|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
31.7.2009 11:12:00   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: elyy

ei,sam sej ni nujen,da si ostala noseča......mogoče se pa ni prijelo,sploh pa če tvoj pravi,da ni pouna lunauser posted image

ja no res nebi blo fajn...pomoje si telo se ni spocilo

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
31.7.2009 11:17:23   
meduzica

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

nobenga regresa ze dve leti...dopust mi sploh prikazal ni lansko leto...ma vse ga bom prjavla...tud to da mormo delat do 3,4ih ponoc

nisem pravnica vem pa, da moraš delodajalca pisno obvestiti da krši zakon o delovnem razmerju (priporočeno s povratnico). On je dolžan nepravilnosti odpravit v roku 8 dni. Šele potem lahko prijaviš kršitev na inšpektorat za delo.
Ne boš pa nič falila če jih malo pokličeš pa povprašaš kaj so tvoje pravice (in dolžnosti)

Naš mali odkar ga hendlam povsem drugače (kot so mi pokazali na RA) je huda tečka. Imava borbe in non stop jokec (in potem je seveda še bolj zakrčen v ramenskem predelu). Nekako računam da bo v roku 2 tednov malo bolje. Je podobno bilo, ko smo mu glavico na levo stran obračali (sem že pisala o tem da skoz desno gleda) pa sej je zdej navadil. Ne predstavljam si kakšne bi bile borbe z njim če bi bil 6 mesecev star ali 1 leto recimo ajoooj. Tapravi bikec je user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
31.7.2009 11:18:26   
elyy
o dudi hvala!!!

kati: to pa jst nevem,sam sej pomoje nebi mogla splava nardit,ko pogledaš svojga srčka doma,pa da enega  oidstraniš....sej boš vidla kako pa kaj?
kdaj pa moreš dobiti menstr.??

pri meni je čudno prejšni mesec sem dobila(25.6 in mi je tko ceu teden skor nič teklo)pol pa drug teden skos teklo....zdej smo pa 1.8 pa nimam?
kako to poteka,zdej pa nič nekaperam????

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
31.7.2009 11:19:22   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

nobenga regresa ze dve leti...dopust mi sploh prikazal ni lansko leto...ma vse ga bom prjavla...tud to da mormo delat do 3,4ih ponoc

nisem pravnica vem pa, da moraš delodajalca pisno obvestiti da krši zakon o delovnem razmerju (priporočeno s povratnico). On je dolžan nepravilnosti odpravit v roku 8 dni. Šele potem lahko prijaviš kršitev na inšpektorat za delo.
Ne boš pa nič falila če jih malo pokličeš pa povprašaš kaj so tvoje pravice (in dolžnosti)

Naš mali odkar ga hendlam povsem drugače (kot so mi pokazali na RA) je huda tečka. Imava borbe in non stop jokec (in potem je seveda še bolj zakrčen v ramenskem predelu). Nekako računam da bo v roku 2 tednov malo bolje. Je podobno bilo, ko smo mu glavico na levo stran obračali (sem že pisala o tem da skoz desno gleda) pa sej je zdej navadil. Ne predstavljam si kakšne bi bile borbe z njim če bi bil 6 mesecev star ali 1 leto recimo ajoooj. Tapravi bikec je user posted image
sej sm ga opozarjla ves cas...ze z porodnisko k mi jo je nakazoval pol meseca kasneje pa se to komi da jo je...

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
31.7.2009 11:20:35   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: elyy

o dudi hvala!!!

kati: to pa jst nevem,sam sej pomoje nebi mogla splava nardit,ko pogledaš svojga srčka doma,pa da enega  oidstraniš....sej boš vidla kako pa kaj?
kdaj pa moreš dobiti menstr.??

pri meni je čudno prejšni mesec sem dobila(25.6 in mi je tko ceu teden skor nič teklo)pol pa drug teden skos teklo....zdej smo pa 1.8 pa nimam?
kako to poteka,zdej pa nič nekaperam????

sej je sploh se nisem mela...vsaj zdi se mi...to bi pa ja opazla

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
31.7.2009 11:27:21   
Dudica1
a ma kera izkušnje z tabletkami za prestavit menstruacijo???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
31.7.2009 11:27:59   
meduzica

sej sm ga opozarjla ves cas...ze z porodnisko k mi jo je nakazoval pol meseca kasneje pa se to komi da jo je...

ja sam ga moraš NUJNO pisno obvestit o kršitvah (tako veleva ZDR) pa dokazilo o tem moraš imet (zato s povratnico). Brez tega se ne moreš pritožit na inšpektorat. Nekako, če me spomin ne vara, moraš delodajalca o kršitvi obvestiti (pisno seveda) vsaj v roku 3 let, sicer zahtevek zastara.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
31.7.2009 11:29:46   
Anonimen
KatMat, po moje imaš zelo zelo male šanse, da se je kaj prijelo, sploh, če še nisi dobila M (razen, če glih ne ovuliraš). Samo boš pa morala zgleda sama poskrbet, ker je tale tvoj malo tu mač na izi. Ne vem, no...mogoč res une tabletke, ki jih načelno lahko jemlješ med dojenjem. Ma...našim tipčkom se res mal meša, k so stradal tolk časa, sam ni se za hecat. Za šefa pa res poklič na inšpekcijo pa vpraši, kaj je za nardit. Mamico ji šefovsko...eni se res izživljajo.user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2108
31.7.2009 11:31:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja kontracepcijske jemlješ brez pavze in poješ še uno drugo tablico. V bistvu lahko to menda večkrat nardiš, pa si jo prestaviš za pol leta. Sem probala največ dve tablici. Ni blo panike.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2109
31.7.2009 11:37:34   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ja kontracepcijske jemlješ brez pavze in poješ še uno drugo tablico. V bistvu lahko to menda večkrat nardiš, pa si jo prestaviš za pol leta. Sem probala največ dve tablici. Ni blo panike.

nisem še začela z tabletkami...moraš pa prvi dan M začet a ne...prejšnji mesec sem pa dobila glih tam okrog 5-ega se mi zdi... mi gremo pa v soboto (8-ega) na morje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
31.7.2009 11:44:13   
Anonimen
katmat: vpraš odvetnike k majo brez plačno svetovanje najdeš jih na netu!
pa boš izvedla dirkt iz prve rokeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2111
31.7.2009 11:54:48   
tea
Joj, punce, moja ta velka fanta sta naspidirana 200 na urouser posted image  Se mi ju sploh ne da več mirit. Sta navajena, da smo vsak dan zunaj in se lahko zdivjata ter pokurita energijo, zdaj moramo bit pa doma in je res težko. Imam občutek, da ju kar naprej nekaj kregamuser posted image .
Še dobro, da je Miha pridenuser posted image  Se je pravkar pošteno nakakal po 2 dneh - je teklo ven na vseh stranehuser posted image  mali se je pa smejkal kot bi bil blažen. Zdaj se pa pridno igra v svoji igralnici.
Kat.Mat - jaz bi kar na inšpekcijo vprašala kako naj postopam. Ti bodo najbolje vedeli povedat. Jaz mislim, da lahko stvar prijaviš tudi anonimno in gredo oni potem malo pogledat kako in kaj poslujejo. Pri kolegu v službi je inšpekcija prišla malce "na oglede" in tako so prvič letos dobili regres pravočasno, ne šele konec leta, tako kot vedno doslej. Jih je nekdo obvestil, da ne poslujejo v skladu z zakonom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
31.7.2009 11:59:49   
maja1488
O ti čveke čvekaste.
Nisem brala za nazaj, ker nimam časa. Kdo je noseč?? Kati a ti?

Se ne vidm ven iz papirjev, zarja na srečo ful spi. Danes sva šla z mojim in zarjo seveda obnovit zavarovanje hiše in me je skor kap. Letna premija 700€ user posted image .

Drugače je pri nas vse OK, obedve sta pridni, Maša ima zadnje dva dni neke fleše, pa joka kr bi bla rada zuni v največji vročini... user posted image V nedeljo pa imamo krst. Morm jutri še župnika spomnit, ker je zihr pozabu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
31.7.2009 12:02:12   
KatMat

SAMO NE PREKINES JEMANJA (spet ups) jemljes naslednjo skatlo in to to celo pojes se pripravi na orng menstro

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
31.7.2009 12:04:36   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

katmat: vpraš odvetnike k majo brez plačno svetovanje najdeš jih na netu!
pa boš izvedla dirkt iz prve rokeuser posted image

u tenks....sem klicala na inspektorat pa je rekla naj nagrabim obremenilne dokaze in naj se prikazem v sredo pr inspektorju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
31.7.2009 12:05:28   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tea

Joj, punce, moja ta velka fanta sta naspidirana 200 na urouser posted image  Se mi ju sploh ne da več mirit. Sta navajena, da smo vsak dan zunaj in se lahko zdivjata ter pokurita energijo, zdaj moramo bit pa doma in je res težko. Imam občutek, da ju kar naprej nekaj kregamuser posted image .
Še dobro, da je Miha pridenuser posted image  Se je pravkar pošteno nakakal po 2 dneh - je teklo ven na vseh stranehuser posted image  mali se je pa smejkal kot bi bil blažen. Zdaj se pa pridno igra v svoji igralnici.
Kat.Mat - jaz bi kar na inšpekcijo vprašala kako naj postopam. Ti bodo najbolje vedeli povedat. Jaz mislim, da lahko stvar prijaviš tudi anonimno in gredo oni potem malo pogledat kako in kaj poslujejo. Pri kolegu v službi je inšpekcija prišla malce "na oglede" in tako so prvič letos dobili regres pravočasno, ne šele konec leta, tako kot vedno doslej. Jih je nekdo obvestil, da ne poslujejo v skladu z zakonom.
user posted image user posted image user posted image user posted image super za regres!

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
31.7.2009 12:06:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

O ti čveke čvekaste.
Nisem brala za nazaj, ker nimam časa. Kdo je noseč?? Kati a ti?

Se ne vidm ven iz papirjev, zarja na srečo ful spi. Danes sva šla z mojim in zarjo seveda obnovit zavarovanje hiše in me je skor kap. Letna premija 700€ user posted image .

Drugače je pri nas vse OK, obedve sta pridni, Maša ima zadnje dva dni neke fleše, pa joka kr bi bla rada zuni v največji vročini... user posted image V nedeljo pa imamo krst. Morm jutri še župnika spomnit, ker je zihr pozabu.
tih bod!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
31.7.2009 12:06:37   
KatMat
aja neki mam za seznam...sekundo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
31.7.2009 12:10:37   
KatMat
user posted image

sory ni ostra ampak ni hotla bit pr mer

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
31.7.2009 12:11:19   
KatMat
no upam da si sedaj odpocije

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
31.7.2009 12:13:34   
Dudica1

SAMO NE PREKINES JEMANJA (spet ups) jemljes naslednjo skatlo in to to celo pojes se pripravi na orng menstro

nism še začela jemat tabletk ker sm prejšnjič zamudila...tko da to ne pride v poštev

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
31.7.2009 12:18:07   
KatMat

nism še začela jemat tabletk ker sm prejšnjič zamudila...tko da to ne pride v poštev

zacnes jemat ob prvem dnevu menstre a ne?? sam ti bo prvic podaljsalj ciklus

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
31.7.2009 12:24:37   
Dudica1

zacnes jemat ob prvem dnevu menstre a ne?? sam ti bo prvic podaljsalj ciklus

ja lej jaz dobim M okrog 5-ega...8-ega gremo pa na morje...če začnem jemat 5-ega mi ji to ne bo prestavl a ne

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
31.7.2009 12:27:53   
KatMat
nop....se celo lahko ti podaljsa krvavitve...tko je prvi mesec...ce pa bi jih jemala ze en mesec bi se pa to dal...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
31.7.2009 12:28:36   
Tanja_
Me smo ble že na sprehodu...Smo pršle domov pa jok-sem jo mal pojoškala-je bla žejna, pol pa ne v lupinci, ne na rokah, ne spat...In jo spet ful napenja-dons še ni kakala. Upam, da bojo Biogaia kej kmal prjele...Zdej sm jo kr v postlco odložila,k se je mal umirila in bo vsak čas zaspala. Jst si morm pa še mleko načrpat, ker upam,da bom popoldan končno lahko šla v mesto pogledat za kake čevlje. Pa po hrano moram...Jutri gremo pa v Bohinj-smo dobili apartma, tko da bomo do nedelje.Kaj boste pa ve počele?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?