|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
30.7.2009 21:00:26   
Dudica1
- 29.07. BarbyD (UZ kolkov)
- 30.07. meduzica (UZ kolkov)
             petra zg
             ttmmbb (UZ kolkov)
             leda_

Sporočite kako vam je šlo user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
30.7.2009 21:05:14   
Dudica1
zdaj pa grem tudi jaz v mižale ... nočkouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
30.7.2009 21:33:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

zdej se bova šle pa gužvat v trgovino med upokojence, ker majo ob četrtkih v merkatorju popuste, in je to cela gneča, pa prov nasmejim se jim.

lake, ti pa prav uživaš ob četrtkih!

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

aja pa še nekaj moram povedat da gre naš Maj danes iz koška v posteljico user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  upam, da ne bo opazil spremembe in bo še naprej spal in spal in spal ponoči!

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

naso dam pa na en konc (nogice do stranice) dobim jo cist na kontra stranici z glavo naslonjeno

pri nas je pa Urban pravi lenivec,... dobim ga tako kot ga postavim! edino kdaj se obrne na hrbet pa kakšno roko v luft,...
mi je bil včeraj tako lušten, ko je ležal na hrbtu v košku in nekaj z glavico silil v stran, sem mislila, da hoče dudo in mu jo tišim v usta, on jih še bolj zapira,... z glavo pa še vedno tolče v tisto smer in mi kapne, da bi se rad obrnil, mu pokažem pravilni obrat in on ves vesel obleži na trebuhu (seveda z licem pripopanim na dno koška). sva potem še na tleh malo vadila. kolikor ni prišel Oskar.
evo, še našega lenega pastirčka:(user posted image ) user posted image user posted image

lake, jaz Urbana ponoči prestavljam z boka na bok (takrat ko se zbudi za nočno hranjenje, mu zamenjam lego), podnevi pa leži tako kot mi ga uspe položiti, ne da bi se zbudil (če mi zaspi v naročju) ali kakor zaspi med igranjem (ponavadi na hrbtu).
takole to včasih izgleda: user posted image

elyy, mi imamo že od pamtiveka trip trap stolčke, (tiste lesene)... otročke damo noter, ko že sam zna lepo sedeti in so vsi navdušeni nad njimi, ker lahko po njih plezajo,...
mozoljčke je pa Urban že prerasel,... mogoče če se mu slučajno kakšen še naredi ampak ima takšno kožo, da bi ga stalno lupčkala po ličkih (se moram zadržati, da nisem kot kakšna pasja mamica)user posted image

Leela, manj soli? noge v luft!
imaš zatekanje še od poroda naprej ali se ti je na novo začelo? imaš pritisk v redu?

leda_ pri tej teži, mislim, da se ti ni potrebno pretirano bati, da bi se malček zredil premalo??
gosta hrana bo pri Urbanu prišla v poštev šele po šestem mesecu,... pa še to jo bom uvajala bolj počasi. zaradi raznih alergij.

dito, jaz mu dajem čaj se mi zdi da od 1 tedna naprej. zdaj, ko je vroče ga popije veliko! posebej popoldne, ko je vroče. imam pa aventovo flaško (sem te kupila, ker sem mislila, da si bom morala črpati in je tudi črpalka aventova) od hippa ali pa ga sama skuham.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
30.7.2009 22:01:08   
Anonimen
meduzica, se je drža glavice popravila?
v kolikor imaš še kakšen koristen nasvet iz razvojne za nas, bi prosila zanj,... se mi zdi, da nikoli ne vem dovolj.

Tanja_ šparglji so pa tudi okusni! a se jih te dni še da dobiti? nevložene, seveda. si me zaguštala z njimi!
čestitke za zvezdico! klepetačka!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Včeraj mi je vzelo 40 min, da sem uspaval starejšo. Prisežem, prvič, da je trajalo tako dolgo. Sem bila prijazna mamica, ampak je pa vseeno s pavzami 20 min tulila kot zverina user posted image . Dobro, da Julija veliko prenese...saj mora, ko ima za starejšo sestrico zverinico iz rezije user posted image user posted image user posted image

pazi mama11, to ni Julijina potrpežljivost temveč učenje!user posted image

sem se spomnila, da moram vprašati (saj verjetno sem že kdaj spraševala, a...) spalne vreče, koliko so praktične in kdaj z njimi začeti oz. kakšno velikost izbrati????
za Oskarja je nisem imela (blok je ponoči vroč in zato niti ni takšnega hladu), šele pozimi sem mu kupila kovterček, a ko je bil večji, se je zelo velikokrat odkril in se mi zdi da se je včasih zbudil tudi ker ga je zazeblo (v spalnici pozimi nimamo prižganega radiatorja, ker ni potrebe po tem, zato je temperatura idealna, a v spanju se telo vseeno ohladi).
za Urbana premišljujem, ali spalna vreča ali kovterček (za zdaj ima samo dekico, ker spet še ni potrebe).
hvala vam!

elyy za oblekce grem kdaj pogledat tudi v Kik. se mi zdi, da imajo kar poceni in v redu kvaliteto (seveda ne vse), nekatere mamice pa prakticirajo kupovanje v razprodajah (takrat kupiš večjo številko za naslednje leto, a šment, ko ne veš, kako bo tvoj otrok rastel??). sicer se mi zdi, da imajo zdaj v vsaki trgovini nižanja čez celo leto in niti ni takšen problem najti dobro in kvalitetno po nizki ceni.
se mi pa ne splača kakšne hude denarce dajati za oblekco, ki jo ima nekajkrat na sebi, potem pa jo preraste. kakšno dobim tudi od bratrančkov (če je seveda ohranjena).
s pikapolonico nimam ravno dobrih izkušenj z oblekcami, v BC pa se mi zdijo kar drage (če nimajo nižanja). H&M in C&A bi še priporočila.

ja, ste se res naklepetale danes! vas kar naprej še berem!

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
30.7.2009 22:15:38   
Anonimen
leda_ mi bomo krst imeli verjetno jeseni... se nam zdajle prav nič ne da v tej smeri razmišljati. takrat se mi zdi, je tudi lažje, ker je temperatura v cerkvi podobna zunanji temperaturi.

meduzica, jaz tudi čutim, kdaj se mi nabere mleko,... ampak takrat je že v bradavičkah (???)
tudi Urban je ves razdražen, če mu teče v curku. včasih se tako razjezi in začne jokati, da je dojenja konec, meni pa teče in teče in teče,... in če nimam zraven plenice, sva mokra on in jaz! (takrat sem kar malo huda nanj, ker noče jestiuser posted image )

mi je bilo danes hecno, ko je nečak (6 let) gledal Urbana, ki se je dojil in rekel "jaz bi tudi mleko" sem ga prav smešno vprašala "a od mamice?" "ne, kupljenega." user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake

jst se morm prov silt s pitjem.

lake, zdaj pa veš po kom je Taja!user posted image

Blueeyes, potem se splača na Rakitno? Iški vintgar je pa zakon! če ne drugega za namakanje nog (vajinih, seveda) pa kakšno pivo vzemita s seboj!user posted image

Dudica, si zamenjala Majevo slikico pa nam nič povedala? kakšen srček je!
glede posteljic: mi imamo pa kar dve posteljici, ker se Oskar ni hotel posloviti od svoje ("jaz rabim svojo posteljico z ograjico, da ne padem z nje") pa mi je kar v redu. se bo kasneje preselil v taveliko, ko se bova midva izselila iz spalnice in bo nastala otroška soba.

pa sem vas prebrala!
in ja,.. klasika, ko pridem na RR tu nobene aktivne!
no, lahko noč vam želim in prijeten spanec!
tudi sama bom kmalu tam, v Mižalah!user posted image

(odgovor članu leda_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2030
30.7.2009 22:16:08   
Anonimen
uf, sem se razpisala,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2031
30.7.2009 22:40:24   
Tanja_
k.tja si videla tele http://www.sakurabloom.com/ ...Ful so mi všeč....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
30.7.2009 22:43:33   
lake
Sm mela maratonsko skor 2 urno uspavanje. Je zaspala v naročju, m jo dala v pojstlco in čez pet minut alarm, in tko je blo ene petkrat. Pa nej še kdo reče da se tok mejhni ne morjo razvdt. Moja točno ve kako izkoriščat. Bi jo mogl vidt kaj dela ko pride moja mami, ki jo vedno dvigne, najprej začne migat z rokam, nato z nogam, nato začne rito dvigovat, in če jo še vedno ne dvigne se začne za obleko vlečt.

K.tja
Pejt enkrat ob četrtkih v Merkator, ko majo upokojenci popust, je prov zabavn, seveda če maš čas čakat pa potrpljenje.
Ja očitno je Taja res od vsazga pobrala samo slabe lastnosti user posted image , od mene očitno nepitje.

Zdej grem pa pod tuš pa spat. Lahko noč vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
30.7.2009 22:51:00   
elyy
evo še en post preden grem spat.....
tian je zaspal,kar v gugalniku,tako,da sem ga samo dala v posteljicouser posted image ,pred tem sem ga okopala je pojedeu svoj obrok in hitro zaspau!

Kati;nevem kaj naj ti rečem,če sta se menila,da bo botra tvoja sestra,potem pri tem vztrajaj,sploh pa če sta ji omenila!!sej so te  tipi včasih tud ko vreme......
js sm bla prej tok živčna,sva se zmojmu malo kresnla(on kr misli,kako je meni fajn biti doma.....tamau ga tud včasih serje s krčki,zobki,pa mu je vroče.....)men pa tud ni lahko(odkar sem doma morem res za vse skrbet(opominjat za položnice,opominjat da gremo v trgovino,za njegovo napotnico k more k zdravniku......)
in imam polno glavno vsega včasih!!!!!!
danes je prišeu iz službe in je biu zmatran sej ga zastopim.....ampak sem upala da bo tamalega vzeu vsaj za 15min da se spočijem malo,se je malo igrau z njemu,ampak vse skupi nič........
tko,da sem vzela ključe od  avta in šla v pekarno po kruh,muziko sem poslušala ....tako da sem ksebi  prišla in se zluftala......in pridem domov tian zaspau v gugalniku!!!! 

jst kupim cunjce v beby centru,če so znižane......v h&m imajo zelo lepe obleke,ampak je problem to,ker moj dragi možek nemara hoditi po velikih centrih sploh pa je ves živčen,če se bo malček začel jokati v trgovini in seveda ker pou folka pol bulji v nas......!!
sej bom jst tiana v avto pa greva drug mesec v shoping sama brez očijauser posted image

nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
31.7.2009 0:20:54   
PapuaNG
Mi smo pa danes proti večeru kar vsi skupaj zakomirali na postelji-midva in tamal. Pa smo se moral pol zbudit, da smo se šli poslovit od mojih ta starih, ker gremo ta vikend na morje za dva tedna (in seveda ne bojo vidla tamalga). Je blo tko vroče dans, da me je popoldne glava kr bolela in bolela,...ni voda nič pomagala.

Jutri pa vse poštimat...upam,da s čim manj pokravžljanimi živčki...

glede šopinga in tamalih-midva se nič ne ozirava na druge, če se mal jokca, se pač jokca, kaj čmo. Sej vsak otrok kdaj joka. Je pa res, da ga ponavadi prej nafutram, ampak če ostaneva dlje in ga je treba spet nafutrat, se pač nekam vsedem in ga nafutram. Simple as that user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
31.7.2009 6:33:35   
Anonimen
jutro

no jz sem pokonc, se vidi da nika spi celo noč in da imam jaz dovolj spanjauser posted image user posted image user posted image

meduzica: jz sem dobila naklofen, sam ne dojim več, tako da mi je te predpisala, pa še to je da jih že tako moram jest ker se mi hrbtenica že 10 let posedauser posted image ko jih dr. vprašaš zakaj, pa ti sam odgovorijo, GENI user posted image

no danes bo spet en lep dan user posted image tako da bomo se spet mal kuhal pa nč zato bom na hladnemuser posted image

uživajteuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 2036
31.7.2009 7:12:44   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
Dudica, si zamenjala Majevo slikico pa nam nič povedala? kakšen srček je!

ja sem pozabile ker sm se tolk namučla s seznamom...zamenjala svojo slikico in sem si še rekla da moram v naslednjem svojem postu še to povedat,evo pa sm pozabila user posted image .No uglavnem zamenjala sem slikico svojega sončka na seznamčku user posted image

Aja prelepo jutro vsem...peljem v vrtec in se slišimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
31.7.2009 7:14:12   
KatMat
11 ur spanca!!!!uf...cel dan jo je matral....pa zdele jo spet..men se bo kr zmesal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
31.7.2009 7:22:28   
Dudica1
kako misliš pol 11 ur spanca??...ponoči ali čez cel dan in še ponoči??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
31.7.2009 7:37:34   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

res so noro lepi

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
31.7.2009 7:43:02   
Tanja_
Jutro...
Spet smo spal od desetih do petih, pa pol do sedmihuser posted image user posted image user posted image Ko se le ne bi to spremenilo.....Zdej se pa pr men v naročju trudi, da bi se pokakala....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
31.7.2009 7:44:37   
Leela
dobro jutro

tavelik je vstal že malo čez 5 user posted image . Tamal pa še spi.

k.tja zame so spalne vreče super vredu. Jaz sem začela s številko 74. Kovter je pa skoz iz sebe brcal, ga sploh nisem rabila. Za poleti se dobi pa tudi zelo tanke vreče. Lepe in udobne ima H&M, tudi pri neckermanu sem jih vidla in v kiku. BC ima pa svinjsko drage.

katmat, uboga Tija. Krči jo matrajo, kaj kapljice ne pomagajo več?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
31.7.2009 7:45:00   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

res so noro lepi

A ne da?Če bo Hana hotla bit notri, si ga bom privoščila.Že šparamuser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
31.7.2009 7:47:32   
Leela
ja tako stvar se splača kupit (sploh, če si prej sposodiš in vidiš če vama paše), ker imaš zelo dolgo pa potem še za drugega otroka.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
31.7.2009 7:50:44   
Dudica1
evo sm nazaj...zdej bi pa pasala ena kavica

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
31.7.2009 7:51:26   
Anonimen
jutro

smo že pokonci. Ne vem, kaj je blo naši češplji danes. Zaspala je pred osmo ko top, potem pa se je zbudila ob polnoči pa pred četrto.user posted image Lakotauser posted image . Ma...naj ji bo...drugač je tak dobrovoljček. Smeji se pa pogovarja...gruli ko jata golobčkov.

Danes bova spet šle malo ven...ampak samo en kratek krog. Včeraj sem bla ko ožeta cunja. Najbrž mi je padu pritisk (škoda k nimam aparata). Sem misla, da bom kr skupi zlezla. Občasno se mi to zgodiuser posted image . Tak da ni za pretiravat.

NIč....alarm....treba jest

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
31.7.2009 8:04:21   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

dobro jutro

tavelik je vstal že malo čez 5 user posted image . Tamal pa še spi.

k.tja zame so spalne vreče super vredu. Jaz sem začela s številko 74. Kovter je pa skoz iz sebe brcal, ga sploh nisem rabila. Za poleti se dobi pa tudi zelo tanke vreče. Lepe in udobne ima H&M, tudi pri neckermanu sem jih vidla in v kiku. BC ima pa svinjsko drage.

katmat, uboga Tija. Krči jo matrajo, kaj kapljice ne pomagajo več?
zacela sem d3 dajat....pa zanc je v 24 urah kakala 8krat pol pa ucer nic do danes zjutraj ko je bil kakec cist zelen

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
31.7.2009 8:06:21   
Leela
aja pozabim,

dudi Maj zelo dobro pase kravce
katja cortkan Urban. Filip podobno pase kravce, včasih malo glavo dvigne, drugače je pa bolj težka user posted image

Jaz sem Lukcu kupla tavelko postlo pri 2,5 letih in jo je zelo lepo sprejel, ker je imel več prostora (je vrtavka ponoč, pri nama sploh neče spati, ker ni prostora), pol leta kasneje smo jo pa dvignil na višino (kura od ikee) in mu je bilo še bolj všeč, ker je to videl pri eni starejši deklici pri prijateljih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
31.7.2009 8:07:35   
Leela
ja najbrž jo D3 muči. Filip ima tudi občasno težave in zelen kakec. Ampak ne od D3, kar tako.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
31.7.2009 8:10:59   
lake
Dobro jutro!

Midve sva pokonc, Taja bolj kot jst user posted image . Si bom eno kavo nardila, pol pa v nove boje.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?