Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake zdej se bova šle pa gužvat v trgovino med upokojence, ker majo ob četrtkih v merkatorju popuste, in je to cela gneča, pa prov nasmejim se jim. lake, ti pa prav uživaš ob četrtkih! IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 aja pa še nekaj moram povedat da gre naš Maj danes iz koška v posteljico upam, da ne bo opazil spremembe in bo še naprej spal in spal in spal ponoči! IZVIRNO SPOROČILO: KatMat naso dam pa na en konc (nogice do stranice) dobim jo cist na kontra stranici z glavo naslonjeno pri nas je pa Urban pravi lenivec,... dobim ga tako kot ga postavim! edino kdaj se obrne na hrbet pa kakšno roko v luft,... mi je bil včeraj tako lušten, ko je ležal na hrbtu v košku in nekaj z glavico silil v stran, sem mislila, da hoče dudo in mu jo tišim v usta, on jih še bolj zapira,... z glavo pa še vedno tolče v tisto smer in mi kapne, da bi se rad obrnil, mu pokažem pravilni obrat in on ves vesel obleži na trebuhu (seveda z licem pripopanim na dno koška). sva potem še na tleh malo vadila. kolikor ni prišel Oskar. evo, še našega lenega pastirčka:( ) lake, jaz Urbana ponoči prestavljam z boka na bok (takrat ko se zbudi za nočno hranjenje, mu zamenjam lego), podnevi pa leži tako kot mi ga uspe položiti, ne da bi se zbudil (če mi zaspi v naročju) ali kakor zaspi med igranjem (ponavadi na hrbtu). takole to včasih izgleda: elyy, mi imamo že od pamtiveka trip trap stolčke, (tiste lesene)... otročke damo noter, ko že sam zna lepo sedeti in so vsi navdušeni nad njimi, ker lahko po njih plezajo,... mozoljčke je pa Urban že prerasel,... mogoče če se mu slučajno kakšen še naredi ampak ima takšno kožo, da bi ga stalno lupčkala po ličkih (se moram zadržati, da nisem kot kakšna pasja mamica) Leela, manj soli? noge v luft! imaš zatekanje še od poroda naprej ali se ti je na novo začelo? imaš pritisk v redu? leda_ pri tej teži, mislim, da se ti ni potrebno pretirano bati, da bi se malček zredil premalo?? gosta hrana bo pri Urbanu prišla v poštev šele po šestem mesecu,... pa še to jo bom uvajala bolj počasi. zaradi raznih alergij. dito, jaz mu dajem čaj se mi zdi da od 1 tedna naprej. zdaj, ko je vroče ga popije veliko! posebej popoldne, ko je vroče. imam pa aventovo flaško (sem te kupila, ker sem mislila, da si bom morala črpati in je tudi črpalka aventova) od hippa ali pa ga sama skuham.
|