|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2009 :)
7.7.2009 9:15:14   
S*
Aqua kako kaj? Nič se nam ne javišuser posted image . Nič kaj lepe novičke zate po lap., mah sej bo. Sem ti že prej napovedala da bodo najini otroci v "žlahti", ker bojo meli še enega "ata" user posted image   user posted image   user posted image
No, upam da si vredu in da se kmalu kaj javiš.
LP

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 576
8.7.2009 10:29:29   
tiana
no js sm pa že u drugem krogu z klomifenom.je u petek prišlauser posted image ...ja kaj čmo upam na bolše čase

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 577
8.7.2009 21:17:22   
ency
Joj jst sem pa tako nervozna, to je moj drugi krog klomifena in v ponedeljek jo imam za dobit...in tako upam, da je ne bo, čeprav.....nimam niti enega samega znakca, nic. user posted image  Ampak upanje zadnje umre, a ne?!!

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 578
11.7.2009 15:57:37   
barvar
Ency kdaj si imela zadnjo user posted image ? Jaz jo tudi ne čakam v ponedeljek ali torek in sem že čisto nervozna. Me že ful srbijo prsti, da bi kak test naredila. Ampak sem se odločila, da počakam do torka zjutraj. Pol pa ima, da je user posted image ali user posted image . Držim pesti še zate user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 579
11.7.2009 19:29:11   
S*
Pri nas tudi tretji krog ni bil uspwšwn, tako da bova zaenkrat končala s kemijo. Bova poskusila narediti čudež do septembra, takrat pa naju čaka prvi ICSI pri Rešu.
Navijam za vse vas. user posted image   user posted image   user posted image
Barvar in ency sporočita nam lepe novičke  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 580
12.7.2009 15:21:57   
zaljubljena23
user posted image user posted image , ki vam tudi ta mesec ni bilo naklonjeno, za tiste, ki pa še čakate na plusek ta mesec, pa stiskam močno pestke.

Jaz danes pojem zadnjo tableto, računam da bi do četrka morala priti, potem sledi pregled in ponovna akcijauser posted image user posted image Upam, da mi spet ne bo tale plan kam pobegniluser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 581
12.7.2009 21:47:05   
ency
Pozdravljene
moja zadnja m je bila 14.6. in glede na to, da mi je prisla s klomifenom na 30.dan, jo zdaj pricakujem (oz. ne pricakujem) jutri oz. v torek.Drugace imam zelo neredne cikluse. Imam pa ze 2dni obcutljive prsi, in popoldan ko sem sla na wc, sem imela cisto malo roza izcedka. Zdaj imam pa samo zelo povecan beli tok.
Tako da drzite pesti zame, ceprav ko sem videla ta izcedek, bi se najraje zjokala...grem pa jutri na morje, tako da vam bom komaj naslednji teden sporocila kaj in kako.
In tudi jst bom drzala pesti za vse vas in navijala za cim vec pluskov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 582
14.7.2009 19:18:24   
lambada
Še tukaj se malo oglasim. Zgleda, da na klomifen res nisem odreagira, saj mi m zamuja 15 dni. Test je negativen. Nažalost. Zdaj še bom par dni počakala, pol pa začnem z primolutom in povišano dozo klomifena.

Držim pesti da druge!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 583
14.7.2009 20:24:45   
barvar
Pozdravček! Da se malo oglasim. Včeraj je prišla user posted image točno 28 dan. Mi je to prav smešno. Drugače je ni po več mesecev, zdaj pa pride točno kot ura! Pa sem tako upala, da je ne bo... Je pa tako šibka, da mi je dovolj dnevni ščitnik perila. Se je to kateri zgodilo po klomifenu?
Jutri začnem tretjij krog s klomifenom (in tudi zadnji), kateri zapored je pa boljše, da več ne štejem! Sem bila danes pri G in okoli mene sami trebuščki. Mi je tako hudo ko jih gledam! Si ne morem pomagat.
Pa saj bo nam tudi enkrat naklonjeno, ali ne!? user posted image

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 584
15.7.2009 8:47:53   
zaljubljena23
Lambada, zelo mi je žal...

Barvar, a pri tebi tudi nič ni bilo ta mesec? Objemček obema user posted image

Glede šibkosti M po klomifenu, jaz sem jo imela samo tisti mesec, ko nanj nisem odreagirala.

HMm, v nedeljo sem vzela zadnji primolut, včeraj se je pojavila rahla krvavitev, ki še traja tudi danes, občasno me spremljajo rahli krči, tako da predvidevam, da bi lahko bila M, ampak mi je pa zelo čudno, da je v taki rahli oblikiuser posted image
Jaz bom zraven tega še doktorat položila, če me vprašateuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 585
15.7.2009 19:05:35   
lambada
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Jaz bom zraven tega še doktorat položila, če me vprašateuser posted image

Meni se zdi, da bomo počasi vse doktorirale iz tega klomifena.

Neposredna povezava do sporočila: 586
15.7.2009 19:28:38   
zaljubljena23
user posted image user posted image

No moja je končno pokazala svoji pravi jaz, M mislim, sem že pozabila kako je to, ko sem imela marca zadnjo.user posted image

Tako, da me drugi teden čaka pregled in če dobimo zeleno luč, se vam pridružim ponovno v klubu klomifenk, Tako da držite pesti, da ni pregrade in da dobiva zeleno luč

(odgovor članu lambada)
Neposredna povezava do sporočila: 587
17.7.2009 19:53:55   
barvar
Jaz sem tudi prehitro govorila, da imam šibko user posted image . Šele tretji dan se je pokazala v pravi luči. Je lilo iz mene, pa še takšne krče sem imela da je bilo groza. V nedeljo zaključim s klomifenom, potem pa spet akcija user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 588
17.7.2009 20:28:03   
zaljubljena23
Barvar, potem si en dan pred menoj, jaz vzamem v ponedeljek zadnjo ;)

Sva se z mojim odločila, da začnem kar s klomifenom, ker po končani M moram na pregled, in če mi pač G potrdi pregrado, potem bomo v tistih dneh pazili in bom imela vsaj točno M, da bom potem lahko šla na nadaljne preiskave, če pa nama da zeleno luč, pa lahko mirno začnemo migati na naraščaju in še po vrh vsega ne bova spet zamudila še enega cikla zaradi čakanja.....

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 589
20.7.2009 8:24:26   
crvicek
Drage moje, včeraj sem se vrnila z 14 dnevnega dopusta, zato se vam nisem nič oglasila - nisem vas pozabila in zapustila.

Punce, hvala za čestitke in vse lepe želje!

Tudi jaz močno navijam za vse vas, da bi kmalu zagledale user posted image  in mi sledile na sosednjem forumu.user posted image user posted image user posted image

Vam pa svetujem, da popazite malo pri zdravi prehrani, saj sem na lastni koži preizkusila, da je prehrana res zelo važna. Jaz sem sledila napotkom prehrane iz foruma IVF za boljše celice in tako sem se v zadnjem ciklusu odpovedala beli moki, belemu rižu, belim testeninam, mlečnim izdelkom...in tako sem z isto dozo klomifena kot v prejšnjem mesecu pridelala kar dva folikla več, da sem v uspešnem ciklusu imela kar 4 folikle. Že pri tem se vedela, da sem na pravi poti. Opustila sem tek in raje hodila na dolge sprehode - hitra hoja z globokim dihanjem, ker to zelo pomaga pri prekrvavitvi maternice. Bila pa sem ves čas tudi optimistična, da enkrat bo uspelo! In res je!

Zdaj grem v sedmi teden. Pred dvemi leti sem imela splav v 6 t, tako da prejšnji teden sem kar malo trepetala. Ma tokrat so se v 6 t začele kar hude slabosti, vsa hrana mi smrdi, ma ne pa bruham. To naj bi bil dober znak, da hormon raste. Prvič vsega tega ni bilo. Tako že par dni živim od sveže stisnjenih sokov, saj drugo mi ne gre. Jem pa zato tudi centramed mami, da nadomestim malo vitaminčkov, čeprav menim da jih imam še v zalogah od prej.

Srečno vsem in se vam še kaj oglasim!

< Sporočilo je popravil crvicek -- 20.7.2009 8:25:59 >

Najini princeski raseta...

Neposredna povezava do sporočila: 590
20.7.2009 16:42:35   
ency
Evo mene, sem prisla z morja, bi takoj ostala se kak teden, ker je bilo sansko user posted image
No moja user posted image  se se ni prikazala, imam se vedno obcutljive prsi(vendar ne vec tako mocno), obcasno me zbada v jajcnikih, danes je 37dan. In nisem delala se testa, ker me je strah negativnega rezultata. No mogoce ga jutri naredim, ce se prej ne ulije in vas seveda obvestim. Drzite pesti, da bo končno pozitivno.Čeprav če bi bila user posted image  bi me verjetno morale zmeraj bolj boleti prsi, ne pa tako, ne vem no. Imam pa fuuuul belega toka.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 591
20.7.2009 17:15:21   
Annchy
Hey...da se vam še jaz pridružim. Klomifen jem že četrti mesec, in danes na UZ sta bila prvič vidna dva folikla oba okoli 20 mm velika....to je baje dobro? Ne spoznam se še toliko :)
Uglavnem G mi je rekel da naj bi bila ta teden ovulacija, tako da upejmo da se ta mesec kaj prime...
Lep pozdrav vsem pa velik sreče pri delanju user posted image

papa

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 592
21.7.2009 7:40:26   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: ency

Evo mene, sem prisla z morja, bi takoj ostala se kak teden, ker je bilo sansko user posted image
No moja user posted image  se se ni prikazala, imam se vedno obcutljive prsi(vendar ne vec tako mocno), obcasno me zbada v jajcnikih, danes je 37dan. In nisem delala se testa, ker me je strah negativnega rezultata. No mogoce ga jutri naredim, ce se prej ne ulije in vas seveda obvestim. Drzite pesti, da bo končno pozitivno.Čeprav če bi bila user posted image  bi me verjetno morale zmeraj bolj boleti prsi, ne pa tako, ne vem no. Imam pa fuuuul belega toka.

Ency držim pesti! user posted image user posted image user posted image

Prsa pa so mene začela ful boleti šele v 6t. Pred testom pa so bili vsi občutki isti kot pred user posted image , tako da kar po test in poročaj!

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 593
21.7.2009 7:47:17   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Annchy

Hey...da se vam še jaz pridružim. Klomifen jem že četrti mesec, in danes na UZ sta bila prvič vidna dva folikla oba okoli 20 mm velika....to je baje dobro? Ne spoznam se še toliko :)
Uglavnem G mi je rekel da naj bi bila ta teden ovulacija, tako da upejmo da se ta mesec kaj prime...
Lep pozdrav vsem pa velik sreče pri delanju user posted image

papa

20 mm je super, saj nakazuje da bo do O prišlo! Po mojih izkušnjah je pri meni prišlo do razpoka folikla pri 24 mm. Torej, na dan zraste do 2 mm, tako da pri tebi naj bi bila O čez 2 dni. Pred ovulacijo pa sem imela močno, topo bolečino v jajčnikih, tako da sem komaj hodila, in pa full full napihnjen trebuh. Po ovulaciji pa je izginila bolečina in napihnjenost. Še user posted image je bila muka, tako da sva raje kar en dan prej, saj itak semenčeca preživijo par dni.

Prijetno in uspešno user posted image !

(odgovor članu Annchy)
Neposredna povezava do sporočila: 594
21.7.2009 9:00:46   
ency
punce test je pozitiven
nisem mogla spat, zvecer me je vse spikalo, kot da se bo vlila m, in pol zjutraj vstanem, in je moj sel takoj v lekarno po test. Me je blo tako strah naredit, da je moral z mano na wc in je on pogledal al je al ni...in je plusek. Močan plusek.Končno po 2letih, končno. Samo da bo vse ok, sem ze zdj v strahu, da bo slo kaj narobe.
Ne morem verjet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 595
21.7.2009 9:11:20   
crvicek

punce test je pozitiven
nisem mogla spat, zvecer me je vse spikalo, kot da se bo vlila m, in pol zjutraj vstanem, in je moj sel takoj v lekarno po test. Me je blo tako strah naredit, da je moral z mano na wc in je on pogledal al je al ni...in je plusek. Močan plusek.Končno po 2letih, končno. Samo da bo vse ok, sem ze zdj v strahu, da bo slo kaj narobe.

Bravooooo Ency! user posted image user posted image user posted image user posted image  Superca!

Zdaj pa hitro stran z negativnimi mislimi, ker itak bo vse ok! Samo pozitivno razmišljaj!

Če se ne motim, boš tudi ti še marčevka?

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 596
21.7.2009 9:19:49   
ency
jaa marcevka bom, tja konec marca, ker ovulacijo sem imela 29.6. joj srecna srecnaa
pa hvala crvicek user posted image  

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 597
21.7.2009 9:51:07   
S*

punce test je pozitiven

user posted image   user posted image   user posted image Čestitke srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
Odženi negativne misli in začni uživat v user posted image .

Vsesela sem za vsako punco, ki ji končno uspe. Ampak ko uspe veteranki pa sploh user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 598
21.7.2009 12:24:21   
ency
Hvala S, sem ze mislila, da ne bom nikoli videla tega pluska, pa evo ga. Jeeee

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 599
21.7.2009 13:16:13   
S*
Ti ga privoščim iz vsega mojega user posted image in upam, da ga bomo tudi ostale kmalu zagledale.

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?