|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
27.7.2009 12:22:08   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
naše gasilke- PGD ŠKOFJA VAS so dobile bronasto medaljo na gasilski olimpijadi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Bravo! V vasi, kjer bomo zidali, je tudi ful aktivno PGD, tako da bosta Tamara in Julija mladi gasilki. Mi je ful všeč, ker imajo ogromno aktivnosti za mularijo. Delno z evropskimi sredstvi bodo na zemljišču od PGD tam gradili še otroško igrišče user posted image . Žal v vasi, kjer smo, ni nič od tega user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mklks
sem si šla tud jst na živce..."ema, greva lulat??"....
je pa hodia skos travco zalivat, ker je vidla, da hodi tud ena punčka tri leta stara...se je vedno lepo polulala, ampak ne zna še tiščat, in lahko bi jo non stop dajala lulat pa bi vedno malo po malo spuščala....ampak bo že, se ne sekiram, zdaj poleti čimveč brez pleničke pa bo že dobila občutek:)

Ja, je kar zoprno otroku non stop najedat, a ne...ampak da dobi občutek je pa super - pa še malo prišparaš na plenicah user posted image . Kar tako naprej. Midve s Tamaro ponovno začneve konec tega ali začetek naslednjega tedna.

IZVIRNO SPOROČILO: manca
Ime za našo punčko smo že izbrali, samo naj bo do rojstva še skrivnost. Zgolj slučaj pa je, da ima  ena izmed vas doma punčko s tem imenom. Se mi je zdelo ime ravno pravšnje, pa še lepo paše zraven Maje.

Potem pa vem, katero ime je user posted image . Pa ne skrbi, ne bom dopisala na seznam.

V Ikeo pa zdaj en čas ne bomo šli. Šele novembra mogoče.

Pri nas zdajle obe lepo drnjohata. Mene čaka kanček peglanja, če bo pa kaj sreče, pa še lakiranje nohtov na nogah... kaj bom smešna s tistimi blazinicami med prsti in nalakiranimi pa ne suhimi nohti, če se Julija vmes zbudi user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
27.7.2009 13:56:12   
nicolina
Dan,
Tin tud spi svoj spanec, jaz pa urejam še par stvari, pol se grem kar k njemu mal pridružit..user posted image  Je tako fajn, ko sem doma...ful uživava oba.

Včeraj smo se potepali ob Kolpi, je Tin kamenčke metal, pa na ribe smo šli... kopali se nismo nič, ker je malo višje in je bila za njega kar hladna.

Drzgače me je pa danes tolk ustrašil user posted image user posted image user posted image , sva sedela zunaj na terasi in se je peljal s svojim traktorčkom in na koncu terase so stopnice, zmeraj pazim in mu govorim stran od stopnic in res ni šel tam. Danes je pa zgleda precenil do kje gre lahko in se je s traktorčkom vred zakotalil dol, jaz sem mislila da me bo kap user posted image user posted image user posted image , tekla sem proti njemu in ga nisem mogal ujet, vsa sreča je bila, da je naredil preval in padel na hrbet, ni letel z glavo naprej. Jaz sem se začela ful jokat, sploh ne vem zakaj sem tako reagirala, bošček se je ful ustrašil, ampak nikjer nobene praske...HB, upam da ne bo kaj popoldan. On me pa gleda in reče mami joka user posted image user posted image ... bošček samo da se je vse ok.

Tanayya bo že prišel gospod pravi... ne se sekiratuser posted image user posted image

Ajtak, WB user posted image

Manca, men se tud zdi, da vem katero ime bi lahko bilo user posted image

Mama11, ti se le lepo nalakiraj nohte user posted image . Meni se zdiš ti super mami, vse takole lepo porihtaš, vedno najdeš časa za RR, za vaju dva... ma kapo dol, res si super user posted image user posted image user posted image

Se beremo, pa pa

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
27.7.2009 14:07:36   
ninocka
Evo ful hitro tapkam, da se mi prej kateri od zaspanckov ne zbudi user posted image

Ruben je tud cez dan brez plenicke, da bi pa sel se lulat pa ne - spusti tam, ko mu stece user posted image Ceprav zadnic je pa zacel lulat in mu recem pejt na travico lulat in je nehal, sel na travico in se polulal. Sem mu ful ploskala, pa ful se mu je zdel. Je pa tolk corti, ker Evana oponasa in ko Evan lula, dvigne majcko in porine boke in ritko naprej. Ruben ga pa ful gleda in isto dvigne majcko in poriva boke naprej user posted image user posted image user posted image Samo ko bi mu se postekalo, kaj je treba pol narest user posted image user posted image Ampak se ne sekiram, ce bo ratalo do drugega poletja OK, drugace ga bomo pa naslednje leto odvadli. Silit pa nocem.
Je pa spregovoril svojo prvo besedo, in sicer ssteta - pasteta user posted image user posted image sva v cetrtek gledala v hladilnik, kaj bo jedel in mu recem A bos pasteto, on pa za mano ssteta user posted image , ostalo kar se pove je pa aci (oci), mama, am-am, aj (ice, ice pingvin), ati (to velja pa za ful enih stvari), ne. Pol se pa ze konca user posted image

Mamo pa po novem trampolin in skace kot zmesan po njemu - zna tud sam nanjga in z njega splezat in si odpet/zapet  zadrgo na varnostni mrezi.
Preden sem sla rodit (lih tist dan prej), ko je bla mami pri meni in ona gor lika, mi mo bli pa na vrtu in Ruben kar zgasne. cez 5 min ga pa mami dol pripelje, da je sam prisel do nje. Tko da zdaj ze sam hodi gor in dol po stopnicah. Edino mi je mal panika, ker nimamo ograje in me je ful strah, da bi pri strani padel.
Pa sam si zna obut in sezut krokse in skornje za dez, v soboto mu je pa ratalo obut tudi od Evana superge in njegove japonke (s tem da je japonke obul pravilno - vrvica med prstki + elastika na peti).

Evo, spet moram it, Lian je laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaceeeeeeeeeeeeeeeeeen user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
27.7.2009 14:35:12   
ajtak

Pa še vprašanje: a gre katera morda v kratkem v Ikeo? Bi rabila še en antilop stolček za k tašči, plačam lahko vnaprej.

Joj kaj se nisi prej spomnila?? Sem bila predvcerajsnjim...

Se kar se mi nc ne da, tule kinkam za rac, mali spi, moj kinka na kavcu, pereta pomivalni in pralni stroj, pa pripravljene imam se 3 kupe za oprat... a pride kera jutr likat??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
27.7.2009 21:09:44   
mama11
Samo na hitro -  na srečanju v Tivoliju smo mimogrede govorile o knjigici, ki pomaga pri odvajanju od dude - ne vem, če sem si prav zapomnila, ampak zdi se mi, da je bila Tintin - kako je že naslov? Sem jo iskala v BC na Rudniku pa nisem našla, prodajalka pa tudi ni vedela o čem govorim user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
28.7.2009 8:23:59   
tintin
Evo, Tintin se javljauser posted image

mama 11:
to je ta knjigica http://www.emka.si/artikel/351515/Adijo-duda-O-zajcku-ki-se-je-odvadil-dude
Jaz sem jo pred 2 leti kupila za kolegičino hčerko, ne vem sicer če je "palila" ampak je pa luštna.

Nekaj podobnega imaš za seznanjanje s kahlico http://www.emka.si/artikel/353939/Velika-knjiga-o-kahlici

Manca tudi meni se zdi katero ime bi lahko bilo. Ikea - najbrž bomo kaj hodili sept, oktobra...glede na to, da kupujemo stanovanje in se bomo mejbi letos selili....

Ja, sicer pa smo mi ok, V je imel nekaj vneto oko, jaz sem se napraznovala (hvala vsem za čestitke), hodimo na oglede stanovanj (in ugotavljamo, da prodajajo suho zlato...tako je drago), ostalega pa nič novega.

Imamo 3 nove zobe, skupno 16 (manjkajo samo še 5-ke), V pa obožuje Backa Jona (ful dobro reče bacek) :)
LP vsem!!!!!!user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
28.7.2009 11:01:45   
mklks
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Samo na hitro -  na srečanju v Tivoliju smo mimogrede govorile o knjigici, ki pomaga pri odvajanju od dude - ne vem, če sem si prav zapomnila, ampak zdi se mi, da je bila Tintin - kako je že naslov? Sem jo iskala v BC na Rudniku pa nisem našla, prodajalka pa tudi ni vedela o čem govorim user posted image

mislim, da sem jst omenjala, jaz sem jo kupila v Mladinski knjigi...je pa o zajčku Matevžu, če se ne motim, ful lepe ilustracije in nazorno prikazana zgodbica...z emo sva jo dolgo časa prebirale, enkrat sem jo pa nahecala in je dejansko odnesla dudo v smeti in potem je bil mir..očitno je morala to sama nardit, je pa res, da sem porezala cuclje stranuser posted image user posted image

v isti zbirki pa je tudi knjigica o zajčku matevžu, ki se odvaja plenic...najprej hodi travico zalivat...itd. skratka ful lušna;:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
28.7.2009 12:59:05   
mama11
Ojoj Nicolina, daj mir, bom še zafarbala. En velik user posted image  za Tina - verjamem, da te je za kak mesec postaral. Ampak kaj hočemo, tile naši malčki se tako zaigrajo, da kar pozabijo nase in svojo okolico. Jaz sem s Tamaro in Julijo ful rada zunaj na dvorišču - sprehodi so kar zelo zahtevni. Ampak najtežje je, ko se Julija doji in se mi Tamara začne sprehajati proti cesti (HB je dvorišče res veliko). Pa kar namenoma - vidi, da je mamica zaposlena in bi se ona odpravila na potep (ja seveda, ko pa za skoraj vsako hišo v vasi ve, kakšne piškote imajo kje user posted image ).

Ruben user posted image  za lulanje in za prvo besedo - pa še tako zahtevno.

Včeraj je mimo prišla ena sorodnica od user posted image , ki je do upokojitve delala v vrtcu. Pa mi je rekla, da nimam kaj pavze delati s plenicami, da s tem otroka samo zmedem. Tako smo nazaj v hlačkah. Pa mi je svetovala, naj jo na redne intervale nesem na kahlo/stranišče/travo in jo pohvalim - vsake toliko tudi vprašam, če jo tišči, ampak najedati pa res ni treba. In je bilo danes super - niti enkrat ni polulala hlačk. Tako daleč še nismo bili, da od enega do drugega spanca ne bi bilo kakšnih mokrih.

Upam, da bo tako tudi popoldne - predvsem zato, ker grozi dež in si res, res, res ne želim polulanih kavčev ali postelje user posted image . Ninočka - kako ti to uštimaš v hiši? In kako je v vrtcu - brez plenice ali mu jo dajo gor?

Tintin, MKLKS, hvala, da sta me spomnili glede knjigice. Bom šla pogledat, če jo imajo v MK, ker bi jo rada pregledala preden se odločim. Za kahlico knjigice ne rabimo, ampak poznam kar nekaj otroških knjigic od Guida van Genechtena in so super. Prvi dve, ki ju je dobila Tamara sta od njega in ju ima še vedno ful rada. Z njima se je naučila o vseh živalicah, ki so notri, pa kakšne zvoke delajo. Ful so lepo ilustrirane pa imena živalic so z velikimi tiskanimi črkami, ki jih z veseljem preučuje in pogosto zahteva, da ji besede črkujem.

Pa user posted image  za Vasjeve nove zobke.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
28.7.2009 13:51:02   
nicolina
Dan,

uu kakšne zanimive knjigice, bom kakšno nabavila user posted image , ampak mi se še ne bomo odvajali...dudo ima samo za spat, nikoli čez dan, za na kahllico se mi zdi, da še ni zrel, je pa bil zadnjič na morju skos brez plenice in je lulal nonstopuser posted image , tako da ga bom na dopustu imela na plaži skos brez.

A ima katera tiste hlačne pleničke, kako ste zadovoljne?

Moram pa pohvalit Tina, da zdej čez dan in zvečer zaspi sam, prej je bilo to mission imposible user posted image  , zdej ga pa poležem, mu rečem, da mora počivat in grem ven, zaspi v 5 minutah, zvečer mu pustim majhno lučko. No, sej včasih me še pokliče, ampak zelo redko user posted image

user posted image user posted image  Tamara, res pridna punca. Men se tud zdi, da s tem ko daš enkrat gor pleničko, pa dol, otroka samo zmedeš. Ali naj bo v plenicah, ali pa brez.

user posted image user posted image  Vasja za zobke, mi imamo tud že vse, razen petic. Tintin držim pestke za stanovanje.

Nič, grem likat, treba počasi pakirat za na dopust.... pa pa

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
28.7.2009 13:57:52   
ninocka
Da nadaljujem od vceraj, ceprav mam tolk luknast spomin, da ne vem, kaj sem se hotla povedat...pa upam, da se kaj ne ponavljam, ne mi zamerit user posted image

Ma pojma nimam, kaj sem hotla povedat - grem pa mal komentirat user posted image user posted image user posted image

Barika, prosim da zdrzis do 09.09.09. Ti nisem zastonj datuma odstopila user posted image user posted image user posted image Mi smo kupila Forda S maxa, ampak je vmes v proizvodnji 1 mesec dopusta in se zato dalj casa caka. Ma pa 7 sedezev user posted image user posted image user posted image , pa alu stopalke za mojega user posted image user posted image Kaj sta pa vidva vzela?
mama11, ej, sej nas ni brez plenick zrad lulanja, ampak zarad poletja - je kr nagec pred bajto user posted image Da ne bos slucajno narobe razumela, da ga odvajamo od plenic, ker ga ne. Ko sem Evana odvajala, je bil pa lih maj in sem pac not pol skoz za njim brisala. Ampak Evan je bi starejsi in je blo tko, da se je prvi dan, ko je bil brez plenic polulal 6x in sem mogla 6x brisat in ga preoblacit (komplet s trenirkami vred), naslednji dan se je samo se ene prkrat, pol pa ne vec. Je ful hitro pogruntal.
Brunarca je pa tukaj v Bizoviku - je ful lustno - imajo otrosko igrisce, ravno prav veliko, da nimajo otroci kam za it in jih skoz lahko vidis, pa sencka je, pa poceni pijaca user posted image user posted image PA dopoldne ni nobene guzve, popoldne je pa ful otrok.
Pri meni bi pa Ruben (itak da lih takrat ko dojim, po drugi strani pa itak skoz dojim) rad, da grem z njim na trampolin skakat in pol Liana kar vlece in kaze, da naj ga dam v vozicek user posted image Danes je pa hotu sam splezat vanjga, da bo lezal v kosari...pa dudo mu krade in jo zdej ful cuzi...je tolk smesen, ko je ze tak dec, pol pa s tisto dudo okrog strasi user posted image user posted image bom dala slikco gor, kako zgleda user posted image user posted image

tintin - upam, da boste kaj fajnega in ugodnega nasli...ja cene nepremicnin so tolk nabite, da ne mors verjet...tuki pr nam se prodjajao ene bajtice, nikakve za pogledat, placa nc, vrta nc, cene pa do 450.000 EUR user posted image user posted image   Ruben ma tud ful rad backa Jona...sam je glupo narejen DVD, ker se ne da vseh risank naenkrat zavrtet in potem vsakic, ko je konec risanke ful tece do mojga in se dere aci, aci, aci in ga vlece, da gre statrat naslednjo user posted image user posted image user posted image Pa pri nas je aktualna se pusja pepa in pa rori...
nicolina, samo da ni blo hujsega...verjamam, da se ti je srce ustavlo. ruben je zadnjic plezal po zunanjem delu trampolina in ga je Evan zanalasc dol porinil. je naredil neko napol salto (HB, da jo je) in pristla na travi. Ce ne bi tiste salte nredil, bi z glavo udrali direkt ob rob betonske potke user posted image user posted image user posted image Ma tale nas je itak nesreca na 2h nogah - je  malo prvec pogumen, pa se malo prevec neroden in je super kombinacija user posted image
manca, mi smo lih bli v Ikei in sem antilopa prinesla eni septembrki... user posted image user posted image user posted image za izbrano ime, men se pa ful lepo zraven Maje slisi Hana...
tanayya, pa sej ze imas enega super fanta doma user posted image user posted image user posted image ...ostali so samo za zabavo user posted image
ajtak, WB. kako ste se meli?

bi mogla it pospravljat, pa se mi ne da.... ruben je itak raztur na kubik... neki pospravim, on pa na drugem koncu razmetava...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
28.7.2009 14:34:08   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

user posted image   Ruben ma tud ful rad backa Jona...sam je glupo narejen DVD, ker se ne da vseh risank naenkrat zavrtet in potem vsakic, ko je konec risanke ful tece do mojga in se dere aci, aci, aci in ga vlece, da gre statrat naslednjo user posted image user posted image user posted image

Veš, pri nas smo tako gledali krtka pa Nodija, nakar je moj ugotovil, da je na daljincu tipka mislim da repeat in lahko naštimaš da se risanke same naprej vrtijo. Poglej na vašega daljinca, zagotovo imate to funkcijo.
Ker pri nas je včasih Maja se drla pa pa, pa pa pa si vedel da je konec.

Joj, da jo vidite kako hudo je, če se da kaj pečt v pečico pri nas. Včeraj sem delala burek, ga dam v pečico in pride Maja zraven ter ima toliko za povedat, pa še krega se. Potem je pa kar naprej hodila k pečici preverjat če je že pečeno.

Drugače pa z veseljem pričakujem kdaj me napade gnezditveni sindrom...je polno stvari za zlikat, pa "špajzo" sem rekla da bom pospravila ker mam notr res preveč nereda, pa skrinco in hladilnik odtajat. Pogledat moram koliko oblačil sploh imamo doma še od Maje, saj smo veliko večino začetnih oblačil imeli sposojenih, sedaj pa ni variante, da si sposodimo kje.

Soseda nasproti mene je tudi v veselem pričakovanju, rok ima pa v začetku januarja 2010. Očitno bomo imeli spet kar nekaj novih otrok.

Vlogo za znižano plačilo vrtca sem oddala prejšnji teden, rok sem imela za oddajo pa tako ali tako do 15.8., saj gre Maja s 1.9. v vrtec. Mi lahko poveste, potem ko pride na svet še en otrok, moram vlogo ponovno oddat zato da notri napišem pod vzdrževanega druzinskega člana ali se lahko samo telefonsko javi in verjetno dostavi rojstni list?

Počasi bi lahko začela pobirati stave, če bo mojemu uspelo naredit previjalnouser posted image user posted image user posted image ...če se spomnite, jo dela že od konca poletja 2007

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
28.7.2009 14:38:53   
manca
sem pozabila napisat še to, da ima Maja od prejšnje sobote drugo posteljo...zdaj spi na 90x190. Je prav fino ker sama zleze gor ter doluser posted image . Zjutraj ko se zbudi neslišno vstane, potem pa hodi kot slonček po hodniku in direkt k nama v spalnico, da naju zbudi.
Samo smo imeli pa celo živčno vojno zaradi te postelje. Fora je bila, da okvir smo imeli še od moža, star 18 let. Pa smo naročili samo jogi. Sem še moža vprašala za dimenzijo jogija, pa je rekel da 90x200 zihr ni, da bo že 90x190 prava dimenzija.
In jogi po treh tednih prispe, nakar moj šele sestavi okvir od postelje. Lahko si predstavljate veselje v bajti, ko je ugotovil, da je okvir širok samo 80. Trajalo je dva dni, ampak postelja je zdaj v odličnem stanju in predelana v taprave dimenzije.user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
28.7.2009 15:15:36   
GB
Dobr dan vsem skupaj.

NO na brzino ,da vas malo pozdravim ker imam res malo casa te dni. Zacela sem z pranjem in likanjem in bom pocasi zacela pakirati user posted image user posted image user posted image user posted image . Sele sedaj sem videla koliko stvari moram narediti in bom res morala narediti en seznam drugace bom sigurno kej pozabila.

Nicolina : joj to pa je sok . Dobro da Tinu nic ni in da je vse ok. Meni je Tianna parkrat padla in sem skori zivcni zlom dozivela.

Srecanje : kot sem ze napisala meni je vseeno kje samo,da se vidimo in koncno spoznamo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram vas vprasat kaj mislite kaksen obleke za TIanno naj pakiram ali bolj poletne ali bolj zimske. Tukaj je vreme noro cudno in nimam nobene orentacije za slo ???

Joj moram koncati .

Lep dan vsem skupaj se bom se oglasila .

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
28.7.2009 21:15:35   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
A ima katera tiste hlačne pleničke, kako ste zadovoljne?

Preizkusili smo Hoferjeve. Meni niso všeč - zoprno jih je spravljati gor, rade se ob robu strgajo, pa še vsakič, ko jih dajem dol, ugotavljam, da je v trebušček prešvicana.

Ninocka, Bizovika ne poznam, boš morala dati kakšna navodila. Vem samo, kje se gre dol z obvoznice user posted image

Risanke - pri nas ful ne palijo. Dlje se zamoti s TV Golica kot z risankami.

Manca - glede vrtca ti ne znam odgovoriti, gre Tamara šele septembra noter, takrat bodo pa že upoštevali, da smo 4, ker sem to navedla v vlogi za znižanje plačila. Glede previjalne mizice pa.... jaz čakam, da mi konča kuhinjo že od decembra 2006 user posted image

GB - glede na trenutno vreme, definitivno pakiraj poletno. Kakšna trenirka za zraven bo pa tudi prav prišla.

Moj ima pa danes vojno s Tamaro za spanje. Nimam pojma, kaj jo je pičilo, ampak nikakor noče v posteljo. Celo dudo je vrgla v smeti, da ne gre spat user posted image . Je danes kakšna luna?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
28.7.2009 23:28:55   
kanarka

Risanke - pri nas ful ne palijo. Dlje se zamoti s TV Golica kot z risankami.

user posted image user posted image
Mama11 pr nas smo tut na istem. Tuki je čist nora na tist Na zdravje, ki je med tednom zjutraj do 9ih. Potem, ko so pa na vrsti risnake, pa televizije niti pogleda ne več.

GB, ti res kr poletno pakiraj, sploh ker prideš iz malo hladnejših krajev.

Mi pa v četrtek zvečer pakiramo za Holandijo. Imam gor sorodnike, pri katerih sem nekaj časa tudi živela in imamo priložnost, da jih obiščemo z avtom (seveda, ker ni oceana vmes). Noč bo naporna, ampak bo naslednji dan toliko lepši. Se jih veselim videti.
Aja, pred potjo gremo še na koncert Mance Izmajlov, potem pa direktno naprej proti Avstriji. Pestro, ni kaj.

Pa še konec avgusta (preden se vrnemo) skočim s prijateljico v Hong Kong. Priznam, da se tega res veselim, po drugi strani pa bom skoraj 2 tedna brez bube. Tako zelo je navezana name, da uufff, si ne predstavljam.

Joj, kahlica pri nas tudi ne pali. Vse gre v hlače.
Duda pa tudi samo za zaspat. Drugač je nima.

Evo sem na kratko povedala vse, kar se mi je ta teden dogajalo.
Lahko noč.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
29.7.2009 9:41:39   
mklks
jutro!

najprej eno user posted image za lepši dan:)
vidim, da ej RR spet predelan, lpe barve, pohvalnouser posted image user posted image

danes sva s pupo spale ko angelčka, včeraj je bil prou naporen dan.

že takoj zjutraj, ko sem prišla v službo, me kliče moj deda, ki dela v pisarni nad mojo službo, naj pokličem hitro rešilca....jst vsa panična stečem gor pogledat, in je bil ves moker, težko je dihal, skratka nič ni mogel, kličem rešilca in so rabil celih 20 min, da so prišli...groza! men se zdi to ful veliko, glede na to, da je ZD oddaljen 2kmuser posted image
v glavnem, deda ima stomo in se mu na vsake toliko zapaca notri in potem ga grozni krči zagrabjo, ampak vseeno se ful ustrašiš, sploh pri starem človeku, ko nikol ne veš, kaj bi lahko bilouser posted image user posted image ....zdej jepa že v redu, sicer je na opazovanju ampak je kul:)

popoldne sva šle z emo na en RD, je bil fantek star eno leto in je blo prou naporno...cel kup malih malčkov, s tem da sta samo ena in še ena deklica že hodile, tako da sta morale skos pazit, da ne bi koga pohodieuser posted image user posted image user posted image ...je blo pa vseeno fino:))

zvečer mi je pa ušla po stopnicah ven na verando, sem jo ujela na tretji stopnici...sicer že lepo hodi gor in dol ampak vseeno, te zunanje stopnice nimajo ograje in jst sem že mela film v glavi, kaj vse bi se lahko zgodilo....groza, sploh nisem vedla da so vrata odprta, ker jih tam vedno zapiramouser posted image user posted image sem se kar tresla še potem:)

no, tkole pri nas poteka vsak danuser posted image user posted image ...skos se neki dogaja:)

manca....tud ema vedno čekira, kadar dam kaj pečt, če je že, pa da se ne bo zažgalouser posted image

GB...pakiraj definitivno poletno + seveda kake dolge rokave

nikolina...samo da je vse ok, ustrašiš se pa itak ful, ampak sem ugotovila, da so tile naši malčki skoraj kot da so iz gume, naša kar naprej neki pada, ker sploh ne zna počasi hodit ampak skos teče...potem pa pravi...."ema teče...bum...ema pala" user posted image user posted image user posted image

nič, zdej pa letim, sepotem kaj oglasim, če bo katera kaj napisala:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
29.7.2009 12:22:18   
ninocka
GB, jst bi na tvojem mestu pakirala poletne stvari, s sabo pi pa vzela se kaksno majcko z dolgimi rokavi, trenirkico in pa kaksno jopico.
Ce bo pa ful mraz ratal, mas pa vsaj izgovor, da gres v soping in ji kaj novega kupis user posted image
Kdaj pa prides?

Ruben je pa taka tecka danes - za vsako stvar, ki jo naredim, ne naredim, recem, se zacne jokat in dela sobo...pa na vsak nacin bi rad zlezel v kosaro od vozicka in se potem se za to dere, ker mu ne dovolim...jao, jao, deca...user posted image
Se mi zdi, da ful pogresa Evana in ne ve sam s sabo, kaj bi delal...se najbolj mu pase, da je pri meni v narocju, ampak se vedno spomne lih takrat, ko dojim Liana in se pol guzi k meni in mal cez Liana, mal mene brcne nekam...user posted image Bogi nas Liancek, sej se sploh niti nahranit ne more v miru user posted image user posted image

Kanarka, a ti si ze v SLO? Kdja se pa vrnes od holanderjev nazaj?  user posted image Vau, pa v hong kong gres...super user posted image user posted image , ampak men bi se strgalo bit tolk casa brez tamalih...sem mela v porodnisnici ze cele traume, ko jih nisem vidla 3 dni user posted image

Mklks, user posted image user posted image user posted image za dedka. Za resilca pa nimam komentarja, da so tolk casa rabil. Oprosceno jim je edino v primeru, da so bli na kaknsi drugi voznji.

Manca, a ves da sem se lih s tem vceraj jst ubadala user posted image Ko sem rodila, sem rekla mojmu naj poklice v vrtec in sporoci, da nas je vec. In ga vprasam pol naslednji dan, ce je klical in kaj so rekli, pa pove, da mormo pol na MOL poslat rojtni list in se neki. RL smo dobili  2 tedna nazaj, prejsnji in ta teden klicem jst na MOL, da bi vprasala, pa se noben ne javi. Pol pa klicem na vrtec, kaj tocno je treba narest in rece, da samo njim prinesemo RL in bodo oni naprej poslali na MOL. Pol pa klicem mojga, naj mi se enkrat pove, kaj so mu rekli, ko je klical v vrtec in pravi JA, da jim posljemo RL user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, sem bla jezna...zadnje case nic ne poslusa, pa pol stvari narobe pove...user posted image user posted image user posted image
V glavnem, zdej sem mal zabluzila, ko bos rodila in dobila RL, neses kopijo v vrtec, oni pa urejajo naprej.
Mi smo to uredili danes.

A sem vam povedala, da sem za Liana dobila 2 rojstna lista? Enega od UE Ljubljana, enega pa od UE Postojna. Zdej ma pa 2 originalna rojstna lista user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
29.7.2009 12:31:46   
manca
ninocka, hvala tiuser posted image

tole glede dveh rojstnih listov je pa res čudno. Očitno so res zmedeni.

no, pa še danes moram eno vprašanje postavituser posted image - glede porodniške namreč. Pri Maji sem končala porodniško ravno sredi meseca oktobra lani. Ker pa je potrebno za porodniško vpisat plače od avgusta do julija letos me zanima, če mi v službi napišejo plače od srede oktobra pa do julija letos, zraven pa potem priložim kopije koliko sem dobivala porodniško ali sami pač na CSD-ju to vpišejo?

mklks, joj, pa kaj so tako dolgo mečkali z rešilcem. Vse dobro želim dedku

Jaz sem pa jezna na policaje, že sicer ene dva tedna. Kako so lahko podkupljivi in krivca za prometno nesrečo preprosto oprostijo. Sicer je hb sam pleh, ampak vseeno se tako ne dela no. Kakšna država pa smo.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
29.7.2009 12:48:03   
ninocka
no, pa še danes moram eno vprašanje postavituser posted image - glede porodniške namreč. Pri Maji sem končala porodniško ravno sredi meseca oktobra lani. Ker pa je potrebno za porodniško vpisat plače od avgusta do julija letos me zanima, če mi v službi napišejo plače od srede oktobra pa do julija letos, zraven pa potem priložim kopije koliko sem dobivala porodniško ali sami pač na CSD-ju to vpišejo?

V sluzbi ti vpisejo place do oz. od takrat, ko si jo dobivala, ostalo pa na CSDju vpisejo.
Meni so jo vpisali od maja letos do oktobra lani (tista je bila samo delna), ostalo so pa pol na CSDju preverili, kaksno sem mela porosnisko in naredili izracun.

Grdi policajiuser posted image user posted image user posted image Kako so ga pa oprostili? A niti kazni ni dobil, al kaj?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
29.7.2009 13:05:46   
mama11
Uau Kanarka, ti se boš pa napotovala. Mene tudi že malo srbijo podplati, bi šla kam z mularijo - ne popotniško, kot nekoč, ampak kakšen konkreten dopust z letalom. Sem razmišljala o oktobru, novembru, pa me tale gripa ful skrbi user posted image .

mklks user posted image , samo da je vse OK. Ne bom pozabila, ko je mojega dedka zagrabila prostata in sem ga navsezgodaj zjutraj peljala na urgenco. V avtu je skoraj jokal od bolečin, tako da sem komaj pripeljala ne da bi povzročila kakšno nesrečo. To je bilo dolgo, dolgo nazaj, zdaj je že 2 leti pokojen, ampak mi je v spominu ostalo tako živo... To z rešilci je pa groza, saj bi bilo hitreje, če bi se peš odpravila tja...

Glede stopnic pa... ja naša šiba gor in dol kot profesor, za gor gre včasih še po vseh štirih, ampak vedno manj. Zadnjič sta bili s taščo na balkonu nadstropje nižje, ker sem šla hranit Julijo. Naenkrat se odprejo vrata in prišiba Tamara in zleze k nama na posteljo - jaz gledam, kdo jo je pripeljal, pa nikogar. In je šla z balkona v kuhinjo, odprla vrata na hodnik, splezala nadstropje višje po stopnicah, odprla vrata in je bilo to to... nič več ni varno pred njo. Stopnišče pa brez ograje user posted image . Ta moj se ne bo zmigal z njo, dokler ne bo kakšne piz****** user posted image

Ninočka, tudi mi imamo kakšen tak dan, ko ni nič prav. Zadnja dva tedna je prava jokica - nič ni prav in to že od trenutka, ko se zbudi. Sem najprej mislila, da bo zbolela, zdaj se mi pa dozdeva, da je to kakšna faza, čez katero mora. Včeraj npr. ne pa ne spat. Pa že dolgo, dolgo to ni noben problem. Moj jo je dal na stranišče, pa skopal, pa oblekel, odnesel v posteljo, ona pa, da ne bo spala, da bi kakala. In jo je nesel na stranišče, kjer je sedela skoraj 10 min, nič kakala, samo mirno sedela in brala knjigico. Potem jo je oblekel, nesel spat, spet ne, pa ne, ona bi kakat. Mislim, da sta ene 2x imela to vajo, potem jo je hotel zvabiti z dudico, je rekla ne, pa ne. Jo je vprašal, če jih lahko vrže v smeti, je rekla ja, so šle dude v smeti, ona pa kar zadovoljna, samo da ne bo treba spat. Na koncu sva pogasnila vse luči v stanovanju, se ulegla vsak na svoj kavč, ona je šla k njemu. Jaz čemim v temi in tišini in gledam zvezde na stropu (ja, ko sva bila še v zelo romantični fazi, mi je pripravil presenečenje z zvezdnim nebom v sobi) ter razmišljam, koliko časa bo tole trajalo. Ni bilo 3 min, ko začne moj smrčati - vstanem z mojega kavča in preverim - oba drnjata kot profesorja user posted image user posted image user posted image . Sem jo dvignila in odnesla v posteljo, kjer je hrčila do 2h, ko je zahtevala dudi in vodo in potem spala do 7h. Kaj hočemo, takle mamo...

Mimogrede, ali si šla rodit v Postojno, zakaj so ti oni poslali RD?

Ja, točno tako. Jaz sem imela porodniško do 9.10. potem plačo in so mi v službi vpisali plačo za ostanek oktobra in seveda vse do aprila, CSD je pa vpisal porodniško za tistih 9 dni in za prejšnje mesece. Skratka nič ne vpisuj sama - jaz sem najprej dala vpisat v službi, potem pa nesla na CSD in jih opozorila, da morajo vnesti tudi delno za oktober.

Tole glede policajev mi pa ni jasno - kaj točno se je zgodilo?

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
29.7.2009 14:08:41   
manca

Grdi policajiuser posted image user posted image user posted image Kako so ga pa oprostili? A niti kazni ni dobil, al kaj?

Tole glede policajev mi pa ni jasno - kaj točno se je zgodilo?

Bila je prazna cesta, en norec je vozil tako, da je zadel avto mojega moža. Moža je potem neslo čez pločnik na travo, tip je pobegnil s kraja nesreče. Cesta je bila prazna, prič ni bilo. Pa je moj hitro prišel k sebi, nakar opazi, da je ta tip višje gor ustavil avto in ga gledal. Pa gre moj do njega, tip ves nabildan mu teži in se hoče kar stepsti. Moj si je zapomnil registrsko tablico, poklical policijo, tip je pa ušel. Pride policija po več kot pol ure čakanja, poslika avto od moža, poslika kraj nesreče. Moj je nato klical večkrat na teden kaj so uredili pa so skos govorili, da urejajo zadevo. Nakar ga neke nedelje popoldne kliče policaj, ki je bil takrat na kraju nesreče in mu pravi, da so tipa našli, da je v tem času že popravil avto ter na zavarovalnici uveljavljal poškodbo na parkirišču. In mojemu je še rekel, da je zadeva zaključena. Tip ni dobil nobene kazni, niti odgovarjal ne bo zato. Norec smotani.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
29.7.2009 14:11:03   
ajtak
Hejuser posted image

No pa mam končno mal časa da opišem našo odisejado.
Začelo se je katastrofalno, na Šentilju smo se vstavili za vinjeto in ko smo šli še na kavo je mali full bruhal- v loku, me je skor kap, pa seveda celega preoblečt... no potem je bil lepo živahen in smo šli naprej. Malo od Graz-a pa spet... smo stali na eni avtobusni postaji skor eno uro in v tem casu je 4× bruhal... sva bla z mojim čist fertik in nisva vedla a gremo nazaj al naprej. No šli smo naprej, do Bratislave smo še 2× stali za bruhanje in še v Bratislavi je bruhal 2× skratka midva sva bla že čist adijo in res nisva vedla kaj narest. No potem je pa spal celo noč in se očitno krasno naspal ker je bilo potem vse ok!! Hvalabogu!
Aja Bratislava mi je bla full lepa, bi še šla kdaj.
Drugače je bil pa mali cel teden full priden in razen ene dveh izpadov trme vsak dan user posted image nismo imeli z njim nobenih težav! Res vse tekme je full z zanimanjem spremljal, čez dan praktično ni spal in zvečer bedel do 21h. Tudi s hrano ni kompliciral- res je bil za pohvalit!!
Nazaj smo se pa peljali v enem kosu iz Poljske in je bil fenomenalen, štartali smo ob 9h in prispeli v Celje ob 17h user posted image - imeli smo 2 postanka, enega 45min, enega 15min je pa res da je od Dunaja do doma spal!

Sedaj pa me čaka še likanje user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
29.7.2009 18:21:31   
zirafa76
Pozdrav še od mene...user posted image

Da se javim malo...smo imeli NS, zaenkrat vse vredu, dobila odlično slikico, kako si sesa palec in vse ostale prstke v luftu, kot da pije...user posted image ...spol še ne ve, itak smo imeli že v prvo probleme, tako da to mi je kul....
Moram pa še na dodatne preiskave krvi, zaradi prve nosečnosti in če je kri vredu, kjer se da videti, če gre za kakšno gensko napako, če bo vredu, je kul, drugače pa me čaka amnio...ampak mi je povedal, da je prva nosečnost bila posledica napake v razvoju in ne genske napake..ker so mi takrat delali enake teste in je bilo vredu...to je pač cena monoamniotskih dvojčkov..ne pri vseh, na žalost pri meni....

Mi je pa zadnjič ena gospa v moževi službi rekla,---nisem jo nikoli vidla--, kar ustavila se je, da sem preživela veliko tragedijo in da je sedanja nosečnost posledica moje velike ljubezni do Sofije in ker jo imava še vedno tako rada in jo pogrešava, se bo vrnila v obliki tej nosečnosti....user posted image ...sploh sem ostala brez besed...resnično...

No, pa kaj lepšega...

AJTAK......ti si bila v Bratislavi???? In ti nič omenila?????? user posted image SEm pa vesela, da ti je bila všeč..odvisno kaj ste videli..mislim na stari del, grad, tv stolp, .... Imamo tudi par jezer sredi mesta..skratka, dosti stvari..hehe

Naša šjora ima na balkonu bazen, da se lahko ohlaja tudi tam..hehe..čisto nora je na vodo, sedaj ima vsaj kaj počet..še dobro, da imamo res ogromen balkon, pa še odtoke, da odteka, če pljuskauser posted image ....

Vidim, da vas moram prebrati za nazaj..sem bolj zadaj zadnje časa..priznam pa, da pridno kmetujem na Facebooku..hehe....

Punce, imejte se lepo, HVALA VSEM, KI STE DRŽALE PESTKE DANES ZAME....je pomagalo...user posted image user posted image

papauser posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
29.7.2009 21:58:27   
ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

AJTAK......ti si bila v Bratislavi???? In ti nič omenila?????? user posted image SEm pa vesela, da ti je bila všeč..odvisno kaj ste videli..mislim na stari del, grad, tv stolp, .... Imamo tudi par jezer sredi mesta..skratka, dosti stvari..hehe

Pa saj sem se full hvalila z našim Euro-tripom... No, priznam, da je bilo vse ekspresno hitro kar se Bratislave tiče, prispeli smo okol 16h se nastanili v hotelu Turist in jo mahnili na ogled centra. Pregledali smo "strogi" center, se fotografirali pri "Rubberneck-u", "Paparazzu" in "Schöner Náci-ju". Nato smo šli neki malega pojest, ker Bratislava sploh ni blazno poceni in na krasno, hladno pivo, nato smo se vrnili v hotel, prespali in jo mahnili na Češko. Vmes smo poslikali jumbo plakat Gorenja, senčnik Radenske in izpostavo Etola user posted image Pa dopadlo se nam je ko je bla vsaka druga stvar slovenska user posted image , samo mi smo bili kar naenkrat Slovinci user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
29.7.2009 22:10:40   
kanarka

Kanarka, a ti si ze v SLO? Kdja se pa vrnes od holanderjev nazaj?  user posted image Vau, pa v hong kong gres...super user posted image user posted image , ampak men bi se strgalo bit tolk casa brez tamalih...sem mela v porodnisnici ze cele traume, ko jih nisem vidla 3 dni user posted image

Uf, že kar nekaj časa sem tukaj. Iz NL pridemo drug teden. Glede bubice se pa tolažim, da bo v dobrih rokah in da bo to tudi zanjo ena izkušnja. Jo bom pa user posted image pogrešala.

Ej Žirafa...tega pa sploh nisem vedla. Ja čestitke za nosečnost. Naj ti mine kar se da lepo.

Mama11, gripa ni ravno vzpodbuda za potovanje. Če se boš že odločala, izbiraj manj tvegane destinacije. Npr. Kanareuser posted image .

Manca...ne morem verjet. Sem brez besed glede prometne situacije.

Ajtak, kako si kaj? Fino, da je potovanje uspelo. Vedno, ko bubici umivam zobke, se spomnim na vajuuser posted image .

Lahko noč...se slišimo drug teden.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......