|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
28.7.2009 9:51:49   
bili83
anonimna v, sem bila malo prepozna s telefonsko.user posted image  je pa po mojem bolje, da pokličeš, boš hitreje izvedela. kar se tiče DVDja, ja, ti ga lahko posname, samo moraš ji rečt pred samim pregledom. Midva sva ga tudi imela zraven, pa sva od živčnosti oba pozabilauser posted image user posted image  no, imava pa štiri res lepe slikiceuser posted image user posted image

kje ste ostale iz nuhalne? kako je bilo?

vsem, ki imate preglede danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
28.7.2009 9:56:52   
Aja1
Dan. user posted image

Tudi mi smo se vrnili iz dopusta. Bilo je lušno. user posted image

Vsega za nazaj še nisem prebrala, ker ni bilo časa. Čestitke pa vsem za opravljene preglede in NS. Jutri sem na vrsti za NS tudi jaz. Upam, da bo vse ok, čeprav me zeloooo skrbi zaradi borelioze user posted image . Dejte še ostale, ki ste že bile na NS, napisat tveganja.
Jaz tamale ne bom vzela s sabo zaradi istega razloga kot Valentinčica30.

Lepe slike, lušna družinica bimbi14. user posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
28.7.2009 10:15:56   
komarka
HOjla!

Da se mau pofočkam... MI smo bli za vikend precej okoli. V sobot ena poroka, v ndeljo pa smo šli k Sv,Jakobu pri Katraini... in se pustili razvajat s kosilom in ostalim...tak u izi dan...

Napetost spet narašča, v sobot moj luibi odhaja. Z malim bova šla pa k moževim staršem-tam mu bo najbolje, ker ma še dve setrični in bratranca in potem skupaj tekajo okorg...

Me pa stiska, kako bo slovo-že vem d abo ful jokaluser posted image , in potem ga bom morala pustit za cel dan.... tezka bo...JOj! Posvoje smo čist preveč skupaj, po drugi strani se mamo pa tako lepo...

Zadnjič je bil tok simpatičen. Ko smo zaspali si je moz dal povšter čez glavo, ker je najhitreje zaspal, midva sva pa še razgrajala...in ko se je mauči zjutraj zbudil je šel pogledat, če je ati pod povštrom, potem je ap vprašal kam je šel...user posted image

Drugače pa oblačila postajajo tesna, in majčke prekratkeuser posted image tko da bo treba kaj nabavit...Lani si nisem veliko nabavila, ker sem upala da bom do letos zgubila nekja kguser posted image

Hm, upam, da bom po prihodu v Bruselj hitro našla dobrega ginekolaga-ginjo...da se bom hodila kazat... pa da ne bo prevec za doplačat...to me najbolj skrbi...

Ej, punce, samo še pol leta...joj gre hitro!

Mejte se, pa se beremo...

p.s. js sme tud na FB, zaradi prijateljev v tujini...

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
28.7.2009 10:45:59   
bili83
niwci, sem videla, da si spreminjala seznamček. moj PDP ostaja 2.2., ker mi ga na nuhalni ni spreminjala, samo rekla je, da je velik za 28.1.user posted image
tak da: 2.2.2010, prvič nosečka, pa s Ptuja sem (nisem prepričana od kod info, da iz MB)...
user posted image user posted image

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
28.7.2009 11:36:44   
valentinčica30
Aja1, to so moja razmerja iz nuhalne:
nosečnost 11t+4d
velikost 47,3 mm
nuhalna1,4mm

starost 30let

statistika razmerij za 30letnice:
tris.21 1:567         moje  1:2835
tris.18  1:1277      moje   1: 3871
tri.13   1:4034      moje   1: 39602

To je nekak vse. Skratka primerjate se lahko samo isto stare babnice, ker se razmerja z leti spreminjajo.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
28.7.2009 11:55:01   
Anonimen
Hej, hej...

Pa sem s pregleda.
Sicer je bila kolobocija spet, ker bojda tudi za danes nisem bila naročena. user posted image Ampak se nisem pustila odgnati.

Sem bila kar sitna. Ker so imeli gužvo in so me pol stlačili noter, je G mislil, da me lahko odpravi na hitro. Naredil je vaginalni pregled, izjavil, da je na občutek malo manjši in da se z dopplerjem srčka še ne bo slišalo, ga bomo poslušali naslednjič. user posted image

Pa sem kar zasitnarila, da pa potem pa hočem UZ, ker sem čisto zapsihirana, da je zadnjič rekel isto, pol je bilo pa vse narobe.

Mu sicer ni bilo prav, ampak mi je naredil hiter UZ. Tako sem videla malega pikeca, srček bije, tipkovnica utripa in to je vse. Je rekel da na uč tudi po velikosti ustreza tednom. user posted image user posted image

Punci, hvala za številko, sem že poklicala in jutri med 10 in 12 uro me pokliče, da mi pove datum... Komaj čakam.

Aja, pa rok imam po novem 20.2. user posted image

Zdaj bom pa z mirnim srcem oddelala šiht do konca.

anonimna V.

(odgovor članu bili83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
28.7.2009 11:59:48   
Anonimen

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                   user posted image
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image
Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                            
MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image
biina
(?)                       (? , ? )                ?        
anonimna

28.1.
bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                        user posted image  

3.2.

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2.         
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image   

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                                 user posted image
Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                                 user posted image

13.2.

ninček1(30)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                          user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image
Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
amelie010(26)             (1.user posted image , 0. user posted image )                MS                      user posted image   
Anonimna V (29)                 (3 user posted image , 1 user posted image )                ?                        user posted image

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska                 user posted image
Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image

26.2.
lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?
smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje           user posted image
*dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice
babajči(?)                       
(2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                 user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 51

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu niwci)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 1357
    28.7.2009 12:02:37   
    Anonimen
    PREGLEDI:
    28.07. - JanaB (2),
    29.7. -nincek1(2), zirafa76(3+NS), elaaa(NS), Kora33(NS), Aja1(NS)
    30.7.-  silmarillion, Nattasha(NS), Cappy96(2), bipi(4) 

31.7. -
    Rocio (2),
    4.8. - t*e*j*k*a, Zofy (NS), julieb(NS) Aja1 (NS2), Astralis(2)
    5.8.- plouse(3)
    6.8.- Jada82(NS), niwci(NS), bipi(NS), plouse(NS), anemona(3) , kora33(3)
    7.8.- smuki(2), Cappy96(NS)
    10.8. - ninček1(NS), anonimna va(NS), Lily86(NS), Nattasha(2), *dotika*(2)
    11.8- valentinčica30 (2), Astralis(NS)
    12.8.- Jada82(2), Alanis(2)(NS)
    13.8.- MATEJKA_(NS)
    17.8- julieb(2), elaaa(2), *dotika*(NS)
    18.8 - anonimna V.(3)
    20.8. -anonimna primorka (NS)
    21.8.- niwci(2)
    24.8. - Aja1(2)
    25.8.- Lily86(3) 

26.8. - Zariya (2), bili83(4)
    1.9.- punsha(4)
    16.9.- babajči(2)

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline

(odgovor članu niwci)
      Neposredna povezava do sporočila: 1358
    28.7.2009 12:08:05   
    Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

user posted image

bambi, ti si pa meni ful od nekod znana, pa pojma nimam od kod...a si prav iz MB?

anonimna V.

(odgovor članu bambi14)
      Neposredna povezava do sporočila: 1359
    28.7.2009 12:17:41   
    bili83

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
    NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
    xx.2.
    Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
    busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
    BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
    anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                   user posted image
    protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image
    Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                            
    MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image
    biina
    (?)                       (? , ? )                ?        
    anonimna

2.2.
    bili83 (25)                       (1user posted image ,0user posted image )              Ptuj                        user posted image  

3.2.

4.2. 
    twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
    punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
    ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
    ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
    elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
    Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
    bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2.         
    Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
    Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
    kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
    anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image   

10.2.             
    Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                                 user posted image
    Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
    Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.

12.2.
    Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                                 user posted image

13.2.

ninček1(30)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                          user posted image

14.2.
    Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
    plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
    bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
    zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
    niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image
    Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
    Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
    Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
    gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

18.2.
    P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
    Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
    Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
    silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
    amelie010(26)             (1.user posted image , 0. user posted image )                MS                      user posted image   
    Anonimna V (29)                 (3 user posted image , 1 user posted image )                ?                        user posted image

25.2.
    Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska                 user posted image
    Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image

26.2.
    lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?
    smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje           user posted image
    *dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice
    babajči(?)                       
    (2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                 user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 51

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
    PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1360
    28.7.2009 12:25:40   
    ninček1
    Hej punce!

Jaz pa imam jutri redni pregled, že kar zjutraj ob 9:30 pri Pelkičevi in upam, da bo vse okej.Živčki že malo delajouser posted image !

Imam pa nove simptome in sicer glavobol, ki ga imam sicer zelo redko(2 x na leto če me glava boli), zdaj pa me že drugi dan zaporedoma.

Javim kako in kaj...

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1361
    28.7.2009 12:36:25   
    kora33
    ola,
    ta nosečnost je kar ena fajn dieta....ne da nimam apetta...sem pa takoj sita....ponavadi mi ni problem pojest eno polnjeno papriko in kos kruha....pravkar sem pojedla polovično porcijo in sem sita za kozlat....
    pol se mi ka kar naenkrat ful zalušta kaj...včeraj zvečer npr..kakega slanega peciva....pa nisem našla v shrambi nič...so bile napolitanke...čokolade...pa ni veljalo....sem šla nazaj pred tv...pa spet v hladilnik...no pol sem pojedla kos kruha s kislo smetano....ful mi pašejo mlečni izdelki...samo me je kar malo strah, ker sem v prejšnji user posted image  poleg soli morala kaj hitro črtat tudi mleko in mlečne izdelke....zdaj bi pa jogurt za jogurtom...navaden...ob sadnem se mi želodec stisne......se sploh ne spomnim iz prejšnjeuser posted image , da bi imela tak strašen apetit po določeni hrani....čeprav nisem smela jesti skoraj nič...al pa je tako daleč nazaj....da mi spomin ne seže...hihihi
    samo take čudne stvari, kot se mi dogajajo sedaj...se mi pred 8 leti stoposto niso...pa nisem verjela, da je vsaka nosečnost drugačna...pa je res...drži ko prbito....
    no pa sem spisala cel roma...jutri mam NS...me je kar malo strah....sta bila dva brata mojega dedka otroka z DS....lih kaj prida dedno to ni...je pa večja možnost....je bilo pred 8 leti lepše, ko tega še ni bilo...upam da bo kmalu jutri ura 16...in da dobim lepe novičke....sem se odločila, da sin ne bo šel zraven...bo lepo doma počakal....
    za zaključek tega dela romana samo še
    lp

(odgovor članu bili83)
    Neposredna povezava do sporočila: 1362
    28.7.2009 12:39:09   
    kora33
    ninček - tudi jaz sem na istem s temi glavoboli...drugače sploh ne vem kaj je to...zdaj pa...no zame kar pogosto...ne neki hudega...ampak tolko da čutiš glavouser posted image

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1363
    28.7.2009 12:43:31   
    ninu
    Živjo! Zelo živahno je na našem forumu. user posted image user posted image

Mi smo ravno s 14 dnevnega dopusta.. Super je blo, sedaj pa delavno do septembra ko gremo spet kam. :)

Včeraj sem imela NS, vse ok, izmerjena 0,97. Izračuna tveganja nimam, ker moja G šele dela licenco. Otroček je zelo živahen in smo jo komaj izmerili, je trajalo kakšno uro, vmes sem šla hodit, da bi se drugače obrnil. Tudi časa je bilo na pretek, da sva si ga dobro ogledala in smo pregledali vso morfologijo, od srčka, želodčka, prstkov.. Čudovito!! Otroček ima 7 cm, tako, da mi je popravila PDP na 2.2.2010 (ne vem kako se popravi na seznamu)..
    Posvetovalnico imam v četrtek, tako, da se še kaj javim...

Sem zelooo napihnjena, kot bi bila v 6 mesecu in moja oblačila so že nosečniška, ne gre drugače, zredila sem se šele dobro kilo... Me sprašujejo, če sem sigurna, da je samo eden. user posted image

Vsem ki vas NS še čaka želim lepe trenutke, ko boste zrle v svoje micene otročičke in seveda, da bo vse uredu!!

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1364
    28.7.2009 12:44:03   
    Alanis
    IZVIRNO SPOROČILO: kora33
    Niste nič pokomentirale mojega vprašanja....a bo katera peljala starejše otroke s seboj...gledat dojenčka....jaz sem malo v dvomih....po eni strani bi...po drugi pa ne...pa verjetno bo prevladala druga...bom pa prosila da mi posname, če se da...pa bomo doma skupaj gledali....

Naš sine gre z nama, ati želi biti zraven, tamalega pa nimam kam dat. Bo čičal ta čas v vozeku in se zabaval s kakšno igračko...

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1365
    28.7.2009 14:12:19   
    JanaB
    Opravili s pregledom in vse je ok. Srček bije 100 na uro, veliko smo za 8-9 tednov in malo je tudi porital user posted image  Smo čist hepi!

(odgovor članu Alanis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1366
    28.7.2009 15:00:17   
    Kati81
    Ojoj.

Mi smo bili pa danes v Trstu v Prenatalu in sem si kupila za zimo 2x kavbojke, černe in sivozelene, 1x jopico, full lepo in en puloverček, vse skupaj je bilo 42E, ker imajo 80% znižanje (nosečniške stvari). Po prvotnih cenah bi pa pršlo 21oE. Sem full zadovoljna tko da če je katera blizu se full splača.

LP K

(odgovor članu JanaB)
    Neposredna povezava do sporočila: 1367
    28.7.2009 17:19:37   
    elaaa
    Punce hvala za vse predloge glede lišajčkov. Sem se odločila, da poskusim z justovo kremo. Z olivnim oljem se pa kar po celem telesu včasih namažem, sperem z vodo, obrišem z brisačo in v pižamo.

Sicer sem pa v pričakovanju pregleda NS, ki je jutri dopoldne. Danes me vse tišči, a ne zaradi user posted image , ampak ker je bilo tako dobro kosilo in še sladoled po tem.

Kako je lepo brat, ko opisujete svoje user posted image .

Ne spomnim se, če ste o tem že kaj rekle. Zanima me, če pijete kavo (s kofeinom) in koliko? Naj je ne bi, vendar jo jaz vsako jutro eno šalčko in popoldne en požirek. Morda bom res v zadnjem trimesečju prekinila s to razvado, ker berem, da je lahko zato bolj jokav otrok (ker pogreša kofetek). A pretiravam?!?

Vsem en user posted image .

(odgovor članu Kati81)
    Neposredna povezava do sporočila: 1368
    28.7.2009 17:29:51   
    bipi
    Elaa, jaz sem pred nosečnostjo popila dve do tri šalice kave s kofeinom dnevno, sedaj pa samo eno zjutraj. Pa ne zaradi tega, ker ni fajn ali ne bi smela, enostavno mi ne paše pa še popoldan sem vedno tako napihnjena že če kaj pojem, če pa bi še kavo pila, pa potem sploh nimam apetita. Tale vročina me čist zdela. Lulam še kar skoraj nič, nalivam se pa non stop s tekočino. Potem pa zjutraj ko se zbudim, komaj pridem do stranišča in sedim na školjki zelo dolgo saj mi gre vsa tekočina šele zjutraj ven. Temu primeren je tudi trebušček zjutraj - ga skoraj niuser posted image .

Kakšen ste pa imele hemoglobin na krvnih testih pri G? Jaz sem ga imela 140 ali pa 160. Ne vem čist točno. Bom v čet. pogledala v kartoteki.

(odgovor članu elaaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1369
    28.7.2009 18:30:33   
    Lily86
    http://www.siol.net/svet/zdravje/2009/07/nosecnice_v_zda_med_prvimi_cepljene_proti_a_h1n1.aspx

Ste videle ta članek? Mene je po resnici povedano kar groza te gripe... Najraje bi kar doma ostala, se zavila v vato pa čakala do februarja... Če ne bi bila user posted image  se sploh ne bi sekirala - gripa pač kot gripa... Tako pa nič ni fajn... Saj sploh ne vejo, kako cepivo deluje na plod!!! Tamifluja baje ne smeš dobit, je pa še eno drugo zdravilo, za katerega tudi ne vejo kako se obnaša na nosečkah.  Lahko da se po rojstvu pokažejo posledice... Upam da se res umiri zadeva... Pravijo pa, da je zdaj slab čas za viruse - bolj se razpasejo pozimi. Tako da najhujše baje šele prihaja in sicer to zimo... Pazite nase!!

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu bipi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1370
    28.7.2009 18:40:37   
    bambi14
    IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

user posted image

bambi, ti si pa meni ful od nekod znana, pa pojma nimam od kod...a si prav iz MB?

anonimna V.

......saj veš toti Maribor je mali,.....drugače pa delam v lekarni, tako da mogoče od tam ali pa kako privat,....javi se na ZS.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1371
    28.7.2009 19:54:42   
    plouse
    živjo punce!

Čestitke vsem, ki ste uspešno dale skozi NS user posted image user posted image user posted image .

Elaaa - jst sem prej popila 3-4 kavice dnevno, zdej spijem eno doplodan in redko še eno popoldan. Po moje tolk ne bi smelo škodit.
    Keti81 - hvala za nasvet. Meni je sicer čudno it kupovat nos.obleke, ker na zunaj nisem še čist nič noseča, ampak če so res taka znižanja, se že kar splača. Kaj si vzela številko, ki jo nosiš zdej, sam pač nosečniško, al kaj? Ker ene nosečnice se precej zredijo tud v rit in stegna...

Mene pa zanima nekaj drugega. Kaj menite ve, ali na morju lahko dirkam po vodi z malim gliserjem ( ki resnici na ljubo kar sunkovito skače po valovih) al to ni dobro za nosečnice?

Hvala za vaše mnenje.

Čau čau

(odgovor članu bambi14)
    Neposredna povezava do sporočila: 1372
    28.7.2009 21:27:14   
    punsha
    bipi moj hemoglobin je bil včeraj 103, zato sem dobila sirup... upam da se čimprej popravi

plouse, tole glede dirkanja po vodi. No ja, nimam nič proti temu, ampak saj sama veš da si noseča. Saj ne vem kaj naj rečem... malo pazi nase in glej kaj delaš. Takšne stvari pač niso primerne za nosečnost. Upam da se zavedaš kaj nosiš v sebi. Oprosti, če zvenim malo tako, ampak nekateri smo se trudili za malčka in veliko prestali, medtem ko pa drugi mislijo na divjanje po vodi, ki je lahko nevarno pri vsakem človeku (padci). Ja, vem, sem občutljiva...

(odgovor članu plouse)
    Neposredna povezava do sporočila: 1373
    28.7.2009 21:31:47   
    Alanis
    IZVIRNO SPOROČILO: plouse
    Mene pa zanima nekaj drugega. Kaj menite ve, ali na morju lahko dirkam po vodi z malim gliserjem ( ki resnici na ljubo kar sunkovito skače po valovih) al to ni dobro za nosečnice?

Hvala za vaše mnenje.

Jaz na tvojem mestu rajši ne bi poskusila takih vodno-adrenalinskih akrobacij. Lahko padeš in se poškuduješ. Tudi rolanje vam odsvetujem (tiste, ki rolate). Problem je, če padeš in si kaj zviješ ali polomiš, ker ti ne smejo delat rentgena...

(odgovor članu plouse)
    Neposredna povezava do sporočila: 1374
    28.7.2009 21:35:42   
    Alanis
    Mi smo pa zakorakali v 11. teden! user posted image  Trebušček je že napihnjen, če imam bolj oprijeto majčko se nosečnost precej pozna. Hecno bo, ko bom konec avgusta šla skoraj po letu in pol v službo in bom spet prišla s trebuhom (sodelavke še nič ne vejouser posted image ). Bolj ko razmišljam o službi, bolj mi je brezveze. Za tri mesece se mi pa res ne splača it delat, kaj? Samo ne vem, kako naj svojo G prepričam v to.

(odgovor članu Alanis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1375
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
    Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?