|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
29.7.2009 11:59:30   
KatMat
super tnx

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
29.7.2009 12:19:55   
Dudica1
http://knjigarna.ognjisce.si/krstni_paketi.html

jaz sem tuki pri ognjišču naročila paket b in imaš zraven sveče (ful lepe) in prtička še nekaj lepih knjigic in krstni album.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
29.7.2009 12:29:52   
KatMat
super hvala

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
29.7.2009 12:32:07   
KatMat
morm it mal pospravljat...spet mam đunglo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
29.7.2009 12:41:48   
Anonimen
Ojla, midve sva s pregleda.
Živa ima 5830g in 59cm, če sem si vse prav zapomnila. Naslednjič greva 4.9. ko bo doživela tudi svoje prvo cepljenje. Ajoj.

Drugače...hja no...nič pametnega...včeraj zvečer je kar brez razloga jokala in evo, zgleda da ne bomo čisto pobegnili krčkom...čeprav je hitro minilo...upam, da je samo prebava.user posted image

IN ko sva ble arvno v DM, nisem mogla kaj, da ji nisem kupla špangice. Ene metuljčke majcene in je taka faca, ko jih ma v laseh. (mami uživa v čupci, dokler trajauser posted image user posted image ). Moram prilepit slikico, ko se mi bo dalo. Jo mam na telefonu.

Uh...ste me spomnile na krst...se mormo it še zmenit...žlahta že mal čudno gleda.user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
29.7.2009 13:04:33   
maja1488
KatMat, pa priprave na krst morš nardit!
Mi ga imamo to nedeljo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
29.7.2009 13:19:21   
Tanja_
A te priprave naredita starša in boter?Kolk časa pa trajajo?Je dost, da greš enkrat tja?
Jaz sem prejšnji teden govorila z župnikom, pa mi je reku, da jo lahko krstimo 12.09. in da naj ga pokličem, ko bom imela dovoljenje od našega župnika, da jo lahko krstimo v drugi župniji(še mobitel št. mi je dal) in ga kličem ta teden in on nič ni vedu, da bi se kej menu z mano. Je reku, če sm s kaplanom govorila, pa pravim da ne, da z njim, sej mi je še svojo cifro dal. Pol si je neki zapisal datum ter podatke in da naj se oglasiva drug teden, da je še veliko časa.user posted image user posted image Moram se nujno dobit z njim drug teden, da ne bo spet pozabu, k še povabit ne morem, pa gostilne rezervirat, če ni nč zihr...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
29.7.2009 13:22:53   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
mene je pa zdej sestra klicala k so na morju da je tamala cela pikasta po glavi,pomoje ima norice...kaj zdaj??Pomoje se tamala itak ne sme kopat in lahko spakirajo in pridejo domov??user posted image user posted image user posted image

Nimam pojma - ampak saj se pri noricah otrok tudi slabo počuti? Naj gredo k zdravniku preverit - mogoče je pa kakšna alergija na sonce ali slano vodo.

Blueeyes - kako tvoja drži to igračko, je pa ful napredna, da zna že tako rokice uporabljat. Moja zaenkrat samo igra ping pong z dudo - se trudi, da bi jo prijela, ko ji odleti, pa jo samo udari še dlje...

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica
aja glede suhe kože ste mi svetovalje kapljice olja v vodo .. ampak to počnemo že ves čas. A je še kaka ideja

naj razložim .. kožica na trebuhu je popokana in zelo suha na otip kar malo hrapava. tam kjer so razpokice je celo pordelo. Sej imamo jutri posvetovalnico tako da bom kar pediatrinjo prašala kaj storiti s tem.

Najbolje, da preveriš s P. Sicer imajo pa krasne losijončke za otroško kožo, naši pa imajo tudi že skoraj 3 mesece in jih lahko začnemo uporabljat. Če uvedeš v večerno rutino masažo telesa z losjončkom, bo user posted image  kar predel od zadovoljstva. Vsaj naša starejša je.

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

KatMat, kr prid, jo itak nikol ne znam skuhat, tok da jo je glih prav, in jo vedno preveč naredim.

Zato pa ne maram mačk, ker so preveč zahrbtne, še ježa slišm ko se po vrtu premika, mačko bi pa najbrž šele zjutri vidla, ko bi po vsej verjetnosti že spala na pojtli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v kupu cunj se najraje zagnezdijo

To je ful res. Ko sem bila mula, je pri sosedovih zlezla spat med cunje v pralni stroj... je niso opazili, preden so ga zalaufali...
IZVIRNO SPOROČILO: tea
Sva šla z Jaškom k zdravniku - in evo imamo NORICEuser posted image  Pa še iz vrtca sem ju vzela, da jih ne bi dobila, ko sem zvedela, da jih imajo. Ampak je bilo prepozno. Me je pa potolažila, da jih Mihi verjetno ne bo dobil, ker ima še moja protitelesa, pa še dojiva se. Upam, da se ne moti.

user posted image  Ja, to bo pa težka. Norice imajo inkubacijsko dobo 3 tedne, če se prav spomnim - če so v vrtcu že bile, jih je verjetno takoj dobil. Glede mlajšega pa... moja najboljša kolegica jih je dobila, ko je bila hčerka stara 3 mesece. In jih je ne glede na dojenje (z večernim dodajanjem flaške) od mamice dobila tudi tamala... pa še v ful hudi obliki, tako da sta se takrat poslovili od dojenja.user posted image  Držim pesti, da jih Mihec ne dobi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majch
(mami uživa v čupci, dokler trajauser posted image user posted image )

Ko smo že pri lasatih user posted image  - a so vašim že začeli kaj odpadati laski. Julija je imela kakšne 3 cm dolge pri rojstvu in so samo še zrasli, odpada pa še nič... pa ne vem, ali še bo, ali se morda lahko tudi obdržijo. Starejša je imela bolj puhek in so pravi laski pognali šele pri kakšnih 3 mesecih.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
29.7.2009 13:31:20   
Anonimen
je Urban kazal znake sitnosti, a sem mu rekla, da danes se pa ne bom dala in sem si zavezala trak, ga dala noter za 2 uri (vmes delala kot nora, on pa spal), zbudil se je lačen in naveličan nošnje,... zdaj se zadovoljno igra v košku in se smeji in pogovarja z ribicami. pa mi je uspelo brez hudih živčkov!

Oskar tudi danes bp.
za zdaj. upam, da tudi popoldne.

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1834
29.7.2009 13:33:30   
Anonimen

Drugače...hja no...nič pametnega...včeraj zvečer je kar brez razloga jokala in evo, zgleda da ne bomo čisto pobegnili krčkom...čeprav je hitro minilo...upam, da je samo prebava.user posted image

Majch, smo ugotovile, da so včeraj vsi (no, večina) nekaj sitkali, tako da kar črtaj krčke in prebavo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1835
29.7.2009 13:40:03   
Tanja_
Moja je bla včer pridan, dons pa obup. Sm ji dajala zdej 1 teden D3 kapljice in so jo zaprle in nardile krče. Včer je blo še kr kul, ampak je sam prdela, pa še to se je matrala, preden je prdnla. Dons pa groza. Od jutra do pred pol ure sem jo nosila, dojila, ujčkala, polagla v postlco, vmes 2x preoblekla, ker je bla čist mokra od polivanja, dajala kapljice proti krčem. Ona pa kr jokala. In k sem se namenila, da jo okopam, da bi jo utrudilo, sem slišala, kako se je pokakala. Ravno pravi čas. Je blo skor do pod pazduhe. Zdej pa spi. Kapljice bom stran vrgla in jutri šla po Oleovit D3.

k.tja ti k se spoznaš na te nosilke....Sling bi si nabavila, mi je ful všeč- a je primeren za od 2 mesecev naprej?In koliko časa se ga lahko uporablja?In a morš bit ful spreten pri zavezovanju, nameščanju...?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
29.7.2009 13:41:23   
Anonimen
Katmat a reeees??? Mogoč je pa bil res tak dan pol. Ja hudo. Upam, da maš prav. K te bom kušnila na kak poseben del, če res.user posted image

Aja, glede čupce. Ma nič kaj ne odpadajo ti laski. Čeprav je ena mamica mi rekla, da je njen bil lih tako čupast...no zdaj pri 5 mesecih je pa ko....no...skor ko jajček.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1837
29.7.2009 13:42:27   
Anonimen
sori...k.tja sem mislila....pismo, same katjušeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
29.7.2009 13:46:17   
Dudica1
majch super za pregled user posted image user posted image user posted image

tanja pri nas so priprave enkrat ,nekje do 2h smo tam sedeli in poslušali,.sej drugač ni nič kaj takega...bere kako poteka obred itd...user posted image
To se pa kar zmeni prej ja da bo za ziher da vsaj veš za kdaj točno vabit.

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

mene je pa zdej sestra klicala k so na morju da je tamala cela pikasta po glavi,pomoje ima norice...kaj zdaj??Pomoje se tamala itak ne sme kopat in lahko spakirajo in pridejo domov??

Nimam pojma - ampak saj se pri noricah otrok tudi slabo počuti? Naj gredo k zdravniku preverit - mogoče je pa kakšna alergija na sonce ali slano vodo.

Jaz sem ji že takoj ko me je klicala rekla da so to vodene koze...in so šli tam v ambulanto in je zdravnik to potrdil,tako da pakirajo domov!!!user posted image
Grozno je no da moraš na polovici dopusta spakirat in it domovuser posted image user posted image ...samo za zdravje male itak vse.

Aja tudi naš maj že drži igračko v rokicah...zdaj mu dajem tisto hladilno grizalo da ga grizlja in liže,ker se tako nekam slini da ne vem kaj je...user posted image ...in je tko hecen ko mu igračka dol pade,se kr krega z njo dokler mu je ne dam nazaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
29.7.2009 13:48:30   
Dudica1
tanja a te oleovit D3 dobiš pri pediatru,ker jaz maju tud ne dajem AD3 ker je mel krčke...zdej bi bil pa pomoje že čas da mu kej začnem dajat al kajuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
29.7.2009 13:50:22   
Anonimen
joj a igračke že držijo vaši z-majčki? Kako faaajn. Naša še mora malo počakat do tamuser posted image zaenkrat malo tepe igračke, če visijo pred njo.

JOj, k se mi ne da it po ta kabl, da bi slikico naložila....ma grem, da vam mal lušte nardim za urejanje frizuric.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
29.7.2009 13:53:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Upam da Miha ne bo dobil noric. user posted image user posted image

tea, še jaz pošiljam pike poke za Mihca!user posted image user posted image user posted image

pa tebi Olive! da se vsi pozdravijo!user posted image

meduzica poskusi namazati (tanko) z benpanthenom.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1842
29.7.2009 13:53:25   
Dudica1
ti kr daj MAJCH men ne moreš luštov nardit ker našmu fantku ne bi pasale špangice user posted image user posted image user posted image ...aja edino kakšne irokezice bi prišle v poštev user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
29.7.2009 13:55:59   
Tanja_

tanja a te oleovit D3 dobiš pri pediatru,ker jaz maju tud ne dajem AD3 ker je mel krčke...zdej bi bil pa pomoje že čas da mu kej začnem dajat al kajuser posted image

To so avstrijske kapljice, jih moraš kupit, k niso na recept. Mi je pa pediatrinja rekla, da po teh praktično noben otroček nima težav.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
29.7.2009 13:57:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

k.tja ti k se spoznaš na te nosilke....Sling bi si nabavila, mi je ful všeč- a je primeren za od 2 mesecev naprej?In koliko časa se ga lahko uporablja?In a morš bit ful spreten pri zavezovanju, nameščanju...?

Tanja_ jaz se zdaj spoznam samo na sleepy wrap, ki ga ne zamenjam!
Mislim, da ima FLASK_A pestunjo, Kasija je pa imela sling.

poglej na
http://www.mojskratek.si/default.asp?mID=sl&pID=kako-izbrati
če ti bo pomagalo.

sleepy wrap meni ne dela več težav pri zavezovanju,... traja kakšno minutko, da si ga navežem. otrok pa se lahko nosi na tri različne načine,... tudi ko je večji ga lahko nosiš (zadnjič sem videla eno, ki je nosila 10 mesečnika)
pri slingu, kolikor vem, si moraš izmeriti, da ti ni prevelik ali premajhen,...

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
29.7.2009 13:58:19   
Anonimen
evo naše pozerke s špangico user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1846
29.7.2009 13:59:19   
KatMat

sori...k.tja sem mislila....pismo, same katjušeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
29.7.2009 14:00:24   
KatMat

evo naše pozerke s špangico user posted image

user posted image
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
29.7.2009 14:01:01   
KatMat
prava spogledljivka!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
29.7.2009 14:03:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

prava spogledljivka!!

user posted image ja je...čez 15 let jo bom pa za ušesa za take poglede. Bom z metlo odganjala ženine.user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ringarajini blogi
Uredništvo RR

Ali veste, da lahko na Ringaraji ustvarjate tudi svoj blog?

Ja (37%)

Ne (63%)

Število vseh glasov: 202

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!