Tanayya29
|
Hojla, Sem ugotovila,da že full dolgo časa nisem nič napisala,pa še zdaj nisem vsega prebrala. Scuba,haha,sem se nasmejala,tvoji ugotovitvi...haha,da sta vidva lena,Lana,pa hiperaktivna...haha,dej no....;) Žirafa,čestitke za nosečnost,no saj verjetno sem že čestitala. Barika,za nov avto!!!Srečno vožnjo. Mama11,bravo Tamara,pri nas še tudi ne gre.Lula že v kahlico,kdaj pa kar zraven. Številka čevljev 21-22. Tintin držim pesti za stanovanje,pr meni je to mission impossible,...:(( Gb,ja super,da ste v slov.,lahko bi se kaj videli. Nicolina,uuuu kdaj pa ma sestra poroko???????? Drugače smo uredu,jaz sem prebolela vnetje sinusov,na morju je blo super,čeprav sem skoz letala za tamaumu.............. Drugače,sm pa hotla povedat,da je my love za en k****.In sem full slabe volje....:(( Je blo full fajn,in se mi zdi,da bom full težko prebolela. Mah,sej ne vem,a sem jst čudna,al pa na take naletim zmeraj..... Se že sprašujem,če je z mano kej narobe,....? Želim vam lep dan,jutri tudi jaz po 4 tednih začnem z službo,....Pa kar sem malo pogrešala službo(no,vmes sem že nekaj bla...;). Lp.