|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
28.7.2009 21:57:42   
Alanis
UUU, kolk vas je tukaj! Pa nobena nč ne napiše... user posted image  No, dejmo malo čvekat! Kako ste kaj?

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
29.7.2009 5:30:01   
Anonimen
Dobro jutro, punce....

Sem mislila, da bo kaj za prebrat zdaj zjutraj, pa ste zgleda šle vse s kurami spat, kot jaz.

Jaz se počasi spravljam v službo. Pa še dolg dan imam danes, 10 ur. Ni mi.

anonimna V.

(odgovor članu Alanis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
29.7.2009 7:03:11   
Aja1
Jutro.

Danes nas gre pa kar precej na pregled. Srečno vsem nam. user posted image user posted image user posted image  

29.7. -nincek1(2), zirafa76(3+NS), elaaa(NS), Kora33(NS), Aja1(NS)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
29.7.2009 8:02:39   
kora33
jutro....
kako ste kaj spale....jaz sem tako kot bi me nekdo izklopil in vsake tolko vklopil za lulanje...pa nazaj izklopil....vaw...fajn je bilo....pa ne bo več dolgo....pozimi se prvo ne bo dalo spat zarad trebuha...pol pa zarad dojenja ponoč...verjetno no...mam izkušnje take...moj mali je pil na 3 ure tud ponoči...kr neki časa...pol pa se je š kr neki časa cartal...pa sej to so pol že lepe stvari....
valentinčica - kako si?
vsem ostalim lp
vsem ki imamo danes preglede in NS - tega je največ - pauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
29.7.2009 8:05:46   
valentinčica30
Ola!

Jst sem se včeraj pregrešila in tamali dve odpeljala na rojstni dan k sestrični urco stran od nas. Sta me tako dolgo prosili, da nisem mogla reč ne. Domo sem prišla ko cunja in še dones sm čist fuč, zato bom spet lepo počivala.
Ve ki ste kdaj ležale, ali ste ležale non stop ali ste se tudi mal pregrešile, sprehod in podobno?
Sicer pa jutri priletijo k meni moja mama in tašča. Bodo pospravljale za soboto, sama pa se spravljam k frizerju.
Zanima me nekaj, ker se bom ravno poročila, koliko koruznic je tu? Ali pa ste mogoče vse poročene?

Pa pa, uživajte.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
29.7.2009 8:22:47   
kora33
oj še enkrat...
jaz dokler sem imela predpisano strogo ležanje sem ležala...14 dni...pol sem se pa pregrešila in sva se zuser posted image  peljala malo v gozd...sem si zaželela...ampak je to bilo samo 5 min vožnje...ko sem stopila iz avta se je ulilo....pa sem spet ležala v bolnici in potem spet doma...potem sem imela predpisano veliko počitka...in se res nisem preveč naprezala....se splača....
sem pa koruznica....ob rojstvu tegauser posted image  bom imela 13 let koruzništva...hi hihi...bi tud mogoče bil že čas za poroko.....mogoče.....
drž se valentinčica in veliko sreče v soboto....
papa

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
29.7.2009 8:31:03   
Anonimen
evo mene iz službe... danes delam v tišini, kako mi paše :)

jaz sem strogo ležala, ko sem imela predpisano tako... samo v kuhinjo za pojest in do kopalnice in stranišča sem šla...

drugače sem pa poročena... oktobra bo dve leti, prej pa 6 let koruzništva :)

držim pesti vsem danes za preglede...

anonimna V.

(odgovor članu kora33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
29.7.2009 8:32:46   
bili83
ojla user posted image
danes sem pa čisto zaspanauser posted image  kar nič se mi ne da....
valentinčica, tudi jaz sem koruznica, v ponedeljek je ravno minilo 6 letuser posted image user posted image  nekak ne razmišljam o poroki... se mi zdi, da če imaš rad, imaš rad tudi brez papirjauser posted image
no, pa da ne bo katera narobe razumela!! ne zavračam zdaj kategorično poroke. meni se pač zaenkrat to ne zdi tako pomembno, lahko pa, da me dragi kdaj preseneti. potem mu zagotovo ne bom rekla neuser posted image

joj, danes me čaka še fuuul dolg dan... pa se mi zdi, da že zdaj kar vidim posteljo pred sabo. joj, malemu je ful lepo, ko tak fino aja v mojem trebuhu, pa se malo pretegne, pa spet ajauser posted image user posted image

no, lep dan vsem, pa se beremouser posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
29.7.2009 8:33:52   
bili83
pa vsem, ki imate danes NS ali pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

javite se in poročajte.user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
29.7.2009 8:38:36   
bipi
Samo na hitrco!

Vsem želim srečno na pregledih, sploh tebi Aja1. Upam, da je s tvojo pikico vse v redu.

Danes sem čist povožena. Vse kosti me bolijo pa nimam pojma zakaj.

Plouse, ti pa raje nič ne poskušaj, če bo kaj narobe si ne boš nikoli odpustila, pa tudi malo se mi zdi nespametno. Ti pa kakor hočeš. Z otrokom se nekatere stvari spremenijo, t6ako tudi v nosečnosti.

O.K. bo kar dost. Bay

Aja, da ne pozabim. Oktobra bo že šest let kar sem poročena, prej sva bila pa leto in pol skupaj.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
29.7.2009 8:47:49   
kora33
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Valentinčica, močno upam, da se ti tole uredi, naj čimprejmine in bo vse vredu. Ležanje celo nosečnost ...si ne predstavljam. Bomo držale pesti zate in mislile nate user posted image

Punce, a imate kakšen občutek kaj boste imele? Jaz nimam pojma...potem sem bila pa včeraj pri teti na obisku, pa smo se malo igrali, tako malo za štos user posted image . Ne vem če poznate to... vzameš zlato verižico z obeskom (križek ali srček), pa jo potem držiš nad levo roko, tik nad zapestjem, tam kjer so žile. Najbolje je, če ti to dela kdo drug. No in verižica se premika (držati je treba čisto pri miru)...če se premika v črti pomeni da bo deček, če pa kroži pa pomeni deklico. Poskusiš večkrat in pokaže tudi prejšnje otroke in pa za naprej user posted image . No to je tako malo za hec, če se bo katera igrala... čeprav je vsem pokazalo pravilnouser posted image

Ja to foro smo mi poskušali že pred leti....zanimivo je, da mi je že pred leti, ko se še zelo strogo govorila, da več ne bom imela otrok kazalo izto....prvo se obesek premika v liniji - fantek - nato kroži - punčka - nato pa obstoji in se sploh ne premika več....pomeni, da boto to...da bom imela dva otroka...fantka in punčko....
zdaj sem poskusila še enkrat...popolnoma enako kot pred leti...torej po tem bo punčka...po kitajskem koledarju bo fantek...kaj bo v resnici?...mogoče vidimo že danes...so mi domači rekli, da moram stoposto vprašat...sploh ta malega zanima...bi imel seveda raje bratca...in mojo mamo...si verjetno malo bolj želi vnukinjo...ima do sedaj same vnuke...meni je vseeno...kar bo bo...samo da bo....da bo zdravo in ne preveč zahtevno...hi hihi.....
poskusite in pokomentirajte....sploh tiste, ki že imate otroke in bo to bolj zanesljivo....
ampak kot je rekla punsha...se spomnim, da je takrat, ko smo se s tem igrali tud moji sestri in mami in vsem sploh pokazalo stoposto prav....vedeževanje samemu sebi....hihihi.....
lp

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
29.7.2009 8:56:44   
Kati81
Jaz sem hlače kar poskusla, elastike okol pasu so mi še mal široke, drugače pa ista cifra k jih imam zdaj, so pa vse take bolj elastične, tko da se mal še raztegnejo. Tud pr Kaji sem imela kar isto cifro skoz, pa ni blo panike.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
29.7.2009 8:59:12   
Anonimen

Dobro jutro vsem,

Zelo sem vesela, da ste danes zjutraj tako zgovorne. Me, ki smo na bolniški, se razveselimo vsakega sporočila.
Valentinčici sporočam, da sem jaz nekako čutila, kdaj moram ležat. V začetku nosečnosti sem imela manjši hematom. Če sem kaj delala ali se preveč gibala, me je že začelo tiščati, pritiskati, več je bilo izcedka. Prisluhni svojemu telesu, kljub temu priporočam čim več ležanja.
Jaz sem tudi koruznica dve leti in me že skrbi, kako naj se pišejo moji otroci. Ker se v kratkem ne nameravam poročiti, bodo moji otroci najbrž imeli oba priimka.
Mene jutri čaka nuhalna in bom, če bo le priložnost, vprašala za spol. Ne glede na to, kakšnega spola sta, se mi zdi, da jih bom tako imela še rajši (seveda, če je to sploh mogoče). Otročiček se nekako s tem personalizira (najbrž jaz že kar nekaj preveč nakladam).

Lepo vas pozdravljam,

(odgovor članu kora33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
29.7.2009 8:59:54   
katy_
ejla... jaz sem tudi tukaj,ki imam 17.2 rok.
To je moja druga nosečnost.
In se odlično počutim!Kako pa se ve februarke počutite vam dela kaj slabo?

Najlepši cvet je otrok, ki ga zalivaš in neguješ, ter mu dajaš največjo ljubezen

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
29.7.2009 9:08:22   
Anonimen
wiiiii, mene so pa zdaj klicali.... NS imam 14.8. ob 10.30

uuuu, komaj čakam...

grem popravit seznamček...

anonimna V.

(odgovor članu Alanis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
29.7.2009 9:19:15   
kora33
anonimna - res vsak po svoje...samo zakaj bi mogla met otroka dva priimka...moj ima očetovga in tud ta ga bo mel....bom pač zaenkrat edina v družini, ki se bo pisala drugače....pa nikol nisem razmišljala o tem ker priimek bi dala otroku...mi je bilo kar logično da očetovga....in se o tem sploh nisva pogovarjala...pa je bil potem malo presenečen....ha ha ha...je mislil, da bo otrok imel moj priimek....pač različno razmišljamo in določene stvari se nam zdijo tako logične, da se o njih ne pogovarjamo....pogovorita se...pa se odločita.....
v končni fazi pa priimek ni tako strašno pomemben ...no saj zame ne...ga pa res ne bi obremenjevala z dvema i mogoče za povrhu še z dvema imenoma....si predstavljaš kako bo švical v prvem oz. drugem razredu, ko se bo moral podpisat...hihihi.....
pa brez zamire...to je samo moje mnjenje....user posted image
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
29.7.2009 9:21:52   
Anonimen

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                   user posted image
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image
Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                            
MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image
biina
(?)                       (? , ? )                ?        
anonimna

2.2.
bili83 (25)                       (1user posted image ,0user posted image )              Ptuj                        user posted image  

3.2.

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2.         
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image   

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                                 user posted image
Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                                 user posted image

13.2.

ninček1(30)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                          user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image
Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

katy_                             (2 user posted image , ? user posted image )                         

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
amelie010(26)             (1.user posted image , 0. user posted image )                MS                      user posted image   
Anonimna V (29)                 (3 user posted image , 1 user posted image )                ?                        user posted image

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska                 user posted image
Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image

26.2.
lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?
smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje           user posted image
*dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice
babajči(?)                       
(2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                 user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 51

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu bili83)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 1392
    29.7.2009 9:27:05   
    Anonimen

PREGLEDI:

29.7. -nincek1(2), zirafa76(3+NS), elaaa(NS), Kora33(NS), Aja1(NS)
    30.7.-  silmarillion, Nattasha(NS), Cappy96(2), bipi(4) 

31.7. -
    Rocio (2),
    4.8. - t*e*j*k*a, Zofy (NS), julieb(NS) Aja1 (NS2), Astralis(2)
    5.8.- plouse(3)
    6.8.- Jada82(NS), niwci(NS), bipi(NS), plouse(NS), anemona(3) , kora33(3)
    7.8.- smuki(2), Cappy96(NS)
    10.8. - ninček1(NS), anonimna va(NS), Lily86(NS), Nattasha(2), *dotika*(2)
    11.8- valentinčica30 (2), Astralis(NS)
    12.8.- Jada82(2), Alanis(2)(NS)
    13.8.- MATEJKA_(NS)
    14.8. - anonimna V (NS)
    17.8- julieb(2), elaaa(2), *dotika*(NS)
    18.8 - anonimna V.(3)
    20.8. -anonimna primorka (NS)
    21.8.- niwci(2)
    24.8. - Aja1(2)
    25.8.- Lily86(3) 

26.8. - Zariya (2), bili83(4)
    1.9.- punsha(4)
    16.9.- babajči(2)

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 1393
    29.7.2009 9:41:05   
    lana08
    Pozdravček vsem,
    sedaj bi se pa tudi jaz pridružila, sicer po malem vas spremljam, ampak po slabi izkušnji v prvo sem se nosečniških tem raje izogibala. Včeraj sem bila na NS in je vse ok, mali/a je bil tako živahen, da smo komaj opravili pregled. Sem pa danes v 13 tednu, PDP imam 3.2.2010. Slabosti so minile, energija se počasi vrača, komaj čakam na dopust.
    Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1394
    29.7.2009 9:46:18   
    valentinčica30
    IZVIRNO SPOROČILO: bili83

meni se pač zaenkrat to ne zdi tako pomembno, lahko pa, da me dragi kdaj preseneti. potem mu zagotovo ne bom rekla neuser posted image

Sej sem bila jaz tut 15 let koruznica, pa me je dragi total presenetu in verjami ne moreš reč ne. Pred tem sva bila zagrižena zagovornika koruze, zato ne bo nihče verjel dokler v soboto ne rečeva da.

(odgovor članu bili83)
    Neposredna povezava do sporočila: 1395
    29.7.2009 9:53:14   
    Anonimen

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
    NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
    xx.2.
    Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
    busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
    BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
    anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                   user posted image
    protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image
    Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                            
    MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image
    biina
    (?)                       (? , ? )                ?        
    anonimna

2.2.
    bili83 (25)                       (1user posted image ,0user posted image )              Ptuj                        user posted image  

3.2.
    Lana)*                              (2 user posted image , ? user posted image )                                            

4.2. 
    twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
    punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
    ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
    ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
    elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
    Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
    bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2.         
    Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
    Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
    kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
    anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image   

10.2.             
    Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                                 user posted image
    Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
    Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.

12.2.
    Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                                 user posted image

13.2.

ninček1(30)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                          user posted image

14.2.
    Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
    plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
    bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
    zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
    niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image
    Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
    Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
    Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
    gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

katy_                             (2 user posted image , ? user posted image )                         

18.2.
    P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
    Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
    Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
    silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
    amelie010(26)             (1.user posted image , 0. user posted image )                MS                      user posted image   
    Anonimna V (29)                 (3 user posted image , 1 user posted image )                ?                        user posted image

25.2.
    Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska                 user posted image
    Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image

26.2.
    lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?
    smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje           user posted image
    *dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice
    babajči(?)                       
    (2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                 user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 51

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
    PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 1396
    29.7.2009 9:54:33   
    valentinčica30

"Mali, s katero se boš poročil, ko boš velik?"
    "Ne bom se z nobeno."
    "Ah, daj no, gotovo se boš z nekom."
    "Ne bom, mama, jaz bom imel itak hišnega ljubljenčka."

sem najdla na enem of forumov, ko smo lih pr poroki.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1397
    29.7.2009 11:15:35   
    kora33
    danes pa kar visim tukaj....mi čas kar ne gre in ne gre nikamor....mam NS šele ob treh in sem že kar malo nervozna....madona....bi čas kar nekako zavrtela...za tri ure naprej pa bi bilo.....buuuuuuuuuuuu....
    lp

Neposredna povezava do sporočila: 1398
    29.7.2009 11:18:30   
    valentinčica30
    Kora33 sej bo, do zdej smo bile vse ok in tut naprej boste. Kaj naj jaz rečem, čakam še rezultate DHT, ki sem ga šla delat zaradi krvavitev, rezultati pa bodo šele naslednji tedenuser posted image .

Navijam za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1399
    29.7.2009 11:45:32   
    Anonimen
    valentinčica, to te želim vprašati že nekaj dni, pa se spomnim vedno, ko nisem ob računalniku...

glede tega DHT testa... kje si se dogovorila zanj? a kar v laboratoriju?
    tudi jaz razmišljam, da bi ga naredila... NS imam 14.8. pri zasebnici, pa ne vem, ali moram njej reči, ali grem kar v laboratorij ali kako?

prosim, svetuj...

anonimna V.

Neposredna povezava do sporočila: 1400
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
    Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?