|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
26.7.2009 11:09:15   
obayifo
Bumo, iskrene čestitke in naprej vse najlepše!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
26.7.2009 14:40:26   
lučka 25
Bumo, četitam za malo princesko user posted image user posted image user posted image

Ja vidim, da bo spet prišel čas, ko se bo na veliko dihalo.user posted image

No, mi smo pa stari en mese, joj kako čas beži. In Neža se je danes zjutraj skoraj podojila do oknca, no smo eno malenkost dodali še načrpanega mleka po flaški. Ampak zdaj je pa problem, ker mam desno bradavico čisto spokano od tega črpanja, da boooli ko hudič ko prinčipesa vleče kot pri norcih.

Enkrat sem zasledila, da je ena brala knjigo Modrost rojevanja. No jaz sem jo tudi brala, samo do konca mi je pa ni uspelo prebrati, ker me je Neža prehitela.user posted image

Kruce, še malo pa bomo dihali pri vas, a boste tudi kar na hitro opravili.
user posted image

Reby, kdo bo kavo kuhal in seznam rihtal, ko bo tebe mali navihanček zaposlil? A že uvajaš koga? user posted image

Obi, upam da se ta cuker zrihta, pa še dobro, da je šele sedaj ven udaril.

Zarja, živjouser posted image

Goldy, a pri vas tudi ne morte pravega ritma ujeti, ker pupa malo pije po flaši, malo pa se doji. Pri nas je tudi tako. Pa še malo jo krči dajejo, da mamo potem še par prejokanih uric.

Sempre*, še malo.....pa boš cartala.user posted image

Miklarom hitro se pozdravi.

Se* tudi ti se bližaš veselemu koncu.user posted image

lana, super za to, da si naša, da si srečka nosečka. Ti še nisem čestitala.user posted image user posted image user posted image

Nič grem skuhat do konca. A ja pa še to, končno mam porihtan računalnik in sem spet svobodna, tudi s komentarji na RR.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
26.7.2009 18:10:36   
Serendipity
Reby - hvala za objemčke user posted image user posted image Bumo naju je prehitela, ampak midve bove pa skup dihale, mar ne? user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Enkrat sem zasledila, da je ena brala knjigo Modrost rojevanja. No jaz sem jo tudi brala, samo do konca mi je pa ni uspelo prebrati, ker me je Neža prehitela.user posted image

Se* tudi ti se bližaš veselemu koncu.user posted image

Sem dobila tole knjigo od prijateljice - zanimiva. Upam, da mi jo bo uspelo prebrat user posted image

Si ti ziher da je minil ŽE en mesec????? Uh, kak hiti ta čas...

Oja, še malo, še malo user posted image user posted image user posted image user posted image KOmaj čakam to našo lunmpiko, da bo nagajala še zunaj user posted image

Semper* - How's it going? Si ok? Se dobro počutiš?
Obi - in kak pri vas? Po moje je vaše detece preveč sladko, pa te zato cukr matra user posted image
Kruce - kako stanje pri vas? Še težave z otekanjem? Še malo, pa bomo tudi pri vas in za vas dihali user posted image
Kak in kje so pa kaj naše ostale mamice? In nosečke? Pa ne da ste vsi / vse na dopustu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
26.7.2009 18:40:04   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Eto, drage naše, dragi naši - z veseljem sporočam novičko od naše Bumo:

Ponoči sem s CR rodila malo Lano, 2690 gr težko, 47 cm veliko. Obe sva ok!

ČESTITKE MAMICI, ATIJU IN MALI PRINCESKI!

user posted image

Bumo vas vse lepo pozdravlja!

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke še od mene.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
26.7.2009 18:45:28   
Sempervivum
Kuku, še sem tu user posted image

Modrost rojevanja: jaz sem pisala, ja, da jo berem. Vsak večer malo, preden zaspim. Me je tudi skrbelo, da mi jo na tak način verjetno ne bo uspelo cele prebrat, pa kot izgleda, si bom lahko šla še kakšno drugo vmes sposodit, hehe user posted image Zdaj, čisto na koncu so itak samo razne bolezni in komplikacije opisane, tako da se ta del mirne duše izpusti, no, ampak jaz bom očitno tudi z vsem tem na tekočem user posted image

Jaz sem še kar ... včeraj sem vlagala breskve v kompot user posted image , pa avto se nama je pokvaril user posted image , jutri imam pa pregled pri G, moja pride že z dopusta user posted image Ful bi rada ta teden rodila, ker imam prijatejico v porodnišnici, pa samo še ta teden dela, potem grejo pa na dopust user posted image Tudi moj lubi je čebalje bolj nestrpen, parkrat na dan pove tamaučku, da zdej pa naj že pride, da mava že vse pripravljeno in komaj čakava, da ga spoznava. Je pa danes malo manj migal - me je že precej skrbelo user posted image , pa sem ga žokala, pa rinla sem in tja in kar nič ni odreagiral ... Šele kasneje se je začel malo premikat. Tko da sedaj upam, da je sve OK, samo malo bolj je spal user posted image

Lučka, zelo sem vesela, da imaš končno porihtan računalnik in upam, da nas boš sedaaj pogosteje obiskala user posted image Čas pa tako hiter teče, to je res neverjetno ... še malo, pa bo mala Neža upihnila prvo svečko user posted image Kok si si lep tikerček naredila user posted image

Obi, jaz se spomnim anci banci, kako je preklinjala tole sladkorno, samo mislim, da je morala tudi inzulin jemat ... Tako da je res kar fino, da (če je že bilo treba tega user posted image ) bo vsaj hitro mimo ... kakšen mesec se pa že da zdržat, bi pa bilo tudi meni smotano user posted image

Se*, kaj pa vi? Imate vse pripravljeno? Pa torbo za v P?

Drugače pa tiste, ki ste aktivne še na Upajmo skupaj, malo Blanč kregite user posted image Sem zadnjič čisto slučajno videla slikice njenih sončkov ...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
26.7.2009 19:24:29   
Reby
Semper - a veš, da moj mulc danes tud že cel dan nč ne miga, čist neki po malem, včeraj in predvčerajšnjim pa ornk veselice. Zgleda, da ga je mal zmatral user posted image  Držim pesti zate, da bote ta teden že cartali.
Men pa zgleda, da se je začel malo luščiti čep - sem mela neko sluz in malo tako rjavkastih pikic, zdej pa ne vem, če je to - to ?!? Pa sem brala, da se pojavi nekaj tednov ali dni pred porodom - krajšanje in odpiranje MV. Upam, da bo tednov, ker še sploh nisem pripravljena user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
26.7.2009 19:49:07   
Sempervivum
No, pa sta že dva mulca, ki zezata svoje mamice, presneto ... Nič ni tole fajn, če se ne premika, mene kar malo zaskrbi, bi šla pa ne bi šla v P, sej veš, ne bi lih panike zganjala user posted image

Drugače pa tista reč res zna bit čep ... nekaterim julijkam se je odluščil, tko ene par dni pred porodom, ne vem če glih tednov user posted image Kakorkoli, časa imaš zadosti, da se pripraviš, ker kar presenetilo te po moje ne bo user posted image Pa itak sem še jaz prej na vrsti user posted image , ne spustim več nobene naprej user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
26.7.2009 20:16:52   
nokes
semper in reby, najprej se pardoniram, ker "vdiram", nato naj vaju potolažim: čep se res lahko odlušči tedne pred porodom, sem šla gledat v materinsko knjižico, in sem bila zaradi tega 8.januarja pri G, rodila pa sem 1. februarja, tako da ni panike zdržat še nekaj tednov (in jaz sem nosila 2), je pa to res ena taka sluz in morda pikica krvi.

glede miganja otročičkov pa je druga pesem, jaz ju nisem čutila skoraj cel zadnji mesec, bila sta pač 2 in sta imela malo manj prostora, pa očitno sta tudi bolj zaspane sorte in sem bila enkrat kar malo panična in sem "izsilila" UZ oz mislim, da je bil že CTG.  me je moja G kar malo nakurila, kaj paničarim, samo te povsod strašijo s temi gibi, da si potem čist obseden od štetja gibov. no, najbolje je, da pojesta malo čokolade in da pride cuker do malega, pa bo sigurno pomigal user posted image . jaz sem imela sladkorno in je bila čokolada prepovedana user posted image

reby, še nisi pripravljena??? user posted image hmmm, se mi zdi, da ne bi bila nikoli, se samo zgodi in si naenkrat mama, kar sem sama zaštekala šele kakšen mesec nazaj, pa sta stara že skoraj pol leta... še zdaj ju gledam in se čudim, uaaaau user posted image

uf, semper, ti pa si že konkretno v 40 tednu user posted image user posted image  (sem šele zdaj pogledala tikerček)! srečno! potem bo samo še lepše...

nokes

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
26.7.2009 20:19:25   
reni70
Ojla,da se še vam oglasim malo,pa kej povem.Moje počutje je tko tko,še vedno utrujena,pa noge me bolijo za znoret(verjetno je teža tuki mal kriva)Nisem se še vagala,sam čutim,da sem se mogla zredit kar enih par kilc.

Zdej pa iskrene čestitke mamici Bumo,lepo se cartajte in pestvajte,pa čestitke tudi atiju.

Jutri sem user posted image 15.tednov,... evo mojga bušija.
Punce držte se.

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
26.7.2009 20:58:06   
gigi1

user posted image

Bumo iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 3735
26.7.2009 20:58:46   
gigi1
Pozdravčke vse nosečkam in mamicam user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
26.7.2009 21:00:31   
sonček33
Mamici, atiju in princeski čestitamo. BOdite zdravi in srečni.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
26.7.2009 21:23:33   
spelka12
bumo iskrene čestitke, mala Lana, dobrodošla med nami user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
26.7.2009 21:26:37   
Sempervivum
nokes, prav lepa hvala za tako "vmešavanje" user posted image Si obe potolažila user posted image Mogoče sem pa zato danes čisto nevede in nehote pojedla eno veliiiiiko čokolado user posted image user posted image user posted image No, zdej pa migaj, mali user posted image Sam fora je v tem, da naš otrok ma ful prostora, k ma mamica ogromno plodovnice, za cel olimpijski bazen (in temu primerno velik trebuh) user posted image Na CTG mi drugače vedno rečejo, da se otroček super počuti, tako da me tudi zato ne skrbi tako zelo ...

Ja, kar pa se službe mama tiče ... zadnjič je ena julijka pisala, da je cele 3 dni v porodnišnici samo gledala svojega (njunega) otročička in se čudila ... jaz bom po moje tudi taka ... meni se še vedno zdi vse skupaj kot v pravljici user posted image , sej zato bi pa rada našega malega končno k sebi stisnila, da dobim občutek realnosti user posted image

Reni, bravo za 15 tedenov user posted image , buši je tudi že lušten nosečniški user posted image Zdej bo šlo kot po maslu naprej, boš videla user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
26.7.2009 21:29:14   
Goldy
Mi smo bili včeraj na poroki, na civilnem obredu in v cerkvi je bila zraven, potem smo šli pa domov, jo preoblekla, na futratrala in jo predala varuškam - tast, tašča in svakinja. Midva sva šla na ohcet in prišla domov ob pol treh. Bi bila še dlje, če ne bi jaz bila takooo zaspana in imela tako zatečene noge, kot v celi nosečnosti ne.user posted image  In nisem mogla več plesat. To je pa zame smrt.

Bumo - ČESTITKE še z naše strani! Uživajte maksimalno!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Se* - mi smo še tu, na dopust se podajamo konec naslednjega meseca.user posted image  Takrat enkrat, ko boš ti cartala svojo štručko!

lučka - ja, včasih nimamo ritma nobenega, drugič pa ni problema. Danes naša je celo na 2,5 ure, 3 ure. Druge dni pa je 5 ur mimo, pa spi kot polh. Smo fleksibilni.user posted image  Čestitke za 1 mesec!user posted image  Kako hitro čas teče.

semper*, Reby - tudi vajin čas prihaja počasi. Otročki proti koncu res nimajo več toliko prostora, čeprav je bila naša aktivna do konca.

Reby - meni ko se je odluščil čep, je bila kr taka rdeča sluz, ampak sem tudi drugi dan rodila. Sem pa najprej svojem rekla, to je to, lahko pa še traja kakšen teden. Hmmm, pa ni!user posted image  Kako je bilo v Kongu??

reni70 - pozdravljena!user posted image

miška - kako?

Kruce - pa vi boste tudi poooočasi na vrsti. Se bomo morali pripraviti na dihanje, ko vas je pa toliko! Razen, če ne boste vsi kar po hitrem postopku s CR zaključili!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
27.7.2009 6:18:08   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
27.7.2009 6:33:58   
Reby
Goldy - pol ste se fajn mel, glavn, da si šla in da si se malo naplesala. Danes pa nimam nič luščenja, tak da bo zgleda še en čas počaku.
Lučka - super, da si spet v civilizaciji. Za nadomeščanje se še nisem zmenla, tista, ki bo prva vstala najbrž user posted image  Pa bravo za pridno Nežo.
Se* - ja, midve boma kr skupi dihale, upam, pa če bi blo kakšen teden prej, se tud ne bi pritoževala user posted image  Drgač pa morm mal preletet tiste liste, ki sem jih dobila na MŠ glede dihanja in malo povaditi, ker nimam pojma user posted image  Ti boš mela pa že drugič CTG, jaz pa naj bi prvega mela šele drug teden. Danes grem v LJ P se zment, če bi me vzel na CTG, upam, da bojo.
miska - welcome back, upam, da ste uživali na morju
noki - hvala za tolažbo, sicer pa še vedno čakam, da prideš na obisk k Hedi - sam očitno bom jaz prej rodila user posted image
reni - imaš že lep buši, noge te po mojem zarad vročine bolijo, saj bo bolje, pride pa tud še več kilc, tako da se kar navadi
Gapiii - lepo opravi danes na UZ in se naglej svoje pikice user posted image
Ponedeljek, 27.07.
Gapii27 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
27.7.2009 8:19:17   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image

Bumo iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz se tudipridružujem čestitkamuser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
27.7.2009 8:33:17   
Serendipity
Jutroooo,

no pri nas je spet kolcanje na vrsti. Tale tamala (al pa tamal, sem še mal skeptika) pa tolko kolca, da se kar bojim, da se obrne z glavo gor od teh silnih kolc user posted image user posted image user posted image user posted image

Reby  - hehe, dihanje. Jao, to bo še zanimivo - predvsem ''pasji del''. A celo dobili ste papirje? Pri nas šparajo, nič nismo dobili... user posted image Upam, da te vzamejo na CTG.
Goldy - ah, zdaj me še vleče na morje, takrat, ko boste pa vi šli pa mi nauš več luštev delala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Semper* - ja, meni se tudi zdi še vse nekam pravljično, nerealno, daaaleeeč. user posted image Ma čist vse še ni pripravljeno - borša za v P je (tu pa res nočem potem panike imeti), perem še zadnje cotike, kmalu bomo skup spravili še posteljico in šli v nabavo vozeka. Tak da - še nimam časa iti v P, te ne upam prehitet user posted image user posted image user posted image Jaz pa te knjige ne more zvečer brat - ker potem ceeeloo noč sanjam o porodih user posted image user posted image

sončece33 - kak kaj naš malček?
Oooo, gigi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj te bo spet v naše kraje zaneslo? Kk si? Dopust minil?

reni - Iiiiii, kak je sladek user posted image . 15 tednov že? Kak čas hitro mineva...

nokes
- fajn te je brati, kar večkrat k nam prileti! Kak so vaša dečica?

gapi
- lepo opravi! user posted image user posted image

Lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
27.7.2009 9:27:57   
miklarom
Ponedeljek, 27.07.
Gapii27 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

misk73 - poglej jo dopustnico, že nazaj, kako si se imela fajn ne. si se nakopala še za meneuser posted image

no jaz sem z zdravjem že boljše malo še smrkam a tudi to bo minalo počasiuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 27.7.2009 9:40:59 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 3745
27.7.2009 11:06:04   
nokes
nosečkice, tole posredujem, sta naši senčki iz paketkov pokukala punčka in fantek user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Pozdravljene, drage moje!

Naj vam samo na hitro javim , da sem 21.7. v 36t in 2/7 (korigiran PDP je bil 16.8.) rodila hčerkico Ajdo (2400g, 45 cm) in sinka Simona (2350g, 45 cm). Porod se je začel spontano, ker mi je odtekla voda, rodila pa sem po naravni poti (AUA! user posted image ).

Od včeraj smo doma in iščemo ritem, ki bo dolgoročno ustrezal vsem. user posted image  

Vas kasneje preberem za nazaj in napišem kaj več!

čestitke!!!!user posted image user posted image

se*, včasih kaj preberem tukaj, pa diham tudi, a mi v glavnem zmanjkuje časa... mi smo super fajn, takšna pa sta moja falotka:

user posted image

reby, daj še malo počakaj, pridem v vaš konce, sam kaj ko se hedi hladi v pokljuških gozdovih, če pa pohitiš, pa bomo še tvojega sineka mečkaleuser posted image , uf pozabla sem ti voščit za RD, no vse najboljše in najlepše user posted image

semper*, danes te še ni bilo naokoli, hmmmm, a dihamo? user posted image

vse ostale nosečkice uživajte v senčki...

nokes

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
27.7.2009 12:34:27   
Reby
Noki - sej ne morem verjet, kako sta že velika tvoja lepotca. Joj, dej prid čimprej, da jih prelubčkam user posted image
Mikla - sam, da gre na bolje
Se* - objemčke in mislim nate

Jaz sem danes bla v P v LJ, da bi se naročila za CTG in so me poslali v sprejemno ambulanto, tam pa 30 grdo gledajočih visoko nosečih ženkic, ki so se vsepovprek kregale, katera je na vrsti. Sem se samo obrnila in zdej počakam, da pride moja veza 1.8. z dopusta.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
27.7.2009 12:53:43   
Reby
Zadnjič sem spraševala, danes pa zgrešila.
Senčka - čestitke za Ajdo in Simona user posted image  user posted image  user posted image   Super, da ste že doma, pridno se cartajte! user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
27.7.2009 13:02:54   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Zadnjič sem spraševala, danes pa zgrešila.
Senčka - čestitke za Ajdo in Simona user posted image  user posted image  user posted image   Super, da ste že doma, pridno se cartajte! user posted image

user posted image

se kar podpišem pod tole

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
27.7.2009 13:05:08   
miklarom
Reby - ja sem boljše , še dober ker že tak me tale vročina zunaj ubija pol me pa še u bučo kuha mi je pa preveč in mi že presedauser posted image

Nokes - luštna frajerčka sta že tale vaša dva , prava cukrčka

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?