|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
28.7.2009 11:27:30   
Anonimen
Dudica, Oskar še ni bil v vrtcu, mi ga je pazila mami, ker sem imela v bližini tudi službo. Ko pa sem nastopila dopust in potem porodniški dopust, je pa ostal z menoj, ker vsak dan pa ne bi porabila eno uro za vožnjo,... druga babica je pa preblizu (smo v istem bloku) in če tam ni otrok, potem mu je dolgčas in je rajši pri meni. Pravzaprav če sem jaz doma, potem ni šans, da bi šel samo v trgovino z njo.user posted image  Ga nisem nič "šuntala proti njej", da ne bo pomote.
Med letom vrtec v Lj težko dobiš in še priporočili so mi, da naj ga ne dam v vrtec takoj, ko dobi bratca, ker bi se lahko počutil odstavljenega... tako bo šel šele septembra.
Saj, zdaj smo se že navadili, nam je prav fletno!
Ta teden sta pa njegova bratranec in sestrična podaljšala počitnice pri babici in ima družbo, tako da leta sem in tja, če sva doma... tako da sem malo razbremenjena za kakšno urico ... posebej, če je Urban priden, kar pa seveda je!

Majeva slikica je pa čudovita! Velik fant! Se mu vidi, da pridno spi!

maja, saj zdaj smo začeli spet hoditi na obiske!user posted image

tea, je fino, ker sta večja fanta eden drugemu za družbo!

Tanja_ jaz sem pri Oskarju imela eno za mleko in hranjenje (levo), drugo za crkljanje (desno). Si je Oskar kar sam tako naredil. Sem pa že slišala, da mastitis "zapre" žlezo. Dokler ti ena dobro dela, ni panike!
Ja, poskusi s stiskanjem, mogoče pa zopet pospešiš,... pa poročaj!
Zdaj pristavljam na obe,... zdaj na eno zdaj na drugo po potrebi spet na prvo, vmes podirava kupčka... ampak ne vedno. Včasih ima dovolj samo iz ene.

FLASK_A super, da se imaš super!

Papua, kakšne tabletke ješ,... ali so to kakšne nove, ki jih lahko uživaš tudi če nimaš menstruacije? kako vplivajo na dojenje?

Cepljenje,... jaz imam pa problem, ker bosta Oskar in Urban imela oba posvetovlnico in bosta oba cepljena. Katerega cepiti prej? Verjetno Oskarja, ker Urban ne bo vedel, zakaj joka, če bo???

Oskar mi je začel letati sem in tja, to mi je pa ... grrr, stalno prepih!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1676
28.7.2009 11:31:38   
pokica_
Naš Anej je pa danes priden, spi že od 10h, tj. že kar 2h. Sj počas bo že pa lakota alarm, pa se bo zbudo lačen.
Js sem malo časopis prelistala, pa reklame, pospravljat se mi danes ne da nič, po kosilo sem pa tud že šla. Je pa odzuni že full vroče, tk da ni za nikamor. Zvečer bomo šli pa lahko že na sprehod, ker se mi zjutraj ne lub it, sem še cela zaspana, pa komaj hodim po stanovanju. Sem šla včeraj ob polnoči spat, pa se pozna kratek spanec,...Anej je pa že od 5h bil auf, sicer se je še malo crkljal pr nama eno dobro uro, dokler ati ni šel na šiht, pol je blo pa vsega konc. user posted image  

Posvetovalnice je tudi mene malo strah, oz. cepljenja....mi še mormo bit cepljeni za rota, ker je imela prejšnjič P zaprto in nas nihče ni obvestil....mi smo pa malga zrihtali, ati si je vzel še nekaj ur dopusta, pol pa takoleuser posted image , sj bom povedla naslednjič.

Jst mam pa čist malo musklfibra, sem mislila da bo hujš tole od včerajšnjega fitnesa. Bo verjetno 2. hujš, ko bom več telovadila, včeraj sem šla bolj ko ne za pokušino, da sem vse naprave sprobala in pol bla še 30min na tekalni stezi.

Zaščita po porodu...jaz sem se odločila za Mireno, sam se morm še naročit, da mi jo vstavi in še dvignit jo morm v lekarni, sem že dobla recept.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 28.7.2009 11:33:59 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
28.7.2009 11:32:55   
maja1488
Dudi maš ZS

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
28.7.2009 11:38:22   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: lake

No glede na to da mi ni nobena dala ideje za kosilo, Tanja rib ne maram, bom nardila špagete user posted image , in sicer karbonara. Mo gre na živce ko mojga vprašam kaj nardim za kosilo, in reče kar češ, a ne more enkrat ene ideje dat, vedno se pol  tem ukvarjam.

A je še kere strah cepljenja, ga mava drug teden, pa me že skrbijo stranski učinki. 

O to si me spomnila na najine začetke. Jst do ušes zaljubljena, mi je blo čisto vseeno kje sva, sam da sva skupaj. In me nekrat pelje v Ljubljano na večerjo in v kino, pa vpraša kam greva jest (kitajc, mehiška, jovo, pizza...). In rečem da mi je vseeno. In potem še ene dvakrat tko. Ko sva šla ene četrtič al petič in se je zgodba ponovila je sredi ljubljane obrnu in brez besed peljal nazaj na avtocesto (mamo 90km do Lj). Ko ga vprašam da kam pa gre pa reče da če mi je vseeno, sem lahko tudi doma pa čokolado jem.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
28.7.2009 11:42:30   
pokica_
Vprašanje...koliko vas že uporablja športni del vozička?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
28.7.2009 11:44:09   
lake
Maja Dobra ideja. Mu bom za kosilo samo čokolado dala, če mu je vseen. user posted image

Če bi jt rabla tok mal spanca kot Taja bi bla zlo srečna, je bla prej sitna, si mela učke, komej gledala, sm ko je zaspala uspela samo smeti ven odnest, pa se je zbudla vsa nasmejana.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
28.7.2009 11:44:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

O to si me spomnila na najine začetke. Jst do ušes zaljubljena, mi je blo čisto vseeno kje sva, sam da sva skupaj. In me nekrat pelje v Ljubljano na večerjo in v kino, pa vpraša kam greva jest (kitajc, mehiška, jovo, pizza...). In rečem da mi je vseeno. In potem še ene dvakrat tko. Ko sva šla ene četrtič al petič in se je zgodba ponovila je sredi ljubljane obrnu in brez besed peljal nazaj na avtocesto (mamo 90km do Lj). Ko ga vprašam da kam pa gre pa reče da če mi je vseeno, sem lahko tudi doma pa čokolado jem.

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem se pa po prvem letu zredila, da je joj,... za kakšnih 10 kg!
tista shujševalna zaljubljenost me je minila, še naprej pa sva jedla razne krofke, zavitke, čokolade,... še zdaj se ne znebim teh kilc!
je pa lepo pomisliti, da sem vendarle doživela pravo zaljubljenost (z vsemi tistimi mravljinci v trebuhu in prepričanjem, da je on eden in edini!)... ko bi vsaj trajalo in trajalo! feromon sreče mi prav pristoji!

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
28.7.2009 11:46:22   
Anonimen
pokica_ jaz uporabljam,... samo naš "športni" del še vedno ni tako športen,...

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1683
28.7.2009 11:46:40   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Vprašanje...koliko vas že uporablja športni del vozička?

ja jaz ga že mam neki časa ker je tista košara prevroča se mi zdi...

maja si me nasmejala s tvojim postom in da čokolado lahko ješ tudi doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
28.7.2009 11:50:43   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
28.7.2009 11:51:52   
FLASK_A
jaz še nimam športnega dela, je še vedno v košari.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
28.7.2009 11:51:57   
PapuaNG
k.tja: jemljem cerazzete, mi je ginekologinja priporočila, ker jih lahko kljub dojenju jemlješ. Grem pa šele proti koncu prve škatle,tko da bomo vidl,kako bo z menstruacijo. Upam, da je čim dlje ne bo (pa ne zaradi novega user posted image ).

Sem hotla tut jst mireno, pa je rekla, da mi mora prej še bris vzeti (oktobra), ker prejšnji ni bil tipi topi. Bomo vidl, kako bo, pa se bom potem odločila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
28.7.2009 11:52:06   
lake
Jst ga bom začela uporabljat po poletju, čeprov mi košara zasede cel prtljažnik, samo e mi zdi zaenkrat še kr praktična. Morm pa sploh sestavt še športni voziček. 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
28.7.2009 11:54:16   
maja1488
Mi še nimamo športnega dela. Še vedno košara.

Papua, jst mam bris 10 angusta in kr trepetam, ker je bil zadnji kr slab. Upam, da bo tale ok in ne bo potrebnih kakih odščipov. Brrr

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
28.7.2009 11:59:39   
Anonimen
Papua, sem prebrala, ja, da so primerne za doječe mamice,..."saj tablete ne vplivajo na količino in kakovost mleka ali rast dojenčka."

ampak: "V vsaki tablici je 28 tablet, ki se začnejo jemati prvi dan menstruacije."
in še piše: "Ženske namreč lahko začnejo jemati cerazette že tri tedne po porodu."

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1690
28.7.2009 12:02:24   
Anonimen
tisti pravi športni voziček, ki nima čisto ravne podlage (ampak je čisto malo naklona), premišljujem, da bi uporabila na morju (čez slab mesec, ko bo Urban star 3 mesece in pol),... kaj menite o tem, bi moral imeti še povsem ravno podlago?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1691
28.7.2009 12:03:40   
dito
Mi smo že iz poskusnega dopusta. Gal je bil ful priden. Prespal mi je celo noč (doma je še ni). Ko smo šli dol smo se le enkrat ostavli,da je jedel, nazaj pa sta celo pot prespala. Vročino je brez problemov prenašal, vsak dan je čofotal v bazenčku.
Me je pa bilo strah kako bo, ko bomo doma, ker doli je bil ves čas v vozičku. No pa ni nobenega problema.

Sedaj kraljujeva sama. Dragi je v službi, tamala pa je ostala na morju z babico.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
28.7.2009 12:14:16   
maja1488
K.tja, po mojem ga lahko daš, sej v ležalniku tudi ni 100°ravno (vsaj v našem) pa čez dan ful raje spi v njem tudi če je v sobici. V postelji sploh ne zaspi, če pa dam ležalnik v posteljo in njo gor pa bo.

Grem kruh pečt.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
28.7.2009 12:18:54   
Anonimen
dito, fino, da ste uživali!
kje ste bili?

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 1694
28.7.2009 12:34:02   
pokica_
Naš PP ima sicer čisto raven naklon, ampak že v košari ga imamo malo pod kotom, ker rad gleda ven. No, sma se najedla, sem ga položila na sedežno in dremucka. Nevem, kaj mu je danes, da mu paše spat,...nekaj dni nazaj so ble pa borbe. user posted image  

Bris je meni vzela, ob naslednjem obisku bojo že rezultati. In pol mi vstavi Mireno. Me je pa malo strah, da bo kj bolelo. Sem ob porodu prestala zadost bolečin za 30 let vnaprej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
28.7.2009 12:53:17   
pokica_
Vprašanje...že zjutraj sem vas hotla vprašat, tiste ko uporabljate pamperske, mi imamo sedaj 2ko, in študiram če bi nabavili že 3ko za vnaprej, tiste oranžne pamperske. Kupujem jih v millerju. A oranžne so od 6kg naprej? K ima naš Anej že 5700g.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
28.7.2009 12:57:33   
Dudica1
poki pleničke maš od 2-5kg,od 3-6kg in od 4-9kg...itd...
Jaz mam za maja ki ima že več kot 6kg milerjeve oranžne pamperske od (3) 4-9kg in so mi ful vredu tudi enkrat še ni premočila user posted image .
N tvojem mestu bi mu tud jaz zaela dajat 3 od 4-9kg

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
28.7.2009 12:58:51   
Anonimen
Urban ima tudi trojko,... ni važno katere pleničke, samo da je velikost 3 (sem mu pa enkrat dala gor Oskarjevo, ker mi je Urbanovih zmanjkalo,... se ni pritoževal, tudi normalno pivnalo)

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1698
28.7.2009 13:02:00   
Dudica1
pleničke:
ENKA:     2-5kg
DVOJKA: 3-6kg
TROJKA: 4-9kg
ŠTIRKA:  9-18kg
PETKA:   18kg-dalje

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
28.7.2009 13:04:25   
Dudica1
ktja katero številko pleničk pa ima Oskar da je bila dobra tudi za Urbana??
Če bi dala jaz pleničko od večjega ki ima številko 5 (torej zadnjo) bi Maju padla dol pomoje user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?