|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
22.7.2009 9:04:57   
Dajica
tintin, še tukaj vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
22.7.2009 9:15:51   
mama11
GB, ti kar večkrat kvačkaj, saj jaz tudi nimam kaj blazno pametnega za povedati. Glede kahlice pa - poskusi ugotoviti, kdaj je njen čas - po spanju ali po jedi. Pri nas za kakanje deluje po jedi... za lulat pa pred spanjem, po spanju, po jedi, ves čas user posted image . Pa takrat, ko ji uspe, jo ful pohvali, ji pokaži "pridelek"user posted image  in ji povej, kaj je naredila. Vrtci pa... tudi pri nas niso poceni - še čakam, da me zadanejo z izračunom za Tamaro user posted image

Glede kave pa, kot sem napisala že Kanarki - javi kak dan prej, ko boš dopoldne v LJ, pa se dobimo.

Mklks, tudi jaz komaj čakam na morje... samo je še kakšen mesec do tja.

Vse najboljše Tintin!

[link=http://blog.cenim.se/tjasa/files/2007/05/torta-ringenspil-02.jpg][/link]

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
22.7.2009 9:17:22   
mama11
Hmm, tiste mi noče pripeti, kaj pa tale:

[link=http://www.kulinarika.net/fotografija.asp?ID=6573pG9JL8MMFFnF][/link]

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
22.7.2009 9:17:58   
mama11
Ja, kruto... nič, kar pomisli na najlepšo tortico, pa bo user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
22.7.2009 12:51:19   
kanarka
O GB, pridna, da prihajaš tudi ti. Potem bi se vsekakor morali dobiti. Jaz sem v Velenju in tudi malo v LJ. Drugač pa ti je Tintin povedala kako in kaj z vozičkom. Jaz sem ga vedno oddala pred stopnicami.

Tintin...tudi od mene vse najboljše in ne skrbi...tudi ko boš pred 40tko ne bo nč drugač. Aja, imava pa na isti dan roj. danuser posted image , sam da sem več kot 10 let starejša.

Vsem, ki odhajate na morje, uživajte.

MAma11, ko bom v Lj te res pokličem, da malo pocartam dojenčka... in seveda, da se spoznamo. Predvidevam, da se bo moj prestavil v Lj naslednji teden, tako da se mu midve pridruživa.

Sem pridna, a ne...vsaj ta teden vas spremljam.

Pa pa

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
22.7.2009 13:47:11   
ninocka
Tintin in kanarka vse najboljse!!!
ajtak, uzivajte na dopustu!!!

Jst se tudi pridruzim srecanju novembrk, ampak bi mi ful pasalo, ce bi se dobile pri Brunarci user posted image
Mava samo en avto (forda smo prejsnji teden prodali), pa se najlazje (zaradi logistike 3 otrok - mam velka dva doma na pocitnicah) in najblizje bi mi bilo (lahko pridem pes). Ce se da kaksni upostevat user posted image

Barika, cestitke za nov avto in srecno voznjo!!! Mi smo pa nasega novega ze vplacali, preden sem sla rodit, zdej mormo pa cakat do 4 mesece (ce bo sreca pa manj) da ga nardijo in nam ga pripeljejo...
In se zdaj prevazamo v Puntotu - nisem mogla verjet, ampak vsi trije mali gredo lepo zadaj. Ce bi to prej vedla, sploh ne bi sli kupovat vecjega avta user posted image user posted image user posted image Edin ce gremo na dopust, bi mogli pa prtljago po DHLu poslat user posted image

Sem hotla lih napisat, kako se mamo, pa se je nasa sirenca vklopla user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
22.7.2009 14:29:52   
nicolina
Ojla,
tintin še tukaj vse naboljše, kanarka tebi bi tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa nič ne skrbi, po tridestem ni nič drugače, morda še lepše user posted image user posted image

Kanarka in Gb jaz bi vas tudi rada spoznala, če bosta po 15. avgustu še kaj tukaj, ker mi pridemo takrat z morja, bi bila ful vesela.user posted image  pa ostale bi tud rada vidla, da ne bo pomoteuser posted image .

Jaz tud komaj čakam, da gremo na morje, bomo šli pa v petek babico iskat in se bomo mal kopali.

ninočka, ko boš imela čas, kar napiši, kako steuser posted image

Joj, zadnje dni smo pa ful pridne, kar neki smo napisale...user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
22.7.2009 19:53:09   
tintin
Kanarka: vse naj naj tudi tebi!!! Ja, neverjetno, da imava na isti dan RD!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
22.7.2009 20:50:48   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Aja, imava pa na isti dan roj. danuser posted image , sam da sem več kot 10 let starejša.

Ja čestitke tudi tebi user posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
22.7.2009 20:53:45   
mama11
Aja, pa če smo pri temi 30+... meni je zaenkrat definitivno lepše po tridesetki - tako glede samozavesti kot glede tega, kje sem v življenju, pa zavedanja, kaj hočem od življenja. Ne bom rekla, da je to prinesla cifra, ampak so pa izkušnje tiste, ki pridejo z leti.

Ninočka - kje pa je Brunarica?

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
23.7.2009 8:58:15   
mklks
jutro!!

kanarka...tudi tebi vse najboljše!!!

pri nas nič novega....ema bo še dva dni hodila v vrtec, potem jo pa vzamem ven in se počitnice začnejo..jupi:)))))))

zadnjič sva kupile croksice in so ji tako všeč, da sploh noče obut nič drugega, tud spat bi šla z njimi če bi šla lahkouser posted image

glede na to, da GB in kanarka prideta v slo bi se pa mogoče res lahko še za kako srečanje zmenile?? a ste za?
sicer smo bol ko ne vse po dopustih, ampak mogoč nam pa vseeno uspe;)

ajdi:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
23.7.2009 12:36:10   
mama11
Hojla. Danes ponoči se je Tamara ene 3x zbudila, pa vsakič klicala oči, vodo, vodico. Sva mislila, da ji je vroče... zjutraj pa ugotoviva, da se ji je v sobo prikradel komar in jo ene 3x usekal na rokico. Ga je user posted image  z velikim užitkom našel in speštal.

Kemija gor ali dol, danes dobi v sobi v vtičnico Raid, to pa že ne morem pustiti, da mi jo požrejo, zalega grda.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
23.7.2009 12:36:51   
mama11
Aja, da ne pozabim - še en dober kraj za srečanje je Mostec. V teh vročih dneh je senčno in prijetno hladno, za mularijo je dovolj igral pa še na očeh jih lahko imamo.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
23.7.2009 12:38:17   
mama11
Nazadnje smo bili družinsko tam konec septembra... mi je bilo ful nerodno, ker sem na sprehodu po gozdu morala 2x bruhat... se je Julija že najavila. HB je bilo to prvič in zadnjič, da mi je bilo noseči z njo slabo.

Hmm, tole pa ne zveni ravno kot reklama za srečanje tam, kajne user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
23.7.2009 22:52:16   
GB
Dobr vecer .

Res sem vesela,da se bomo vidli ( no upam ) . Sem za srecanje in bi bilo res fajn ,da bi se dobili. Glede lokacije sem cist mrzla, tko da se probajte vi med sabo zmeniti pa se dobimo tam kjer je najbolje. Ko bo lokacija dolocena se bom pa pozaimala kako do tja priti user posted image user posted image user posted image .
Jutri imam zadnji delovni dan in nato 4 tedna dopusta user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj grem pa Tianno uspavat - ja vem ura je 10 in nasa se vedno pokoci . Lahko noc vsem skupaj .

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
23.7.2009 23:00:53   
barika
Čer
tintin in kanarka, vse najboljše (oh, kje je še 30user posted image )

ninocka, kaj pa sta naročila, da moreta tak dolgo čakat?? Midva sma ga čakala samo dober mesec (sej vem, serija barve pa touser posted image user posted image user posted image user posted image )

še malo in  bomo štirje - jaz se pa že komaj premikamuser posted image user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
26.7.2009 8:51:51   
nicolina
Dobro jutro,
kuham vam user posted image .

Danes je lep sonček, mi jo bomo mahnili kam na izlet user posted image  Komaj čakam, še 6 dni do morja user posted image user posted image

barika, boš vidla, kako hitro gredo leta, kdaj pa imaš rok?

No, upam da se nam res uspe kaj videt in da spoznamo še GB in kanarko.

lep nedeljski dan vam želim... papa

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
26.7.2009 9:45:34   
Tanayya29
Hojla,

Sem ugotovila,da že full dolgo časa nisem nič napisala,pa še zdaj nisem vsega prebrala.

Scuba,haha,sem se nasmejala,tvoji ugotovitvi...haha,da sta vidva lena,Lana,pa hiperaktivna...haha,dej no....;)

Žirafa,čestitke za nosečnost,no saj verjetno sem že čestitala.
Barika,za nov avto!!!Srečno vožnjo.
Mama11,bravo Tamara,pri nas še tudi ne gre.Lula že v kahlico,kdaj pa kar zraven.
Številka čevljev 21-22.
Tintin držim pesti za stanovanje,pr meni je to mission impossible,...:((
Gb,ja super,da ste v slov.,lahko bi se kaj videli.
Nicolina,uuuu kdaj pa ma sestra poroko????????

Drugače smo uredu,jaz sem prebolela vnetje sinusov,na morju je blo super,čeprav sem skoz letala za tamaumu..............

Drugače,sm pa hotla povedat,da je my love za en k****.In sem full slabe volje....:((
Je blo full fajn,in se mi zdi,da bom full težko prebolela.
Mah,sej ne vem,a sem jst čudna,al pa na take naletim zmeraj.....user posted image user posted image Se že sprašujem,če je z mano kej narobe,....?

Želim vam lep dan,jutri tudi jaz po 4 tednih začnem z službo,....Pa kar sem malo pogrešala službo(no,vmes sem že nekaj bla...;).

Lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
   RE: NovemberVsealčki 2007
26.7.2009 9:46:09   
Tanayya29
Vse najboljše vsem puncam!!!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
26.7.2009 12:32:21   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Drugače,sm pa hotla povedat,da je my love za en k****.In sem full slabe volje....:((
Je blo full fajn,in se mi zdi,da bom full težko prebolela.
Mah,sej ne vem,a sem jst čudna,al pa na take naletim zmeraj.....user posted image user posted image Se že sprašujem,če je z mano kej narobe,....?

user posted image  Ne, nisi čudna... samo je ful takih tipov. Na kakšne vse sem naletela, ko sem še (se zdi, da že stoletje nazaj) datala... jao, jao, me kar potrese.

Poročilo o odvajanju od pleničk - od četrtka smo na pavzi. Vidim, da zna zadržati, da definitivno ve, kaj pomeni lulat in da rabi še nekaj časa. Naslednjič bomo poskušali čez kakšen teden. In kakšna je zdaj razlika - včeraj npr. smo šli po opoldanskem spancu na obisk - okoli uro vožnje daleč. 20 min od doma je hotela lulat, smo zaustavili avto in jo dali travico zalit, pa ni šlo. Ko smo prišli tja, je zopet hotela na stranišče - smo jo dali na kahlo, je spustila cel slap, plenička je bila čisto suha. Čez kakšni 2 uri je spet hotela iti - plenička je bila sicer že tudi polulana, a je na kahlo spet malo lulala in precej konkretno kakala.

Skratka počasi bomo, ni mi pa več bilo všeč, da ji ves čas utrujam z istim vprašanjem - bi šla lulat, bi šla na stranišče???? Sem lajnala kot papiga user posted image .

srečka user posted image    PDP          pričakujemo   prihod                      ime
mama11     20.05.09   user posted image                     21.5. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea  30.05.09   user posted image                    30.5. user posted image (4.020, 53) Leja
ninočka       11.07.09   user posted image                    21.6. user posted image  (3.150, 51) Lian Neo   
barika         02.09.09   user posted image                                                     Matej
sonchek      27.09.09   user posted image
manca         26.10.09   user posted image                                                                                               
zirafa76      15.02.10    user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
26.7.2009 13:00:10   
barika
hejuser posted image user posted image

Tanaya, ne sekiraj se, enkrat bo že eden praviuser posted image

ROk imam nekje med 2 in 5 septembrom (za vsako drugače), ampak srčno upam, da bo kak teden prej. Hvala za čestitke za avto, zdej samo čakama, da si denarnica malo opomore in da grema še pred porodom do morja za dan ali dva, joj pa na Roglo bi šla pa v Avstrijo pa ... user posted image user posted image user posted image user posted image , imam želje, ni kajuser posted image

tintin, vidva veliko kampirata okoli Avstrijskih jezer, a sta zadovoljna? kakšne so pa kaj cene?

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
26.7.2009 22:47:09   
tintin
Barika - nisva nikol gor kampirala, samo kopat sva se šla parkrat. Je pa luštno Klopinjsko j. (Klopeiner See), ker je ful toplo in to daleč v jesen. Pomoje so tudi kampi okol, za cene nimam pojmauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
26.7.2009 23:28:57   
ajtak
Hej, mi smo doma, živi smo in zdravi, kaj več pa ko se naspim! Aja naše gasilke- PGD ŠKOFJA VAS so dobile bronasto medaljo na gasilski olimpijadi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
27.7.2009 9:35:18   
mklks
jutro vsem skupaj!!!!

jst spet delam, ampak se tolažim, da samo še ta teden, potem pa na morje...komej čakam:))))))))

včeraj smo imeli piknik, ema je bla prou posrečena, moj bratranec igra harmoniko, in takoj ko jo ema zagleda, je vsa hipnotizirana, pleše, skače,skratka ne odmakne se od harmonike, dokler ta igrauser posted image user posted image user posted image

sem ji pa kar slekla plenico in je bla celo popoldne brez....sem si šla tud jst na živce..."ema, greva lulat??"....
je pa hodia skos travco zalivat, ker je vidla, da hodi tud ena punčka tri leta stara...se je vedno lepo polulala, ampak ne zna še tiščat, in lahko bi jo non stop dajala lulat pa bi vedno malo po malo spuščala....ampak bo že, se ne sekiram, zdaj poleti čimveč brez pleničke pa bo že dobila občutek:)

tannaya...s tabo ni nič narobe, ne smeš tako razmišlat, ko bo čas, bo že prišel mr. The Oneuser posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
27.7.2009 10:46:47   
manca
Kanarka & Tintin čestitke obema za rojstni danuser posted image

Danes sem pa komaj vstala..je kar težko po 14ih dneh dopusta spet priti delat. Upam, da bo čimprej ura toliko, da grem lahko domov, saj mi je v pisarni res zelo vroče, klime pa ni nobene.

Ime za našo punčko smo že izbrali, samo naj bo do rojstva še skrivnost. Zgolj slučaj pa je, da ima  ena izmed vas doma punčko s tem imenom. Se mi je zdelo ime ravno pravšnje, pa še lepo paše zraven Maje.

Pa še vprašanje: a gre katera morda v kratkem v Ikeo? Bi rabila še en antilop stolček za k tašči, plačam lahko vnaprej.

Barika: čestitke za nov avto, pa srečno vožnjo vam želimuser posted image

< Sporočilo je popravil manca -- 27.7.2009 10:48:01 >

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......