tintara
|
Ally, čestitke! Lušten, lušten! Ja, včasih otroci reagirajo mal čudno, ampak običajno se stvari uredijo. Za petek dvomim, mislim, da bomo že na Kolpi takrat, vsaj upam. Pa dobre ste, da se menite o tem, ali bodo očki zraven, jaz mojega še vprašam ne, ker itak vem, da ne bi prišel. No, bi pa otroke čuval in bi jaz v miru spila karkoli že. A da Barbk tudi pride? O, superca, dobra je. A to pomeni, da je že zunaj? Morda sme kaj spregledala. Odlično, bravo za njih. Ja, mi smo imeli včeraj morfologijo, dobimo fanta - Vaneta. Sicer sem čutla, da bo fant, sam en mičken sem pa vseen hm, žalostnma je prehuda beseda. Ma, hkrati sem pol še jezna nase. Pa bo že. Važn da je poba zdrav. Imam baje nizko posteljco, pa pravi G, da se bo že dvignila, da je pa treba prekontrolirati. Sicer je to indikacija za CR (hi, hi, kolko jih že imam). MA upam, da kakih krvavitev ne bo. Sem včer brala na netu, da so nekaterim odsvetovali spolne odnose, pa je moj dragi kar mal zastokal zraven. No, zaenkrat baje ni nobene panike in je tudi delat ne mislim. Vsaj tak je plan. Včeraj smo se po dolgem videl z Emo in njenimi. Je blo fajn. MAl smo se posladkal in mal napeljal z valkcom in sta potem naša dva govorila, da bi se pa še rada dobila z vami. Tolk, da veste. Je pa Nadja skoz govorila, da sta bila z nami David in Žiga (ker je navajena na en drug par dvojčkov, kjer je en Žiga). No, do večera je že skapirala. Aja, pa jokala je, ker ona noče Vaneta, ampak Lučko. Hoče sestrico in pika. No, se bo že umirila. Saj itak ni kaj za zbirat, ane. LP, T
|