|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
28.7.2009 20:06:54   
Čebel@
balonchy.....ti si spraševala za bodije a ne?.......št 80,86 sem zdele vidla v pikapolonici.....piše na trebuščku OČKA IN MAMICA ME OBOŽUJETA,MOJ SONČEK,100% PUNCA in pa  100% FANTK-po 5€ so

sva pa hotela Hani kupit pametnega kuža,pa ga niso imeli,tko da ji je ati(moj mož) kupil račke za v vodo in pojočo knjigo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 151
28.7.2009 20:08:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Kva a je dons kakšen praznik oranževcev?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tale RR ga tudi serje.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nekomu se luštajo mandarine ali pa pomaranče tuki na rruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 152
28.7.2009 20:13:31   
Onasiss
Joj, kako bo zdaj moj plezajoči črviček izgledu na seznamuuser posted image user posted image user posted image . Daj majchy hit prlimi seznam, da vidmo.....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 153
28.7.2009 20:19:32   
Čebel@

Joj, kako bo zdaj moj plezajoči črviček izgledu na seznamuuser posted image user posted image user posted image . Daj majchy hit prlimi seznam, da vidmo.....
na prvi strani je seznamuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 154
28.7.2009 21:10:00   
Maksi1
Dober večer.

Olala pa smo poletno oranžni.

Da pristavim malček svoj lonček na tem 5. delu.

Majchy  - odlično si otvorila to temo. user posted image  za linke.

Ajvi - žal mi je za Tarjo. Upam, da ji ne bo prehudo in si bo kmalu našla nove prijatelje.

Claud - user posted image  za ticker in lep avatar.

Sunny - tenks za link. Mi je močno všeč. Gajči je pa na fotkah tak cukr. Pa user posted image  za bazenčkanje.

Balonchy - Matic je pa tudi pravi cartek. Super, da lepo je. Glede GH, mislim, da v času do enega leta zamenjaš večino obrokov s klasičnimi, s tem, da tisti pred spanjem naj bi bil še neki časa flaška.

Surf - glede flašk bi ti svetovala, da si najprej kupiš po eno različnih velikosti in potem vidiš, kolko popije. Pr nas so še vedno v rabi ta male, čeprav nam počasi postajajo premajne. Glede cuclja - pa ne vzami prevelike luknje.

Tanci - bravo za nakupe. Jaz bom tudi kmalu šla v Ikejo. Baje, da jo bodo septembra odprli tu blizu Gorice.

Kolumbo in Urša - lepo, da se javljata. Uživajta še naprej.

Mlea - kako že gre una zgodbica od žara, sej verjetno jo vsi poznate, ampak je tako resnična.......

Pride mož domov in reče ženi, da danes pa bo on kuhal, se pravi, da bo pekel na žaru. Mož potem poklič še sosede na večerjo. In žena gre v trgovino, kupi meso, kruh, zelenjavo, oglje, pijačo. Vse to dostavi domov. Možu na vrt nese oglje in pivičko. Potem žena da marinirat meso, pripravi solato in sladico, pogrne mizo, postreže sosede s pijačo. Potem nese možu meso, da ga speče. Mož speče meso. Sosedje pohvalijo, kako dobro je spekel. Žena znosi na mizo še solato in sladico. Potem pomije posodo in žar. Mož pa ji s kavča reče: a ni lepo, ko ti ni blo danes treba kuhat.

Črtica - sicer tvoja ideja ni slaba, samo jaz tiste reči, ki sem jih dobila za poroko in so v samo 2 kosih (dve šalčki, dva kozarca,...) redko kdaj rabim. Ponavadi so to res lepi kosi in mi je res škoda, da nabirajo prah, ampak redko kdaj pijeva šampanjc al pa kafe sama. Sicer pa vsak ima svoje navade in mogoče bosta onadva pa vsako obletnico nazdravla s tvojimi kozarci. Tako da, to kar sem napisala, je samo v razmišljanje. Konec koncev jih jaz ne poznam.

No še neki o nas. Mi smo nabavli bumbota. Naši je močno všeč. Ko je in ji ne dam zadosti hitro žlice v usta, udari z roko po mizici od bumbota. user posted image  Jutri jo moram slikat, da vam jo bom pokazala.

No tolko do mene.

< Sporočilo je popravil Maksi1 -- 28.7.2009 21:11:54 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 155
28.7.2009 21:16:08   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

na prvi strani je seznamuser posted image

user posted image  ups sem mal pozabla..... Me tale oranžna čist dekoncentrira...user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 156
28.7.2009 21:18:29   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Mlea - kako že gre una zgodbica od žara, sej verjetno jo vsi poznate, ampak je tako resnična.......

Pride mož domov in reče ženi, da danes pa bo on kuhal, se pravi, da bo pekel na žaru. Mož potem poklič še sosede na večerjo. In žena gre v trgovino, kupi meso, kruh, zelenjavo, oglje, pijačo. Vse to dostavi domov. Možu na vrt nese oglje in pivičko. Potem žena da marinirat meso, pripravi solato in sladico, pogrne mizo, postreže sosede s pijačo. Potem nese možu meso, da ga speče. Mož speče meso. Sosedje pohvalijo, kako dobro je spekel. Žena znosi na mizo še solato in sladico. Potem pomije posodo in žar. Mož pa ji s kavča reče: a ni lepo, ko ti ni blo danes treba kuhat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 157
28.7.2009 21:26:28   
claud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Damn that is so trueuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 158
28.7.2009 21:29:12   
claud
Aja pa tale barva ala orinđuser posted image je tud mene user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 159
28.7.2009 21:32:04   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Damn that is so trueuser posted image

tale je pa dobra...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 160
28.7.2009 21:32:58   
Ajvy
Hvala vsem za tolažbo....sej bo...sam me je pa kar ruknlo...sem šla na dolgi sprehod,da se mi malo misli zbistrijo...pa je mal pomagalo...še par sprehodov, pa  bomo kot nova...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 161
28.7.2009 21:33:11   
Čebel@

pa še kako držiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 162
28.7.2009 21:33:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Hvala vsem za tolažbo....sej bo...sam me je pa kar ruknlo...sem šla na dolgi sprehod,da se mi malo misli zbistrijo...pa je mal pomagalo...še par sprehodov, pa  bomo kot nova...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 163
28.7.2009 21:34:58   
Čebel@
maksi......te moram pohvalit k si tko lepo pokomentiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naša pa z nogo tolče če sem prepočasna z žlicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 164
28.7.2009 21:36:15   
Maksi1
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 165
28.7.2009 21:38:18   
črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

ooooranžnaaaaa

a je kul darilo,..tko mal bl simboličn,..2 kozarca za penino,..tko na peclu je srček,...23eur,... pa mogoče kšn lep okvir za poročno sliko,... sj bosta itak daril dobila preden se poročita
meni je to user posted image  darilo.....odvisno koliko si pripravljena dati.....midva sva recimo na vabila napisala da želiva denar in svatje so se tega držaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

onedva se bosta poročila na križarjenju, in niti ne vem kolk folka ve,..ker ne oglašata na veliki zvon,...itak pa če ju prašam bosta rekla da nč, da nj pridemo kj dol da dominika vidtauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 166
28.7.2009 21:43:18   
Čebel@

ooooranžnaaaaa

a je kul darilo,..tko mal bl simboličn,..2 kozarca za penino,..tko na peclu je srček,...23eur,... pa mogoče kšn lep okvir za poročno sliko,... sj bosta itak daril dobila preden se poročita
meni je to user posted image  darilo.....odvisno koliko si pripravljena dati.....midva sva recimo na vabila napisala da želiva denar in svatje so se tega držaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

onedva se bosta poročila na križarjenju, in niti ne vem kolk folka ve,..ker ne oglašata na veliki zvon,...itak pa če ju prašam bosta rekla da nč, da nj pridemo kj dol da dominika vidtauser posted image
midva va recimo dobila bone,prijateljice so nama dale pa od merkurja polet z balonom-ta ideja mi je všeč za darilo,pa kristalno vazo,ognjemet,brisače,album za slike,zlatnik,od prijateljev stensko uro-->to je enepar najinih daril

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 167
28.7.2009 21:44:50   
črticaa
še mal se pohvalm,..sm dons dala na vsa okna k so čez dan in noč odprta amrežo,..in mam zdj lah luč pržgano in se smejim komarjem in muham k ne morjo notuser posted image user posted image če nebi blo dominika bi jih vse z raidam pobilauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 168
28.7.2009 21:45:08   
Maksi1
Majchy - a si letela z balonom. Uauuu. Kako je blo?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 169
28.7.2009 21:46:35   
Čebel@

še mal se pohvalm,..sm dons dala na vsa okna k so čez dan in noč odprta amrežo,..in mam zdj lah luč pržgano in se smejim komarjem in muham k ne morjo notuser posted image user posted image če nebi blo dominika bi jih vse z raidam pobilauser posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 170
28.7.2009 21:47:29   
Maksi1
Črtica  - user posted image  za mrežo. Mi jo imamo namontirano samo v spalnici. In je res zakon. Tudi na druga okna in vrata, bi jih morali dat, ampak nam še ni uspelo. Mogoče enkrat do drugega poletja, nam rata. user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 171
28.7.2009 21:47:43   
Čebel@

Majchy - a si letela z balonom. Uauuu. Kako je blo?
nisva šla ker je mene strah višine.....je pa bon veljaven še 2 leti(lani sva se poročila) in mogoče še zberem pogum

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 172
28.7.2009 21:51:28   
Maksi1
No boš videla, kako se boš počutila, Majchy. Nisem vedela, da imaš to težavo. Pol ti ne smeš imet stanovanja visoko v bloku. No, kako koli ...  mi boš pa bon prodala. user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 173
28.7.2009 21:53:58   
Čebel@
črticaa.....tole sem še najdla če ti kaj  nuca

http://www.ringaraja.net/forum/PORO%C4%8CNO_DARILO/m_4259829/tm.htm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 174
28.7.2009 21:55:14   
Čebel@

No boš videla, kako se boš počutila, Majchy. Nisem vedela, da imaš to težavo. Pol ti ne smeš imet stanovanja visoko v bloku. No, kako koli ...  mi boš pa bon prodala. user posted image
sva v hišiuser posted image user posted image user posted image pa balkon bo zazidan da ne padem doluser posted image user posted image user posted image ......če ne zberempoguma,ga bom prodala/podarilauser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?