,ko pogledaš svojga srčka doma,pa da enega oidstraniš....sej boš vidla kako pa kaj? kdaj pa moreš dobiti menstr.?? pri meni je čudno prejšni mesec sem dobila(25.6 in mi je tko ceu teden skor nič teklo)pol pa drug teden skos teklo....zdej smo pa 1.8 pa nimam? kako to poteka,zdej pa nič nekaperam???? sej je sploh se nisem mela...vsaj zdi se mi...to bi pa ja opazla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:27:21
|
|
|
|
Dudica1
|
a ma kera izkušnje z tabletkami za prestavit menstruacijo???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:27:59
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat sej sm ga opozarjla ves cas...ze z porodnisko k mi jo je nakazoval pol meseca kasneje pa se to komi da jo je... ja sam ga moraš NUJNO pisno obvestit o kršitvah (tako veleva ZDR) pa dokazilo o tem moraš imet (zato s povratnico). Brez tega se ne moreš pritožit na inšpektorat. Nekako, če me spomin ne vara, moraš delodajalca o kršitvi obvestiti (pisno seveda) vsaj v roku 3 let, sicer zahtevek zastara.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
KatMat, po moje imaš zelo zelo male šanse, da se je kaj prijelo, sploh, če še nisi dobila M (razen, če glih ne ovuliraš). Samo boš pa morala zgleda sama poskrbet, ker je tale tvoj malo tu mač na izi. Ne vem, no...mogoč res une tabletke, ki jih načelno lahko jemlješ med dojenjem. Ma...našim tipčkom se res mal meša, k so stradal tolk časa, sam ni se za hecat. Za šefa pa res poklič na inšpekcijo pa vpraši, kaj je za nardit. Mamico ji šefovsko...eni se res izživljajo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:31:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a ma kera izkušnje z tabletkami za prestavit menstruacijo??? ja kontracepcijske jemlješ brez pavze in poješ še uno drugo tablico. V bistvu lahko to menda večkrat nardiš, pa si jo prestaviš za pol leta. Sem probala največ dve tablici. Ni blo panike.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:37:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a ma kera izkušnje z tabletkami za prestavit menstruacijo??? ja kontracepcijske jemlješ brez pavze in poješ še uno drugo tablico. V bistvu lahko to menda večkrat nardiš, pa si jo prestaviš za pol leta. Sem probala največ dve tablici. Ni blo panike. nisem še začela z tabletkami...moraš pa prvi dan M začet a ne...prejšnji mesec sem pa dobila glih tam okrog 5-ega se mi zdi... mi gremo pa v soboto (8-ega) na morje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:44:13
|
|
|
|
Anonimen
|
katmat: vpraš odvetnike k majo brez plačno svetovanje najdeš jih na netu! pa boš izvedla dirkt iz prve roke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:54:48
|
|
|
|
tea
|
Joj, punce, moja ta velka fanta sta naspidirana 200 na uro Se mi ju sploh ne da več mirit. Sta navajena, da smo vsak dan zunaj in se lahko zdivjata ter pokurita energijo, zdaj moramo bit pa doma in je res težko. Imam občutek, da ju kar naprej nekaj kregam . Še dobro, da je Miha priden Se je pravkar pošteno nakakal po 2 dneh - je teklo ven na vseh straneh mali se je pa smejkal kot bi bil blažen. Zdaj se pa pridno igra v svoji igralnici. Kat.Mat - jaz bi kar na inšpekcijo vprašala kako naj postopam. Ti bodo najbolje vedeli povedat. Jaz mislim, da lahko stvar prijaviš tudi anonimno in gredo oni potem malo pogledat kako in kaj poslujejo. Pri kolegu v službi je inšpekcija prišla malce "na oglede" in tako so prvič letos dobili regres pravočasno, ne šele konec leta, tako kot vedno doslej. Jih je nekdo obvestil, da ne poslujejo v skladu z zakonom.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:59:49
|
|
|
|
maja1488
|
O ti čveke čvekaste. Nisem brala za nazaj, ker nimam časa. Kdo je noseč?? Kati a ti? Se ne vidm ven iz papirjev, zarja na srečo ful spi. Danes sva šla z mojim in zarjo seveda obnovit zavarovanje hiše in me je skor kap. Letna premija 700€ . Drugače je pri nas vse OK, obedve sta pridni, Maša ima zadnje dva dni neke fleše, pa joka kr bi bla rada zuni v največji vročini... V nedeljo pa imamo krst. Morm jutri še župnika spomnit, ker je zihr pozabu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 12:02:12
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a ma kera izkušnje z tabletkami za prestavit menstruacijo??? SAMO NE PREKINES JEMANJA (spet ups) jemljes naslednjo skatlo in to to celo pojes se pripravi na orng menstro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 12:04:36
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 katmat: vpraš odvetnike k majo brez plačno svetovanje najdeš jih na netu! pa boš izvedla dirkt iz prve roke u tenks....sem klicala na inspektorat pa je rekla naj nagrabim obremenilne dokaze in naj se prikazem v sredo pr inspektorju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 12:05:28
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tea Joj, punce, moja ta velka fanta sta naspidirana 200 na uro Se mi ju sploh ne da več mirit. Sta navajena, da smo vsak dan zunaj in se lahko zdivjata ter pokurita energijo, zdaj moramo bit pa doma in je res težko. Imam občutek, da ju kar naprej nekaj kregam . Še dobro, da je Miha priden Se je pravkar pošteno nakakal po 2 dneh - je teklo ven na vseh straneh mali se je pa smejkal kot bi bil blažen. Zdaj se pa pridno igra v svoji igralnici. Kat.Mat - jaz bi kar na inšpekcijo vprašala kako naj postopam. Ti bodo najbolje vedeli povedat. Jaz mislim, da lahko stvar prijaviš tudi anonimno in gredo oni potem malo pogledat kako in kaj poslujejo. Pri kolegu v službi je inšpekcija prišla malce "na oglede" in tako so prvič letos dobili regres pravočasno, ne šele konec leta, tako kot vedno doslej. Jih je nekdo obvestil, da ne poslujejo v skladu z zakonom. super za regres!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 12:06:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O ti čveke čvekaste. Nisem brala za nazaj, ker nimam časa. Kdo je noseč?? Kati a ti? Se ne vidm ven iz papirjev, zarja na srečo ful spi. Danes sva šla z mojim in zarjo seveda obnovit zavarovanje hiše in me je skor kap. Letna premija 700€ . Drugače je pri nas vse OK, obedve sta pridni, Maša ima zadnje dva dni neke fleše, pa joka kr bi bla rada zuni v največji vročini... V nedeljo pa imamo krst. Morm jutri še župnika spomnit, ker je zihr pozabu. tih bod!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 12:06:37
|
|
|
|
KatMat
|
aja neki mam za seznam...sekundo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 12:10:37
|
|
|
|
KatMat
|
sory ni ostra ampak ni hotla bit pr mer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 12:11:19
|
|
|
|
KatMat
|
no upam da si sedaj odpocije
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 12:13:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a ma kera izkušnje z tabletkami za prestavit menstruacijo??? SAMO NE PREKINES JEMANJA (spet ups) jemljes naslednjo skatlo in to to celo pojes se pripravi na orng menstro nism še začela jemat tabletk ker sm prejšnjič zamudila...tko da to ne pride v poštev
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 12:18:07
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a ma kera izkušnje z tabletkami za prestavit menstruacijo??? SAMO NE PREKINES JEMANJA (spet ups) jemljes naslednjo skatlo in to to celo pojes se pripravi na orng menstro nism še začela jemat tabletk ker sm prejšnjič zamudila...tko da to ne pride v poštev zacnes jemat ob prvem dnevu menstre a ne?? sam ti bo prvic podaljsalj ciklus
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 12:24:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 a ma kera izkušnje z tabletkami za prestavit menstruacijo??? SAMO NE PREKINES JEMANJA (spet ups) jemljes naslednjo skatlo in to to celo pojes se pripravi na orng menstro nism še začela jemat tabletk ker sm prejšnjič zamudila...tko da to ne pride v poštev zacnes jemat ob prvem dnevu menstre a ne?? sam ti bo prvic podaljsalj ciklus ja lej jaz dobim M okrog 5-ega...8-ega gremo pa na morje...če začnem jemat 5-ega mi ji to ne bo prestavl a ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 12:27:53
|
|
|
|
KatMat
|
nop....se celo lahko ti podaljsa krvavitve...tko je prvi mesec...ce pa bi jih jemala ze en mesec bi se pa to dal...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 12:28:36
|
|
|
|
Tanja_
|
Me smo ble že na sprehodu...Smo pršle domov pa jok-sem jo mal pojoškala-je bla žejna, pol pa ne v lupinci, ne na rokah, ne spat...In jo spet ful napenja-dons še ni kakala. Upam, da bojo Biogaia kej kmal prjele...Zdej sm jo kr v postlco odložila,k se je mal umirila in bo vsak čas zaspala. Jst si morm pa še mleko načrpat, ker upam,da bom popoldan končno lahko šla v mesto pogledat za kake čevlje. Pa po hrano moram...Jutri gremo pa v Bohinj-smo dobili apartma, tko da bomo do nedelje.Kaj boste pa ve počele?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?