maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 super barva!!!! jaz že cel dan pakiram za 3 dni morja .... se mi že kr meša...pa to za na plažo, rjuhe, neki proti komarjem,...litr šnopca za mamo...itd... sm mojmu zjutri rekla da naj si vsaj zapomni da morm v knjižnico knjige oddat, pa me kao zabije ' kaj si boš pa ti zapomnla'... sm kr znorela.... dedci šutasti...še gate mu skor morm napravt..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pol sm ga pa še opomnla da bi tudi jaz mela rada mal dopusta ne pa da bo sam pive pil s kolegom...pa reče 'sej še štartala nisva si že polna nasvetov'.... Taja je pridna je pa zato moj dragi danes NEZNOSEN..... tolk sam da mal pojamram sm takoj boljš... jaz sem za drug tedn tudi redy za kava postojna ... sam mi vseeno pošljite še zs če bom slučajno spregledla,.. bom v barbarigi poklicala lananai mam številko je ona tudi tam baje... ji bom kr zdej pisala če je ful komarjev jih nemaram... tolk za zdej, se vidmo in slišmo kasnej... (nina osenar bigi bradr...ha ha, se mi muva mal...) Aha, jst mu jih morm spakirat al pa vsaj 10x rečt naj si sam spakira, drugače gre brez vsega. Sem mu enkrat rekla, da na si on sam pripravi, pa mi je reku da naj mu jst, ker bo on zihr kej pozabu Grozni so tile deci Aja in zdej ko smo bli v čatežu reče 'ojoj, sem zihr pozabu tisto za nohte ščipat' Aja dragi...gate in cunje so se pa same spakirale. IZVIRNO SPOROČILO: zmajama a se vaši otročki tudi ful slinijo? Naš ko kravice pase mu samo teče ven iz ustik. dobrodošle vse nove majčice. Zarja se grozno slini zadnje par dni. Kr bodi rata cel moker. Bo treba slinčke. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat vidim da se pogovarjate o tistem magicnem spoznanjju svojih srckov... moj je bil tak:cist sem bla frisna v teh krajih in glih sem imela roj dan. in za spremembo sem hotela na svojem praznovanju cist nove obraze-in tako sem popokala 5 najbolj vrocih tipčkov v okolisu na krvavec,castila karte ze v mostah na pumpi sem odprla prvo rusko vodko dve smo stankal do gondole,pol pa smucat...sneg je padu k pr norcih megla je bla taka da bi jo lahko z nozem rezu mi smo pa redbullvodke toukl zuni na lezalnikih...cist noro...sej mam se fotke-lahk kero pokazem...pijano do amena skratka in blo je brez zavor(v hecu mislim) edin on se je mal nazaj drzal pa opazoval sej se je hecal ampak ne tok k mi ostali...in vsak je mal po svoje mislu da me bo dam pelu (heheh katja se pa ne da) sem celo pr enmu prespala ampak kot nuna nedolznica on je pa mislu da se je kej dogajal...pol je pa zvedu da ni blo nic tist dan me je pa povabu k sebi na kavico...pa katja spet sramezljivka (ja vem,katja ??) mu se recem da ne vem ce bi prsla pa pravi dej no prid kuzka pogledat...pa jest jaja kuzka gledat (res je njegova kuzika glih kotila) pa pravi sej bova samo kavico spila...jaja (katja je mela kej druzga u planu) ok pridem na "kavico" pa res kuzka gledam pa cartam pol greva pa se mal v njegovo sobo-najina garsonjera-pa mi kaze fotke iz smucanj pa zagledam kamero pa prasam ce ga lahko mal posnamem pa pravi ja ni panike se bom se sleku(rece v hecu) jaz pa poka na posteljo pa pravim ajde akcija...on pa okice kr vn porine a,kaj pravs??????? no pa sramezljivcek kakrsen je ni hotu mi je pa ukradu prvi poljubcek....moj avto je postav batmobil in sem sla domov kr po luftu spala itak nisem in z naslednjim dnem nisva vec loceno spala... (ja spala,ja) A pa teh 5 nisi poznala? Najino pecanje je pa kr trajalo kak mesec. Najprej sva bla prijatla, pa vsak večer smo šli s klapo ven na pijačo in vsak večer preden smo šli vsak v svoj avto sva se objela. In en večer se je njemu ful mudil na vaje in je šel brez objema. Pa mi pošlje po polnoči sms, da sorry ker je tko hitro šel, da me je pozabu objet. Sm poslala nazaj da je bedak tudi lupčka pozabu dat. Nakar dobim sms 'čez 10 minut pri pošti?' Ihahahaha, valda. No in sva čepela v avtu od polnoči pa do sedmih zjutrej, ko sva šla delat . Pred pošto, dvakrat so prišli policaji pogledat kaj se dogaja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 U Maj je bil včeraj star 3 mesece Čestitke maj! Jst sem na Zarjina 2 meseca prav pozabla IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 moja pa v nedeljo..:) Res gre hitro,... grem se mal zrihtat, da ne bom kot medvedek na plaži... Taja spi... mal pogrešam prejšnje življenje,....sm poslušala neke pesmi k me spominjajo na brezskrbnost,... ja ja... je blo lepo,... še lepše bo Tudi jst se včasih spomnem, kako je blo, ko sva ful potovala... Ampak ne menjam za nič na svetu. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Leela Fajn je tudi kasneje (po 2,5 letih), ko ga pustiš na kakšnih igralih ti pa kavo piješ v "miru". to je pa zdej pri nas luštno...ta obdobje...samo nekam kjer so igrala moramo it pa mamo mir kot da ga ni A se zmenmo enkrat v Postojni s tavečjimi zraven. Po mojem bodo ful uživali tam. IZVIRNO SPOROČILO: mani2 Prejšni teden so nama iz zlatarne javilo da so najini poročni prstani gotovi. Ko pa so povedali koliko še morema plačati najo je pa skoraj na rit vrglo. Sena je bila za skoraj 50% višja kot pa je pisalo v prospektu. Seveda sva se pritožila ker to je zavajenje kupcev. In kot pravi prodajalci so zagotovili da dobiva prstane po dogovorjeni ceni. Danes pa greva v Maribor da jih dvigneva in ugotovima da so nama narobe zgravirali prstane. . Pa še opozorila sem jih da naj pazijo ker je moj prstan večji od njegovega da ne bo prišlo do napake. Še dobro da sva si res vzele dovolj časa za prstane. So me vsi spraševali kam se mi tako mudi z naročanjem prstanov da je dovol če jih naročim 2-3 tedne prej. O mili bože. Ja, še dobro da imaš čas. Zarja je spala ok, tko kot vedno, Maša tudi, je bla ful vesela, kr sem šla z njo spat in ji prašičke brala. Moj je tudi min imalno smrčal, al pa nism slišala . No zarja že spi nazaj, jst se pa morm spravit kej pospravt. Pri maši sem lahko s sesalcem plužla pa razbijala, zarja se pa takoj zbudi že sam če posodo pomivam.
|