kerala
|
Dobro jutro! Hvala vsem za skrb ! Naš kuža je boljše. Hodi že lahko, pije vodo. Pravkar ga je moj peljal še enkrat do veterinarja, da dobi še eno dozo protistrupa, potem bo pa, upam, OK. Ma HB! Zgleda, da se jih res večina zmaže po takih zastrpitvah. Joj, punce, res sem gibljiva na telovadbi, samo doma pa drugje pa sploh ne! Doma komaj hodim, sprehod je dolg max par 100 m, pa še pol me vse boli, predvsem pa sramna kost. Ta pa na telovadbi nič ne trpi, tako da je tisto miganje več kot dobrodošlo! Si kar ne predstavljam, da ne bi hodila, bi kar zakrnela tle doma. A ve kej migate? Alisa, tale z gozdom je pa huda! Pravijo, da nismo ženske same za v gozd, zaradi slabe orientacije - menda smo se evolucijsko tako razvile, saj so moški hodili na lov, me smo pa dom rihtale Jaz sem šla sama s puncami 3x - prvič, zadnič in nikoli več! Smo se tako zgubile, da nas je že mrak lovil, oni dve mali, jaz vsa prestrašena... Porod v gozdu pa bi sploh bil... ma raj ne pomislim! Sisy, lepo da si se malo javila! Vidim, da se akcija približuje! Mogoče boš pa ti naslednja... Al pa Flora... joj, še malo... Miška, a je tvoj skoz doma, da te popoka ob prvih znakih? Imaš torbo že pripravljeno? Zdaj, ko se porod vse bolj približuje, me je pa iz dneva v dan bolj strah... joj, ko bi bilo že mimo!