jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dobro jutro! Danes sem verjetno ta prva, ki bedi . Kaj čem, če pa imam doma piščančka, ki vstaja zelooo zgodaj . Najprej vsem eno dobro . Jana prihodnji teden se ne moremo videti, ker gremo to soboto na morje in pridemo naslednjo soboto nazaj. Dieto, ki sem jo jaz ubrala, predvsem zaradi zdravstvenih težav (napihnjenost in izpuščaji) pa tudi zaradi hujšanja je, da sem izločila: - sladkor v vsem oblikah (sladkarije, peciva, čokolade, sladkor v kavi, sladoled, ...) - vse mlečne izdelke živalskega izvora (sire, namazi, mleko, jogurti, smetana.....) zaradi vsebnosti laktoze in to nadomestila s sojinimi izdelki, ki so super, - svinjino in - gluten (pšenica v vseh oblikah tako v kruhu kot v testeninah). Vse kar sem črtala sem nadomestila s sojinimi izdelki, kupujem pirine, sojine testenine, jem vse ostalo meso, sladkorja sploh ne pogrešam in počutim se super. Da ne pravim kako se mi je koža občutno izboljšala in polepšala, pa še kile sem izgubila. Danes sem se tehtala in sem že za 0,5 kile lažja . Vsega skupaj sem zdaj v 16. dneh odkar se držim te diete izgubila 5,5 kg (nekaj od tega je voda). Pijem veliko tekočine in po 17. uri ne jem nič OH, ampak zgolj zelenjavo in kakšno ribo. uaaaaaaaaaaaau super si, ampak jst brez sladoleda in sira ne bi zdržala..sem prevelik odvisnik morem se spravit mal laufat, pa bo kar bolje..