Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:43:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Meni pa ni všeč nova podoba RR...se sploh ne vidijo dobro barve, če kaj barvno označujem..podatke za seznam npr. meni tudi ni všeč. me kar oči bolijo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:46:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps Naš mali je pa zakuhal nimam pojma kaj mu je.je normalno,spi tako kot vedno,edin ponoč se pogosteje prebuja par dni. Kakšna ideja? zobi ma vročina naj ne bi bila vzrok za izraščanje zobkov- naj bi zarad vročine zobki hitrej rastli. ma,če ne bo jutri ok,greva k P
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:47:43
|
|
|
|
mama_milchy
|
spps, pa ima vročino al kaj? meni seje tudi Lea prejšnji teden zbujala ponoči, zdaj pa je minilo samo od sebe; boooo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:48:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Aja, Spps, nisem videla, da si napisala, da je Marcel dobil vročino...Vzamem nazaj moje mnenje..Pa sorry!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:51:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps Naš mali je pa zakuhal nimam pojma kaj mu je.je normalno,spi tako kot vedno,edin ponoč se pogosteje prebuja par dni. Kakšna ideja? zobi ma vročina naj ne bi bila vzrok za izraščanje zobkov- naj bi zarad vročine zobki hitrej rastli. ma,če ne bo jutri ok,greva k P hm... pa ma dosti vročine?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:53:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, pa ima vročino al kaj? meni seje tudi Lea prejšnji teden zbujala ponoči, zdaj pa je minilo samo od sebe; boooo jp,prej je mel 39,potem sem mu dala pol žličke lekadola, je zaspal in je blo neki časa ok,zdaj je pa začela naraščat,pa sem ga v mlačni vodi skopala,sam ni nekega efekta. drugač ni apatičen,al pa dremav,edin jamra kr neki,apetit je normalen.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:53:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, Spps, nisem videla, da si napisala, da je Marcel dobil vročino...Vzamem nazaj moje mnenje..Pa sorry! se mi je j zdelo,da neki neštima- daj mi povej,kaj si sploh prebrala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 19:54:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Meni pa ni všeč nova podoba RR...se sploh ne vidijo dobro barve, če kaj barvno označujem..podatke za seznam npr. meni tudi ni všeč. me kar oči bolijo bljekkkkk, meni tud ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 20:09:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, pa ima vročino al kaj? meni seje tudi Lea prejšnji teden zbujala ponoči, zdaj pa je minilo samo od sebe; boooo jp,prej je mel 39,potem sem mu dala pol žličke lekadola, je zaspal in je blo neki časa ok,zdaj je pa začela naraščat,pa sem ga v mlačni vodi skopala,sam ni nekega efekta. drugač ni apatičen,al pa dremav,edin jamra kr neki,apetit je normalen. ma pol se pa mogoče res idita raje jutri pokazat, da ne bi kaj blo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 20:10:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aja, Spps, nisem videla, da si napisala, da je Marcel dobil vročino...Vzamem nazaj moje mnenje..Pa sorry! se mi je j zdelo,da neki neštima- daj mi povej,kaj si sploh prebrala sem prebrala, da si napisala "zakuhal", samo tega nisem jemala kot vročino....ne vem kot kaj .....ker ko sem brala tvoj post naprej je bila zgodba identična kot pri nas...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 20:13:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Meni pa ni všeč nova podoba RR...se sploh ne vidijo dobro barve, če kaj barvno označujem..podatke za seznam npr. meni tudi ni všeč. me kar oči bolijo bljekkkkk, meni tud ne jaz sem že napisala tam na tistih straneh foruma...saj vem, da mojega skromnega mnenja ne bodo upoštevali....pa ipak...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 20:32:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Meni pa ni všeč nova podoba RR...se sploh ne vidijo dobro barve, če kaj barvno označujem..podatke za seznam npr. meni tudi ni všeč. me kar oči bolijo bljekkkkk, meni tud ne jaz sem že napisala tam na tistih straneh foruma...saj vem, da mojega skromnega mnenja ne bodo upoštevali....pa ipak... no, grem še jaz se pofočkat tam..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 20:53:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kaj je to danes? A ne bo nobene debate tu gor? Ste vse zaradi oranžnosti zbežale?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 20:57:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
Niste za akcijo.. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 21:00:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
Kokica, jaz sem malo tu, malo v kuhinji, ko delam pecivo; druge pa najbrž na fb čvekajo....evo, zdaj je Žiga povečerjal in je čas za kopalnico, bo pestro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 21:37:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Meni pa ni všeč nova podoba RR...se sploh ne vidijo dobro barve, če kaj barvno označujem..podatke za seznam npr. meni tudi ni všeč. me kar oči bolijo bljekkkkk, meni tud ne jaz sem že napisala tam na tistih straneh foruma...saj vem, da mojega skromnega mnenja ne bodo upoštevali....pa ipak... no, grem še jaz se pofočkat tam.. kak do tja prideš?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 21:38:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj je to danes? A ne bo nobene debate tu gor? Ste vse zaradi oranžnosti zbežale? jaz sem se najedla pizze pa zdaj pijem pivce in mi že oči skupaj vleče... zdaj niti ne vem če bi me kaki tip od spps zbudil no, ampak spps - lahko probaš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 21:39:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Niste za akcijo.. LAHKO NOČ! nočko
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 21:39:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Kokica, jaz sem malo tu, malo v kuhinji, ko delam pecivo; druge pa najbrž na fb čvekajo....evo, zdaj je Žiga povečerjal in je čas za kopalnico, bo pestro v kopalnici misliš? je ponavadi pestro al kak?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 21:40:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaz tudi grem ker mala nekaj tuli pa je moj ne uspe potolažit. lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 21:44:09
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Ta nova podoba rr, pa kar pade v oči Sem vidla, da vas je ena razkurila, jah no jaz se pridružujem, tistim, ki imamo dodatna ime za naše ljube (muci, mišek, ljubi..) in ( mucka, bucka, ...).No tu lahk dodam, da moja ena kolegica, se ne strinja niti če našo malo pokličeš Tjaška ali Tjaši, se ji zdi to pomanjševalno in grdo, sicer ji nisem v obraz rekla, kaj ima ona proti temu, kak mojega kdo kliče.Njenega pa ne smeš poklicat Niki ali Nikec samo Nik pač eni so čudni, ali smo pa mi njim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 21:48:22
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Kokica, jaz sem malo tu, malo v kuhinji, ko delam pecivo; druge pa najbrž na fb čvekajo....evo, zdaj je Žiga povečerjal in je čas za kopalnico, bo pestro v kopalnici misliš? je ponavadi pestro al kak? MalaČebelica, oba kopam skoraj istočasno pa zna bit pestro ja, Lea iz male banjice šprisa, Žiga iz ta velike; in je pestro še posebej, ko sem sama z njima....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 21:52:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Ta nova podoba rr, pa kar pade v oči[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Sem vidla, da vas je ena razkurila, jah no jaz se pridružujem, tistim, ki imamo dodatna ime za naše ljube (muci, mišek, ljubi..) in ( mucka, bucka, ...).No tu lahk dodam, da moja ena kolegica, se ne strinja niti če našo malo pokličeš Tjaška ali Tjaši, se ji zdi to pomanjševalno in grdo, sicer ji nisem v obraz rekla, kaj ima ona proti temu, kak mojega kdo kliče.Njenega pa ne smeš poklicat Niki ali Nikec samo Nik pač eni so čudni, ali smo pa mi njim Ta nova podoba pa je kr neki, prav oči bolijo od nje, grrrrrrrrr Glede imen za svoje ; jaz Lei rečem ribica, žabica, Lejca - pa se mi to ne zdi nič kaj takega; Žiga pa je pišek, mucek, Žigi-Migi pa še kaj bi se najdlo..... Ah, nekateri so pa res čudni; vse to je ljubkovalno....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 21:59:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz vidim vse oranžno. je to normalno???? Kakšna barva! Ojej, se bo treba navadit! Me kr oči bolijo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 28.7.2009 21:59:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Naš mali je pa zakuhal nimam pojma kaj mu je.je normalno,spi tako kot vedno,edin ponoč se pogosteje prebuja par dni. Kakšna ideja? Če ne bo boljše, ga res pelji h P.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?