|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
29.7.2009 14:03:31   
Anonimen
pa kaj je zdaj s temi vodenimi kozami in noricami????
pa ravno poleti morajo razsajati?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
29.7.2009 14:05:03   
Anonimen
Majch, luštna punčka! Tako "odraslo" že izgleda,... kaj vse naredijo špangice!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
29.7.2009 14:11:22   
Anonimen
hvala...ma nakoncu bom ratala tak ko une mamice, k sem jih včasih mal čudno gledala, ko so vsega boga navesle na svoje malčke. Ko se bo začela z barbikami igrat pa tako, se mi bo pa takintak strgal...se že vidim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
29.7.2009 14:13:12   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tanja a te oleovit D3 dobiš pri pediatru,ker jaz maju tud ne dajem AD3 ker je mel krčke...zdej bi bil pa pomoje že čas da mu kej začnem dajat al kajuser posted image

To so avstrijske kapljice, jih moraš kupit, k niso na recept. Mi je pa pediatrinja rekla, da po teh praktično noben otroček nima težav.

aja to se pol sploh pri nas ne dobi,moraš v avstrijo??

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
29.7.2009 14:19:44   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
29.7.2009 14:24:40   
elyy
čao punce!

Evo se vam malo oglasim........res zadnje čase me skor nič ni gor na forumu!!
Na začetku sem imela težavice,ker je biu naš malček zelo navajen na roke...tako,da sem po cele dneve res komaj kaj naredila...in sem ga skos nosila po rokah,,,
no zdej pa ko imam čas je pa lepo vreme in veliko časa preživiva na terasi,preden moj možek pride,da mi skuhava kosilo in pospraviva!! 
Tako,da vas včasih samo na hitro preberemuser posted image !!

Drugače s Tianom nimava problemov parkrat je imeu krče,nič strašnega ni bilo.....
Še kr mu dodajam novalac...in se lepo redi!! 
zdej me pa zanima če je mogoče,da ga že zobki mučijo,ker skos tlači rokice v usta in si skos praska dlesni z ustnico????
zadnič mi je ena znanka pravila,da je svoji 3 mesečni punčki ukinila dodatek(aptamil) in začela dodajati pou alpskega mleka in pou vode prekuhaneuser posted image ....zdej pa nevem se punca heca....ali je to normalno,ker kot vem nej bi do 5 mesca dodajala skos dodatek???

No vam še malo opišem zgodbo z moraja:
20.7 smo odšli na morje na slovensko obalo(okolica Portoroža) in seveda je biu malček zelo priden med potjo v avtu,ko smo prispeli je zelo dobro prenesel drugo klimo in ozračje!
Zvečer okol 5h smo odlišli na plažo z vozičkom je skos spančkau....no,ko smo si našli mesto res zelo malo sence(je malček začel kričati......je pojedel...potem popil čaj..ampak mu nič ni pomagalo)........
seveda je biu moj možek zelo živčen,ker so vsi v naju buljili,kot da bogve kaj delava z otrokom!!!

odpravili smo se do apartmaja vsa užaljena in živčna......upala sdem,da bo jutri kaj bolje(ker sem imela nemen oditi na plažo samo zjutraj in zvečer......drugi dan smo odšli v Fieso in smo si našli zelo dobro senco zraven jezera...tako,da je bilo prav sveže in je malček ceu dan užival)
no potem smo bili še 4 dni zapored v Bernardinu v senci brez kakršnih koli problemov po ceu dan na plaži!!!
res sva malčka zelo mirkala od sonca....skos skrivala in skos mazala z neko švicarko kremo,ki sva jo nabavila v lekarni.....tako sem dopust preživela zelo lepo,ko sva hotela plavati sva se z možem vedno menjala!!!

zelo veliko majhnih dojenčkov sem videla v Bernardinu je bila katera izmed vas?? 

No zdej pa grem kosilo kuhat....se beremo***

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
29.7.2009 14:39:03   
Anonimen
elyy, živjo! dolgo te ni bilo!

mamice, imam eno vprašanje; ostalo mi je nekaj tabletk Centramed (tiste s folno kislino), ki sem jih jemala prve tri mesece nosečnosti,... zdaj pa pospravljam zdravila in ker sem bolj gorenjka, me zanima, če bi bilo kaj narobe, da bi jih zdaj, ko dojim jemala (saj so samo vitamini, žal pa sem škatlico vrgla stran, da bi pogledala).

bom še malo po internetu prebrskala, ampak če slučajno katera ve iz glave, bi mi bilo bolj priročno.
hvala.

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1857
29.7.2009 14:41:23   
Anonimen
včasih so dojenčkom pri štirih mesecih že dajali drugo hrano... zmiksano v flaški.
pol alpskega mleka pol vode, to pa priporočajo v primeru, da zavrača vsa mleka v prahu, se mi zdi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1858
29.7.2009 14:45:03   
Anonimen
Dudica, in ostale "fantovske" mamice (*lina*, tea?) boš ti (si že) svojima fantoma kupila kakšnega dojenčka za igrat?
Premišljujem, da bi bilo vseeno dobro tudi kakšno takšno igračo kupit (če se kakšna punčka igra z dojenčki, se ji Oskar z veseljem pridruži,... posebej pri vožnji z vozičkom:))
Punce se normalno igrajo z avtomobilčki, zakaj se ne bi tudi fantje s punčkami?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1859
29.7.2009 14:45:41   
Anonimen
centramed je za ponucat, sej piše, da se priporoča tud doječim mamicam (mislim). NO, fajn da si spomnila, tud js mam še zaloge...bi lahko malo plac nardila v omarci.user posted image

Ja, z alpskim mlekom smo nekateri gor zrastli...oz z domačim...tako so včasih bolj prakticirali, ko ni blo AM. Pa menda še manj zapira kot tele pripravki. Če seveda ni alergije. Čeprav pravijo, da je v alpskem (no v vseh predelanih) tolk ene svinjarije, da groza. Eh...mi ga še zmeri tankamo...od vseh proizvajalcev. Pri malčici bom pa počakala do 1 leta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
29.7.2009 14:45:50   
Anonimen

tanja a te oleovit D3 dobiš pri pediatru,ker jaz maju tud ne dajem AD3 ker je mel krčke...zdej bi bil pa pomoje že čas da mu kej začnem dajat al kajuser posted image

To so avstrijske kapljice, jih moraš kupit, k niso na recept. Mi je pa pediatrinja rekla, da po teh praktično noben otroček nima težav.

mi imamo D3, predpisal P pa nimamo nobenih krčev

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
29.7.2009 14:48:32   
Anonimen
Kolegica pravi, da se njen mali včasih spomne na dojenčka, ki ga ima, pa ga malo pocarta in tako. Tudi fantje znajo biti nežni. Ti fantu kar kupi punčko. Jaz bom pa naši kak traktor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1862
29.7.2009 14:49:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Dudica, in ostale "fantovske" mamice (*lina*, tea?) boš ti (si že) svojima fantoma kupila kakšnega dojenčka za igrat?
Premišljujem, da bi bilo vseeno dobro tudi kakšno takšno igračo kupit (če se kakšna punčka igra z dojenčki, se ji Oskar z veseljem pridruži,... posebej pri vožnji z vozičkom:))

katerim fantom ? a najstarejšemu ? imamo cel kup plišastih igrač, tudi enega dojenčka je od nekod dobil...drugače pa pri nas bolj rulajo vlakci, aviončki, avtomobili, kolesa, skirca, rolarji in podobne zadeve...pa seveda trampolin, bazenčki, tobogani...zdaj na morju plava, se potaplja, skače v vodo,.....

najmlajši pa - ah to je še tako nebogleno ane ? danes sem ga prestavila v športni voziček, pa sem mu namontirala tudi nekaj igrač, da malo ''binglja''.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
29.7.2009 14:53:06   
Anonimen

včasih so dojenčkom pri štirih mesecih že dajali drugo hrano... zmiksano v flaški.
pol alpskega mleka pol vode, to pa priporočajo v primeru, da zavrača vsa mleka v prahu, se mi zdi.

ah to nekateri še danes delajo....

mi bomo s pravim alpskim mlekom počakali do prvega leta

gosto hrano pa bom začela dodajat po 5.mesecu - recimo tam okoli 6.meseca, se mi zdi brezveze nekaj prehitevat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
29.7.2009 14:55:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

evo naše pozerke s špangico user posted image

user posted image

o mojbog, kakšen pogled in koliko las user posted image user posted image user posted image user posted image

naš jih nima skoraj nič, pa še tiste ki jih ima so čisto majčkene in blond, tako da se komaj opazijo

bravo bejbe - res rulate ! jih sploh ne bom kazala našim fantom, če ne se bodo slinili do popkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1865
29.7.2009 15:05:23   
Anonimen
Lina,maš fajn imena zbrana. Tale punčka bi tud bla Oskar, če bi bla fantek. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
29.7.2009 15:14:53   
Dudica1

ja večji ima enega zelo majhnega dojenčka ki se smeji in joka...zelo se je rad igral z njim...zgleda je to obdobje za njim.
Ima pa kolegica par,in oba imata svoj voziček od baby borna in vsak svojega dojenčka ki ju skupaj vozita naokrog...res sta super za pogledat user posted image

Tako da sem že razmišljala če jima kupim en voziček ki ga bosta imela oba in enega malo večjega dojenčkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
29.7.2009 15:17:14   
Tanja_

aja to se pol sploh pri nas ne dobi,moraš v avstrijo??

Menda,da se dajo dobit pri gospe, ki je včasih imela lekarno arnika v Šk.loki in v eni lekarni na -gorenjskem. Moram se še pozanimat.

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

mi imamo D3, predpisal P pa nimamo nobenih krčev

Tudi mi jih imamo in smo pridelali krče in zaprtje.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
29.7.2009 15:23:30   
Anonimen

ja večji ima enega zelo majhnega dojenčka ki se smeji in joka...zelo se je rad igral z njim...zgleda je to obdobje za njim.
Ima pa kolegica par,in oba imata svoj voziček od baby borna in vsak svojega dojenčka ki ju skupaj vozita naokrog...res sta super za pogledat user posted image

Tako da sem že razmišljala če jima kupim en voziček ki ga bosta imela oba in enega malo večjega dojenčkauser posted image

voziček za dojenčke pa rula- tega smo imeli tudi mi, pa tudi po newyorških parkih je ogromno fantkov to vozilo naokrog - recimo namesto poganjalčka ali pa kaj podobnega, tako da priporočam.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
29.7.2009 15:26:16   
Anonimen
tanja glede kapljic - tista gospa iz škofje loke je sicer v penziji, vendar če kaj rabiš, pošlje po pošti na dom. Poglej malo - lekarna arnika. Mi smo imeli te kapljice pri prvem, pa je bilo veliko bolje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
29.7.2009 15:30:23   
Dudica1
naš večji ima poganjalec traktor user posted image ,s tem ma res velik dela tako da mi ni žal denarja ki sem ga dala zanj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
29.7.2009 15:34:23   
Dudica1
glede teh kapljic pa ne vem,bom počakala do 5-ega k mava P. pa naj mi da druge kapljice

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
29.7.2009 15:40:07   
Anonimen

naš večji ima poganjalec traktor user posted image ,s tem ma res velik dela tako da mi ni žal denarja ki sem ga dala zanj user posted image .

se strinjam, poganjalčki so zakon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
29.7.2009 15:41:06   
Anonimen
če kateri prav pride:

ARNIKA
040 896 707

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
29.7.2009 15:43:19   
Kasija
k.tja jaz sem svojemu sinu hotela kupit dojenčka ali punčko, pa je noče. če se bo kdaj navdušil, pa ga sigurno dobi. menim, da ni potrebe delati razlike med igračami za punčke in fantke. zadnjič je tudi hodil okrog po trgovinah z mojo verižico, ker mu je bila všeč.

mleko je starejši začel piti pri 11 mesecih, ko je šel v vrtec. galu bom začela dodajati v 6. mesecu.

Tanja_  ne oklevaj, pusti se zavesti slingu user posted image  user posted image  Sling z obroči je enostaven za namestit, ko ga enkrat znaš, tako kot vse nosilke itak.

majch špangica iiiiiiiuser posted image

tea držim pesti, da miha ne dobi noric in bo starejši čimprej zdrav user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?