metuljcek321
|
No, mi smo šli potem danes vseeno na družinski izlet popoldne - po poteh, kjer je nekoč živel tast, k romarski cerkvici na Zaplaz (katera pozna maybe?), pa v bližnjo vasico, kjer so živeli, potem še na kosilo. Je blo fajn, zraven je bila še svakinja s familijo, tamaučki so se imeli 1A. 5 ur je minilo dok si reko keks. mirjam, punce so ti prav razložile, da rabotat pomeni delat. Mejte se še naprej, taborjenje pa torej ob letu osorej Almera, kolaž = , ostale fotkice = (kje si kupla majčko: "I'm the big boss?" Ponvadi imajo take z napisi v H & M, a le majhne številke. Do tell me about it, tudi naša frajlica si jo zasluži - he, he.) populis, se ti kaj stanje izboljšuje? Natka: Boru za odlične sprehajalne maratončke - kar v tem stilu naprej! netki, flower, WB, dopustnici, lepo brat, da je bilo vreme OK, počutje pa tudi - hura! Upam, da bomo tudi mi uživali - pičimo ju3, kot smo prvotno načrtovali. Moram it še spakirat zdajle. Cel seznam je v glavi, samo še v potovalke zložim - hi, hi. As simple as that. Mejte se max, pridne bodte, veselo čvekajte, čim več veselih novic in nasmehov, se beremo, ko se vrnemo - tam ni neta, tam smo čist "out," odrezani od sveta, ampak priznam, da bo pasalo malo odklopit in biti čisto "natur" ... pa, pa