mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 mene je pa zdej sestra klicala k so na morju da je tamala cela pikasta po glavi,pomoje ima norice...kaj zdaj??Pomoje se tamala itak ne sme kopat in lahko spakirajo in pridejo domov?? Nimam pojma - ampak saj se pri noricah otrok tudi slabo počuti? Naj gredo k zdravniku preverit - mogoče je pa kakšna alergija na sonce ali slano vodo. Blueeyes - kako tvoja drži to igračko, je pa ful napredna, da zna že tako rokice uporabljat. Moja zaenkrat samo igra ping pong z dudo - se trudi, da bi jo prijela, ko ji odleti, pa jo samo udari še dlje... IZVIRNO SPOROČILO: meduzica aja glede suhe kože ste mi svetovalje kapljice olja v vodo .. ampak to počnemo že ves čas. A je še kaka ideja naj razložim .. kožica na trebuhu je popokana in zelo suha na otip kar malo hrapava. tam kjer so razpokice je celo pordelo. Sej imamo jutri posvetovalnico tako da bom kar pediatrinjo prašala kaj storiti s tem. Najbolje, da preveriš s P. Sicer imajo pa krasne losijončke za otroško kožo, naši pa imajo tudi že skoraj 3 mesece in jih lahko začnemo uporabljat. Če uvedeš v večerno rutino masažo telesa z losjončkom, bo kar predel od zadovoljstva. Vsaj naša starejša je. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake KatMat, kr prid, jo itak nikol ne znam skuhat, tok da jo je glih prav, in jo vedno preveč naredim. Zato pa ne maram mačk, ker so preveč zahrbtne, še ježa slišm ko se po vrtu premika, mačko bi pa najbrž šele zjutri vidla, ko bi po vsej verjetnosti že spala na pojtli. v kupu cunj se najraje zagnezdijo To je ful res. Ko sem bila mula, je pri sosedovih zlezla spat med cunje v pralni stroj... je niso opazili, preden so ga zalaufali... IZVIRNO SPOROČILO: tea Sva šla z Jaškom k zdravniku - in evo imamo NORICE Pa še iz vrtca sem ju vzela, da jih ne bi dobila, ko sem zvedela, da jih imajo. Ampak je bilo prepozno. Me je pa potolažila, da jih Mihi verjetno ne bo dobil, ker ima še moja protitelesa, pa še dojiva se. Upam, da se ne moti. Ja, to bo pa težka. Norice imajo inkubacijsko dobo 3 tedne, če se prav spomnim - če so v vrtcu že bile, jih je verjetno takoj dobil. Glede mlajšega pa... moja najboljša kolegica jih je dobila, ko je bila hčerka stara 3 mesece. In jih je ne glede na dojenje (z večernim dodajanjem flaške) od mamice dobila tudi tamala... pa še v ful hudi obliki, tako da sta se takrat poslovili od dojenja. Držim pesti, da jih Mihec ne dobi IZVIRNO SPOROČILO: Majch (mami uživa v čupci, dokler traja ) Ko smo že pri lasatih - a so vašim že začeli kaj odpadati laski. Julija je imela kakšne 3 cm dolge pri rojstvu in so samo še zrasli, odpada pa še nič... pa ne vem, ali še bo, ali se morda lahko tudi obdržijo. Starejša je imela bolj puhek in so pravi laski pognali šele pri kakšnih 3 mesecih.
|