|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
29.7.2009 6:55:27   
Dudica1
DOBRO JUTRO
Zgleda bo še eno lepo jutro,sveže ker bo potem zakuhalo...
Maj tud še spi,tako da ga bomo danes ali jutri dali v svojo sobico user posted image ,da bo imel mir.
Z očesom je isto to traja nekaj mesecev da izgine.Upam da izgineuser posted image

Moram kupit večjemu čeveljčke za v vodo,kje to najdem user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
29.7.2009 7:17:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

DOBRO JUTRO
Zgleda bo še eno lepo jutro,sveže ker bo potem zakuhalo...
Maj tud še spi,tako da ga bomo danes ali jutri dali v svojo sobico user posted image ,da bo imel mir.
Z očesom je isto to traja nekaj mesecev da izgine.Upam da izgineuser posted image

Moram kupit večjemu čeveljčke za v vodo,kje to najdem user posted image user posted image

dudica

jz sem jih tavečjemu kupila v tušu v logatcu, trugače pa jih imajo tud v pamiju in sanpavliji!

bravo za majauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
29.7.2009 7:41:19   
Anonimen
dobro jutro!

z Urbanom sva že vstala, je že napravljen in previt, a ga bom morala še enkrat previti, ker je imel rafale!

Dudica, čim bolj počivaj. Vsake toliko časa si dlani položi na oči, da jih spočiješ!
Vodne čeveljčke, se mi zdi, prodajajo tudi v Mercatorju. Na morju jih pa dobiš na vsaki stojnici. Ampak prej se pozanimaj, če jih bo sploh potreboval (kakšne plaže so tako "mehke", da je otrok rajši bos)

grem previt Urbana!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1778
29.7.2009 7:45:17   
Dudica1
Se mi zdi da je taka bolj prodnata plaža...za vsak slučaj mu jih bom kar vzela sej niso tolk dragi a ne?Tako da tudi če jih ne bo nosu ne bo take panike,bodo čakali na Maja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
29.7.2009 7:47:05   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

super barva!!!!

jaz že cel dan pakiram za 3 dni morjauser posted image user posted image user posted image .... se mi že kr meša...pa to za na plažo, rjuhe, neki proti komarjem,...litr šnopca za mamo...itd...user posted image
sm mojmu zjutri rekla da naj si vsaj zapomni da morm v knjižnico knjige oddat, pa me kao zabije ' kaj si boš pa ti zapomnla'... sm kr znorela.... dedci šutasti...še gate mu skor morm napravt..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
pol sm ga pa še opomnla da bi tudi jaz mela rada mal dopusta ne pa da bo sam pive pil s kolegom...pa reče 'sej še štartala nisva si že polna nasvetov'.... Taja je pridna je pa zato moj dragi danes NEZNOSEN.....

tolk sam da mal pojamram sm takoj boljš...user posted image

jaz sem za drug tedn tudi redy za kava postojna user posted image ... sam mi vseeno pošljite še zs če bom slučajno spregledla,..

bom v barbarigi poklicala lananai mam številko je ona tudi tam baje... ji bom kr zdej pisala če je ful komarjev user posted image jih nemaram...

tolk za zdej, se vidmo in slišmo kasnej...user posted image user posted image (nina osenar bigi bradr...ha ha, se mi muva mal...)

Aha, jst mu jih morm spakirat al pa vsaj 10x rečt naj si sam spakira, drugače gre brez vsega. Sem mu enkrat rekla, da na si on sam pripravi, pa mi je reku da naj mu jst, ker bo on zihr kej pozabu user posted image user posted image user posted image Grozni so tile deci user posted image
Aja in zdej ko smo bli v čatežu reče 'ojoj, sem zihr pozabu tisto za nohte ščipat' Aja dragi...gate in cunje so se pa same spakirale.

IZVIRNO SPOROČILO: zmajama

a se vaši otročki tudi ful slinijo? Naš ko kravice pase mu samo teče ven iz ustik.

dobrodošle vse nove majčice.

Zarja se grozno slini zadnje par dni. Kr bodi rata cel moker. Bo treba slinčke.

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

vidim da se pogovarjate o tistem magicnem spoznanjju svojih srckov...

moj je bil tak:cist sem bla frisna v teh krajih in glih sem imela roj dan. in za spremembo sem hotela na svojem praznovanju cist nove obraze-in tako sem popokala 5 najbolj vrocih tipčkov v okolisu na krvavec,castila karte ze v mostah na pumpi sem odprla prvo rusko vodko dve smo stankal do gondole,pol pa smucat...sneg je padu k pr norcih megla je bla taka da bi jo lahko z nozem rezu mi smo pa redbullvodke toukl zuni na lezalnikih...cist noro...sej mam se fotke-lahk kero pokazem...pijano do amena skratka in blo je brez zavor(v hecu mislim) edin on se je mal nazaj drzal pa opazoval sej se je hecal ampak ne tok k mi ostali...in vsak je mal po svoje mislu da me bo dam pelu (heheh katja se pa ne da) sem celo pr enmu prespala ampak kot nuna nedolznica on je pa mislu da se je kej dogajal...pol je pa zvedu da ni blo nic tist dan me je pa povabu k sebi na kavico...pa katja spet sramezljivka (ja vem,katja ??) mu se recem da ne vem ce bi prsla pa pravi dej no prid kuzka pogledat...pa jest jaja kuzka gledat (res je njegova kuzika glih kotila) pa pravi sej bova samo kavico spila...jaja (katja je mela kej druzga u planu) ok pridem na "kavico" pa res kuzka gledam pa cartam pol greva pa se mal v njegovo sobo-najina garsonjera-pa mi kaze fotke iz smucanj pa zagledam kamero pa prasam ce ga lahko mal posnamem pa pravi ja ni panike se bom se sleku(rece v hecu) jaz pa poka na posteljo pa pravim ajde akcija...on pa okice kr vn porine a,kaj pravs??????? no pa sramezljivcek kakrsen je ni hotu mi je pa ukradu prvi poljubcek....moj avto je postav batmobil in sem sla domov kr po luftu spala itak nisem in z naslednjim dnem nisva vec loceno spala... (ja spala,ja)user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A pa teh 5 nisi poznala?

Najino pecanje je pa kr trajalo kak mesec. Najprej sva bla prijatla, pa vsak večer smo šli s klapo ven na pijačo in vsak večer preden smo šli vsak v svoj avto sva se objela. In en večer se je njemu ful mudil na vaje in je šel brez objema. Pa mi pošlje po polnoči sms, da sorry ker je tko hitro šel, da me je pozabu objet. Sm poslala nazaj da je bedak tudi lupčka pozabu dat. Nakar dobim sms 'čez 10 minut pri pošti?'
Ihahahaha, valda. No in sva čepela v avtu od polnoči pa do sedmih zjutrej, ko sva šla delat user posted image . Pred pošto, dvakrat so prišli policaji pogledat kaj se dogaja user posted image user posted image

U Maj je bil včeraj star 3 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke maj! Jst sem na Zarjina 2 meseca prav pozabla user posted image

moja pa v nedeljo..:)

Res gre hitro,... grem se mal zrihtat, da ne bom kot medvedek na plaži... Taja spi...

mal pogrešam prejšnje življenje,....sm poslušala neke pesmi k me spominjajo na brezskrbnost,... ja ja... je blo lepo,...
še lepše bo user posted image

Tudi jst se včasih spomnem, kako je blo, ko sva ful potovala... Ampak ne menjam za nič na svetu.

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
Fajn je tudi kasneje (po 2,5 letih), ko ga pustiš na kakšnih igralih ti pa kavo piješ v "miru".

to je pa zdej pri nas luštno...ta obdobje...samo nekam kjer so igrala moramo it pa mamo mir kot da ga niuser posted image

A se zmenmo enkrat v Postojni s tavečjimi zraven. Po mojem bodo ful uživali tam.

IZVIRNO SPOROČILO: mani2

Prejšni teden so nama iz zlatarne javilo da so najini poročni prstani gotovi. Ko pa so povedali koliko še morema plačati najo je pa skoraj na rit vrglo. Sena je bila za skoraj 50% višja kot pa je pisalo v prospektu. Seveda sva se pritožila ker to je zavajenje kupcev. In kot pravi prodajalci so zagotovili da dobiva prstane po dogovorjeni ceni. Danes pa greva v Maribor da jih dvigneva in ugotovima da so nama narobe zgravirali prstane. user posted image . Pa še opozorila sem jih da naj pazijo ker je moj prstan večji od njegovega da ne bo prišlo do napake. Še dobro da sva si res vzele dovolj časa za prstane. So me vsi spraševali kam se mi tako mudi z naročanjem prstanov da je dovol če jih naročim 2-3 tedne prej.

O mili bože. Ja, še dobro da imaš čas.

Zarja je spala ok, tko kot vedno, Maša tudi, je bla ful vesela, kr sem šla z njo spat in ji prašičke brala. Moj je tudi min imalno smrčal, al pa nism slišala user posted image . No zarja že spi nazaj, jst se pa morm spravit kej pospravt.

Pri maši sem lahko s sesalcem plužla pa razbijala, zarja se pa takoj zbudi že sam če posodo pomivam.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
29.7.2009 7:57:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

U Maj je bil včeraj star 3 mesece

Čestitke maj! Jst sem na Zarjina 2 meseca prav pozabla

ja sem se jaz tudi šele včeraj spomnila...no ko bo eno leto sigurno ne bom pozabila.

Fajn je tudi kasneje (po 2,5 letih), ko ga pustiš na kakšnih igralih ti pa kavo piješ v "miru".

to je pa zdej pri nas luštno...ta obdobje...samo nekam kjer so igrala moramo it pa mamo mir kot da ga ni

A se zmenmo enkrat v Postojni s tavečjimi zraven. Po mojem bodo ful uživali tam.

ja tudi to moramo enkrat izvest...to bo moralo bit popoldne pa enkrat ko ne bo tako vroče

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
29.7.2009 7:57:35   
Anonimen

Se mi zdi da je taka bolj prodnata plaža...za vsak slučaj mu jih bom kar vzela sej niso tolk dragi a ne?Tako da tudi če jih ne bo nosu ne bo take panike,bodo čakali na Maja.

ja, sicer so tudi primerni za nošnjo od počitniškega bivanja do plaže, jih radi nosijo, ker so kot copatki.
mislim, da so tam od 4€ naprej, vsaj lansko leto je bilo tako.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1782
29.7.2009 7:59:43   
Anonimen
mani2, nam boš pokala prstančka?
tole s ceno so si pa dovolili, še dobro da si se pritožila,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
29.7.2009 8:13:50   
tea
No, tudi mi smo vstali. Zdaj mata pa tavelka pol urce za risanke, Miha pa na jošk visi, da lahk mal po netu pobrskamuser posted image
Ta srednji ima neke pikice po hrbtu in se bojim, da bi znale bit noriceuser posted image  Res jih ne rabimo zdajle! Upam, da niso. Če jih bo do popoldne kaj več, se gremo pokazat k zdravniku, pa naj pove kaj je zdaj to. Joj, res upam, da niso!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
29.7.2009 8:28:28   
Anonimen

da se loh usedeš v avto in greš kamor hočeš za kolikor časa želiš,...a ni fajn,.... jaz bi zdej v prejšnjem življenju sedela na kakem vrtu ali bifeju, kadila in veliko čvekala,...zdej pa sam joške vn molim in se mi zdi da vsi okol hodjo jaz pa rabim celo večnost da se kam odpravim in še to skoz mislim na Tajo user posted image , če slučajno ni zravn mene....

ko jo gor spravm takoj nekam zletim,... sama...sam še nevem če bo fajn, brez moje čebelce...user posted image

sem že pozabila, kako je bilo pred Oskarjem, mi je zdaj prav fino! (če odštejem kakšne dneve, a tudi takšni morajo biti, da se v lepih še bolj zavem, kako mi je fino)user posted image

meni se je pa v času zanositve z Oskarjem naredila takšna štala, da še vedno govorim, ko se novo življenje začenja, se trese zemlja! res pa je, da sem imela takrat saturnovo leto in so se mi stvari urejevale same od sebe (samo ne vem, zakaj mi ni uspelo spacati diplome??? jo moram zdaj!)user posted image

pogrešam "prijateljico", s katero sem prekinila prijateljstvo zaradi vmešavanja v moje partnersko razmerje ob nepravem času, a se po štirih letih ne spravim, da bi jo poklicala (me je ona takrat klicala, a se mi še ni zdel pravi čas za razčiščevanje, ker sem bila noseča in sem želela čim bolj mirno nosečnost) se mi zdi, da morava vseeno še kakšno reči, ker me teži (prvič in edinkrat, da sem se z nekom tako čudno "poslovila") no, prijateljstva verjetno ne bo več, ker se ne znam pretvarjati,...user posted image

drugače pa: meni je bilo prvo leto z mojim fantastično, ker se mi je zdelo, da obstajava samo midva in sva počela najbolj nore stvari na svetu (jih zdaj verjetno ne bi)user posted image
kasneje sem ene trikrat želela prekiniti z njim, a me je vedno razorožil z:"Samo reci, da me nimaš rada, pa grem." pa seveda nisem mogla izreči, ker sem bila polna solz,... (sem se zavedala, da pravzaprav nisva za skupaj, ker sva si povsem različna) AMPAK DELAVA PA ČUDOVITE OTROČKE (se je pokazalo)!!!

ufff, sem se razpisala.
Urban spet zaspal, Oskar vstal.
No, pa se je dan res začel!
Lepo izkoristite tole sonce!

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
29.7.2009 8:30:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tea

No, tudi mi smo vstali. Zdaj mata pa tavelka pol urce za risanke, Miha pa na jošk visi, da lahk mal po netu pobrskamuser posted image
Ta srednji ima neke pikice po hrbtu in se bojim, da bi znale bit noriceuser posted image  Res jih ne rabimo zdajle! Upam, da niso. Če jih bo do popoldne kaj več, se gremo pokazat k zdravniku, pa naj pove kaj je zdaj to. Joj, res upam, da niso!

tea, mogoče je "samo" kakšna reakcija na včerajšnje sonce in sončno kremo,...
user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1786
29.7.2009 8:38:58   
Dudica1

držim pesti da niso norice...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
29.7.2009 8:47:45   
OliveOyl
Jutro

Kakšna barva,ta prava poletna...

Nisem brala za nazaj,lumpa lumpasta..user posted image

Samo na hitrco..vsi trije so mi nekaj zboleli,zabasan gnojen nos,pa kašelj tak da te ne rit vrže HB vsaj vročine nimajo,da smo lahko zunaj.Tina je bila ponoči tako zabasana da sploh dihat ni mogla.Skoz nekaj.user posted image

tea pr nas tudi norice razsajajo,jih še noben ni imal pa upam da jih tud še ne bo.držim pesti,da je tudi pri vas kaj drugega.user posted image

mani ja pa so legende s temi prstani,jaz bi se pritožila glede cene,če piše tako naj bo tako.če bi se zdaj poročila bi si dale kar ene prstane pa oba bi si dala enak tatu,sam ne na prst.user posted image
si ga greva dat enkrat jeseni,sam še ne vem kam,verjetno na gleženj.BOLJ STAR BOLJ NOR..user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
29.7.2009 9:08:57   
mama11
zoja10: na začetku res pogrešaš staro življenje, potem se pa navadiš. je pa potreben, vsaj zame, kakšen odklop. Tavelik je večkrat prespal pri babici midva sva pa kam šla (ali pa sva šla spat). Pri 1,5 letih sva šla v Pariz za tri dni in je bilo res čuden, ko ni noben brenčal med nogami. Samo tri dni je res max. Fajn je tudi kasneje (po 2,5 letih), ko ga pustiš na kakšnih igralih ti pa kavo piješ v "miru".

Ja, prvi user posted image  je res malo šoka za sistem. Ampak po slabem letu si ne znaš več predstavljati življenja brez otroka. Midva se kdaj zvrneva na kavč potem ko sta pupi v postelji in se sprašujeva, kaj vraga sva počela, ko sva bila brez otrok. Nama ni jasno, ker se zdi, da bi imela brez njiju fuuul časa.

IZVIRNO SPOROČILO: poka3
zanima me a mate v vozičku kakšne igrače, oz. tiste, ki uporabljate športni del igralni lok. razmišljam a je sploh fajn, da je otrok še zunaj zasut z igračami. je pa luštno vidt kako so vsi vozički lepo okrašeni. imajo tolk leih igrač, da bi jih kr kupovala, sam mam občutek da so vpčasih bolj namenjene mamicam kot pa našim otročičkom.

Odvisno od otroka do otroka. Starejši sem že pri 1 mesecu ponujala igrače, pa jih je začela obrajtat šele okoli 3 mesecev. Julija pa... zadnja 2 tedna je bila v vozičku tečka, včeraj sem ji pa obesila enega črva, ki ga imamo še od starejše - in je bila pol ure kot zadrogirana. Samo strmela je vanj in brcala kot zmešana. In kako sem prišla na idejo - v kuhinji spodaj imamo en star avtosedežek, kjer jo lahko odložim, ko jemo. Nanj je navita ena igrača - kot kača z rožicami ob strani, dol pa visijo listki pa ena buba pa en pajek. In se že en čas ful smejimo, kako se pogovarja z njimi.

Je pa res, da zdaj ful bolje vem, katere igrače bodo "vrnile svojo ceno" in katere bodo nabirale prah.

Plenice - smo na trojki. Pa ne zato, ker bi prerasla dvojko, ampak zato, ker smo podarjene dvojke ponucali. Zdaj smo tako na podarjenih trojkah... pa so tudi OK. Ugotavljam, da bo kakšne 4 mesece po porodu preden bomo kupili prvi paket plenic zanjo.

Držim pesti, da niso.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
29.7.2009 9:33:39   
Dudica1
mene je pa zdej sestra klicala k so na morju da je tamala cela pikasta po glavi,pomoje ima norice...kaj zdaj??Pomoje se tamala itak ne sme kopat in lahko spakirajo in pridejo domov??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
29.7.2009 9:33:52   
mani2
Dan.
Midve z Mario uživama še v zadnjih dnevih svobode. Z 1.8. bo namreč Marko doma pa ne bova imele več tako mira da bova lahko počeli kar nama paše. Sve se zdajle najedli pocartali nasmejali sedaj pa se še sama malo igra v ležalniku da sem jaz lahko malo pogledala kaj se dogaja tle gor.
Sem včeraj dobila steklene posodice, ki jih morem zgravirat in jih boma potem dala v spomin na najino poroko. Se jih morem danes lotiti da jih naredim čim prej. In pa seveda vam bom pokazala prstane samo dobiti jih morem user posted image . Saj še samo malo pa bo da D tukaj.

Sem zadnjič gledala kdaj imam naslednjo posvetovalnico z Mario in ugotovim da imam 21.8. Ne to pa ni vredu. Bo preveč gužve en dan pred poroko in krstom. Sem šla tja da mi je prestavila datum. In sedaj imamo posvetovalnico 1.9.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
29.7.2009 9:51:02   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

evo samo še da objavim neko novost pri nas... Gaja je našla svojo novo najljubšo igračo.. k se z njo pogovarja in se ji skoz smeji
user posted image
user posted image user posted image user posted image iiiiiiii!!!

cveki tvoj je tudi srcek pa lump ker mi ga noce prelept...

A pa teh 5 nisi poznala?

nobenga nisem poznala...mojga sem celo krizec klicala...ker je mel na glavi skoz eno kapo z oranznim krizem

Najino pecanje je pa kr trajalo kak mesec. Najprej sva bla prijatla, pa vsak večer smo šli s klapo ven na pijačo in vsak večer preden smo šli vsak v svoj avto sva se objela. In en večer se je njemu ful mudil na vaje in je šel brez objema. Pa mi pošlje po polnoči sms, da sorry ker je tko hitro šel, da me je pozabu objet. Sm poslala nazaj da je bedak tudi lupčka pozabu dat. Nakar dobim sms 'čez 10 minut pri pošti?'
Ihahahaha, valda. No in sva čepela v avtu od polnoči pa do sedmih zjutrej, ko sva šla delat user posted image . Pred pošto, dvakrat so prišli policaji pogledat kaj se dogaja user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

(sem se zavedala, da pravzaprav nisva za skupaj, ker sva si povsem različna) AMPAK DELAVA PA ČUDOVITE OTROČKE (se je pokazalo)!!!

pri nama je bolj tko da oba sva sportnika,adrenalinca oba gojiva strast do motorjev ma vse vse vse AMPAK velka razlika med nama je pa razpolaganje z financami,in se posebi da meni ni tezko se odpovedati marsicem zavoljo druzine in mi tud hudo ni njega hoce pa kr napol pretrgat...on bi se vedno bil na morju 3 mesece na smucanju 2 meseca in vse to košta za to mu ni problem se dnar si sposodit za tamalo pa vsak eu ki ga da je kr mal z tezkim srcem ker bi slo lahko kam drugam npr za na morje....

OLIVICA upam da se kmalu pozdravite....in tudi za vas TEA upam da niso norice!!!user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image midva tudi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
29.7.2009 10:15:55   
meduzica

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

evo samo še da objavim neko novost pri nas... Gaja je našla svojo novo najljubšo igračo.. k se z njo pogovarja in se ji skoz smeji
user posted image

oooooooo kakooo lepo !!! Očitno zna že zelo dobro rokiceuporbljat user posted image user posted image user posted image

naš je še zelo okorn glede tega nekak se je naučil tut kdaj pa kdaj razpret pestke ampak prijemanje in stegovanje rokic mu pa ne gre

aja glede suhe kože ste mi svetovalje kapljice olja v vodo .. ampak to počnemo že ves čas. A je še kaka ideja

naj razložim .. kožica na trebuhu je popokana in zelo suha na otip kar malo hrapava. tam kjer so razpokice je celo pordelo. Sej imamo jutri posvetovalnico tako da bom kar pediatrinjo prašala kaj storiti s tem.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
29.7.2009 10:16:35   
lake
Dobro jutro!

Dons je pa bla noč, ne vem al bi se človek smeju al kaj. Taja se je itak skoz neki premetavala, jo grem ob dveh nahrant, in da ne zbudim mojga vedno prižgem samo luč na hodniku. Sredi hranjenja me iz hodnika gleda ogromna mačka. V šoku nisem vedla al naj najprej flašo spustim, pa Tajo, al naj kar takoj začnem kričat. Zbudim mojga, mačka še vedno gleda, mu začnem govort, sm ga tok prestrašla, ker je mislu da je kej narobe, da je kr skoču v luft, in začel govort, kaj je narobe, medtem maček seveda pobegne. No in pol sm še nadaljno uro vsa trda hodila gor pa dol po bajti, z metlo v roki, pa iskala mačka, ker nisem vedla a je šel ven al ni, še spat  nisem mogla pol naprej. Je očitno prišel noter čez kletno okno, pa očitno šel tud tam ven. Naj še povem, da nisem čist nič ljubiteljica mačk.

Zdej grem pa kavo kuhat,ker pride prjatlca na ledeno kavo.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
29.7.2009 10:24:07   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Dons je pa bla noč, ne vem al bi se človek smeju al kaj. Taja se je itak skoz neki premetavala, jo grem ob dveh nahrant, in da ne zbudim mojga vedno prižgem samo luč na hodniku. Sredi hranjenja me iz hodnika gleda ogromna mačka. V šoku nisem vedla al naj najprej flašo spustim, pa Tajo, al naj kar takoj začnem kričat. Zbudim mojga, mačka še vedno gleda, mu začnem govort, sm ga tok prestrašla, ker je mislu da je kej narobe, da je kr skoču v luft, in začel govort, kaj je narobe, medtem maček seveda pobegne. No in pol sm še nadaljno uro vsa trda hodila gor pa dol po bajti, z metlo v roki, pa iskala mačka, ker nisem vedla a je šel ven al ni, še spat  nisem mogla pol naprej. Je očitno prišel noter čez kletno okno, pa očitno šel tud tam ven. Naj še povem, da nisem čist nič ljubiteljica mačk.

Zdej grem pa kavo kuhat,ker pride prjatlca na ledeno kavo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podobno sem imela jaz pa moj...moj je pustu priprta vrata vrtne terase in zvecer gledava tv brez luci...in se kar naenkrat zaslisijo koraki (kt od cloveka) dva koraka premor,dva koraka premor....oba gledava proti 1m stene ki zakriva pogled na vrata pa cakava ker manijak naju bo napadu!!!spet dva koraka in premor (mava ladijski pod tko da je blo slisat k u grozljivki) kr naenkrat obris macke izza vogala....ufff....nama je kr mal tekl po hrbtu...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
29.7.2009 10:25:39   
KatMat
pa njest bi tud eno tazmrznen kofi!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
29.7.2009 10:29:32   
lake
KatMat, kr prid, jo itak nikol ne znam skuhat, tok da jo je glih prav, in jo vedno preveč naredim.

Zato pa ne maram mačk, ker so preveč zahrbtne, še ježa slišm ko se po vrtu premika, mačko bi pa najbrž šele zjutri vidla, ko bi po vsej verjetnosti že spala na pojtli.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
29.7.2009 10:31:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

KatMat, kr prid, jo itak nikol ne znam skuhat, tok da jo je glih prav, in jo vedno preveč naredim.

Zato pa ne maram mačk, ker so preveč zahrbtne, še ježa slišm ko se po vrtu premika, mačko bi pa najbrž šele zjutri vidla, ko bi po vsej verjetnosti že spala na pojtli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v kupu cunj se najraje zagnezdijo

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
29.7.2009 10:33:40   
lake
Ja še tega bi se mi nanjkal da bi jo tm not najdla, me kap zadane.

Čeprov tole bi blo še hujš srečat http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/krokodil-na-sprehodu-po-luciji.html

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
29.7.2009 10:35:00   
tea
Sva šla z Jaškom k zdravniku - in evo imamo NORICEuser posted image  Pa še iz vrtca sem ju vzela, da jih ne bi dobila, ko sem zvedela, da jih imajo. Ampak je bilo prepozno. Me je pa potolažila, da jih Mihi verjetno ne bo dobil, ker ima še moja protitelesa, pa še dojiva se. Upam, da se ne moti. Drugače je pa rekla, da mora bit kake 3 dni not, potem gre pa lahko ven, samo naj se ne druži z drugimi otroci. Je rekla, da ne vidi razloga zakaj ne bi mogel it v nedeljo na Pokljukouser posted image  Se fanta tako veseleta, da gresta z mojo mami na počitnice.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Diastaza
kokos4 RR

Ali ste imele po porodu tezave z diastazo recti?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!