Anonimen
|
Dudica, Oskar še ni bil v vrtcu, mi ga je pazila mami, ker sem imela v bližini tudi službo. Ko pa sem nastopila dopust in potem porodniški dopust, je pa ostal z menoj, ker vsak dan pa ne bi porabila eno uro za vožnjo,... druga babica je pa preblizu (smo v istem bloku) in če tam ni otrok, potem mu je dolgčas in je rajši pri meni. Pravzaprav če sem jaz doma, potem ni šans, da bi šel samo v trgovino z njo. Ga nisem nič "šuntala proti njej", da ne bo pomote. Med letom vrtec v Lj težko dobiš in še priporočili so mi, da naj ga ne dam v vrtec takoj, ko dobi bratca, ker bi se lahko počutil odstavljenega... tako bo šel šele septembra. Saj, zdaj smo se že navadili, nam je prav fletno! Ta teden sta pa njegova bratranec in sestrična podaljšala počitnice pri babici in ima družbo, tako da leta sem in tja, če sva doma... tako da sem malo razbremenjena za kakšno urico ... posebej, če je Urban priden, kar pa seveda je! Majeva slikica je pa čudovita! Velik fant! Se mu vidi, da pridno spi! maja, saj zdaj smo začeli spet hoditi na obiske! tea, je fino, ker sta večja fanta eden drugemu za družbo! Tanja_ jaz sem pri Oskarju imela eno za mleko in hranjenje (levo), drugo za crkljanje (desno). Si je Oskar kar sam tako naredil. Sem pa že slišala, da mastitis "zapre" žlezo. Dokler ti ena dobro dela, ni panike! Ja, poskusi s stiskanjem, mogoče pa zopet pospešiš,... pa poročaj! Zdaj pristavljam na obe,... zdaj na eno zdaj na drugo po potrebi spet na prvo, vmes podirava kupčka... ampak ne vedno. Včasih ima dovolj samo iz ene. FLASK_A super, da se imaš super! Papua, kakšne tabletke ješ,... ali so to kakšne nove, ki jih lahko uživaš tudi če nimaš menstruacije? kako vplivajo na dojenje? Cepljenje,... jaz imam pa problem, ker bosta Oskar in Urban imela oba posvetovlnico in bosta oba cepljena. Katerega cepiti prej? Verjetno Oskarja, ker Urban ne bo vedel, zakaj joka, če bo??? Oskar mi je začel letati sem in tja, to mi je pa ... grrr, stalno prepih!
|