|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
30.7.2009 11:40:21   
Anonimen
.
Js si to že dolgo obljubljam in prav groza me je, ko pomislim, kako bodo sorodniki vedno znova navlekli kup neuporabnih igrač.

se splača dat kak € vec, pa da igraca vzdrzi, ne pa da so samo se rezervni deli po 2eh urah igranja....

vezi mene bolijo do 100 mater ze od zacetka nosecnosti. vcasih imam take "krce" da se niti premaknit ne morem.bog ne daj da me zagrabi kak kaselj, ali pa da me prime kihnit!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2126
30.7.2009 11:48:54   
Tanchy
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

.
Js si to že dolgo obljubljam in prav groza me je, ko pomislim, kako bodo sorodniki vedno znova navlekli kup neuporabnih igrač.

se splača dat kak € vec, pa da igraca vzdrzi, ne pa da so samo se rezervni deli po 2eh urah igranja....

Se popolnoma strinjam in tega se midva z user posted image  striktno drživa, sama njedgove starše je pa zelo težko navadit na to user posted image . Ampak, počasi se daleč pride....Jaz že ošpice fašem, da dobi kakšno igračo kar tako....pa še to ponavadi brezveze....za 5 minut.... vsaj to smo dosegl, da tiste igrače ostanejo tam user posted image pol me pa nč ne briga kam  jih dajo...

Jaz  pravim, da boljš, da si 1 uro z njim, da se igraš kt pa da kupiš neko igračo da se sam zamoti...pol se pa kopičjo....

Moj user posted image  pa itak prisega na Bruderjeve igrače in moram rečt, da se Leon izredno dobr igra z njimi, več kot leto dni, skoraj vsak dan..predvsem zunaj v pesku, mivki, zemlji, no ni da ni....pa so še čist lepo ohranjene in še za precej dolgo časa user posted image

< Sporočilo je popravil Tanchy -- 30.7.2009 11:53:45 >

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
30.7.2009 11:51:12   
simonalokar
saj vas ne strašm - samo če bo akcija pa bo skoraj na vsake 30 min imam krče al se bo umiril al pa bo akcija bomo vidl. sam men se še neda rodit sem preveč zmatrana od včeraj - lahko da so pa posledice od včeraj. sem mojga klicala pa povedala. je reku grem šefu sporočit če bom mogu štartat . jaz pa mu parv da še ne ker se lahko umiri. in da je samo priprava. no bomo vidl. tamla pa ful brca notr. pravjo da se umiri prejuser posted image user posted image

miška vidm da si pridna jaz tud redno mečem stran ker je pol preveč tega. da še stopet nimaš kam.

pa še en nasvet prosim

moja sestra gre v tunijzija na dopust. a bi ve tudi prepovedala nato ko pride domov da 14 dni naj ne hodi k nam zaradi gripe user posted image user posted image user posted image . vem mogoče sem preveč panična ampak si ne predstavljam da bi mi zboleliuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
30.7.2009 11:57:38   
Tanchy
simonalokar drži se pa naj bo kakor bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . V primeru tvoje sestre te pa čist razumem...mogoče bi lahko počakali tudi malo dlje? Sicer boš pa videla kako bo pop porodu. Mislim, da bo morala sestrica kar razumeti tvoje strahove, pa ji večkrat najprej pošiljaj slikice po mobiju, mailu...

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
30.7.2009 11:58:00   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

moja sestra gre v tunijzija na dopust. a bi ve tudi prepovedala nato ko pride domov da 14 dni naj ne hodi k nam zaradi gripe user posted image user posted image user posted image . vem mogoče sem preveč panična ampak si ne predstavljam da bi mi zboleliuser posted image user posted image

iz preventive ji raje reci naj pride 4. ali 5. dan po prihodu. ce bi kaj fasala, se bo v teh stirih petih dneh pokazalo.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 2130
30.7.2009 11:58:23   
Anonimen
bruder je zakon!!!!!
pr nas zdrzijo 1-2 leti!!!LETI!!!!!!!
simona, ne skrbi. ce gre zares, bos nafilana z adrenalinom in ne bos cutila utrujenosti.glede tunizije pa.....uf, jst bi raj vidla, da ne pride dokler se ne izkaze da je ok. se je mal prevec razpasla tale gripa.
oz. jst bom kr vsakemu, ko bo prisel od kje prepovedala da pride v stik z malo.mogoce em panicna, amak iher je ziher.
zdj pa mene nek sraufa cudno. hahahahaha
sam prvo rundo. itak ne bo nic.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2131
30.7.2009 12:07:25   
tulpek
Glede sestre: js bi pričakovala, da bi sestra sama to predlagala. Ne vem sicer, v koliko dneh se pokažejo znaki, tak da ne morem rečit, za kako dolgo ji prepovedat obiske. Če ima vsaj malo zdrave pameti, ti ne bo zamerila. Bebi je le bebi in res ni treba, da že takoj na začetku pokasira kakšno gripo. Pa tudi če bi jo ti, bi bilo sila neprijetno.

Mene pa malo skrbi, da bi mogla it rodit zvečer, ko bi bila vsa zmučena in se mi niti v avto ne bi dalo vsedit user posted image . Upam, da adrenalin res deluje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
30.7.2009 12:11:04   
Anonimen
Upam, da adrenalin res deluje.

DELJUJE! VERJEMI!user posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
30.7.2009 12:14:43   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Mene pa malo skrbi, da bi mogla it rodit zvečer, ko bi bila vsa zmučena in se mi niti v avto ne bi dalo vsedit user posted image .

uuu zvecer to je luksuz!!!! kriza je zjutraj po neprespani noci!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
30.7.2009 12:16:49   
simonalokar
ja pri meni deluje ker moram še pospravtuser posted image user posted image user posted image . pa za tamalga pripravt, pa še speglat - bom čimbolj migala če bo res kj to tudi pomagal za akcijouser posted image user posted image . zdajle pa še sladoled jem mal priboljškauser posted image user posted image user posted image

jaz tud mislm da ji bom kar prepovedala da pride, sam pol tudi starši ne smejo priti k meni ker skup živijo. upam da me bodo razumeli.user posted image user posted image

a je katera tudi imela ful tiščalo dol na črevo kajti jaz sem skuh na wcju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
30.7.2009 12:18:24   
Ayo

a je katera tudi imela ful tiščalo dol na črevo kajti jaz sem skuh na wcju

pri meni se je tako zacelo ko sem rodila gabriela, non stop na wc-ju!

Neposredna povezava do sporočila: 2136
30.7.2009 12:24:55   
Anonimen
simona, ene mamice za cel prvi mesec prepovejo obske za vse po vrsti. na nimajo nic slabe vesti.
ti lepo povej, da 14 dni alpa 1 mesec nocete nikogar blizu. itak je cas viroz pa se teli prasci razsajajo in ti nima noben kaj zamerit.

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
30.7.2009 12:29:41   
tulpek
Js sem bila prejšnji teden skoz na wc-ju (pa ne zaradi mehurja), zdaj se je pa umirilo.
Glede omejitve obiskov: jih mislim omejit tudi doma, ampak se ukvarjam s tem, kako to ljudem dopovedat. Če hočejo zamerit, pa naj. Če se bom premislila in ugotovila, da bi jih rada videla čim prej, jim bom pa tudi sporočila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
30.7.2009 12:30:13   
simonalokar
upam da me bodo razumeli. pol mi pa rečejo da sem ful nesramna. joj to me pa ful razpizdi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
30.7.2009 12:39:02   
Ayo

upam da me bodo razumeli. pol mi pa rečejo da sem ful nesramna. joj to me pa ful razpizdi

naj ti ne bo nerodno, te pa razumem da ni najbolj enostavno, kar pogumno in povej kar mislis.
jaz sem imela ob rojstvu gabriela podoben problem, ker sem imela rok tik pred bozicem in je vsa zlahta od moza nacrtovala praznovanje bozica pri nas doma. ja pa kaj se, jz naj bi prisla iz P in imela doma ful folka in festo za bozic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem kaj so si predstavljali...tako da sva jim potem z mozem lepo povedala, da to ne bo mogoce. Potem sem itak cez bozic bila v P, pa so meli festo vseeno doma brez mene in gabriela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2140
30.7.2009 12:42:20   
eee35
simonalokar: ne se sekirat, kaj drugi bojo mislili, jaz nameravam isto, moj sicer ne razume tega čist, ker še nikoli ni skrbel za bolnega malčka, se bo že enkrat navadil. Pa misli samo na user posted image , je najbolj pomembno, da je okej.
Zdaj itak vsi naokrog hodijo, ker so počitnice, ne mislim rizikirat več, ko je potrebno.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
30.7.2009 12:45:01   
Anonimen
ce ne bojko razumeli, da se ti bojis za svojega otroka. sploh v trenutni situaciji, jih pa en lepi ........ gleda.
sploh se ne obremenjuj s tem!

Neposredna povezava do sporočila: 2142
30.7.2009 13:03:10   
simonalokar
ayo so bli pa faca pri tebi doma fešta ja še to se mi manjkauser posted image user posted image . takrat ima rad vsak mir in da se spočije. ampak vem tudi če bi prepovedala obiske bi vseeno prišli, no vsaj tako je bilo. zdaj ko sem pa na svojem bom pa izrecno želela da ne pridejo , pa tko kot je miška rekla en ,,,,,,,, gledauser posted image user posted image user posted image user posted image .

miška si pol še kj imela krvav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
30.7.2009 13:21:56   
Anonimen
nic, simona.user posted image po mojem se mi je sam zdelouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2144
30.7.2009 13:27:01   
SAŠA77
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Saša77, a slučajno veš kje v Velenju se da testirat za streptokok b in koliko je cena? 

žal ne vem,ampak mislim da je moja nečakinja lani to kr v zd opravila,pokliči v zd in ti bodo najbolj znali povedati in usmeriti kako in kaj,
ja tudi pri meni se je že začelo,v bistvu od sobote imamo takšen cirkus z krči in bolečinami,me sploh ni hotela pregledati danes pa sem vseeno vstrajala naj me ker se nekaj dogaja,no potem je g popustila in me pregledala,no potem je bila pa vse prilizjena in sladka,
punce želim vam prelep danuser posted image

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
30.7.2009 13:46:56   
aprilčica07
Vidim, da ste vse nestrpne in bi šle kr rodit vse po spiskuuser posted image user posted image z mano vreduser posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa glede obiskov tako, da je v bolnici itak popolna prepoved in bo verjetno to kr trajalo, glede  na stanje pr nas. Mene me v prvo obiski v bolnici niso nič motli, bla sem ok in bla vesela, da je bil kdo pr meni. Pol doma so pa itak vsi imeli tolko pameti, da so nam dali 14 dni mir in če je kdo hotel pridet je itak prej poklical.. Kako bo zdaj bomo vidli. Če bo prepoved še veljala, sem itak pečena. Moj lahko gre le rodti z mano, pol pa ga ne bo več zraven, isto za otroka velja in vse ostale.. Kaj vem no, nevem če mi bi blo lih fanj, da me ne bi noben smel prit obiskat...user posted image

Jakob trenutno spi, jst moram pa skončat še kosilo za mojga. Ampak se mi itak ne da, v tej toploti karkoli packat, neki malga bom že uspela nardit kaj več pa ne. Imamo pa še ful breskev, ki nam gnijejo in bi blo pametno, da kaj spečem ali neki nardim z njimi, ker me srce boli gledat kako vse tam gnije.. Imate kašno idejo?

Danes sem dobila kao prezadnjo dozo železa, zadnja upam, da bo jutri in da bom imela pol mir.

Nič, grem kuhat.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu SAŠA77)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
30.7.2009 13:51:02   
Anonimen
JUHU APRILCICA. UPAM DA BO JUTRI RES ZADNJIC!

jao punce. a vas tud kaj matra to nihanje pocutja(fizicnega). pred kosilom sem bla poooolna energije. zdaj pa sem, kot da bi me en z macolo uzgal po glavi. komaj diham, nic ne morem, trebuh mi otrdeva, pa v noge od riti navzdol mi stiha ko 100 mater.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 30.7.2009 13:53:24 >

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
30.7.2009 14:25:37   
aprilčica07
miska: oh, vem kaj misliš.. isto je z mano, dopoldan še gre, po kosilu do večera pa katastrofa, se ne morem prenašat, vse boli in tišči, pol okoli 21 pa spet zaživim.. mater, ma smo tečne, kajne? user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
30.7.2009 14:40:11   
Tanchy
Mne pa zanima kako rešujete zatekanje nog?

Mam took zatečene gležnje, da je obup, pa še boli, ko hodim ko user posted image . Probam pa met gor noge nad medenico, pa da ne jem slanega, vsaj preveč ne pa sploh ni nobenga efekta user posted image user posted image user posted image .

No, slabosti so dokaj minile, zdej pa tole zatekanje....gležnje sploh ne vem kje imam user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
30.7.2009 14:54:16   
Alisa
oj,
ne morem nič komentirat ker moram prebrat, sem imela obiske, pa še delavce, tako da končno stanovanje tipi topi in da lahko drug teden pon. tor. vse spucam ko ne bo Anžeta in pol pa sva itak z miško zmenjene da greva, razen če se premisliva. No pol mi je že itak vseen če grem rodit, ker bom imela vse pripravljen in spucan.

Grem pa danes na Krvavc je baje gor mal hladnej kot tuki v dolini, za 15 stopinj. O komaj čakam.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?