glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ UmpaLumpa, to je spet odvisno kakšne izkušnje imaš s kampi. Očitno je, da si hodila z malimi šotori itd. in potem se res nimaš kam dat in se čez dan res dobesedno kuhaš v njem. Če greš z večjim, si postaviš spredaj paviljon, mizico, stole, okrog lepo ograjo, imaš še manjšega za druge stvari, ti res ni hudega, si kot doma na vrtu. Ampak ok, s tako malimi itak zame ni sprejemljivo, v prikolico bi pa šla. Ta pa mi je zakon. Sploh če je tam stoječa vedno. Mi imamo kolege, ki imajo pred prikolico postavljeno še majhno hiško, namesto baldahina, v kateri je kuhinja in klima, spredaj senčka od dreves, postavljen paviljon pod katerim je miza, okolica krasno urejena.....ma nimaš boljšega. Vidiš, težko je sodit, ni res, da je kamp kamp....fora je v tem, kam greš, kakšna je parcela al si pa res samo šotoraš. Jaz mislim, da lex sploh ne bo hudega. Ona je navajena in bodo krasno uživali, tako da ja vsaka bojazen zamanj! Netki, mi gremo v Banovce. ja tile kolegi imajo pa že en dober apartma v kampu , ja res je, da je fora kje si in kakšno parcelo imaš, mi smo ponavadi vzeli parcelo, kjer je gor elektrika in voda, in seveda postavili tisti baldahin in vse, čisto robinzonskega kampiranja se jaz res ne bi šla. se pa strinjam z umpolumpo, meni je letos tako pasalo v hotelu, da bi šla spet, ma res sploh ni treba nič misliti kaj boš jedel, kuhal, ali je pospravljeno, ali ne, ali je kruh, ali ne, kdo gre v trgovino, kaj se bo kupilo,....... ma meni se pri mojih treh kar pozna, al sem pa že lena postala pri teh letih
|