pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Pokica: Te bo vsak dan ena prišla obiskat ko boš v Ljubljani, da ti ne bo dolgčas. Oooo, to bi bilo pa prav luštno pol! Vabljene res! Saj bom povedla, kdaj bo to,...ko bomo kaj več vedli. Moj bo pa morda le 1-2x vmes prišel na obisk, itak ima šiht, že če bo dobo fraj nekaj ur, pa bo super! Babe tolk ste načvekale, da komaj sfolgam prebrat. Sem prišla s fitnesa, sem bla kar 2h odsotna, pa pridem domov, pa moj plane name, če je kaj narobe, da me tk dooooolgo ni domov! Jah,...vožnja tja traja dobrih 5min, pol preoblačenje, 1.5h švicanja, pa tuširanje in oblačenje za domov, in še vožnja. Joj deci! No, on je pa tacajt šel z malim na sprehod, ga nahranil in dal spančkat. Priden ati! Dudi, kje si kupila tole hladilno grizalo? Jaz bi tud mogla nekaj takega kupit za našga, ker se full slini, pa moje prste prijema in jih nosi v usta, pol pa z dlesnimi žuli, pa se smeji in me tolk potolaženo gleda z učkami, da mu bojo vn padle od zadovoljstva. A je možno, da mu bojo začeli tako hitro zobki vn rinit, ker bi skos rad čohal svoje dlesni?! Bom js tud ju3 mojga poslala v lekarno po calgel za dlesni. Jst mislim da mu zobki rastejo, ko se kr ujezi, če mu ne čoham dlesni z prsti. Pa tud prvo zobno ščetko imamo...tisto ko se natakne na prste iz blaga. Pa mu full paše tud. Nč, zdaj sem pojedla svoje kokice iz mikrovalovke, zdaj pa spat! Nočko!