Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 16:14:38
|
|
|
|
tea
|
Bazen brez očija smo preživeli , ta velka fanta sta se kopala, Miha je spal v vozičku, jaz pa nadzorovala dogajanje. Bi se mi kar pasalo mal namočit, tako da grem danes pogledat kje majo kakšne D košarce modrcev. Bom vidla, če majo kaj v naših preljubih Trbovljah, ker sam po to se mi pa ne da v Lj hodit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 16:39:58
|
|
|
|
maja1488
|
poglej na lisca.si
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 17:44:23
|
|
|
|
madejka
|
O kako lepo urejate seznamčke! Še najini podatki (Tobija 17.5.) 2. mesec: 59 cm, 5780 g! Sma bila pohvaljena, da se lepo redima, glede na to, da se samo dojiva! Naslednji pregled ima 18.8. ko bo tud cepljenje... Lep hladen dan!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 18:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
madejka, luštna slikica v avatarju! tvoja dva?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 18:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ktja katero številko pleničk pa ima Oskar da je bila dobra tudi za Urbana?? Če bi dala jaz pleničko od večjega ki ima številko 5 (torej zadnjo) bi Maju padla dol pomoje sem mu dala petko! res pa jo je imel čez popek,... tako kot dvojko čisto na začetku sem mislila, da bo problem, ker je pri nogicah večji prostor, a je bilo čisto ok,... aja pol pa ni problema,nisem še probala tudi jaz ne bi, če ne bi pozabila kupiti plenice za Urbana, nazaj v trgovino pa se mi ni dalo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 18:33:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Itak da bo vse okej, sej ne more bit drugače... Tanja_ mi je všeč, da si pozitivno naravnana! In stavek je resničen! dito, je priden tvoj Gal! tea, super mamica si! Brez problema poštimaš vse tri!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 18:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
zdajle imam tule tri jokajoče otroke,... prav "zabavno"
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 18:36:27
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja madejka, luštna slikica v avatarju! tvoja dva? Jp to sta mojedva falotka Hvala!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 18:59:03
|
|
|
|
lake
|
K.tja A si še enga otroka pridelala? Zdej grem pa na eno kavico, sm si jo zaslužla, ker je Taja dons tok sitna da bi se samo po rokah nosila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 19:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
wow, oranžna! prijetna sprememba. ja, dva pravzaprav,... Oskarjeva bratranec in sestrična. Oskar ima sestrično zelo rad a ji zelo rad tudi nagaja,... pa je začela ona jokati, čez čas še Oskar in seveda še Urban,... se mi zdi, da je danes nekaj na luni, ker se počutim totalno zbito! bom šla danes spat z otrokoma, absolutno! praviš, da tudi Taji nekaj nagaja? sigurno je lunca! Urban je bil dopoldne še kar priden, potem pa jok jok jok jok,... ne bi jedel, ne bi spal, ne bi sedel v ležalniku, ne bi bil v naročju, ne bi pil čaja, ne bi dude,... me je kar izmučilo, zraven pa Oskar, ki bi to in bi to in bi to (seveda vse bolj ali manj "prepovedane" stvari). vam kar zdaj zaželim lahko noč, ker bom napravila Oskarja, moj bo Urbana, potem pa gremo spat!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 19:16:59
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja wow, oranžna! prijetna sprememba. ja, dva pravzaprav,... Oskarjeva bratranec in sestrična. Oskar ima sestrično zelo rad a ji zelo rad tudi nagaja,... pa je začela ona jokati, čez čas še Oskar in seveda še Urban,... se mi zdi, da je danes nekaj na luni, ker se počutim totalno zbito! bom šla danes spat z otrokoma, absolutno! praviš, da tudi Taji nekaj nagaja? sigurno je lunca! Urban je bil dopoldne še kar priden, potem pa jok jok jok jok,... ne bi jedel, ne bi spal, ne bi sedel v ležalniku, ne bi bil v naročju, ne bi pil čaja, ne bi dude,... me je kar izmučilo, zraven pa Oskar, ki bi to in bi to in bi to (seveda vse bolj ali manj "prepovedane" stvari). vam kar zdaj zaželim lahko noč, ker bom napravila Oskarja, moj bo Urbana, potem pa gremo spat! Ojoj, zgleda da je res neki. Še moj je sitn Je šel nazaj delat pa ga še kr ni. Mene je pa glava začela bolet, maša je skoz neki jokala za vsako reč, zarja tudi... Tale oranžna pa kr bode v oči.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 19:26:09
|
|
|
|
zoja10
|
super barva!!!! jaz že cel dan pakiram za 3 dni morja .... se mi že kr meša...pa to za na plažo, rjuhe, neki proti komarjem,...litr šnopca za mamo...itd... sm mojmu zjutri rekla da naj si vsaj zapomni da morm v knjižnico knjige oddat, pa me kao zabije ' kaj si boš pa ti zapomnla'... sm kr znorela.... dedci šutasti...še gate mu skor morm napravt.. pol sm ga pa še opomnla da bi tudi jaz mela rada mal dopusta ne pa da bo sam pive pil s kolegom...pa reče 'sej še štartala nisva si že polna nasvetov'.... Taja je pridna je pa zato moj dragi danes NEZNOSEN..... tolk sam da mal pojamram sm takoj boljš... jaz sem za drug tedn tudi redy za kava postojna ... sam mi vseeno pošljite še zs če bom slučajno spregledla,.. bom v barbarigi poklicala lananai mam številko je ona tudi tam baje... ji bom kr zdej pisala če je ful komarjev jih nemaram... tolk za zdej, se vidmo in slišmo kasnej... (nina osenar bigi bradr...ha ha, se mi muva mal...)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 19:33:40
|
|
|
|
zmajama
|
dober večer, verjetno je res nekaj v zraku, ker je naš Tai tudi že cel dan siten. Od desetih dopoldne je spal sam 10 minut, ko se je v avtu pelal, pa ga treba sam po rokah nosit. Pleničke bomo pa mi že tud mogli zamenjat pa it na trojko. vsakič ko se pokaka, mu na hrbtu ziher prek plenice pride. Očitno bom pa jaz letos morje sam po zemljevidu iskala . sma mal računala, pa so preveliki stroški, pa oba brez službe. si bomo pa zato drugo leto več privoščili. a se vaši otročki tudi ful slinijo? Naš ko kravice pase mu samo teče ven iz ustik. dobrodošle vse nove majčice.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 20:00:07
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Sem mu dala tolažilno dudo v usta in podstavila z pleničko. Bo mogoče še 5min mir. Punce, a berem, da ene že uporabljate športni del vozička? A jih mate že kontra obrnjene ali k vam? Mi mamo PP Pliko P3, pa je super, jaz sem zadovoljna z njim. Leela, a to si kupla marelo-senčnik? A strehica pr športnem delu ni dost? Jaz sem tudi zadnjič v BC kolebala, al kupit al ne Glede odg. kar se tiče bivanja je pa zanimivo prebrat. No, mi še nismo sklenli kompromisa....bo še traaaaajalo, lahko še tud kako leto dni. KatMat, kdaj pa imata vi2 kupit hiško? In kolk kvadratov? BTW, mala pupa je prava prinčipesa na teh profi fotkah! Dudi, upam da bo vse ok s tabo in tvojim učkami! kdaj??ko bo taprava padla... tam od 120m3 naprej blue...tista tvoja prijava-bajskika kot mami je pa cist mem...suhica smotna... gaja je pa cortek!!!!! menstra???hm.... jest mam se zmer rjav izcedek ki si mi sploh se ni nehal..no ja dva dni sem bila brez...in je ze skor 9 tednov od poroda...ampak moja g se vedno vstraja da je vse bp....ok pa naj bo po njeno IZVIRNO SPOROČILO: poka3 ojla še ena zmajčica.... Sara je prispela na svet 22. 5. težka 4200g. Prvi pregled je imela 18.6., kjer je imela 4250g. Imava srečo da se lahko samo dojiva. si ne predstavljam sredi noči vstajat in vret vodo... ste pridne vse k morte zares vstajat. zanima me koliko časa ste zunaj z vašimi ? medve mal vozičkava, mal bereva, tko da mi vse skupi nanese ene 3 urce.. nč, lahko noč oz. mirno noč joj kok nas je ze!!dobrodosla! IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Vprašanje...koliko vas že uporablja športni del vozička? JAZ! IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O to si me spomnila na najine začetke. Jst do ušes zaljubljena, mi je blo čisto vseeno kje sva, sam da sva skupaj. In me nekrat pelje v Ljubljano na večerjo in v kino, pa vpraša kam greva jest (kitajc, mehiška, jovo, pizza...). In rečem da mi je vseeno. In potem še ene dvakrat tko. Ko sva šla ene četrtič al petič in se je zgodba ponovila je sredi ljubljane obrnu in brez besed peljal nazaj na avtocesto (mamo 90km do Lj). Ko ga vprašam da kam pa gre pa reče da če mi je vseeno, sem lahko tudi doma pa čokolado jem. vidim da se pogovarjate o tistem magicnem spoznanjju svojih srckov... moj je bil tak:cist sem bla frisna v teh krajih in glih sem imela roj dan. in za spremembo sem hotela na svojem praznovanju cist nove obraze-in tako sem popokala 5 najbolj vrocih tipčkov v okolisu na krvavec,castila karte ze v mostah na pumpi sem odprla prvo rusko vodko dve smo stankal do gondole,pol pa smucat...sneg je padu k pr norcih megla je bla taka da bi jo lahko z nozem rezu mi smo pa redbullvodke toukl zuni na lezalnikih...cist noro...sej mam se fotke-lahk kero pokazem...pijano do amena skratka in blo je brez zavor(v hecu mislim) edin on se je mal nazaj drzal pa opazoval sej se je hecal ampak ne tok k mi ostali...in vsak je mal po svoje mislu da me bo dam pelu (heheh katja se pa ne da) sem celo pr enmu prespala ampak kot nuna nedolznica on je pa mislu da se je kej dogajal...pol je pa zvedu da ni blo nic tist dan me je pa povabu k sebi na kavico...pa katja spet sramezljivka (ja vem,katja ??) mu se recem da ne vem ce bi prsla pa pravi dej no prid kuzka pogledat...pa jest jaja kuzka gledat (res je njegova kuzika glih kotila) pa pravi sej bova samo kavico spila...jaja (katja je mela kej druzga u planu) ok pridem na "kavico" pa res kuzka gledam pa cartam pol greva pa se mal v njegovo sobo-najina garsonjera-pa mi kaze fotke iz smucanj pa zagledam kamero pa prasam ce ga lahko mal posnamem pa pravi ja ni panike se bom se sleku(rece v hecu) jaz pa poka na posteljo pa pravim ajde akcija...on pa okice kr vn porine a,kaj pravs??????? no pa sramezljivcek kakrsen je ni hotu mi je pa ukradu prvi poljubcek....moj avto je postav batmobil in sem sla domov kr po luftu spala itak nisem in z naslednjim dnem nisva vec loceno spala... (ja spala,ja)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 20:01:52
|
|
|
|
KatMat
|
je blo pa vedno tko pr men,tisto ki mi je ponujeno na pladnju nikol ni blo zanimivo...tist ki ne kaze takoj zanimanja je taprav
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 20:16:28
|
|
|
|
Dudica1
|
zoja10 litr šnopca bo pomoje premal Uuu tale oranžna me pa zdej še bolj bode v oči kot me že sicer vse...no ampak je lepa barva...ZELO...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 20:24:53
|
|
|
|
Dudica1
|
U Maj je bil včeraj star 3 mesece
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 20:33:29
|
|
|
|
AKP
|
Punca spi, ati gleda tv, mama pa si je privoščila radlerja in RR. Lake je bil tista prva prava ljubezen. Jaz sem bila stara 15 let, on pa 19. Naša pa danes ni nič sitna, razen ko nas je soseda poklicala na kavo. Je tako tečnarla, ko pa smo prišli domov pa je že bil nasmešek. Očitno bo zapečkarca. Moški živijo na svojem planetu. Je moj danes bedarijo rekel, da je imel skoraj . Potem pa je bil raje tiho. Še boljše komentarje ima včasih sin. Me je v nosečnosti pakrat tako razjezil, da sem ga skoraj . On ponavadi zine in nič ne premisli. Zdaj pa grem še malo migat, da vsaj malo pospravim. Se že počutim skoraj kot služkinja. Se mi zdi, da cel dan nekaj pospravljam pa se nikjer nič ne vidi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 20:34:20
|
|
|
|
AKP
|
Čestitam Dudica, moja pa bo v soboto.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 20:35:57
|
|
|
|
Dudica1
|
ja sej tako čas leti da sm kar malo pozabila da smo že bili 27-ega sem zdajle vidla na tickerju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 20:40:50
|
|
|
|
KatMat
|
bravo za tri mesece!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 20:43:29
|
|
|
|
zoja10
|
moja pa v nedeljo..:) Res gre hitro,... grem se mal zrihtat, da ne bom kot medvedek na plaži... Taja spi... mal pogrešam prejšnje življenje,....sm poslušala neke pesmi k me spominjajo na brezskrbnost,... ja ja... je blo lepo,... še lepše bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 20:47:20
|
|
|
|
Dudica1
|
še lepše bo ko odrastejo...bomo mi še enkrat mladi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 20:50:23
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 moja pa v nedeljo..:) Res gre hitro,... grem se mal zrihtat, da ne bom kot medvedek na plaži... Taja spi... mal pogrešam prejšnje življenje,....sm poslušala neke pesmi k me spominjajo na brezskrbnost,... ja ja... je blo lepo,... še lepše bo jaz pa cist nc ne pogresam...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 28.7.2009 20:55:51
|
|
|
|
zoja10
|
... .... KatMat,... čist malček pa le morš priznat,.... da se loh usedeš v avto in greš kamor hočeš za kolikor časa želiš,...a ni fajn,.... jaz bi zdej v prejšnjem življenju sedela na kakem vrtu ali bifeju, kadila in veliko čvekala,...zdej pa sam joške vn molim in se mi zdi da vsi okol hodjo jaz pa rabim celo večnost da se kam odpravim in še to skoz mislim na Tajo , če slučajno ni zravn mene.... ko jo gor spravm takoj nekam zletim,... sama...sam še nevem če bo fajn, brez moje čebelce...
|
|
|
ginekologijaoptimistkali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?da (
94%)
ne (
1%)
me ne moti če opravljajo svoje delo (
5%)
Število vseh glasov: 229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!