|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembr-ke/čki 2006 - nadaljevanje
21.7.2009 21:07:47   
Najaa
emaa, lepe slike. user posted image Fajn videt, da uživate.

Samo da vam povem, da imamo na obali prav fletne komarje. Kakšni piki so v Lj... groza! user posted image Tija je tako grdo pikasta... pa tako veliki fleki so... Sem se kar malo ustrašla. user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 251
22.7.2009 7:49:58   
tintara
Naja, veš kakšni so šele na Pohorju! Prav nič fletni, mi je lani oteklo oko, da skoraj nisem nič videla. Letos sem se pa našpricala.
Imam dobro novico (za nas) smo dobili apartma na Rogli za 5 dni. Superca, bomo mal planinarili in si nabirali zdravja za jesen in zimo (imam fiksno idejo, da Rogla ful pomaga), letos ga bomo baje kar potrebovali.

A sem že omenila, da v petek prihaja sestra z otroki iz Amerike domov (seveda preko Angljie) in sem se odločila, da se jim 10 dni ne približam. No, saj itak mi odhajamo na dopust, tak da bi se mogli že fajn potrudit, da se vidiva, sam se kar ne bom. 
Ema, so tvoji sorodniki v Angliji še zdravi?

Nič, delat bo treba. Imejte s elepo, T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 252
22.7.2009 20:50:12   
Shorty_
PUNCE NIKA JE KAKALA V STRANIŠČE!!!! JA DEREM SEuser posted image user posted image user posted image user posted image

No že drugi dan je brez plenice v vrtcu, seveda nobenih nesreč samo kakala ni, včeraj pa je doma naredila mali bobek v kahlico. Zjutraj se je pokakala v pleničko, popoldan sva pa bile pri frizerju (jaz) šli sva 5x na stranišče in nazadnje komaj ujeli drekecuser posted image skoraj je vse padlo mimouser posted image pol je pa še dve basici naredila.

No včeraj sem ji obljubila novo igračko če bo lepo kakala in nič zadrževala, pa je rekla kaj pa...jo vprašam ja kaj bi pa imela?? ona pa : Gosenicouser posted image user posted image user posted image no sodelavka je danes v Mercatorju kupila gosenico in mala jo jutri dobi. Vesela sem kot avionuser posted image

No o tem da sva med potjo domov lulale za šparom v dravljah na travo pa ne bomuser posted image

Ema luštkane slikice!!

Tokle od mene grem pospravit stanovanjeuser posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 253
22.7.2009 22:14:59   
Najaa
Bravo Nika!!! user posted image user posted image user posted image

Tija se je tud lahko rečem, da odvadila od plenice. Zdaj reče, da gre lulat... No ja, reče "lulala sem" in to pomeni, da jo lulat. user posted image Za kakat tud pove in ponoči je suha. Danes je moj ni dal še enkrat pred spanjem spat, je pa spila še malo vode tak da upam, da ne bo zjutraj nesreče. Če pa bo, pa imamo podlogo tak da se ne sekiram. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 254
23.7.2009 7:18:06   
tintara
Bravo otroci za nepleničarstvo! Nika in Tija, super!!! A ni to fajn, k se stvari kar same poštimajo. Res, ko so pripravljeni, je odvajanje čisto enostavno. No, kakšna nesreča še bo, čez dan ali ponoči, ampak to se nam še vedno občasno zgodi, pa čeperav smo že eno leto brez.
Pri nas dostikrat dobim polulane hlače iz vrtca, pa mi ni bilo jasno, pa kako doma vedno pove, tam pa ne. In vprašam in pravijo: ne, ne, saj gre lulat, vse se hoče sama zrihtat, pol ji pa včasih ven iz stranišča uide. Aja. Dobro, sam kako to lula????? Kot fant al kaj? Ker doma ima tudi občasno prebliske, da bi lulala kot Gašper in se tudi postavi pred školjko in se nekaj napenja, da bi dosegla čez, sam potem jo jaz ustavim in povem, da če ne bo splezala takoj gor, da potem jo bom jaz dala (to je nekaj najhujšega, kar se lahko zgodi).

A sem vam že povedala, da se naša punca sama stušira? In to čist dobro. No, lase si ponavadi tudi zraven umije, pa mene tudi občasno, ampak za svojo starost se mi zdi odlično. Potem se namili in zopet potušira, pa smo. Jaz sam mal preverim kvaliteto, ampak ponavadi je OK. Edino T vode ji moram jaz naštimat, sicer pa opravi zadeve kar sama.

Ema: kje se dobi tiste tampone za v vodo? Do drugega tedna bi bilo dobro akkega nabavt, čeprav tudi ne vem, če jih bom kaj uporabila. Morda pa le.

Ajde, mejte se fajn. Aja, Ema, a se zmeniva za drug teden, v začetku tedna, ker bo vseeno vsaj malo hladneje. Mi smo včeraj in tudi danes bomo pobegnili v KAmniško, ker je tam ena prijetan T. Tak da bo za VP zmanjkalo časa.
Aja, v pon imamo frizerja v Domžalah, ampak to bo do ene 16h konc, tko da kasneje se loh dobimo. Itak ne mislim k našim hodit, tamala dva bosta pa gotov hotla. Jih bom mogla zanimirat s kakim sladoledom, da pozabita na babi.

ČAu, T

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 255
23.7.2009 10:06:47   
emaa
Lahko tud v ponedeljek, tamponi so v sanolaborju, lahko ti dam tud jaz dva paketa neodprta, noter jih je samo po 4 ali 8. 

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 256
23.7.2009 22:29:05   
tintara
Ema, a jih zagotovo ne boš več rabila? Ker če ne, potem jih seveda odkupim, da se ne bodo tebi gužve delali. Daj, do pon mi prosim sporoči, kolk so bili, pa si potem v pon izmenjava.

In kje ste druge? No, saj kaj kmalu tudi mene ne bo več. Ponikam počasi v posteljo. Drgač se mi na poti nazaj ful spi v avtu, pa ni glih varno.

Čau bau, T

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 257
23.7.2009 23:34:24   
r1ta
Ojla punce!
Madona, čas beži! Same lepe novičke!
Ema, super ste se imeli na dopustu! Fajne fotke!
Nika in Tija super 1 A!user posted image  Le tako naprej!
Za Barbk sem pa itak vesela!

No, midve dneve preživljama pestro. Zmeraj se kaj dogaja. Ogromno sma zunaj, praktično ves čas. Jaz malo pomagam mojima dvema, Ana se pa igra s sestrično in bratrancem, al pa z nami odkriva lepote in čare narave. Vsaka muha, hrošček, mravljica ji je zanimiva in najbolj srečna je, če čez dan ne rabi spat. Parkrat smo šli na plavanje, tam pa itak odklop. Strašansko uživa v vodi in najraje kar sama čofota z rokavčki po globoki vodi. Kot da imam žabo, ne otroka... V soboto se nama končno pridruži še glava družine.
Lepo se imejte in se še kaj javim!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 258
24.7.2009 12:26:58   
tintara
R1ta, super, da uživate. Tisto o žabi pa poznam, sam na žalost naša madam počne vse to brez rokavčkov, ker jih tudi ta velik nima (seveda, ker zna plavat). No, mi je pa všeč, da čisto nič ne cvika, če ima glavo pod vodo in jo mori predvse, to, da če ji že uspemo navleči rokavčke, da se ne more dobr potunkat. Pa na glavo tudi že skače (no, roke da naprej in skoči na noge ali na trebuh, kakorkoli že). Jaz sem se zaradi tega, ker je kar nevarno imet otroka brez rokavčkov ali česarkoli (v vodi do njene brade) odločila, da jo dam jeseni v plavalni tečaj. Sicer še nisme čist ziher, če mi jo bodo vzeli, ker še ne bo tri, ampak poskusit ni greh.

Je pa zadnjič na bazenu hotela, da jo tunkamo. Sva rekla, ena, dva tri in sva jo potunkala. Pa je prišla ven, pa pravi: še. No, saj zadnjič je pa imela rokavčke, če prav pomislim. Mogoče jih pa sam na morju noče nosit???

Še kakšna kaj???

T

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 259
25.7.2009 21:33:43   
Najaa
Punce, je tako naneslo, da se z Barbk in shorty dobimo v petek okol 17h v Kavalu na kofetu. Z Barbk imava ene mutne posle user posted image tako da smo se hitro zmenile, za srečanje. Zdaj pa vas pozivam še ostale, da se pridružite. Emaa, tintara, r1ta (fb - zs user posted image ), Ženkica, moj_moj (je na morju tak da slabo kaže), frufru, essa... Če sem katero pozabla, naj mi oprosti, vabljene pa seveda vse decemberke06. Dolgo se nismo vidle tak da zna bit zanimivo! user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 260
26.7.2009 13:32:49   
Shorty_
Jaaa v petek pridem skoraj 100%, user posted image user posted image user posted image komaj čakam da pocartam vse male in velike štručkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 261
26.7.2009 21:30:46   
frufru
Čer!
Mi smo imeli danes spet pestro. Sem tretjino sivke napakirala v vrečke, da se bomo ubranili moljev. Pol smo šli malo ven in je moral spet skakat in laufat. To je zadnje čase prava obsesija.  user posted image In se je spotaknil in razbil obe koleni.  user posted image user posted image Pol pa jooooooook. Je bilo treba flajštre gor dat, ker je kri videl, potem je pa hodil kot Forest Gump, da se ja ne bo koleno prepognilo. In tulil, da ne more  hodit. Popoldne smo šli pa na Kolpico k prijateljici. Mali je bil čisto navdušen. In je na kolena takoj pozabil. Je hotu na vsak način k čolnom. Pol mu je pa I dala rešilni jopič in veslo in smo šli. Najprej mu je srček nabijal, je le bilo nekaj novega. Proti koncu je hotel pa že vodo prijemat in ribice gledat.  Od čolnov smo ga pa pol komaj stran dobil.

Za petekuser posted image , pa nič ne obljubimuser posted image , sem do 16h v službici. Bomo probal prit (a bodo vaši možeki tudi zraven???) in izkoristit prijetno user posted image s koristnim (šoping)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 262
27.7.2009 9:04:52   
Najaa
frufru mojega verjetno ne bo. Ne vem še. Odvisno ali bomo kaj prej prišli ali bomo direkt. Če bomo direkt, bo zraven.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 263
27.7.2009 9:43:31   
Ženkica
Ojla, ja bi znalo bit da prideva v petek; bo mogoče katera kakšno minutko prej tam? Meni je kar malo pozno ob 17.00 uri, ker moram več kot eno uro bluzit po Lj.

lp

Ženkica

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 264
27.7.2009 9:52:31   
emaa
Jaz če pridem, pridem v kompletu in če se le da, ne sama. Moram ga vprašat, če se mu bo dalo. 

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 265
27.7.2009 13:15:14   
essa411
petek 31.??? če le ne bomo šli na morje se javiva tud mi2 z Lanom user posted image .... se že veselim, da vas spet vidim!

http://essa411.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 266
27.7.2009 13:33:16   
Ženkica
Evo, tukaj pa še nekaj fotk iz našega 3-dnevnega dopusta prejšnji vikend v Bohinju, da malo vidite, kako je Kaja že velika punca http://mojakaja.moj-album.com/album/16416589/.

sicer pa je madam pravi mali nagajivec; preikuša meje, zna biti sicer tudi zelo pridna če le želi. Suha je že dober mesec; pleničko ji dam včasih samo ponoči, za spat, pa še to občasno.
s 1.9. štartamo v novem vrtcu v Rožni dolini; ko sva se šli pokazat, je bila ful navdušena, upam, da bo potem tudi tako, ker v tem vrtcu sedaj, se je zelo dobro navadila in priznam, da imam rahle pomisleke.

Najbrž ne rabim prav poudarjat, da samo čveka in čveka in sprašuje(kaj, zakaj, kako........), želi biti zelo samostojna, po drugi strani pa je postala pravi mali scrkljanček; kot dojenček se ni marala ravno crkljat in pestvat.

Eto, tako na kratko, upam da se vidimo v petek.

P.s.: kaj pa plan B, če bo dež/nevihte?

lp

Ženkica

(odgovor članu essa411)
Neposredna povezava do sporočila: 267
27.7.2009 13:38:49   
ally1
Živjo punce,
evo po dolgem dolgem času jaz tukaj gor in vam sporočam, da sem v torek 21.7. rodila sinčka po imenu Luka, težak 3055g in 51 cm. Mami je super, smo že doma od petka in se privajamo na "povečano" družinsko življenje.
Matic pa je videt, da zelo obožuje svojega bratca user posted image , je pa problem da mene sploh ne opazi user posted image  in sem kar žalostna glede tega.

Pa še ena slikca našega korenjaka:
user posted image

http://soncekmatic.moj-album.com/

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 268
27.7.2009 13:47:52   
Ženkica
Ally čestitke!!! user posted image

(odgovor članu ally1)
Neposredna povezava do sporočila: 269
27.7.2009 18:45:07   
Najaa
ally čestitke tudi od mene! user posted image user posted image

V primeru dežja ne vem, ker dežja NE bo! user posted image
Ženkica, ti bom javla, če bom lahko kaj prej. Se bom potrudla. user posted image
Ej super, sem ful vesela, da ste se odzvale. Aja, pa Barbk tudi pride. Sem že povedala?

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 270
27.7.2009 20:23:48   
Shorty_
la, če bom lahko kaj prej. Se bom potrudla. user posted image
Ej super, sem ful vesela, da ste se odzvale. Aja, pa Barbk tudi pride. Sem že povedala?

Ja Barbk pride v množiniuser posted image user posted image komaj čakam da vidim vse male in velike pikceuser posted image

Ally čestitkeuser posted image user posted image Sej Matic se bo kmalu pomiril, vrjetno je to posledica da je bil nekaj dni brez tebe. Saj bo. Ko mali spi se probaj aktivno z njim ukvarjat in bo bolje.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 271
27.7.2009 20:54:33   
emaa
Ally čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 272
28.7.2009 11:24:18   
tintara
Ally, čestitke! Lušten, lušten!
Ja, včasih otroci reagirajo mal čudno, ampak običajno se stvari uredijo.

Za petek dvomim, mislim, da bomo že na Kolpi takrat, vsaj upam. Pa dobre ste, da se menite o tem, ali bodo očki zraven, jaz mojega še vprašam ne, ker itak vem, da ne bi prišel. No, bi pa otroke čuval in bi jaz v miru spila karkoli že.
A da Barbk tudi pride? O, superca, dobra je. A to pomeni, da je že zunaj? Morda sme kaj spregledala. Odlično, bravo za njih.

Ja, mi smo imeli včeraj morfologijo, dobimo fanta - Vaneta. Sicer sem čutla, da bo fant, sam en mičken sem pa vseen hm, žalostnma je prehuda beseda. Ma, hkrati sem pol še jezna nase. Pa bo že. Važn da je poba zdrav.

Imam baje nizko posteljco, pa pravi G, da se bo že dvignila, da je pa treba prekontrolirati. Sicer je to indikacija za CR (hi, hi, kolko jih že imam). MA upam, da kakih krvavitev ne bo. Sem včer brala na netu, da so nekaterim odsvetovali spolne odnose, pa je moj dragi kar mal zastokal zraven. No, zaenkrat baje ni nobene panike in je tudi delat ne mislim. Vsaj tak je plan.

Včeraj smo se po dolgem videl z Emo in njenimi. Je blo fajn. MAl smo se posladkal in mal napeljal z valkcom in sta potem naša dva govorila, da bi se pa še rada dobila z vami. Tolk, da veste. Je pa Nadja skoz govorila, da sta bila z nami David in Žiga (ker je navajena na en drug par dvojčkov, kjer je en Žiga). No, do večera je že skapirala.

Aja, pa jokala je, ker ona noče Vaneta, ampak Lučko. Hoče sestrico in pika. No, se bo že umirila. Saj itak ni kaj za zbirat, ane.

LP, T

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
28.7.2009 12:49:22   
emaa
No ste preživeli, Nadja je pa luštna, bolj fantovska, ampak korajže ji pa ne manjka. Naša dva sta včeraj se trudila pokazati kako onadva obvladata trmo, sam tukaj se ve kdo bo zmagal, onadva sigurno ne. Itak je bil pa cel žur na vlakcu, pa ribe in perJAD FUTRAT.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 274
28.7.2009 23:00:46   
Najaa
tintara, super za fantka. ma sej važno je, da bo vse ok. pazi nase.user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?