Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 8:13:17
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Leela dobro jutro tavelik je vstal že malo čez 5 . Tamal pa še spi. k.tja zame so spalne vreče super vredu. Jaz sem začela s številko 74. Kovter je pa skoz iz sebe brcal, ga sploh nisem rabila. Za poleti se dobi pa tudi zelo tanke vreče. Lepe in udobne ima H&M, tudi pri neckermanu sem jih vidla in v kiku. BC ima pa svinjsko drage. katmat, uboga Tija. Krči jo matrajo, kaj kapljice ne pomagajo več? zacela sem d3 dajat....pa zanc je v 24 urah kakala 8krat pol pa ucer nic do danes zjutraj ko je bil kakec cist zelen Evo, točno tako je blo pri Hani. In šele včeri, ko ji jih 3 dni že nisem dajala in sem ji dala namesto 3 kar 4 Biogaie se je 3x pokakala...Ful je bla boga... kati dobiš ZS.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 8:16:04
|
|
|
|
KatMat
|
no...dejMo ODVETNICE JAVITE SE!!!!potrebujem pravni nasvet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 8:17:03
|
|
|
|
Dudica1
|
leela Maj pase tko kravce če hoče in če ni prelen Ja večji je bil vesel večje postelje oz zaenkrat samo jogija...ampak je očitno enkrat ponoči dol zlezel in jokal ...je reku mož da je bil sredi sobe na trebuhu...revček...sploh ne vem kaj naj mu dam ob posteljo...sm gledala tisto ograjico v BC-ju ampak ne vem če se mi jo splača za slab mesec kupit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 8:18:25
|
|
|
|
KatMat
|
drugac smo me kr fajn ukrotile krcke z lekarniskimi kapljicami...ampak ne vem...itak mene driska daje ze vse od poroda in zgleda da se pozna na mleku aja babe....ucer smo spet taprvic je blo vse ok (smo pazil) tadrugic je pa kr not spustu!pol mu pa recem ja haloooo???? a bi rad da sem spet noseca pa prav sej se ni lune ce pa bos bomo pa zrihtal da ne bos
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 8:25:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja babe....ucer smo spet taprvic je blo vse ok (smo pazil) tadrugic je pa kr not spustu!pol mu pa recem ja haloooo???? a bi rad da sem spet noseca pa prav sej se ni lune ce pa bos bomo pa zrihtal da ne bos uh, kake metode pa mate to pri vaši hiši?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 8:30:27
|
|
|
|
lake
|
Kati, tole pa je, kako to misl bo zrihtu da ne boš.Kaj moški misljo da je tok fajn pa enostavno kr splav narest. Taji se je pa dons ponoč nekak ratal na trebuh obrnt, še rokice je mela lepo navzgor. Zdej pa itak spet jest noče.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 8:31:48
|
|
|
|
tea
|
Jutro, smo tudi mi vstali. No, ta velika dva ga že kako uro biksata naokrog, Miha pa še pančka IZVIRNO SPOROČILO: k.tja (saj verjetno sem že kdaj spraševala, a...) spalne vreče, koliko so praktične in kdaj z njimi začeti oz. kakšno velikost izbrati???? za Urbana premišljujem, ali spalna vreča ali kovterček (za zdaj ima samo dekico, ker spet še ni potrebe). Pri nas jih je imel Grega in to kar precej časa. Ampak smo jo uporabljali od rostva dalje - rojen je konec septembra. Jaša pa je čez poletje ni potreboval, tako da sem ga dala v vrečo nekje jeseni in sploh ni mogel spati v njej. Zgleda, da je ni bil navajen. Pa tudi potem kasneje ni in ni šlo. Imam teh vreč od najmanjših pa do približno 3 let, so res različne debeline in pri Gregiju so mi ful prav prišle, pri Jaški pa ne. Bomo videli kako bo zdaj. Kar se pa kovrtčkov tiče - sta oba vedno odkrita, pa naj bo to poleti ali pozimi. Pol pa kličeta sredi noči, da ju zebe pokrita ostaneta pa tako samo 10 minut
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 8:36:19
|
|
|
|
Dudica1
|
mogoče bo pa KATMAT prva majčica 2010
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 8:38:27
|
|
|
|
tea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja babe....ucer smo spet taprvic je blo vse ok (smo pazil) tadrugic je pa kr not spustu!pol mu pa recem ja haloooo???? a bi rad da sem spet noseca pa prav sej se ni lune ce pa bos bomo pa zrihtal da ne bos uh, kake metode pa mate to pri vaši hiši? Če si ne želiš še nenega dojenčka, potem ne prakticrajta brez zaščite. Jaz imam kolega, ki sta takole "pridelala" tretjega. In tako sta malčka 11 mesecev narazen.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 8:49:36
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mogoče bo pa KATMAT prva majčica 2010 TIH BOD!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 8:52:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Kati, tole pa je, kako to misl bo zrihtu da ne boš.Kaj moški misljo da je tok fajn pa enostavno kr splav narest. Taji se je pa dons ponoč nekak ratal na trebuh obrnt, še rokice je mela lepo navzgor. Zdej pa itak spet jest noče. JA SEJ SEM MU OBRAZLOZILA(ups) da to ni kr tko,pa tud nosec bit po dveh mesecih tud ne....pa sm ga uprasala ce bi bil sposobn tijo sedaj ubit..pa pravi ja ne-eh to je isto mu pravim ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:11:18
|
|
|
|
tea
|
stolček za hranjenje - mi imamo Peg Perego še od Gregija. Sem pri prvem otroku mislila, da moram vse fensi šmensi kupovat Če bi bila še enkrat na trm da kupim, ga nikoli ne bi kupila. 1. - vzame preveč prostora 2. - guncanja in muzike nismo praktično nikoli uporabljali, cena je bila pa zaradi tega občutno višja 3. - za počivanje in igranje ga nismo uporabljali nikoli - baje ga lahko 4. - neugoden za čiščenje.... pa še bi se lahko kaj našlo. Zdaj bi kupila navaden lesen stolček ala trip trap (seveda ne original, ker je predrag ), saj je zadeva najdlje uporabna, enostavna za čistit, komot jo porineš v kak kot ali pa kar k jedilni mizi, pa še fizeoterapevti pravijo, da morajo otroci sedet na leseni in ravni podlagi, da krepijo mišice. Dokler pa ne sedi samostojno, ga pa ni primerno posedat, sploh pa ne v te oblazinjene stolčke. Pri nas imata tavečja fanta zdaj že nekaj časa takšna stolčka in je res ok.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:11:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mogoče bo pa KATMAT prva majčica 2010 TIH BOD!!! vzamem nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ k.tja si videla tele http://www.sakurabloom.com/ ...Ful so mi všeč.... zelo zelo luštni!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:22:57
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ k.tja si videla tele http://www.sakurabloom.com/ ...Ful so mi všeč.... zelo zelo luštni! Ja, ampak cene
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:25:17
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mogoče bo pa KATMAT prva majčica 2010 TIH BOD!!! vzamem nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:34:48
|
|
|
|
leda_
|
Dobro jutro, mi smo spet spali super od 20-4, pojedli in spali do 7...upam, da ostane tako... Danes bo pa spet en vroč dan!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:42:52
|
|
|
|
KatMat
|
joj kaj sem nastrojena...bom sefu vrat zavila ...bo on vidu kaj bo on mene hecal... v sredo grem na inspekcijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:45:02
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 leela Maj pase tko kravce če hoče in če ni prelen Ja večji je bil vesel večje postelje oz zaenkrat samo jogija...ampak je očitno enkrat ponoči dol zlezel in jokal ...je reku mož da je bil sredi sobe na trebuhu...revček...sploh ne vem kaj naj mu dam ob posteljo...sm gledala tisto ograjico v BC-ju ampak ne vem če se mi jo splača za slab mesec kupit jaz bi jo kupila-ograjo. saj ko bo imel posteljo mu bo tudi najbrž prav prišla. Pa še Maj jo bo ponucal. Ali pa pogledaj rabljene.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:46:33
|
|
|
|
tea
|
Jaz sem pa Mihcu včeraj prvič dala AD3 in zaenkrat je vse bp. Se mu pa po glavici zgleda delajo temence. Kakšen predlog. Aja, pa še podatki za na seznam - 1. mesec 4610 g in 56 cm; 2. mesec približno 5200g in 58 cm - merjeno doma, ker imamo pregled šele 17.8., datuma za UZ kolkov še nimamo. Cepljeni pa po moje še lep čas ne bomo, ker imamo pri hiši norice.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:48:22
|
|
|
|
tea
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat joj kaj sem nastrojena...bom sefu vrat zavila ...bo on vidu kaj bo on mene hecal... v sredo grem na inspekcijo Kaj te pa jezi?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
lake, mene čakanje v vrsti za blagajno naravnost ubija! v našem mercatorju je skoraj vsakič tako, da moram čakati 10 minut, preden pridem na vrsto delata dve blagajni, folka pa polno! ali pa imam samo jaz takšno nesrečo, da vedno padem v gužvo... saj, če sem sama, mi je še v redu, če pa imam zraven še Oskarja pa zna biti neprijetno, ker začne stikati po policah in iskati zabavo... da bi se še Urban zbudil in začel jokati,... rajši sploh ne grem, če ni nuja! Taja se pa rada crklja! elyy to da pol folka bulji v vas, se ti samo zdi,... večina sploh ne sliši otroškega joka! kar pogumno! jok je način izražanja,.. pa DOBRO JUTRO sem vam pozabila voščit,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:51:26
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat joj kaj sem nastrojena...bom sefu vrat zavila ...bo on vidu kaj bo on mene hecal... v sredo grem na inspekcijo kr pejt. Kmet zarukan. Drugače se pa dobi v lekarni urgentne tabletke, ki jo lahko vzameš 72 ur po seksu, če nočeš imet še enega zmajčka. Dobi pa se tudi carezzete-kont.tabletke, ki jih imaš lahko tudi pri dojenju.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tea IZVIRNO SPOROČILO: KatMat joj kaj sem nastrojena...bom sefu vrat zavila ...bo on vidu kaj bo on mene hecal... v sredo grem na inspekcijo Kaj te pa jezi? na porodniški pa se s šefom ukvarjaš? Ajoj...ne morjo brez tebe al kako?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:54:09
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tea IZVIRNO SPOROČILO: KatMat joj kaj sem nastrojena...bom sefu vrat zavila ...bo on vidu kaj bo on mene hecal... v sredo grem na inspekcijo Kaj te pa jezi? nobenga regresa ze dve leti...dopust mi sploh prikazal ni lansko leto...ma vse ga bom prjavla...tud to da mormo delat do 3,4ih ponoc
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?