netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa kak smo si različni mene pa v kamp z otrokom ne spravijo namreč... nismo cel dan na plaži, tiste tri ure ko spi in par ur vmes, ko je prevroče smo notri, lepo v hladu. tisti čas se ne kuhamo v šotoru, ampak lepo v taveliki avli vržemo karte, razgrnemo dekico, igračke.. ko je otrok zaspan, ga dam lepo v posteljico, če ga je treba ohladit lepo pot tuš... mi smo bili v hotelu, nobenih težav, jedli smo, ko je bilo, če maš all inclusiv je itak zakon, ima otrok in odrasli cel dan hrano in pijačo... vse lepo v hladilniku, nobene sparjene stvari. mogoče bi bilo tudi v apartmaju kul, ampak tistih par dni, tudi meni paše oddih, ne pa da kuham, pomivam, pucam itd... meni res paše hotel in tudi z lukcem nisva mela nobenih težav, ne okol spanja, ne okol hrane, je pa res da imava srečo, ker je luka izredno prilagodljiv otrok, če je hrana je, če je ni, je pač ni, zaspi v vsaki postelji ali v vozičku, tečnari ne, joka ne, tak da je to verjetno tudi od otroka odvisno. hmm.....zakaj bi bil v šotoru čez dan? sej si pred njim v borovi senci.....je pa res da ne sme bit dežja z otroci še nisem kampirala, bi pa poskusila res pa ne razumem kako to mislite da se v apartmaju nenehno kuha, pomiva in puca....jst nimam tega občutka, kuhamo na izi oz. se samo kuha, za pomit imam 5 stvari, pucam pa ne glih generalno, tolk si spucamo da not pridemo...hec res smo si različni in HB da je tko....kaj bi pa blo če bi bli vsi po hotelih ali pa vsi v kampih pa ne me jemat tko k da koga kej napadam prosim
|