Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:54:50
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: KatMat joj kaj sem nastrojena...bom sefu vrat zavila ...bo on vidu kaj bo on mene hecal... v sredo grem na inspekcijo kr pejt. Kmet zarukan. Drugače se pa dobi v lekarni urgentne tabletke, ki jo lahko vzameš 72 ur po seksu, če nočeš imet še enega zmajčka. Dobi pa se tudi carezzete-kont.tabletke, ki jih imaš lahko tudi pri dojenju. ja sej zdej se vedla ne bom a sem al ne k nimam menstre
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:56:14
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: tea IZVIRNO SPOROČILO: KatMat joj kaj sem nastrojena...bom sefu vrat zavila ...bo on vidu kaj bo on mene hecal... v sredo grem na inspekcijo Kaj te pa jezi? na porodniški pa se s šefom ukvarjaš? Ajoj...ne morjo brez tebe al kako? dost sem ga prosila kar je prevec je pa prevec....odlocila sem se da ne bom tiho...ker je jezika šparu je kruha stradu...men bo kaksen eu več prav prisel
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:58:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat a bi rad da sem spet noseca pa prav sej se ni lune ce pa bos bomo pa zrihtal da ne bos tole z luno mi je pa novo. moški?! pa naj gre na vazektomijo??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:58:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ k.tja si videla tele http://www.sakurabloom.com/ ...Ful so mi všeč.... zelo zelo luštni! Ja, ampak cene ja, sem šele zdaj opazila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 9:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tea Se mu pa po glavici zgleda delajo temence. Kakšen predlog. Mustela pena proti temencam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:00:09
|
|
|
|
KatMat
|
jest sploh vem ne kako to zgleda...sem mislila da ima moja temenco pa se ji je samo mejcken po obrveh kozica olupla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
KatMat ja taki so eni šefi,... za svojo rit pa nič drugega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:01:59
|
|
|
|
Anonimen
|
grem, Urban bo jokal, Oskar bi bil za računalnikom,... vas še zvečer kaj preberem! preživite lep dan!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:02:07
|
|
|
|
elyy
|
jutro! evo mi smo spančkali zelo dobro,zbudil se je enkrat,smp pojedli in potem spali do zjutraj do 6h..in nato do pol 9h! danes bo pa zgleda vreme oblačno...ni tok sončka! punce,kako je sto menstruacijo zdele:no jst sm jo dobila prejšni mesec nekje 25(ampak je blo tko,en dan je bla en pa spet ne in je trajal tko 1 teden,in nato se mo je ulil in je trajal spet več kot teden skos močna)...zdej smo pa 1.8 pa je še kr nimam!! kati:kaj je narobe s šefom??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:02:15
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 leela Maj pase tko kravce če hoče in če ni prelen Ja večji je bil vesel večje postelje oz zaenkrat samo jogija...ampak je očitno enkrat ponoči dol zlezel in jokal ...je reku mož da je bil sredi sobe na trebuhu...revček...sploh ne vem kaj naj mu dam ob posteljo...sm gledala tisto ograjico v BC-ju ampak ne vem če se mi jo splača za slab mesec kupit jaz bi jo kupila-ograjo. saj ko bo imel posteljo mu bo tudi najbrž prav prišla. Pa še Maj jo bo ponucal. Ali pa pogledaj rabljene. ja na uni postelji ki smo jo naročil ma že ograjico...sej zato pa sm v dvomih ali ja ali ne...je pa 90 cm 20€ pa še v postojni bi mogla pol popoldne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:04:56
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: tea IZVIRNO SPOROČILO: KatMat joj kaj sem nastrojena...bom sefu vrat zavila ...bo on vidu kaj bo on mene hecal... v sredo grem na inspekcijo Kaj te pa jezi? nobenga regresa ze dve leti...dopust mi sploh prikazal ni lansko leto...ma vse ga bom prjavla...tud to da mormo delat do 3,4ih ponoc
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:05:20
|
|
|
|
KatMat
|
evo elly sem se enkrat prlepla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:06:15
|
|
|
|
KatMat
|
ej a je normalno...nasa ma skoz 37,5 temp
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:12:02
|
|
|
|
tea
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest sploh vem ne kako to zgleda...sem mislila da ima moja temenco pa se ji je samo mejcken po obrveh kozica olupla Sej to je tudi pri meni problem. Nisem sigurna ali je to le suha kožica ali so res temence. Jih ta velika nista mela, pa niti ne vem kak to zgleda Vedno se naučimo kaj novega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:14:33
|
|
|
|
Dudica1
|
naš ma zdej mal temenc čist na vrhu glavice...res malo tako da niti ne vem če bi šla po peno v lekarno...zaenkrat mu kar olje namažem pa mal počakam pol pa skrtačim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:25:13
|
|
|
|
elyy
|
k.tja: sej tamalega res skos prej nahranim,mu dam čajčka,previjem.....res vse sploh pa ko gremo v trgovine....ampak se hiter naveliča vozička in hoče v roke...medtem pa naredi sceno..... men je čist vsen,tud če vsi bulji vame,mojmu je zard tega kr nerdodno ...... na morju je bila scena sem se tok ....sm šla plavat in je moj ostau sam z tinčijem in ni narediu takoj kupčka in ga je trebušček matrau(pravi da se je skos jokal 10 min skor k zmešan)!!!! in pridem nazaj je biu čist bogi,ves histeričen:pa kje si bla........vsi so se obrnil in me gledal,kaj delam z otrokm... .... seveda in on se ozira na folk!!! kati:nevem kaj nej ti rečem,če si noseča in misliš baby obdržat je potem bolje,da si tiho...boš vsaj porodniško imela! kateri poklic pa opravljaš? aha...sem dala nekaj slick v album.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:26:04
|
|
|
|
tea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...zaenkrat mu kar olje namažem pa mal počakam pol pa skrtačim S kakšnim oljem pa?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:27:53
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy k.tja: sej tamalega res skos prej nahranim,mu dam čajčka,previjem.....res vse sploh pa ko gremo v trgovine....ampak se hiter naveliča vozička in hoče v roke...medtem pa naredi sceno..... men je čist vsen,tud če vsi bulji vame,mojmu je zard tega kr nerdodno ...... na morju je bila scena sem se tok ....sm šla plavat in je moj ostau sam z tinčijem in ni narediu takoj kupčka in ga je trebušček matrau(pravi da se je skos jokal 10 min skor k zmešan)!!!! in pridem nazaj je biu čist bogi,ves histeričen:pa kje si bla........vsi so se obrnil in me gledal,kaj delam z otrokm... .... seveda in on se ozira na folk!!! kati:nevem kaj nej ti rečem,če si noseča in misliš baby obdržat je potem bolje,da si tiho...boš vsaj porodniško imela! kateri poklic pa opravljaš? aha...sem dala nekaj slick v album. ITAK!!sploh ni vprasanje ce bi ga ....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:29:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tea IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ...zaenkrat mu kar olje namažem pa mal počakam pol pa skrtačim S kakšnim oljem pa? imam mandljevo olje...stare vraže so pa tud namazat s putrom pa podrgnt in da se kao nikoli več ne pojavijo...nisem probala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:30:50
|
|
|
|
elyy
|
ei,sam sej ni nujen,da si ostala noseča......mogoče se pa ni prijelo,sploh pa če tvoj pravi,da ni pouna luna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:31:58
|
|
|
|
Dudica1
|
elyy lepe fotke... ...kaj pa iz morja kakšne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:33:59
|
|
|
|
elyy
|
sej ene so z morja,nisem vse dala gor!!!! bom,pol ko vse pospravim....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 10:35:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy sej ene so z morja,nisem vse dala gor!!!! bom,pol ko vse pospravim.... aha pol se pa nč tolk ne vid dobr da so iz moraj...morje pa to...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:03:21
|
|
|
|
elyy
|
evo sm dala ene da se morje vidi ....... druge k je pa tamau gor so pa pretemne k smo zvečer slikal,podnevi je pa itak sam senca slikana(ker smo ga res toooookkkk merkal od sončka)..da nebi kaj bilo!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 31.7.2009 11:11:42
|
|
|
|
Dudica1
|
iii lepe ...lepe kopalke maš
|
|
|
novo letoche guevaraKje pričakat novo leto?doma z družino (
80%)
v tujini (
1%)
v mestnem središču (
3%)
na privat zabavi (
10%)
sam pred tv (
2%)
drugo (
4%)
Število vseh glasov: 269Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!