|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
29.7.2009 12:51:13   
vaney
evo me, punce

Do zdaj sem bila anonimna va., zdaj bom pa kar vaney, kot ponavadi.

Včeraj sem imela 2. pregled, veliki smo 3,5cm, rok pa mi je prestavila na 20.2.2010. Nuhalno svetlino imam 10.8. Zenkrat je vse v redu, le težkega ne smem dvigovat. Par dni nazaj sva povedala staršem, danes sem šla še do ravnateljice in je bila zelo vesela. Tako, da zdaj ni več skrivnost.

Zaenkrat je to to.

Vsem držim pestke, da bo na pregledih in NS vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
29.7.2009 12:53:35   
ninček1
Hej punce!

Sem že nazaj s pregleda.Vse je okej. Dala sem kri.Mali/a ful skače.In dobro da me je pregledala z ultrazvokom, ker sem na nuhalno naročena komaj naslednji ponedeljek, pa je mali/a že zdaj skoraj 6 cm velik/a.Pdp mi je spet prestavla in to kar na 6.2., vendar bom še počakala na nuhalno, da vidim kaj bo rekla tam.Baje da me jutri pokliče in prenaroči verjetno kar v začetku tega tedna.

Res je posebno doživetje, ko vidiš bitjece, kako klamotiri z rokicami in nogicami, se razteguje in obrača glavo, sem bila čisto razneženauser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
29.7.2009 13:01:51   
ninček1
Aja, tretji pregled imam 2.9., matr bo spet treba čaaakkkkaaaattttt...............

Držim pesti za vse, ki še imate pregledeuser posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
29.7.2009 13:13:14   
Anonimen

Pozdravljene punce,

Čestitke za dobre novice na pregledih. Zdaj me je malo začelo skrbeti, ko je ninček povedala, da so ji spremenili datum za nuhalno zaradi velikosti ploda. Jaz sem bila na zadnjem pregledu 13.7. in takrat sta bila ploda velika dobrih 37 in 39 mm, kar se meni sploh ne zdi tako malo. Nuhalno imam jutri, to je 30.7.2009. Zanosila sem po postopku ICSI in sicer je bil datum dejanske oploditve 13.5. in če odštejemo 14 dni se nosečnost šteje od 29.4. dalje. To pomeni, da sem noseča že polnih 13 tednov in nekaj dni. MS, ki me je naročila pa je vzela v izračun datum transferja (običajna praksa v medicini), ki je bil 18.5. in dodala še 5 dni, ker naj bi se dvojčki razvijali bolj počasi. Skratka, bojim se, da sem že zamudila pravi čas. Sem prav huda. Kakšnega mnenja ste ve in ali imate že kakšne podobne izkušnje?

Pozdrav,

(odgovor članu ninček1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
29.7.2009 13:26:00   
punsha
Anonimna, ti si imela pa 1 dan pred manouser posted image . Jaz sem imela punkcijo 14.5, transfer pa 19.5. Po mojih izračunih imam jutri 13 tednov, se pravi imaš ti jutri 13t in 1d, kar je pa čisto vredu za NS.Tudi jaz sem imela pregled 13.7 in je bila velikost 43,82mm. srečno jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
29.7.2009 13:31:12   
ninček1
Hej Anonimen!

Običajno plod zraste max 2 cm v enem tednu, pri nuhalni pa kolikor vem ne sme biti več kot 8 cm, to pa še pri tebi sigurno nista. Po mojem bosta okrog 6-7 cm, tako da te res ne rabi skrbet.user posted image

13 tenov in 1 dan boš jutri noseča, normalna velikost ploda v tem obdobju, iz knjige berem, je 65mm do 78mm. Vendar so to podatki, če imaš en plod, če sta dva sta običajno še malenkost manjša, tako, da mislim, da je res strah odveč.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
29.7.2009 13:39:57   
punsha
Jaz pa rabim malo pomoči. kupujem darilo za 3 leta staro punčko. Imate kakšen predlog? Kupila bi ji nekje za ceno 20-30 eur. Malo sem brez idej, oz.imajo toliko enih stvari da res ne veš kaj vzetiuser posted image .

< Sporočilo je popravil punsha -- 29.7.2009 13:40:35 >

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
29.7.2009 14:30:36   
elaaa
No, pa sva s pregleda NS. Vse OK. Noseča 12/6, veliki smo 6,6 cm, T21 = 1:6250, T18 = 1:40183, T13 = 1:273638. Res vse dobro. Sicer se je pa user posted image prav s hrbtom obračal proti nama. Kot da bi se skrival. Komaj ga je obrnila, da je svetlino zmerila. Sem morala še kašlat, da bi ga malo v akcijo spravila.

Zelo sem user posted image .

Anonimna ne skrbi, NS delajo do 14t brez problema in 13t/1d ni nič preveč. Vse bo uredu.

Danes sem z verižico preverjala spol pa se je najprej obesek gugal sem in tja in potem je prešel v kroženje. Kaj bo fantek ali punčka, a bo najprej fantek in potem punčka? Sicer mi je pa res vseeno, le da bo dete zdravo.

Punce user posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
29.7.2009 14:32:58   
elaaa
Punsha, kaj pa kakšna knjigica?

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
29.7.2009 16:02:55   
Anonimen

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image
Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                            
MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image
biina
(?)                       (? , ? )                ?        
anonimna

2.2.
bili83 (25)                       (1user posted image ,0user posted image )              Ptuj                        user posted image  

3.2.
Lana)*                              (2 user posted image , ? user posted image )                                            

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2.         
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image   

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                                 user posted image
Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                                 user posted image

13.2.

ninček1(30)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                          user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image
Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

katy_                             (2 user posted image , ? user posted image )                         

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
amelie010(26)             (1.user posted image , 0. user posted image )                MS                      user posted image   
Anonimna V (29)                 (3 user posted image , 1 user posted image )                ?                        user posted image
vaney (26)                      (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                   user posted image

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska                 user posted image
Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image

26.2.
lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?
smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje           user posted image
*dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice
babajči(?)                       
(2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                 user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 53

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 1410
    29.7.2009 16:05:47   
    Anonimen
    PREGLEDI:

29.7. -nincek1(2), zirafa76(3+NS), elaaa(NS), Kora33(NS), Aja1(NS)
    30.7.-  silmarillion, Nattasha(NS), Cappy96(2), bipi(4) 

31.7. -
    Rocio (2),
    4.8. - t*e*j*k*a, Zofy (NS), julieb(NS) Aja1 (NS2), Astralis(2)
    5.8.- plouse(3)
    6.8.- Jada82(NS), niwci(NS), bipi(NS), plouse(NS), anemona(3) , kora33(3)
    7.8.- smuki(2), Cappy96(NS)
    10.8. - ninček1(NS), vaney(NS), Lily86(NS), Nattasha(2), *dotika*(2)
    11.8- valentinčica30 (2), Astralis(NS)
    12.8.- Jada82(2), Alanis(2)(NS)
    13.8.- MATEJKA_(NS)
    14.8. - anonimna V (NS)
    17.8- julieb(2), elaaa(2), *dotika*(NS)
    18.8 - anonimna V.(3)
    20.8. -anonimna primorka (NS)
    21.8.- niwci(2)
    24.8. - Aja1(2)
    25.8.- Lily86(3) 

26.8. - Zariya (2), bili83(4)
    1.9.- punsha(4)
    2.9. - ninček1 (3)
    16.9.- babajči(2)

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 1411
    29.7.2009 16:20:14   
    komarka
    Hojla!
    darila jupiiii, js bi jih skos kupovala, ponavadi se zatakne pri tem koliko smem porabituser posted image

Trileta-hm če punčko dobro poznaš, potem mogoče veš kaj jo zanima.
    Lahko je fajn knjigica,
    kaj za obleč(krlice, jopica, pižama s kakšnim modernim vzorcem jasno itd),
    al pa crocise so moderne, če jih še nima
    lahko kak set za ročno delo: nakit, ali kake okraske(samo da niso premajhne prelice oz drugi koščki),
    ali pa če ima rada dojenčke - kaj v tej smeri: ali oprema ali pa kak fajn dojenček, da ga lahko umiva...
    ali pa kakšno večjo sestavljanko
    ali pa karte za otroško predstavo

no upam., da dobiš kakšno idejo inda bo mala vesela :-)

papa

(odgovor članu vaney)
    Neposredna povezava do sporočila: 1412
    29.7.2009 16:31:14   
    plouse
    ojla!

Čestitke user posted image user posted image user posted image  vsem, ki ste dale NS uspešno čez!

Puncha - za darilce : jst sem enkrat v Fotofantasy dala naredit sestavljanko iz slike tistga otroka, ki je imel rojstni dan. Izberi eno lepo fotografijo tiste pupe, ki ima roj.dan in ti jo tam povečajo in nardijo puzzle. Ful dobro lepo darilce! Ne vem točne cene, ampak ni blo pretirano.

lp

(odgovor članu komarka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1413
    29.7.2009 18:31:36   
    Aja1
    Čestitke vsem za preglede. Elaaa - ti imaš pa supersko NS. user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem nazaj. Zaenkrat je pokazalo vse ok, NS 1,7, tveganje ta trisomy21 je 1:2301. Je pa otrok večji za 5 dni, vendar roka ni spreminjala. Po velikosti naj bi bila noseča 13 tednov. Drug teden imam NS še pri Pušenjaku. Upam, da ne bo dete že preveliko.
    Sem pa danes dala kri še za DHT (sem se zmenila kar pri sestri, ko sem šla na NS) in tudi dobim rezultate drug teden. Upam, da bodo ok.
    Valentinčica - kje si bila ti na NS? V Nm?

(odgovor članu plouse)
    Neposredna povezava do sporočila: 1414
    29.7.2009 18:49:03   
    valentinčica30
    Ja Aja1, bila sem v NM.  Kako to da si se odločila za DHT, če ni skrivnost?

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1415
    29.7.2009 18:51:25   
    kora33
    oj,
    no pa sem tudi jaz opravila Ns...res je fantastično doživetje, ko gledaš to malo bitjece....kako pleše...se preteguje...telovadi....je pa tud moj/a malo nagajala...sma jo butale in kašljale a ni nič pomagalo...sem mogla malo na sprehod po stopnicah...prepričevat malo bitje naj se vendarle obrne...pa me je ubogalo....in ni več kazalo hrbta ampak se je namestilo ravno prav...
    veliki smo  52,2...kar ustreza 11t5 d (že po prejšnjem Uz je manj kot po ZM)
    svetlina meri 1,2
    tveganja pa so za moja leta - 33- sledeča:
    T21     1:1677 (33letnice v povprečju 1:335)
    T18     1:2353 (-------------------------1:776)
    T13     1:47163 (------------------------1:2447)
    no to so kar lepi rezultati....sem zadovoljna z njimi...še bolj pa s tem, da sem videla mojouser posted image  in da je živahna in ji nič ne manjka.....
    zdaj sem spet pomirjena in zeloooooooooooooooo srečna......
    lp

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1416
    29.7.2009 18:51:45   
    valentinčica30
    Punce ko takole gledam po seznamu, se tudi vam zdi, da so ene kar poniknile in ni glasu od njih?

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 1417
    29.7.2009 18:54:17   
    kora33
    ja valentinčica res je...samo par nas je aktivnih...so kar nekam zginile...mogoče so pa na dopustu...pa se bodo oglasile, ko se vrnejo.....
    lp

Neposredna povezava do sporočila: 1418
    29.7.2009 19:07:16   
    valentinčica30

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
    NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
    xx.2.
    Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
    busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
    BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
    protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image
    Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                            
    MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image
    biina
    (?)                       (? , ? )                ?        
    anonimna

2.2.
    bili83 (25)                       (1user posted image ,0user posted image )              Ptuj                        user posted image  

3.2.
    Lana)*                              (2 user posted image , ? user posted image )                                            

4.2. 
    twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
    punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
    ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
    ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
    elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
    Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
    bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2.         
    Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
    Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska
    Valentinčica (30)      (3 user posted image , 2 user posted image )  dolenjska   user posted image
    9.2 
    kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
    anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image   

10.2.             
    Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
    Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.

12.2.
    Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                                 user posted image

13.2.

ninček1(30)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                          user posted image

14.2.
    Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
    plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
    bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
    zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
    niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image
    Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
    Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
    Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
    gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

katy_                             (2 user posted image , ? user posted image )                         

18.2.
    P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
    Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
    Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
    silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
    amelie010(26)             (1.user posted image , 0. user posted image )                MS                      user posted image   
    Anonimna V (29)                 (3 user posted image , 1 user posted image )                ?                        user posted image
    vaney (26)                      (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                   user posted image

25.2.
    Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska                 user posted image
    Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image

26.2.
    lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?
    smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje           user posted image
    *dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice
    babajči(?)                       
    (2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                 user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 53

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
    PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu kora33)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1419
    29.7.2009 19:23:32   
    Anonimen
    valentinčica, bi mi lahko odgovorila na spodnje vprašanje? ker ta moja G h kateri grem na NS, ima ordinacijo izven zdravstvenega doma v svojih privat prostorih.... niti dve elti nazaj ni imela sestre, tako da mi res ni jasno, kje bi se jaz lahko dogovorila za DHT...

prosim...

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

valentinčica, to te želim vprašati že nekaj dni, pa se spomnim vedno, ko nisem ob računalniku...

glede tega DHT testa... kje si se dogovorila zanj? a kar v laboratoriju?
    tudi jaz razmišljam, da bi ga naredila... NS imam 14.8. pri zasebnici, pa ne vem, ali moram njej reči, ali grem kar v laboratorij ali kako?

prosim, svetuj...

anonimna V.

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 1420
    29.7.2009 19:26:42   
    Alanis
    Anonimna - jaz bom šla na NS 12.8. k svoji G, ki ima tudi privat ordinacijo (s koncesijo), potem pa še na DHT. Baje ga je potrebno opraviti v 24. urah po nuhalni, v Lj.se ga opravi na Polikliniki, stane okrog 30evrov.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1421
    29.7.2009 19:27:30   
    zirafa76
    pozdrav še na hitro od mene....

Tudi mi smo končali, NS je vredu, sicer nisem neke številke dobila kot v prvo, tam sem videla, da je izmerjena 0.12 širina, tako da mi je povedal, da je negativno kar se tiče nevarnosti, nosna kost vidna..v glavnem, čez dva tedna moram dati še kri za dodatne preiskave, to pa zaradi prve nosečnosti, da so ziher..

Sem smotana, nisem spraševala kaj na veliko, ampak je rekel, da zaenkrat vse dobro...Druga stvar pa je, da imam odlično fotko, kako sesa palček in videli smo vse prstke..res prelepo..bitjece je verjetno dremalo, ah, naj si da duška sedaj..ko pride ven, mu Izabela ne bo dala miru..user posted image
    Spol nismo videli, v bistvu mi je povedal, da četudi je fant, je lahko tudi punčka, če ima klitoritis zelo zunaj, kot je imela Izabela, pokril se je šele po porodu,ker je bila mesec dni prej rojena, tako da so bili prepričani, da je fant...user posted image ..zato se s tem ne obremenjujem...hehe

Noseča sem 12t3dni, velikost ustreza, tako glavice kot trebuha itd...

No, to je bilo na hitro..Malo žirafo dam spat, pa se mogoče še kaj oglasim...user posted image

papauser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 1422
    29.7.2009 19:28:37   
    Alanis
    Iz petka na soboto gremo na morje. Nič še nimam spakirano, tolk imam za likat... pa se sploh ne morem spravit. Utrujena sem, čez dan imam tamalega, nič ne naredim, popoldan sedaj malo počivam... pa še odpornost mi je padla in čutim bezkavke in špikanje v ušesu... šit. user posted image  

(odgovor članu Alanis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1423
    29.7.2009 19:29:40   
    Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Alanis

Anonimna - jaz bom šla na NS 12.8. k svoji G, ki ima tudi privat ordinacijo (s koncesijo), potem pa še na DHT. Baje ga je potrebno opraviti v 24. urah po nuhalni, v Lj.se ga opravi na Polikliniki, stane okrog 30evrov.

se pravi, da lahko greš v katerikoli laboratorij in si ga plačaš?
    glede na to, da ima jaz NS v petek dopoldne, bi lahko šla na ta test že v petek zjutraj?

anonimna V.

(odgovor članu Alanis)
      Neposredna povezava do sporočila: 1424
    29.7.2009 19:29:58   
    Alanis
    Čestitke vsem za odlične rezultate na nuhalni! user posted image

(odgovor članu Alanis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
    Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
    Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?