|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
30.7.2009 11:28:46   
Leela
Midva sva danes tudi dolgo spala.

Kaj pomaga proti zatekanju? Imam polno vode v sebi.

stolček za hranjenje: najprej sem imela peg peregov od 5-7 meseca (sposojenega), potem pa trip-trap.
Zdaj bo pa isto. Peg perego je prevelik in ga je smotan čistit, če otrok ful packa, kar moj je, trip trap je pa super samo ni od začetka. Od začetka se da pa tudi ležalnik ponucat ali pa kar naročje. Pohvalijo tudi antilopa iz ikee.

Pri meni bo danes rižota.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
30.7.2009 11:33:21   
Leela
dudi: kam si pa tastarejšga dala? Saj Maj je res velik za košek. Filip ga bo še kar imel kakšen mesec.

cveka: pozdrav se

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
30.7.2009 11:35:00   
mani2
Evo perilo se pere, zdaj pa še samo na hitro pospravim kuhinjo pol pa se bo tako Maria zbudla pa da se najeva in bova lahko počasi šle po Markota v vrtec.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
30.7.2009 11:35:03   
KatMat
stolcek za hranjenje...a vam posljem slikico kaksnga mi je njegova sestra dala???

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
30.7.2009 11:36:22   
Leela
ja dej

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
30.7.2009 11:36:26   
KatMat
ma raj ne boste bruhale...drugac je pa od peg peregota...tok zjeban da ze kr plesni

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
30.7.2009 11:37:17   
Leela
ja sej po štirih otrocih je najbrž res zdelan

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
30.7.2009 11:38:52   
lake
No pa sva iz trgovine, je bil dolg izlet. Sm zihr na vsaki polici koga srečala, pol pa morš par besed spregovort, in evo sva ble eno uro v trgovini. user posted image

Jst mam tud pojstlco, in e mi čist na glavo obrne, tko da ponoči tud ne vem kje ma noge pa kje glavo. Bognedej da jo dava v najino pojstlo, ker nimava čist nič prostora, najprej zrine enga, pol pa še druzga.

A vaši tud spijo vedno na enem boku? Moja je samo na levem

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
30.7.2009 11:39:31   
KatMat
res rajsi ne bom...

fora je v tem da se zmer pa hranijo tist vozicek tagnil pa polomljene lupinice-v katerih najbi bila tija....pa pravim to je za stran-AH KJE TO JE SE DOBR!!!

komi cakam da bo kosovni odvoz...vse vn zmecem

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
30.7.2009 11:42:01   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

No pa sva iz trgovine, je bil dolg izlet. Sm zihr na vsaki polici koga srečala, pol pa morš par besed spregovort, in evo sva ble eno uro v trgovini. user posted image

Jst mam tud pojstlco, in e mi čist na glavo obrne, tko da ponoči tud ne vem kje ma noge pa kje glavo. Bognedej da jo dava v najino pojstlo, ker nimava čist nič prostora, najprej zrine enga, pol pa še druzga.

A vaši tud spijo vedno na enem boku? Moja je samo na levem

jaz mam se zmer en tamal poustercek v posteljici in ji podlagam tako da spi enkrat na enem boku drugic na drugem...rajsi lezi pa na desnem-to pa ze od takrat ko je bila v mojem busiju

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
30.7.2009 11:43:50   
mani2
Maria pa mi je začela spati na hrbtu. Jo dam na bok, podložim z dekico čez 5 min. je že na hrbtu.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
30.7.2009 11:53:27   
lake
Sej Taja tud spi večinoma na hrbtu, samo ko se obrne na bok je to vedno samo levi. S povštrom je ne podlagam več odkar ji je ponoči enkrat na glavo padu, dekco mi ja otak v 5-ih minutah zbrca. 

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
30.7.2009 12:08:20   
KatMat
sej moja se tud pol na hrbet prevrne in odkrije...ampak ocitno ji pase na boku ker vcasih kr tecnari da jo nazaj na bok postavim in v sekundi nazaj zaspi

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
30.7.2009 12:09:08   
leda_
Hojla,

najprej podatki s pregleda 6250 g in 62 cm. Imava pa 18.8. še enkrat kontrolo teže, ker smo se zredili samo 650g in pravi P, da je to skoraj premalo...bomo videli kaj bo čez tri tedne.
Koliko pojejo vaši user posted image ? Tiste, ki dodajate katero mleko imate (Novalac, Aptamil, Beba..)? Ali mislite, da se kakšnega bolj najejo?
Naš mali tudi spi na hrbtu, ko ga založim se takoj obrne na hrbet.
Stolček za hranjenje - mi imamo Peg Perego
Punce kdaj pa mislite začeti dodajati gosto hrano?

Sedaj imam alarm...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
30.7.2009 12:16:18   
lake
Men poje premalo, pa še to pol na silo spravm vanjo, poje mi tim nekje 650ml v 24 urah. 

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
30.7.2009 12:24:31   
elyy
Evo sm šla cunje ven obest....tok vroče!!Morem še posodo pomit....skos neki

jst bi rada tud tak stolček triprap,lahko je od ležalnika pa naprej,sam imam v mislih stolček od peg pergota kolekcija09.....sam je res dosti drag.......
ena soseda je šla v bosno in sm ji naročila nej pogleda če majo takšne solčke tam,baje imajo dosti ceneje!

kati:dej fotko svojgo stolčka,bogve kakšen je da so v njem bili 4 otroki....si kr mislim!!

moj malček tudi največkrat spi na levem boku,če ga dam na trebuh spat(ampak to samo popoudne,ko spi)skos misli da spančka na mojih prsih....in zmeraj dalj spiuser posted image

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
30.7.2009 12:34:30   
elyy
jst dodajam novalac(naprimer za mesec kupimo 8-9 škatel hran)
poje pa na vake dve ure(100ml...včasih tudi več 125ml....včasih pa 90ml),ampak popije pa tudi zelo veliko čaja...
jst mislim,da kar dosti poje,ker se mu vidi da se lepo redi!

sem vidla v baby centrovi reklami  tiny love igralni center je zdaj dost cenejši(pa zraven dobiš ogledalo pa na dodik  poječe igrače,.......opažam,da zdele,ko je malo večji in zelo dobro vidi....se tako lepo smehlja pojočem vrtlijaku in gleda kako se vrti.....pa tolče z nogami po posteljci od veseljauser posted image
kok so dobri teli naši zmajčki.....user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
30.7.2009 12:50:22   
Leela
Moj poje cca 700-750ml. dajam pa mu babylove iz Dm-ja (drugače od Humane). Po tem nima probleme z zaprtjem. Drugače pa pravijo, da rajši pijejo bolj sladka mleka: beba, hipp, tudi babylove je sladko.
Včeraj pa sem mu zamenjala cucelj aventov na št.3, pa sploh ni hotel jesti, ker mu je preveč teklo.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
30.7.2009 12:51:12   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

dudi: kam si pa tastarejšga dala? Saj Maj je res velik za košek. Filip ga bo še kar imel kakšen mesec.

jah tko je zdaj imamo naročeno sobico ampak pride šele v začetku septembra,tako da sem mislila danes dat kar večjega na tla pač na jogi da bo lahko maj šel v postlcouser posted image
Sej za en mesec bo ok a ne,sej ne bo direktno na tleh

Stolček imamo peg-perego prima papa

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
30.7.2009 12:54:25   
Leela
seveda bo vredu.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
30.7.2009 13:05:12   
Dudica1
aja jaz mu dajem aptamil...kupujem v milerju k je najcenejši,kupim kr hkrati 6 škatel to zadostuje za en mesec...poje pa na max 3 ure 120-150ml...je jedec user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
30.7.2009 13:06:03   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

seveda bo vredu.

aha sm že mislila da boste rekle da ni ok...user posted image ...pa sej ne bo za dolgo

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
30.7.2009 13:12:11   
dito
Stolček- imamo peg pergov prima papa, vendar bo najprej v ležalniku ali pa v lupinici. Tako sem prakticirala tudi pri hčerki.

dojenje in čaj- zahima me tisti, ki samo dojite, a jim dajete čaj? Gal ga noče, mu dajem po žlički, ker flaško odklanja 8pa imam 3 različne).
zadnje dni opažam, da ima ves čas roke v ustih in se slini. Sem že pomislila, da je lačen, vendar ko mu dam za jest noče. tudi dudo odklanja.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
30.7.2009 13:22:27   
elyy
dudi ja bo uredu,da bo spau na jogiju na tleh,sej hudga mu nič nemmore biti,pa itak je vroče....tko,da tud tla niso mrzla!
pri meni poje tm 8 škatel na mesec,ampak je škatla od novalaca samo za 400g,kot sem seznanjena večjih neprodajajo,kupujem pa  v lekarni!

a novalac prodajajo tudi v milerju

a majo vaši mački tudi pikice oziroma mazolčke po licu,,to je pomoje od vročine!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
30.7.2009 13:28:28   
Anonimen
naš tudi na vsake 2-3 ure poje od 90-120. Zvečer tudi 180. Pijemo tudi komarčkov čaj, je fajn ker je zdaj vroče, pa še sprdi se 100na uro. Uporabljam milomil, kupljen v Mulerju.

spimo v posteljci že od vsega začetka. Čez dan je v košku, ležalniku ali v vozičku. Aja, pa še eno zabaviščni ležalnik mu je sestra v leclercu kupila. Je bilo ravno 50% znižanje, tako da mislim da je koštal 7eur. Je pa bolj podoben kakšnemu mini šotoru, s pregrinjalom, pa cel kup bingljajočih igrač visi....user posted image . Tako ga imam lahko kar zraven na sedežni.

mi gremo pa danes popoldan na morje po najstarejšega sina, da vidim če se je že naučil plavatiuser posted image . tako uživa pri babi in dediju, da sploh noče domov. user posted image pa bomo podaljšali kar do nedelje, da se naužijemo morskega zraka, pa da še po parih letih skočim v balkansko morje....ihaaaaaa

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?