|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
31.7.2009 8:13:17   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

dobro jutro

tavelik je vstal že malo čez 5 user posted image . Tamal pa še spi.

k.tja zame so spalne vreče super vredu. Jaz sem začela s številko 74. Kovter je pa skoz iz sebe brcal, ga sploh nisem rabila. Za poleti se dobi pa tudi zelo tanke vreče. Lepe in udobne ima H&M, tudi pri neckermanu sem jih vidla in v kiku. BC ima pa svinjsko drage.

katmat, uboga Tija. Krči jo matrajo, kaj kapljice ne pomagajo več?
zacela sem d3 dajat....pa zanc je v 24 urah kakala 8krat pol pa ucer nic do danes zjutraj ko je bil kakec cist zelen

Evo, točno tako je blo pri Hani. In šele včeri, ko ji jih 3 dni že nisem dajala in sem ji dala namesto 3 kar 4 Biogaie se je 3x pokakala...Ful je bla boga...
kati dobiš ZS.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
31.7.2009 8:16:04   
KatMat
no...dejMo ODVETNICE JAVITE SE!!!!potrebujem pravni nasvet

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
31.7.2009 8:17:03   
Dudica1
leela Maj pase tko kravce če hoče in če ni prelen user posted image
Ja večji je bil vesel večje postelje oz zaenkrat samo jogija...ampak je očitno enkrat ponoči dol zlezel in jokal ...je reku mož da je bil sredi sobe na trebuhu...revček...sploh ne vem kaj naj mu dam ob posteljo...sm gledala tisto ograjico v BC-ju ampak ne vem če se mi jo splača za slab mesec kupituser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
31.7.2009 8:18:25   
KatMat
drugac smo me kr fajn ukrotile krcke z lekarniskimi kapljicami...ampak ne vem...itak mene driska daje ze vse od poroda in zgleda da se pozna na mleku

aja babe....ucer smo spet user posted image taprvic je blo vse ok (smo pazil) tadrugic je pa kr not spustu!pol mu pa recem ja haloooo???? a bi rad da sem spet noseca pa prav sej se ni luneuser posted image user posted image user posted image ce pa bos bomo pa zrihtal da ne bosuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
31.7.2009 8:25:34   
Anonimen

aja babe....ucer smo spet user posted image taprvic je blo vse ok (smo pazil) tadrugic je pa kr not spustu!pol mu pa recem ja haloooo???? a bi rad da sem spet noseca pa prav sej se ni luneuser posted image user posted image user posted image ce pa bos bomo pa zrihtal da ne bosuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image uh, kake metode pa mate to pri vaši hiši?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2055
31.7.2009 8:30:27   
lake
Kati, tole pa je, kako to misl bo zrihtu da ne boš.Kaj moški misljo da je tok fajn pa enostavno kr splav narest. user posted image

Taji se je pa dons ponoč nekak ratal na trebuh obrnt, še rokice je mela lepo navzgor. user posted image Zdej pa itak spet jest noče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
31.7.2009 8:31:48   
tea
Jutro, smo tudi mi vstali. No, ta velika dva ga že kako uro biksata naokrog, Miha pa še pančkauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

(saj verjetno sem že kdaj spraševala, a...) spalne vreče, koliko so praktične in kdaj z njimi začeti oz. kakšno velikost izbrati????
za Urbana premišljujem, ali spalna vreča ali kovterček (za zdaj ima samo dekico, ker spet še ni potrebe).

Pri nas jih je imel Grega in to kar precej časa. Ampak smo jo uporabljali od rostva dalje - rojen je konec septembra. Jaša pa je čez poletje ni potreboval, tako da sem ga dala v vrečo nekje jeseni in sploh ni mogel spati v njej. Zgleda, da je ni bil navajen. Pa tudi potem kasneje ni in ni šlo. Imam teh vreč od najmanjših pa do približno 3 let, so res različne debeline in pri Gregiju so mi ful prav prišle, pri Jaški pa ne. Bomo videli kako bo zdaj.
Kar se pa kovrtčkov tiče - sta oba vedno odkrita, pa naj bo to poleti ali pozimi. Pol pa kličeta sredi noči, da ju zebeuser posted image  pokrita ostaneta pa tako samo 10 minut

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
31.7.2009 8:36:19   
Dudica1
mogoče bo pa KATMAT prva majčica 2010

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
31.7.2009 8:38:27   
tea
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

user posted image uh, kake metode pa mate to pri vaši hiši?

Če si ne želiš še nenega dojenčka, potem ne prakticrajta user posted image  brez zaščite. Jaz imam kolega, ki sta takole "pridelala" tretjega. In tako sta malčka 11 mesecev narazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
31.7.2009 8:49:36   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

TIH BOD!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
31.7.2009 8:52:51   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Kati, tole pa je, kako to misl bo zrihtu da ne boš.Kaj moški misljo da je tok fajn pa enostavno kr splav narest. user posted image

Taji se je pa dons ponoč nekak ratal na trebuh obrnt, še rokice je mela lepo navzgor. user posted image Zdej pa itak spet jest noče.

JA SEJ SEM MU OBRAZLOZILA(ups) da to ni kr tko,pa tud nosec bit po dveh mesecih tud ne....pa sm ga uprasala ce bi bil sposobn tijo sedaj ubit..pa pravi ja ne-eh to je isto mu pravim ...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
31.7.2009 9:11:18   
tea
stolček za hranjenje - mi imamo Peg Perego še od Gregija. Sem pri prvem otroku mislila, da moram vse fensi šmensi kupovatuser posted image Če bi bila še enkrat na trm da kupim, ga nikoli ne bi kupila.
1. - vzame preveč prostora
2. - guncanja in muzike nismo praktično nikoli uporabljali, cena je bila pa zaradi tega občutno višjauser posted image
3. - za počivanje in igranje ga nismo uporabljali nikoli - baje ga lahko
4. - neugoden za čiščenje....
pa še bi se lahko kaj našlo. Zdaj bi kupila navaden lesen stolček ala trip trap (seveda ne original, ker je predraguser posted image ), saj je zadeva najdlje uporabna, enostavna za čistit, komot jo porineš v kak kot ali pa kar k jedilni mizi, pa še fizeoterapevti pravijo, da morajo otroci sedet na leseni in ravni podlagi, da krepijo mišice. Dokler pa ne sedi samostojno, ga pa ni primerno posedat, sploh pa ne v te oblazinjene stolčke. Pri nas imata tavečja fanta zdaj že nekaj časa takšna stolčka in je res ok.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
31.7.2009 9:11:58   
Dudica1

TIH BOD!!!

vzamem nazaj user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
31.7.2009 9:16:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

k.tja si videla tele http://www.sakurabloom.com/ ...Ful so mi všeč....

user posted image user posted image user posted image  zelo zelo luštni!

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2064
31.7.2009 9:22:57   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

k.tja si videla tele http://www.sakurabloom.com/ ...Ful so mi všeč....

user posted image user posted image user posted image  zelo zelo luštni!

Ja, ampak ceneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
31.7.2009 9:25:17   
KatMat

TIH BOD!!!

vzamem nazaj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
31.7.2009 9:34:48   
leda_
Dobro jutro,

mi smo spet spali super od 20-4, pojedli in spali do 7...upam, da ostane tako...

Danes bo pa spet en user posted image vroč dan!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
31.7.2009 9:42:52   
KatMat
joj kaj sem nastrojena...bom sefu vrat zavila ...bo on vidu kaj bo on mene hecal...

v sredo grem na inspekcijo

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
31.7.2009 9:45:02   
Leela

leela Maj pase tko kravce če hoče in če ni prelen user posted image
Ja večji je bil vesel večje postelje oz zaenkrat samo jogija...ampak je očitno enkrat ponoči dol zlezel in jokal ...je reku mož da je bil sredi sobe na trebuhu...revček...sploh ne vem kaj naj mu dam ob posteljo...sm gledala tisto ograjico v BC-ju ampak ne vem če se mi jo splača za slab mesec kupituser posted image

jaz bi jo kupila-ograjo. saj ko bo imel posteljo mu bo tudi najbrž prav prišla. Pa še Maj jo bo ponucal.
Ali pa pogledaj rabljene.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
31.7.2009 9:46:33   
tea
Jaz sem pa Mihcu včeraj prvič dala AD3 in zaenkrat je vse bp.
Se mu pa po glavici zgleda delajo temence. Kakšen predlog.
Aja, pa še podatki za na seznam - 1. mesec 4610 g in 56 cm; 2. mesec približno 5200g in 58 cm - merjeno doma, ker imamo pregled šele 17.8., datuma za UZ kolkov še nimamo. Cepljeni pa po moje še lep čas ne bomo, ker imamo pri hiši norice.

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
31.7.2009 9:48:22   
tea

joj kaj sem nastrojena...bom sefu vrat zavila ...bo on vidu kaj bo on mene hecal...

Kaj te pa jezi?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
31.7.2009 9:51:15   
Anonimen
lake, mene čakanje v vrsti za blagajno naravnost ubija! v našem mercatorju je skoraj vsakič tako, da moram čakati 10 minut, preden pridem na vrstouser posted image user posted image user posted image  delata dve blagajni, folka pa polno! ali pa imam samo jaz takšno nesrečo, da vedno padem v gužvo... saj, če sem sama, mi je še v redu, če pa imam zraven še Oskarja pa zna biti neprijetno, ker začne stikati po policah in iskati zabavo... da bi se še Urban zbudil in začel jokati,... rajši sploh ne grem, če ni nuja!

Taja se pa rada crklja!user posted image

elyy to da pol folka bulji v vas, se ti samo zdi,... večina sploh ne sliši otroškega joka!user posted image  kar pogumno! jok je način izražanja,..

pa DOBRO JUTRO sem vam pozabila voščit,...

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2072
31.7.2009 9:51:26   
Leela

kr pejt. Kmet zarukan.

Drugače se pa dobi v lekarni urgentne tabletke, ki jo lahko vzameš 72 ur po seksu, če nočeš imet še enega zmajčka. Dobi pa se tudi carezzete-kont.tabletke, ki jih imaš lahko tudi pri dojenju.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
31.7.2009 9:54:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tea

Kaj te pa jezi?

na porodniški pa se s šefom ukvarjaš? Ajoj...ne morjo brez tebe al kako?user posted image

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
31.7.2009 9:54:09   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tea

Kaj te pa jezi?

nobenga regresa ze dve leti...dopust mi sploh prikazal ni lansko leto...ma vse ga bom prjavla...tud to da mormo delat do 3,4ih ponoc

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?