|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
28.7.2009 7:50:08   
Flora2
Aprilčica, to je pa dobro vedeti, ker jaz vsak dan razlagam mojemu da še ni panike da itak še miga in brca kot prej, da se mora sigurno umirit, zdaj ko mu povem kako je bilo to pri tebi, to bo šele panikauser posted image , ne vem več koga je bolj strah it rodituser posted image .

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
28.7.2009 7:58:40   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

sisy, ne bi mela nic proti, da na brzino rodim. samo tolko , da pocaka, da me sprejmejo v P. imam pa kar debelo uro do porodnisnice. zato panika.
alisa, srecno na pregledu! kako pa sve mi2  studirale da ga imave na isti dan? jst ga imam namrec jutriuser posted image

Ka pa vem kaj sva tuhtaleuser posted image , nosečniška zmedenostuser posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
28.7.2009 8:00:45   
Anonimen
Ka pa vem kaj sva tuhtale , nosečniška zmedenost

ne vem na kaj se bom zgovarjala po poroduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
28.7.2009 8:02:19   
Alisa
poporodna zemedenost, utrujenost,..... se bo najdl kajuser posted image user posted image user posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
28.7.2009 8:04:00   
Anonimen
alpa samo----> blond!
se dobro da sem res!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1905
28.7.2009 8:05:58   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

flora: hm, glede umirjanja pred porodom.. naaš Jakob se ni niti malo umiril, je brcal tisti dan in vse dneve prej kot običajno, še kot sem ga že skoraj ven sprala so noge migljale notri.... so se še babice semajale.. tako, da to z umirjanem, verjetno pr veliki večini drži, ampak ne pr vseh..  user posted image

sem brala pri Pušenjaku kako je s tem umirjanjem...Je rekel da umirjanje nima veze s porodom, da gre samo zato da ima otroček manj prostora in se ne more premikat...No očitno ga imajo nekateri še tik pred porodom dovoljuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1906
28.7.2009 8:06:37   
Drnula
kerala - kako je kuža ?
sisy - lepo, da si se spet mal oglasila. Zgleda, da bo res kmalu akcija user posted image Če še mal počakaš pa se morda še srečave v P user posted image Sam mislim, da še prav tako hitro ne bo pri meni. Me pa pri otrdevanjuj začenja mal bolet spodi, kot menstrualne bolečine in včasih seže vse čez križ. Včeraj ko sem se vozila z autom je bila to kar stalnica, potem me je še nekajkrat zagrablo čez dan, vedno hkrati ko mi je otrdel trebuh.
Sicer nič drugega, danes tudi vse lepo mirno, na srečo se je user posted image včeraj čez dan in danes zjutraj premikal in mislim, da je ok, to je pa tud vse kar bi za zdaj rada vidla

miska - ker glih vem da hodiš k Jordanovi. Mene kar jezi, ker ga ni primera - vsaj kar jih jaz poznam, kateremu ni rekla, da bo user posted image pred rokom celo kake 3 tedne, da zelo rada pošilja v P takoj takoj takoj, tudi prvorodke pa potem vedno doma paničarjo in sicer še ko se sprašujejo ali so to popadki ali ne ... in jih potem iz P domov pošiljajo .... mislim da mal pretirava in ustvarja napetosti. Kolegici je rekla, da bo rodila verjetno kar kake 3 tedne prej in naj pripravi torbo in šiba v P ko bo. Pa je bila vsa v pričakovnju cel mesec in bila iz P 2x poslana domov in potem je rodila nekaj dni čez rok ker je bila že vsega sita in je ostala v P, da ji sprožijo porod. Pa je sam en od njenih primerov. Saj sicer je super sam sem prav jezna nanjo ker tolk enga pritiska ustvarja s temi forami

Jaz imam pregled v četrtek in komi čakam da pogleda kako je s plodovnico, posteljico, da sem kaj odprta pa glih nimam upanja.

Neposredna povezava do sporočila: 1907
28.7.2009 8:09:56   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

sisy -  Če še mal počakaš pa se morda še srečave v P user posted image Sam mislim, da še prav tako hitro ne bo pri meni.

ti mal pohit, jst bom mal stisnla pa se mogoče res srečavauser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
28.7.2009 8:17:43   
Anonimen
drnula, hvala za informacijo. nisem tega vedla.

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
28.7.2009 9:13:02   
kerala
Dobro jutro!

Hvala vsem za skrbuser posted image ! Naš kuža je boljše. Hodi že lahko, pije vodo. Pravkar ga je moj user posted image  peljal še enkrat do veterinarja, da dobi še eno dozo protistrupa, potem bo pa, upam, OK. Ma HB! Zgleda, da se jih res večina zmaže po takih zastrpitvah.

Joj, punce, res sem gibljiva na telovadbi, samo doma pa drugje pa sploh ne! Doma komaj hodim, sprehod je dolg max par 100 m, pa še pol me vse boli, predvsem pa sramna kost. Ta pa na telovadbi nič ne trpi, tako da je tisto miganje več kot dobrodošlo! Si kar ne predstavljam, da ne bi hodila, bi kar zakrnela tle doma. A ve kej migate?

Alisa, tale z gozdom je pa huda! Pravijo, da nismo ženske same za v gozd, zaradi slabe orientacije - menda smo se evolucijsko tako razvile, saj so moški hodili na lov, me smo pa dom rihtaleuser posted image user posted image  Jaz sem šla sama s puncami 3x - prvič, zadnič in nikoli več! Smo se tako zgubile, da nas je že mrak lovil, oni dve mali, jaz vsa prestrašena... Porod v gozdu pa bi sploh bil... ma raj ne pomislim!

Sisy, lepo da si se malo javila! Vidim, da se akcija približuje! Mogoče boš pa ti naslednja...
Al pa Flora... joj, še malo...

Miška, a je tvoj user posted image  skoz doma, da te popoka ob prvih znakih? Imaš torbo že pripravljeno?user posted image

Zdaj, ko se porod vse bolj približuje, me je pa iz dneva v dan bolj strah... joj, ko bi bilo že mimo!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
28.7.2009 9:16:00   
Anonimen
Miška, a je tvoj user posted image skoz doma, da te popoka ob prvih znakih? Imaš torbo že pripravljeno?user posted image

mojga sploh ni doma....dela od jutra do vecera. hodi u bistvu samo spat domov.user posted image
torba pa je pripravljenauser posted image user posted image user posted image

pa super za kuzijauser posted image

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1911
28.7.2009 9:24:48   
eee35
Aprilčica zlata: to cowgirl gre na obrat, jaz se lahko še na kavču lahko malo obračam, po moje bo isti rezultatuser posted image , mali zoprnež noče na glavouser posted image . Zato na boke miga kot nor, po moje isti primer, kot pri SIsy, razteguje mi trebuh na vse možne strani, nisem opazila pretiranega umirjanja (no saj HB, kako bi šele takrat švicala in se bala...)

kerala: napiši, kako kaj peso...

miška: jaz te čisto razumem, pri meni je tudi strah, da ne bom v ta pravem času prišla v P in pol delam scenarije, da CR itak ne bom imela verjetno, pol bo prepozno za epiduralno in bom morala malo ritko ven spraviti kar tako, pa se bojim, kotuser posted image . Ja, saj vem, da sem kura, ampak vseeno se bojim pa konecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
28.7.2009 9:31:07   
eee35
kerala: super, da je bolje!

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
28.7.2009 9:31:29   
aprilčica07
eee35: joj, sory sem zabluzila, saj veš nosečniška raztresenostuser posted image user posted image user posted image ti si že bla, kajne? pa ni tel mali se obrnit...user posted image user posted image

Pri nas se je pa fanj pooblačilo. Zgleda, da bo kašna nevihta. Jst kuham kosilo kr zdaj za malega, za nas bo danes tašča kaj malga nardila, ker bom jst bolj pozna danes, spet moram it v bolnico, je pr nas v ambulanti frka in so me spet doli poslali.. Dobro, da grem samo še 4x po dozo. No, dobra stran je, da vidim une babnice, ki smo skupaj tam ležale, so še vse notri..

kerala: super za kužita... jst se spomnim kako mi je blo hudo za našga mačka, ko je bil tak, sem celo noč ob njemu bla, pa ga božkala in ujčkala... in se je HB zlizal...
miska: jst sem tud sama dosti, pa nevem kako bo ko me prime, HB, da so none blizek, če bo res uber sila, da me ali moji ali njegovi potegnejo do porodnišnice.. sicer pa si mislim, da itak ne bo šlo tako hitro, tako, da me še panika ne daje.. vprašajte me čez 14 dni, po moje bom živčna razvalinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
28.7.2009 9:34:54   
Anonimen
ja, saj jaz imam tudi starega ata 1200 m strab, pa oceta 5 kn stran od mene. sam am....s starim atom dirkat v ljuser posted image
pol bom sele v avtu rodila.oci pa tudi dela in pride sele malo po tretji domov.sem vrasala, ce naj poklicem resilca, pa mi je sestra pri G rekla, naj probamo sami kako ustimat, ker se rado zgodi, da sta --->OBA!!!!user posted image resilca na nujni voznji.
eh, bom sla pa sama. ko bo popadek ustavis, predihas in gres naprej. neka znanka se je tako sama odpravila rodituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1915
28.7.2009 9:36:37   
Anonimen
sam, saj u bistvu bi lahko v skrajnem primeru tudi policijo poklicala po mojem, ce resilca ne bi bilo.user posted image
pri tadeju sva itak imela policijsko spremstvo. so naju ustavili v ljubljani in mojega vlekli pihat. potem pa jim je postalo jasno, da ni casa pihat, in so leteli pred nama z luckami in sireno!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 28.7.2009 9:37:45 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
28.7.2009 9:43:44   
aprilčica07
miska: a pihat je mogel? ma svašta, nouser posted image user posted image user posted image user posted image jst poznam tudi primer, ko je letel k ženi v P, ker je tiščala noge skupaj in ga čakala, da so ga ustavili na hitri cesti, ker je dirkal, pa jim je povedal kako in kaj in so isto nardili, vžgali modre luči  in mu delali pot, da je pravočanos prišel do ženičke..

Da bi se pa sama odpravila rodit, pa nevem no... mi je kr malo grozno... raje, da me kdo  pelje..

Zdaj pa res grem.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
28.7.2009 9:48:10   
Anonimen
jah....sobota ponoci okoli polnoci....pa svvvrrrrk cez ljubljano. valda so bili 100% da bojo kasirali.
no in ga zvlecejo v policijski avto. (ocitno je bil moj tako v soku, da sploh ni reagiral)user posted image user posted image user posted image
in se jaz nekako zvlecem iz avta, pa zakrici: KAJ LAHKO SAMO MALO POHITITE???
pa me vprasa policajka: ja kaj pa je? pa pokazem na trebuh: JA RODIT GREVA!
madona, je zakricala mojemu: pejte v avto, pol mu je dokumente fliknila skozi okno, pa: ZA NAM PELTE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in smo sli. cez rdece, v enosmerne hahahahaha. prav zanimivo je bilo.mene so pa potem itak popadki minili hehe. sam ok, so se kmalu s5 zaceli!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1918
28.7.2009 9:53:11   
romana24
user posted image user posted image user posted image  evo mene že spet tle gor. Sem celo ob ene 5.30 zaspala in ob 9 evo mojega malija. Povožena ko da bi me vlak ujel user posted image user posted image user posted image

Drugače imam pa danes pregled. Komaj čakam na CTG da spet slišim kako ji srček bijeuser posted image . Pol morm pa vse pospravt pa torto na 1/2 narest ker mamo jutri 1. rojstni dan od Roka tko da nebom nič počivala.

Miska sem se te prov predstavlala ti in tvoj star ata v avtu ki <norita> proti Ljubljani. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim da bi blo bolje če bi ti peljela pa ata zraven sedeluser posted image user posted image user posted image user posted image

Kerala; super da se bo tvoj user posted image  zmazal. Tudi našega so 8let nazaj zastrupili z strupom proti polžem. Se je privlekel omov samo po prvih tacah. Prov bogi je bil, pa se je tut poštimal. Čeprov če se prav spomnim mu je od takrat ena noga nagajala, ampak važno je bilo da je preživel. Kakšen spomin na borbo more pa tut user posted image  ostat. Se ga predstavljaš pol v pasjem klubu kako razlaga psicam: Vidiš tale malce pohabljena noga mi je ostala od borbe z polžjim strupomuser posted image user posted image user posted image .  No ja se vidi da sem premalo spalauser posted image user posted image user posted image .

Aprilčica midve sva prave revce s temle zobi.  a tebe kr skoz matra? Mene bo verjetno zdej spet ene 2 dni pol se bo pa mal polegel. A ti to kak zob jezik drsa da ne imaš vse zatečeno?

No zdej grem pa na tavelko  user posted image  da mal k sep pridem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
28.7.2009 10:36:43   
Alisa
miška jaz sem zaj........ v pregledu, jaz mam tud jutr, sem mislila da sem dons naročena 28. pa sm 29.7. joj kaj o z mano. Vidiš pa sem tebi rekla da te nosečniški hormoni dajejo, pa očitno meneuser posted image

To je čudež življenja.

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
28.7.2009 10:36:44   
sams
hehe, kako sem se zdej nasmejala, miska, da ste pa imeli policijsko spremstvo, to je pa zakon user posted image !!! Kdo ve, kaj bo sedaj.... Samo jaz se res ne bi upala sama v P, z nonotom (če bi ga imela) pa verjetno tudi ni nek užitek "šibati" proti Ljubljani user posted image ....

kerala, ful sem vesela za kužkota!!!

Alisa, ojojoj, boga ti z gozdom....Upam, da si danes boljše.

Sanikaa, pa se mi je zdelo, da si ti že poročena, ampak sem mislila, ah nič, sem zabluzila user posted image

go_ta, KOMAJ ČAKAM slikice in porodno zgodbo!!!!

Flora in Sisy, katera bo naslednja??? Mogoče pa vas kakšna prehiti po desni (recimo miska user posted image )

Jaz pa sem prej šla v ribarnico in sploh nisem šla za tem, da je trebušček zdej že precej velik. Ko sem šla mimo enega kafiča, sem se slučajno videla v ogledalu in sem izgledala kot tovornjakar: majčka mi je spolzela čisto gor do jošk, elastika na krilu pa čisto dol user posted image user posted image user posted image . Katastrofa user posted image !!!! Tipično zame, da si delam neke sramote user posted image ...

Zdej pa na pregled h G, potem gre tudi moj na dopust in nimam pojma, kam bom hodila do poroda in kdaj pride nazaj user posted image  Sicer pa je tudi mene vaginalno zadnjič pregledal takrat, ko sem mu rekla, da je test +. Moj sploh ne gleda vaginalno, mene so prvič šele v P, ko sem bila že 1 dan čez rok...

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
28.7.2009 10:43:40   
Anonimen
caj skuhan!user posted image ...sam se spijem gauser posted image ....
ja ja tale moj dragi stari ata je peljal ze mojo mami, ko je sla mene rodit....uf....pa je blo 30 let nazaj. pa je rekla mami, da je cisto lepo peljal. samo ko se je popadek zacel je stopil na gas do konca. ko se je pa koncal, pa s5 lepo mirno naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
samo, to je blo 30 let nazaj. zdaj je ata 30 let starejsiuser posted image tko da, ja najboljs da omn zravn sedi hahahah

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
28.7.2009 10:46:51   
Anonimen
Jaz pa sem prej šla v ribarnico in sploh nisem šla za tem, da je trebušček zdej že precej velik. Ko sem šla mimo enega kafiča, sem se slučajno videla v ogledalu in sem izgledala kot tovornjakar: majčka mi je spolzela čisto gor do jošk, elastika na krilu pa čisto dol

hahahahahaha, si te predstavljam. tudi meni se je to ze zgodilo. samo hvala bogu ne pred prevelikim obcinstvom...
moj dragi mi rece, da sem ko Joc, brat od Joca iz a s ti tud notr padu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hm alisa....prav fajn obcutek, ko vem, da je se vsaj ena prblizno tko zmedena ko jst!user posted image ....
dobro da nisi mislila da ga imas 30. namesto 29.!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1923
28.7.2009 10:50:24   
simonalokar
kuk ste  načevekale

karela čestitke za izboljšenje tvojega kužkauser posted image user posted image . da bo še bolje.

miška to spremstvo z policijo sem se pa tuk presmejala do solzuser posted image user posted image .

sisiy dobrodošla nazaj in sa si že odprta upam da bo pol še akcija kmal. no do avgusta pa le počakuser posted image user posted image .

zdaj pa sem tudi jaz dobila paket za tranfuzijo domov sem jih klicala n so mi poslali domovuser posted image user posted image .

danes sem šla v baby center ponnj po paket flaška pa blazinice, pa še dudko sem kupila če jo bomo slučajno rabili v skrajni sili. a ste tudi ve. drugače sem proti dudam . sam če ti dan pa noč zamenja tko kot mi je prvi mi je kar pasal . duda. pol pa je ni več maral. bomo vidl za vsak slučaj jo imam doma. pa še v lekarno sem šla. pa sandale kupt za sinčka ker jih je čez noč prerastel.

CTG sem danes imela in sam mal je nakazano da so lažni popadki prisotni, ampak nč resnega. shujšala sem za 0,8 kg sem kar pogledala in naslednji pregled imam 4.8. vidl če sem kj oprta sam verjetno nisem. bo treba še čakatuser posted image user posted image .

no avto smo končno dobili včeraj nazaj. tko da zdj pa lahko rodimuser posted image user posted image .

kaj bost kuhale men se nč ne da.

simona

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
28.7.2009 11:04:31   
Flora2
Evo sem mislila kako bom spala, je nemogoče, če imaš sosede vse v penziji pa poleg vsega še napol naglušne in se derejo kot da so sami na celem svetu, bog ne daj da pa naš pes zalaja to pa vse slišijo, obupuser posted image .

Joj Kerala, super da je vaš peso bolje, men se tile kosmatinci tako smilijo da sem vedno na robu solz samo da vidim žalosten pogled, kaj šele da trpijo tako kot je vaš trpel.

Miška ti pa znaš narediti akcijo na cestah, policijsko spremestvouser posted image do porodnišnice, ma nisi ti kar tako, da ne bo sedaj še helikopter vključenuser posted image .

Sams tebe bi pa prav rada videla kako si šla do ribarnice, to bi bilo smeha, ampak ti povem, jaz se prav nič ne obremenjujem pa se mi tudi zgodi da mi vse nekam zleze in šele po očitnih pogledih mimoidočih opazim da nekaj ni tako kot je treba. 
Še vedno pa dam prednost vsaki ki si želi roditi čimprej, jaz se še psihično pripravljam, ampak še nisme ugotovila kako naj se kar najbolj pripravimuser posted image .
Sem pa sama nase jezna, ker vsakič ko sem na pregledu v P in mi delajo UZ pozabim vprašat, če je naše dete še punčka ali se je že kaj spremenilo, me vsakič tako šokirajo s težo otroka, da sem čisto zmedenauser posted image .

< Sporočilo je popravil Flora2 -- 28.7.2009 11:05:03 >

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?