|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
30.7.2009 13:34:01   
meduzica

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
živjo jz sem od dohtarja sem dobila dablete protibolečinske in če ne bo pomagal bom pa hodila po inekcijouser posted image

a smem prašat kere tablete so ti to dali, ker men so rekli naj lekadol jem ko me je uščipnilo. Blokade so mi rekli ne smem zaradi dojenja.

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Kaj pomaga proti zatekanju? Imam polno vode v sebi.

povsem se ogni soli (nič ne soli in nič slanega ne jej). Pa najbrž obstaja kak čaj ki bi ga lahko pila da ti lajša te probleme, mogoče če prašaš v lekarni. Če maš pa hude težave se pa raje oglasi pri zdravnici svoji da ti da pregledat vodo.

IZVIRNO SPOROČILO: lake

A vaši tud spijo vedno na enem boku? Moja je samo na levem

naš že dolgo spi samo na hrbtu, ker se zvija nazaj (rokice nazaj daje) in se potem prevali na hrbet. Nobeno podlaganje ne pomaga. V luči današnjega obiska v razvojni ambulanti pa ti svetujem da jo tudi na desni bok daješ spat in vstrajaj pri tem.

IZVIRNO SPOROČILO: dito
dojenje in čaj- zahima me tisti, ki samo dojite, a jim dajete čaj? Gal ga noče, mu dajem po žlički, ker flaško odklanja 8pa imam 3 različne).
zadnje dni opažam, da ima ves čas roke v ustih in se slini. Sem že pomislila, da je lačen, vendar ko mu dam za jest noče. tudi dudo odklanja.

jaz izključno samo dojim .. imam dovolj mleka da se tudi odžeja z njim. poskusi mu dat samo vodo, ampak ni nujno da je sploh potreba.

slini pa se zato ker se približujejo razvojni stopnji, kjer je glavni organ spoznavanja - USTA. Narava je poskrbela da je sedaj tvori več sline, ki bo odplaknila bakterije ki jih bo otrok vnašal v usta v tem obdobju (jaz nisem tolk pametna mi je danes pediatrinja to povedala)

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
30.7.2009 13:36:25   
meduzica
točno danes ima naš mali 3 mesece :) in prihajamo iz pregleda pri pediatrinji

podatki za seznam
teža 6220g višina 64,5cm. Obseg glave: 42cm, obseg prsnega koša 42,5cm

naslednji pregledi:
30.9. UZ kolkov (ga nismo imeli tokrat ker so nekaj zamučkali okoli dneva): 30.9.
22.9 naslednji pregled in cepljenje. (danes je imel točno 3 mesece, za cepljenje je zakonsko zahtevano da je vsaj 3 mesece in 1 dan) - ena sestra je očitno narobe preštela :) tako da bomo naslednjič cepljeni

šli smo se tudi pokazat v razvojno ambulanto, saj ima pestke še kar večino časa zaprte. Tudi rokice zateguje nazaj in se krivi nazaj. Rokice naprej sploh še ne daje. V RA smo sedaj naročeni 18.9. ampak bova vmes šla z dragijem na samoplačniški pregled, kjer naju bojo naučili hendlinga .

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
30.7.2009 13:37:49   
Tanja_

Midva sva danes tudi dolgo spala.

Kaj pomaga proti zatekanju?[/b] Imam polno vode v sebi.

Šparglji.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
30.7.2009 13:45:54   
dito
zatekanje- koprivni čaj in čim manj soli

meduzica- tudi jaz imam dosti mleka, ker se mi je v enem mesecu zredil za celo kilo, vendar moj nekaj paničari, da naj mu dam za pit.

Spanje- Gal si ves čas na hrbtu. Se mi pa že obrne za 360 stopinj.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
30.7.2009 13:58:54   
meduzica

meduzica- tudi jaz imam dosti mleka, ker se mi je v enem mesecu zredil za celo kilo, vendar moj nekaj paničari, da naj mu dam za pit.

jaz sem danes ponovno vprašala pediatrinjo če naj dodam kdaj kaj vode, pa je rekla da ni potrebe (mamo pa klimo doma tako da res najhujše vročine ne doživljamo zares). Če pa meniš da je dehidriran pa mu lahko tudi par žličk samo dodaš, ni treba po flaški.

Jaz sem v leclerku nekoč kupila manikirni set za dojenčka in zraven je bila taka žlička ki je podobna epriveti (mogoče se da kaj takega tudi kje drugje kupiti). Lahko daš kar dosti tekočine not, pa je potem ful lažje ga hranit tako. Jaz jo uporabljam za to da mu dajem kapljice. Najprej iztisnem malo mleka, pa potem nakapljam not D3 in bio gaia. Po žlički pa ga vedno podojim, mava tako večerno rutino po kopanju predno ga dam na nočni spanec. To počnem praktično že 2 meseca in je že tako navajen na to žličko, prav super mu gre hranjenje iz nje.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
30.7.2009 14:05:04   
meduzica
aja pa še nekaj (joj kolk sem dons zatežena user posted image )

so me opozorili da tele igralne podlage niso najboljša stvar za našega malčka ki se ukrivlja nazaj, iz razloga ker so mu preblizu glave in da jih vidi se mora nazaj upogibat.

Najboljši lok bi bil tak enojen, ki mu je v višini popka (da se mu ni treba zvijat) Teli dvojni loki niso priporočljivi. Samo v vednost da preverite če so vaši loki ok.

zdej mam pa dost user posted image sej sigurno se bom še česa spomnila kar mi je rekla, bom pa kasneje napisala. Mi je vedno bolj všeč ta pediatrinja res user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
30.7.2009 14:15:33   
leda_
Moj malček poje na obrok 130ml-150ml, zvečer pa med 150-180ml...ima pa polovico mojega mleka, polovico mu dajem Novalac. Men se zdi, da za dvomesečnika veliko poje..se mi je pa premalo zredil..ali mislite, da mu zamenjam mleko?

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
30.7.2009 14:17:26   
Leela
meduzica si bila pa izčrpna user posted image , saj je prav. Ti še kar napiši kaj boš izvedla v RA in pri pediatrinji.
super za pregled, je pa fajn da greste prej na hendling.

zatekam ne hudo, se mi zdi da je to bolj to poletno zatekanje zaradi vročine

dito: dodajanje tekočine. Tastarejši sin je bil na adaptiranem mleku, kjer pravjo da je tekočino dobro dodajat, ampak je isto ni maral, ne po flaši ne po žlički... Tudi, ko je bil že na gosti hrani in v največji vročini sem mu komaj vturila 3 požirke. Pa sploh ni bilo važno kašnega okusa je. Nikoli pa ni bil dehidriran, niti malo.

Lina lepo se imejte na morju.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
30.7.2009 14:18:52   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: leda_

Moj malček poje na obrok 130ml-150ml, zvečer pa med 150-180ml...ima pa polovico mojega mleka, polovico mu dajem Novalac. Men se zdi, da za dvomesečnika veliko poje..se mi je pa premalo zredil..ali mislite, da mu zamenjam mleko?

To res veliko poje. Če ima rad to mleko in mu ne dela težav ga ne menjat (razen, če ti pediater drugače reče, menda je Milumil bolj redilen)

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
30.7.2009 14:23:22   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

aja pa še nekaj (joj kolk sem dons zatežena user posted image )

so me opozorili da tele igralne podlage niso najboljša stvar za našega malčka ki se ukrivlja nazaj, iz razloga ker so mu preblizu glave in da jih vidi se mora nazaj upogibat.

Najboljši lok bi bil tak enojen, ki mu je v višini popka (da se mu ni treba zvijat) Teli dvojni loki niso priporočljivi. Samo v vednost da preverite če so vaši loki ok.

zdej mam pa dost user posted image sej sigurno se bom še česa spomnila kar mi je rekla, bom pa kasneje napisala. Mi je vedno bolj všeč ta pediatrinja res user posted image

A si iz Ljubljane?

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
30.7.2009 14:25:56   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

a novalac prodajajo tudi v milerju

u mislim da bi ga tud morali imeti pomoje,sigurno pa je cenejši kot v lekarni!Bom naslednjič ko bom šla pogledala pa ti javim...če ne boš šla že kaj prej ti user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
30.7.2009 14:32:01   
mama11
zdej me pa zanima če je mogoče,da ga že zobki mučijo,ker skos tlači rokice v usta in si skos praska dlesni z ustnico????
zadnič mi je ena znanka pravila,da je svoji 3 mesečni punčki ukinila dodatek(aptamil) in začela dodajati pou alpskega mleka in pou vode prekuhaneuser posted image ....zdej pa nevem se punca heca....ali je to normalno,ker kot vem nej bi do 5 mesca dodajala skos dodatek???

Možni so tudi zobki, čeprav so pri tej starosti redki. V tej starosti začnejo odkrivati svoje telo in je tlačenje rokic v usta povsem normalno.

Glede kravjega mleka je pa trenutna teorija proti uporabi do 1 leta. Razlog - možne alergije. Tako so pa sicer mešali, ko je odraščala moja generacija (30+). No, jaz sem pri starejši kravje mleko pričela uporabljati pri 6 mesecih - za večerno kašico. Pač odločitev vsakega starša.

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
mamice, imam eno vprašanje; ostalo mi je nekaj tabletk Centramed (tiste s folno kislino), ki sem jih jemala prve tri mesece nosečnosti,... zdaj pa pospravljam zdravila in ker sem bolj gorenjka, me zanima, če bi bilo kaj narobe, da bi jih zdaj, ko dojim jemala (saj so samo vitamini, žal pa sem škatlico vrgla stran, da bi pogledala).

Kolikor se jaz spomnim folno kislino priporočajo tudi med dojenjem.
Dudica, in ostale "fantovske" mamice (*lina*, tea?) boš ti (si že) svojima fantoma kupila kakšnega dojenčka za igrat?
Premišljujem, da bi bilo vseeno dobro tudi kakšno takšno igračo kupit (če se kakšna punčka igra z dojenčki, se ji Oskar z veseljem pridruži,... posebej pri vožnji z vozičkom:))
Punce se normalno igrajo z avtomobilčki, zakaj se ne bi tudi fantje s punčkami?

Jaz imam sicer dve punčki, ampak se strinjam. Sploh pa na sistematskem pri enem letu in pri 18 mesecih med drugim pri otroku preverijo, če ve, kaj pomeni nahraniti dojenčka (imajo majhno lutko in stekleničko). Ne vem, kako bi to vedel, če mu ne pokažeš skozi  igro. Vozičke pa tako ali tako radi vozijo skoraj vsi otroci. Pa še časi so se spremenili - danes ni nič nenavadnega videti, če otroka v vozičku sprehaja očka, ali če ga previja. Zakaj bi bilo to potem nenavadno pri fantku. Razen, če je pač človek za zelo tradicionalno delitev vlog med spoloma.

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

če kateri prav pride:

ARNIKA
040 896 707

Blueeyes, Dudica, ali lahko tole dodata na seznam za pomoč majskim mamicam... zna še kdaj prav priti, čeprav trenutno ne nucamo.

ampak me znima kaj bi mu lahko dala še oziroma kaj prodajajo v lekarnah(kakšno tekočino),da nebo tok cmerav.....in ubogi je že dva dni....?? 

Pri starejši smo uporabljali Calgel. Je pomagalo, ampak ne popolnoma. Je pa tudi Gengigel Baby, pa gotovo še kaj. Oboje je gel, ne tekočina.

drugače: imam štalo z Oskarjem. noče spati, čeprav je orto utrujen. tudi mene že kar boli glava. se mi zdi, da se mi začenja mešati. pa tako bi rada bila prijazna mamica,...user posted image

Včeraj mi je vzelo 40 min, da sem uspaval starejšo. Prisežem, prvič, da je trajalo tako dolgo. Sem bila prijazna mamica, ampak je pa vseeno s pavzami 20 min tulila kot zverina user posted image . Dobro, da Julija veliko prenese...saj mora, ko ima za starejšo sestrico zverinico iz rezije user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Sem prišla s fitnesa, sem bla kar 2h odsotna, pa pridem domov, pa moj plane name, če je kaj narobe, da me tk dooooolgo ni domov! user posted image user posted image  Jah,...vožnja tja traja dobrih 5min, pol preoblačenje, 1.5h švicanja, pa tuširanje in oblačenje za domov, in še vožnja.

Ja, ja, fejst trenerja pa nisi nič omenila user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

aja pa še nekaj moram povedat da gre naš Maj danes iz koška v posteljico 

user posted image  Naša tudi ne bo več dolgo v košku... ratuje premajhen.

Ali kaj razmišljate katere stolčke za hranjenje boste kupile?

Priporočam Antilop od Ikee. Super poceni (mislim, da je z mizico vred - ta je v bistvu pladenjček, ki ga pripneš na stol - manj kot 15 evrov) pa še en dva tri ga očistiš. Naša ima 20 mesecev in ga zadnji mesec uporablja brez mizice. Mislim, da ji bo gotovo ustrezal do 2. rojstnega dne. Potem ga dobi pa Julija. Tamara pa trip trap.

IZVIRNO SPOROČILO: lake
A vaši tud spijo vedno na enem boku? Moja je samo na levem

Po vsakem dojenju jo obrnem. Ampak zadnji mesec tako ali tako konča na hrbtu, potem pa sama obrača glavico kot ji paše.
Punce kdaj pa mislite začeti dodajati gosto hrano?

Ko bo imela 6 mesecev. Prej le, če bi več dni zapored zahtevala zelo pogosto dojenje - znak, da potrebuje več.

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
jah tko je zdaj imamo naročeno sobico ampak pride šele v začetku septembra,tako da sem mislila danes dat kar večjega na tla pač na jogi da bo lahko maj šel v postlcouser posted image
Sej za en mesec bo ok a ne,sej ne bo direktno na tleh

Po moje mu bo še bolj všeč - kot pustolovščina. Pa še pasti ne more.

dojenje in čaj- zahima me tisti, ki samo dojite, a jim dajete čaj? Gal ga noče, mu dajem po žlički, ker flaško odklanja 8pa imam 3 različne).

Kadar je nad 30 stopinj, ji dam tudi čaj, če zahteva dojenje pogosteje kot na 2 uri. Če ne gre drugače, poskusi z injekcijo. Prodajajo jih v lekarni - 5 ali 10 ml. Ali pa zamenjaj čaj - Hippovi instant so sladkani - običajno jih imajo user posted image  radi.

Grem likat, dokler je še mir.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
30.7.2009 14:54:48   
lake
Novalac se dobi samo v lekarni.

Razvojna Tud nama so naložil polhn enih podatkov kaj lahko pa kaj ne sme, z rokice nama je pa pokazala kako jo morava masirat, da ne zvija rokic nazaj. Pestke pa itak se mi zdi še kr neki časa vsi skupej držijo.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
30.7.2009 15:17:19   
KatMat

Evo sm šla cunje ven obest....tok vroče!!Morem še posodo pomit....skos neki

jst bi rada tud tak stolček triprap,lahko je od ležalnika pa naprej,sam imam v mislih stolček od peg pergota kolekcija09.....sam je res dosti drag.......
ena soseda je šla v bosno in sm ji naročila nej pogleda če majo takšne solčke tam,baje imajo dosti ceneje!

kati:dej fotko svojgo stolčka,bogve kakšen je da so v njem bili 4 otroki....si kr mislim!!

moj malček tudi največkrat spi na levem boku,če ga dam na trebuh spat(ampak to samo popoudne,ko spi)skos misli da spančka na mojih prsih....in zmeraj dalj spiuser posted image

ne sam to pol je bil postavljen se malo manj kot vn in je podlegel vsem letnim casom....ampak je se vedno ureduuser posted image

drugac pa jaz dodajam caj ce se mi zbuja med hranjenjem in je tecka...ampak to je redko

Midva sva danes tudi dolgo spala.

Kaj pomaga proti zatekanju? Imam polno vode v sebi.

caj iz koprive....

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
30.7.2009 15:20:48   
dito
mama11- sem že vse poskusila. Najprej vodo, potem bio hipp v filtru in nazadnje instant. Prejle sem mu dala po žlički, nekaj je le popil. mogoče pa ni žejen, ker se čez dan kar pogosto doji.

sedaj mi že spi 4 ure. user posted image no se je pravkar prebudil in s že nekaj stoka.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
30.7.2009 15:27:58   
elyy
dudi: že tok časa se spravljam v ljubljano pa se mi neda po tej vročini,da grem v milerja pogledat za novalac,samo se mi zdi,da ga res neprodajajo......nisem pa sigurna!
če se boš spomnila name poglej?

mama:res je pri tej starosti malo čudno da so zobki že pričeli,ampak sej danes je vse mogoče(drugače se mi zdi da gre za zobke,ker si res skos peraska dlesni z rokico,pa prej ko sem mu namazala s calgelom dlesni....je nekaj časa bilo bolje..... zdi se mi da ga bolj matrajo zgornji(tako kaže)
bomo videli,kako bo!

naš malček pa spančka,sam se je igral v posteljci in zaspau...no to se je prvič zgodilouser posted image user posted image
mamica si je pa vzela čas in se stušerala in zlikala laseuser posted image !!1
zdej pa delam kosilo za mojga možka!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
30.7.2009 15:38:11   
elyy
kati: si kar misli,kako jeuser posted image
kot pri nas ko je tašča težila,da mi spodijo cunje od njenga nečaka.......res grozno no,tok časa je težila dokler mi niso domov pripeljali...mislim halllooooo,svojemu otroku že nebi oblekla  tistih cunj z madeži,in prv ispranih....
te cunje sem nazaj spakerala in jih imam v kletu!
tašča pa skos sprašuje:zakaj ne oblečem unih cunj,pa zakaj mečeva stran denar za nove cunje,ko vidi na našem malčku skos nekaj novega in prv skos grdo gledauser posted image  .....mislim res grozno!!

kje kupujete oblekce za malčke?
jst v pikapolonci ali baby centru.....!!
je še kakna trgovina da imajo lepe cunjce,pa ugodne??bom mogla za jesen našemu mačku kupiti kar nekaj stvari?

čaj?naš tinčy na začetku ni hotel piti čaja,potem ko sem kupla od hippyja(komarčkov čaj)se je hitro premislil in pijeuser posted image ker je sladek!
brala sem da 15 minut po obroku,je dobro če dodamo čaj,ker je po mleku hitro žejen....sploh pa zdele poleti...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
30.7.2009 15:40:02   
KatMat

a mesas skup?

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
30.7.2009 15:42:47   
KatMat

kot pri nas ko je tašča težila,da mi spodijo cunje od njenga nečaka.......res grozno no,tok časa je težila dokler mi niso domov pripeljali...mislim halllooooo,svojemu otroku že nebi oblekla  tistih cunj z madeži,in prv ispranih....
tašča pa skos sprašuje:zakaj ne oblečem unih cunj,pa zakaj mečeva stran denar za nove cunje,ko vidi na našem malčku skos nekaj novega in prv skos grdo gledauser posted image  .....mislim res grozno!!

je še kakna trgovina da imajo lepe cunjce,pa ugodne??bom mogla za jesen našemu mačku kupiti kar nekaj stvari?

čaj?naš tinčy na začetku ni hotel piti čaja,potem ko sem kupla od hippyja(komarčkov čaj)se je hitro premislil in pijeuser posted image ker je sladek!
brala sem da 15 minut po obroku,je dobro če dodamo čaj,ker je po mleku hitro žejen....sploh pa zdele poleti...

jest sem jih 3/4 stran vrgla ker so ble do vratu posrane....sram jih bodi kako lahko tako podarijo

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
30.7.2009 15:48:23   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

kati ne se jeizt, k ti ne paše...Raj kako lumparijo povejuser posted image

Jst pa klicarim naokol za apartma v Bohinju za čez vikend, k sva se odločla, da greva ta vikend. Itak, da je vse zasedenuser posted image

jest sem jih 3/4 stran vrgla ker so ble do vratu posrane....sram jih bodi kako lahko tako podarijo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
30.7.2009 15:49:52   
Tanja_
ups, kako sem pa to citirala.....

A ste vidle?Jaz sem tud še eno zvezdico dobilauser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
30.7.2009 15:55:02   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

ups, kako sem pa to citirala.....

A ste vidle?Jaz sem tud še eno zvezdico dobilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lumparijo a???user posted image smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
30.7.2009 15:58:31   
KatMat
pa dons 5 min preden je sel sm ga mal podrazla pol pa nagnala delat...boscek se mi zdi da je en štok zadel na poti vn

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
30.7.2009 16:10:30   
elyy
kati ti si pa od hudičauser posted image

ne sej men teh cunj niso podaril,ampak so mi še naročil nej jih vrnem,ko bom naš malček to prerastel
zato jih imam v kletu spakerane...in si morem en dan časa vzet in vse vrnt nazaj!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
30.7.2009 16:11:33   
leda_
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a mesas skup?

Ne ne mešam skupaj..en obrok dobi mojega, en obrok dobi Novalac

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.