|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
27.7.2009 15:49:51   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Zadnjič sem spraševala, danes pa zgrešila.
Senčka - čestitke za Ajdo in Simona user posted image  user posted image  user posted image   Super, da ste že doma, pridno se cartajte! user posted image

user posted image

Tak luštna čestitka, da se kar prištulim user posted image

nokes - wau! Kakšna cukrčka user posted image user posted image ! Ti nas pridi kaj večkrat posladkat z njima! user posted image

semper* - user posted image a naj diham redno al naj samo treniram dihanje?

mikla
- ja, tale vročina ni kaj prida stvarca ...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
27.7.2009 16:13:33   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

semper*, danes te še ni bilo naokoli, hmmmm, a dihamo? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

semper* - user posted image a naj diham redno al naj samo treniram dihanje?

user posted image user posted image user posted image

Mah, prav nič ne bo user posted image MV še čvrst, nič skrajšan, v glavnem vse zaprto user posted image ... kar je problem ... ker ta mali ima že 4 kile in 35 cm obseg glave user posted image Zdej pa, če bi šli po regelcih, bi morala bit še en teden po PDP pri moji zdravnici, šele nato bi me prepustili P, da tam kaj uštimajo, ta čas pa dete seveda raste in raste ... z njim pa seveda verjetnost za CR. Mah, šit user posted image
Je rekla moja G (zdej jo imam že čedalje rajši), da bo poklicala v P, da bi me že prej vzeli in bi predčasno sprožili porod user posted image
Čez dva dni, v sredo, imam ponovno CTG

Je pa tale naš mulc tudi danes bolj miren. Ležim jaz tam na CTGju, se dolgočasim, poslušam bitje srca, pa pride sestra in me nadere: Ja kaj zdaj, bomo kar spali? user posted image Meni nič jasno, saj ne spim ... preden dojamem, da je imela v mislih tamaučka user posted image Pa je migal vmes, ampak očitno so bili to tisti krči v spanju user posted image Pol je pa nekajkrat ful glasno zaploskala, srčni utrip poskoči (tudi meni user posted image ), graf tudi. Ampak, ko je šla stran, spet ravna črta ... user posted image Šele zadnjih nekaj minut se je mulc končno prebudil, tako da je bilo vsaj približno OK vse skupaj.

Čestitke seveda Senčki za parček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
27.7.2009 16:19:20   
Serendipity
semper* user posted image  user posted image Ma, sem imela feeling, da bo ta zadnji scenarij. Tamavč je pa že reeeedeeen fantin, ni kaj. Kaj pa če poskusiš s čajem iz malinovih listov? Hja, saj ne da koristi kaj - ampak škodit tudi ne more (kao mehča m. vrat...). Vsekakor držim pestke, da se spomni, da ni v tem hotelu do polnoletnosti user posted image user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
27.7.2009 16:31:08   
Sempervivum
user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj drugače sem jaz ful za tele čajčke pa to, sam ne vem, sem malo skeptična ... krvomočnica mi recimo ful ni pasala, sem jo nehala pit user posted image Ja, nič, bom pa res probala, grem kar ven po liste ... še dobro, da mamo maline doma user posted image

Prej bom pa še malo pogoooglala, da vidim, kako to deluje ... Ja nič, hvala za nasvet, do pojutrišnjem (če se ga fino nacejam) se bo mogoče že kaj poznalo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3754
27.7.2009 16:44:37   
Reby
Semper - o bošček ti, jaz pa sem že danes pričakovala kakšen sms. Jaz upam, da te bojo čimprej vzel noter. Sej mulc pa ni čudn, da je miren, če je že tako velik, nima revček več prostora. Naš pa ima danes že od devetih non stop akrobacije.

Neposredna povezava do sporočila: 3755
27.7.2009 16:47:09   
Serendipity
user posted image
Ma, jaz sem med postopkom tudi kar čajčkala (krvomočnica, ingver & cimet) in pivčkala (sem kar mnenja, da je naše detece nastalo s pomočjo hajnija user posted image user posted image user posted image user posted image ). Sem pa tudi prebrala kar nekaj ''študij'' o tem čajčku. Sem ga začela včeraj pit. Baje ima grozen okus. Ampak jaz sem navajena na krvomočnico in me tale spljoh ne gane user posted image user posted image user posted image
Najboljše je da delaš po feelingu. Bo mulček itaq kmalu ugotovil, da bo treba ven, preden mamico raznese user posted image .
Mene naše detece danes pošteno ''nateguje in razteguje''. Hehe - sprobava, al še lahko kaj razširi svoj trenutni življenjski prostor... user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 27.7.2009 16:50:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 3756
27.7.2009 20:06:01   
gigi1

Zadnjič sem spraševala, danes pa zgrešila.
Senčka - čestitke za Ajdo in Simona user posted image  user posted image  user posted image   Super, da ste že doma, pridno se cartajte! user posted image

user posted image

IIiii ravno nekaj dni nazaj sem razmišljala o tem, če misliš na rok rodit user posted image

ČESTITAAAM user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
27.7.2009 20:07:35   
gigi1
Se*kica dopust je za mano. Dobro sem. Pa ti? Vidim, da bomo kmalu dihale user posted image  user posted image  user posted image user posted image . Lupčka tazvočnega.

V vaš konec pa verjetno septembra ali oktobra. Samo takrat pa res ne boš imela časa user posted image

Reby pa kaj je bilo to danes? Vse sitne? Kdaj pa greš zdej na ctg?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 27.7.2009 20:08:25 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
27.7.2009 20:14:54   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Reby pa kaj je bilo to danes? Vse sitne? Kdaj pa greš zdej na ctg?

Ah, sem ocenla, da bi mogla čakat najmanj 2 uri, da se naročim. Pa pride una babica, ki jo poznam, 1.8. z dopusta. 4.8. imam prvi CTG, pa me možek pelje v CE, za naprej pa mi bo una zrihtala v LJ. Ja, tečne so ble pa tak in se kr neki kregale, katera je prej na vrsti, katastrofa. Ko ene kure.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
27.7.2009 20:15:48   
Sempervivum
Hvala lepa za nasvetek, sem šla lepo nabrat liste maline, sem si skuhala čajčka in ga tudi že spila. Pravzaprav moram reči, da mi je prav pasal, tako da bo ziher tudi učinkoval. Menda lahko samo dve šalčki na dan, torej bom pila eno dopoldan in eno popoldan. Do srede bo razlika očitna, vam povem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3760
27.7.2009 22:04:47   
Shadow
Drage moje IVF-ovke! Lepa hvala za čestitke!
Čeprav zadnje čase nisem pisala na ta del foruma, sem vas velikokrat prebirala.

Porodno zgodbo bom napisala, ko bom utegnila, na Dvojčkih 2009.
Še vedno držim pesti za vse, ki še čakate na svoje pluske. Dan, ko ga boste ugledale, je itak samo še vprašanje časa. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
27.7.2009 22:58:37   
Goldy
shadow - ČESTITKE še z naše strani! Uživajte in se cartajte!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
28.7.2009 6:14:07   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

a.jrad - fino zrihtaj danes vse na pregledu user posted image  

Torek, 28.07. 
a.jrad - pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 28.7.2009 6:16:50 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
28.7.2009 6:21:31   
Reby

user posted image

user posted image
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad1 (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08
Gapiii27 (17.02.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (18.03.2010)

user posted image

Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Serendipity (18.08.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon

Objemčkometer:

user posted image user posted image        loremi          user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Sreda 29.07. 
Sempervivum - CTG

Petek, 31.07. 
miklarom- pregled
Serendipity - CTG

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Ponedeljek, 03.08. 
Lana70 - UZ

Torek, 04.08. 
Reby - CTG
obayifo - kontrola sladkorja

Petek, 07.08. 
reni70 - AC

Ponedeljek, 10.08.
Gapii27 - NS

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

Torek, 25.08. 
a.jrad1 - pregled

Sreda, 26.08. 
filip in jovana - pregled
 user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JULIJU user posted image user posted image

lana70 (LJ)
filip in jovana

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
28.7.2009 7:44:09   
miklarom
Torek, 28.07. 
a.jrad - pregled

fajn zrihti danes na pregledu in poročajuser posted image user posted image user posted image user posted image

DOBRO JUTRO VSEMuser posted image

hvala za koffi, je dobra

Semper - ti božica, pa saj bo zdaj vsak čas boš vidla, pol bomo pa hiter dihale da bo čimprej mimouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
28.7.2009 8:34:32   
a.jrad1
Jutro babe žabe  user posted image !

Reby. miklarom hvala za lepe želje; ampak sem imela že prejšnji torek pregled (sem v enem mailu že napisala), ker je moja g ta teden odsotna in so me prenaročili; pa je vse ok; srček pridno tika taka......vse je kao ok!
Naslednji pregled pa 25.8.2009; za morfologijo pa se naročim ta teden v LJ k
Reševi! Sem bila pri njej na NS in zelo zelo zadovoljna z njo!

lep dan danes vsem

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
28.7.2009 8:55:42   
gapii27
ojla

naši pikici se lepo premetavata, srčka bijeta.... čakamo na nuhalno 10.avgusta.... počutje (tazadna) se pa tud ureja počasi.

hvala za pestke in čestitke vsem friškim staršemuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
28.7.2009 10:36:17   
Reby
a.jrad- sem spregledala, bom pa naslednjič dodala nov datum user posted image
gapii - super, potem imamo novo dvojno nosečko user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
28.7.2009 11:10:05   
miklarom
user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
28.7.2009 11:11:02   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ojla

naši pikici se lepo premetavata, srčka bijeta.... čakamo na nuhalno 10.avgusta.... počutje (tazadna) se pa tud ureja počasi.

hvala za pestke in čestitke vsem friškim staršemuser posted image

Kaj jst to prav berem.
Imamo novo dvojno nosečko. user posted image user posted image user posted image

Potem se pa le pofočkaj še na temi od dvojčkov
http://www.ringaraja.net/forum/m_2557747/mpage_190/key_/tm.htm#4370310

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
28.7.2009 11:16:42   
miklarom
miska73 - oj, to postlico smo staknili preko meje, v Nemčiji, samo imela jo bova v natur barvi, k mi je bolj všeč, naročiš jo preko EBAY - A in ti jo dostavijo na dom v roku 7,dni. Obema nama je bla takoj všeč in sma se odločila zanjo, pa še ni ne vem kako draga . 369,00 euro.

in ti si se nakopala in nasončilauser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
28.7.2009 13:23:01   
Reby
mikla - natur bo še lepša user posted image  A ma ta postlca tam desno še previjalno podlago al se mi samo zdi?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
28.7.2009 14:19:45   
miklarom
Reby - ja tud previjalna je , vse v enem

< Sporočilo je popravil miklarom -- 28.7.2009 14:20:26 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
28.7.2009 14:32:20   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Super, bolš ne bi mogla najdit.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
28.7.2009 15:43:25   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Super, bolš ne bi mogla najdit.

Ja, res je lepa in zelo praktična. Pa natur bo ziher še boljša, kot tista na sliki ... moraš takrat, ko jo dobita in sestavita, še eno slikico prilepit user posted image

Jaz sem pa danes čist brez volje user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?