Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 12:26:21
|
|
|
|
felix7
|
punce, se zahvaljujem vsem, ki tako pridno glasujete ma nočem tam na komentarjih preveč komentirat, ker se potem razne olge in mance usajajo Tako da vam kar tukaj povem, kako super ste!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 12:28:50
|
|
|
|
felix7
|
smo pa zdajle imeli "veselico", je Jure jokal kot zmešan, nikakor se ni mogel umirit in sem bila prepričana, da je pač ful zaspan. No, po ene 15 minutah probavanja vsega živega, sem se pa vseeno odločila, da probam še z mlekom, če ga bo to mogoče pomirilo. In ga je!!! Jaz sem bila prepričana, da lačen ni, ker je dve uri nazaj pojedel 200 ml No, zdaj spi, bomo videli, kdaj bo spet lačen Aja, še to, po včerajšnji tihi maši sem danes ob 7h zjutraj dobila tortico v posteljo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:05:35
|
|
|
|
mediuhec
|
majale: no, lepo da me boš dala nazaj na seznam. pa saj podatke sem redno sporočala, so ziher še kje na starem seznamu? al moram spet vse za nazaj napisat? sliko tudi lahko obdržiš staro, nove so na FB.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:07:10
|
|
|
|
mediuhec
|
felix: naš se je zadnjič drl 45 minut. potem je pa omagal in zaspal. tko hudo ni bilo niti ko je imel kolike. mala_cebelica: uživajta pri tvojih, upam da vaju bodo s Klaro kaj razvajali...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:23:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa to še moram povedat: da sem danes kočno naspana Spat sem šla ob 21.30 in spala do 4h, ko se je L. prvič zbudila pa pol ob 6h dalje. Tak da.. spanec dela čudeže Bravo za spanje..prav tako čestitam Najii.. Tudi Valentin je spal od 20h do 03h---pa je pojedel pred spanjem le 60ml...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:24:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro jutro dekline. jaz sem danes bolj zgodnja ker morem pakirat. moj gre v ameriko na službeno pot, midve pa grema k mojim za en teden... pa me čaka đše gora likanja itd. - vse običajno pač... UŽIVAJTA!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:25:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, se zahvaljujem vsem, ki tako pridno glasujete ma nočem tam na komentarjih preveč komentirat, ker se potem razne olge in mance usajajo Tako da vam kar tukaj povem, kako super ste! jaz se pa nisem mogla zadržat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:26:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, se zahvaljujem vsem, ki tako pridno glasujete ma nočem tam na komentarjih preveč komentirat, ker se potem razne olge in mance usajajo Tako da vam kar tukaj povem, kako super ste! jaz se pa nisem mogla zadržat sem vidla..super si napisala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:27:06
|
|
|
|
spps
|
Dans smo še kr z vročino,okol 38, naš pediater je na dopustu,pa bova se šla zjutraj pokazat, če ne bo vročina zginla. Sej drugač je kr ok,pije in je,edin tečen je še bolj kot ponavadi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:27:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
Spps- Je Marcel boljši? Je padla vročina?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:28:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Dans smo še kr z vročino,okol 38, naš pediater je na dopustu,pa bova se šla zjutraj pokazat, če ne bo vročina zginla. Sej drugač je kr ok,pije in je,edin tečen je še bolj kot ponavadi upam, da vročina danes popolnoma izgine.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:30:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro jutro dekline. jaz sem danes bolj zgodnja ker morem pakirat. moj gre v ameriko na službeno pot, midve pa grema k mojim za en teden... pa me čaka đše gora likanja itd. - vse običajno pač... UŽIVAJTA!!!! in pustita se razvajat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:46:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Dans smo še kr z vročino,okol 38, naš pediater je na dopustu,pa bova se šla zjutraj pokazat, če ne bo vročina zginla. Sej drugač je kr ok,pije in je,edin tečen je še bolj kot ponavadi upam, da vročina danes popolnoma izgine. bomo vidli - zdajle pa celo spi si pa kr roke v usta tišći,tk,da ne vem al se mu je kaj v ustih spustlo (videt ni),al ga pa dlesni srbijo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:53:26
|
|
|
|
tasa_m
|
hallo. Tak, zdaj sem se najedla, Lija je v spalnici in upam,. da bo kmalu zaspala, ker je tak zaspana da joj. Zdaj pa bi še eno kavico spila, pa mi je noben ne skuha.. kokica..kako je uspelo tvoje pecivo včeraj?? In super za spanje spps.. za Marcela, da bo čim prej boljši. Sam po mojem so zobki . MalaČebelica..uživajta in se pustita razvajat. *MaJaLe* ..ne se jezit, škodi lepoti pa samo en mesec še, pa boš gospa!! najaa .. tud tebi čestitke za dober spanec . Je pa kul a ne, ko dobro spimo ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:58:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 smo pa zdajle imeli "veselico", je Jure jokal kot zmešan, nikakor se ni mogel umirit in sem bila prepričana, da je pač ful zaspan. No, po ene 15 minutah probavanja vsega živega, sem se pa vseeno odločila, da probam še z mlekom, če ga bo to mogoče pomirilo. In ga je!!! Jaz sem bila prepričana, da lačen ni, ker je dve uri nazaj pojedel 200 ml No, zdaj spi, bomo videli, kdaj bo spet lačen Aja, še to, po včerajšnji tihi maši sem danes ob 7h zjutraj dobila tortico v posteljo Včasih se splača tiha maša.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:58:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, se zahvaljujem vsem, ki tako pridno glasujete ma nočem tam na komentarjih preveč komentirat, ker se potem razne olge in mance usajajo Tako da vam kar tukaj povem, kako super ste! jaz se pa nisem mogla zadržat Zadnje čase se kr neki usajaš.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 13:59:42
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, eno super slikco sem naredila zate danes. Jo bom kasneje dala na fb, ko se mi baterija od fotiča nafila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 14:00:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, eno super slikco sem naredila zate danes. Jo bom kasneje dala na fb, ko se mi baterija od fotiča nafila. mmm, že vem kaj je..sploh če ste se primorke dobile se mi že sline cedijo, če pravo stvar mislim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 14:14:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, se zahvaljujem vsem, ki tako pridno glasujete ma nočem tam na komentarjih preveč komentirat, ker se potem razne olge in mance usajajo Tako da vam kar tukaj povem, kako super ste! jaz se pa nisem mogla zadržat Zadnje čase se kr neki usajaš. to sem že jaz tud študirala zgleda,da premal spanja dela svoje
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 14:19:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasa, eno super slikco sem naredila zate danes. Jo bom kasneje dala na fb, ko se mi baterija od fotiča nafila. mmm, že vem kaj je..sploh če ste se primorke dobile se mi že sline cedijo, če pravo stvar mislim. Nekaj takega, ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 14:20:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, se zahvaljujem vsem, ki tako pridno glasujete ma nočem tam na komentarjih preveč komentirat, ker se potem razne olge in mance usajajo Tako da vam kar tukaj povem, kako super ste! jaz se pa nisem mogla zadržat Zadnje čase se kr neki usajaš. to sem že jaz tud študirala zgleda,da premal spanja dela svoje Sej je treba nardit mal reda, ni kej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 14:26:57
|
|
|
|
yania
|
Ojla punce....pozdravček s Krka, s sence....tukaj je tako vroče, da sploh ne pridemo do plaže,,,, Timon je car mali, na tleh , danes je špinače pojedel...ulalaaaaaa.....potem je bil pa cel zelen ...sem ga kar celega stuširala.... in, kaj novega? sem ravno glasovala na mami.....kaj se pa ene mal kremžijo?...kr neki.... A so vaši tudi še lačni po GH, naš podonfa še 130 kompota, pa hitro hoče še mleko....ma ne vem, sploh ne pošteka da je to hrana..... zdej je pa že lakota, res...ob 12ih je jedel pa hoče mlekoooo......
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 14:33:07
|
|
|
|
yania
|
Ma, zdej pa iščem nazaj, ko sem spraševala glede pasenja kravic....pa ne najdem, kje je to...če ste kaj odgovorile. Ma ni časa za računalnik, ko je stalno nekaj, pa še na obisku imamo ene že tri dni...potem pa se skos dogaja....... ah , ja,,, nič, baje je špinača že pripotovala do plečnike...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 14:49:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Dans smo še kr z vročino,okol 38, naš pediater je na dopustu,pa bova se šla zjutraj pokazat, če ne bo vročina zginla. Sej drugač je kr ok,pije in je,edin tečen je še bolj kot ponavadi upam, da vročina danes popolnoma izgine. bomo vidli - zdajle pa celo spi si pa kr roke v usta tišći,tk,da ne vem al se mu je kaj v ustih spustlo (videt ni),al ga pa dlesni srbijo... a bojo zobki? upam, da mu kmalu kaj ven pokuka in vročina pade
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 29.7.2009 14:51:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma, zdej pa iščem nazaj, ko sem spraševala glede pasenja kravic....pa ne najdem, kje je to...če ste kaj odgovorile. Ma ni časa za računalnik, ko je stalno nekaj, pa še na obisku imamo ene že tri dni...potem pa se skos dogaja....... ah , ja,,, nič, baje je špinača že pripotovala do plečnike... kaj je že bilo vprašanje?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?