polari
|
Dobro jutro! Betty11, zelo dobri napotki za dihanje. Bom se jih poskusla držat....bom malo dihanje vadla doma... Nepoznana, meni se zdi, da pliš niti ni tako zmečkan, ga pa kar po pravi strani polikam, pa ni nič narobe... Jaz danes sploh nisem mogla spat...ob 1h sem bla pokonci, če je blo taaaaaak vroče, nimama klime.... Pa zunaj ni blo niti vetrčka, da bi si lahko malo prezračla stanovanje....in me je že strah, kaj bo danes, in naslednje dni, ko bo spet tak vroče....ko bi imela vsaj en vlki bazen zunaj..... Hehe, naj še jaz malo napišem o seksu: sploh več ne vem, kak se gre, sem pa danes sanjala o tem, . Z mojim že nekja časa nisma, to pa zato, ker nama je trebuh tak napoti, pa jaz ne morem skakat gor in dol po postli, pa se smejima, da je tak, kot da bi si kako pupo nastavil, pa jo........nič ni z mene...tu pa tam se sicer malo spravima, samo komaj čakam, da trebuha ne bo več, hehe Mi pa tudi po tem ni bil fajn filing, ker sem tudi mela fejst trdi trebuh, pa me je že malo skrbelo.....Bomo že potrpeli še ta mesec in pol... IZVIRNO SPOROČILO: baby blue Me je pa včeraj skoraj skozi ves dan tako tiščalo med prsmi da sem mislila da me bo pobralo... Mene je tudi včeraj...sem ugotovla, da zato, ker sem nekaj malega pojedla medtem, ko sem ležala na boku...pol pa me je fejst tiščalo in me je nehalo, ko sem nekaj časa presedela ali stala.... Vila MaLiNa, hvala za zajtrk....take lušte mi vedno narediš, da zdaj tudi sama po zajtrku pojem kar dosti sadja - naktarine, breskve, marelice in grozdje....še po lubenico si morm it.... Danes pa res ne vem, kaj bom delala....če je taaaaak vroče.....jaz bi reeeees rada dež in ohladitve!!!