|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
27.7.2009 20:21:55   
ninček1
Zdaj sem opazla, da še ni vseh mojih podatkov v naši tabeli. Stara sem 30 in sem prvič noseča.

Kaj ti sploh dela na drugem pregledu? Ti naredi spet ultrazvok, al ti samo srčeka posluša preko trebuha?Al ti naredi normalen pregled? Jaz bom verjetno še dobila napotnico za krvne teste in urin, ker mi še niso tega naredili na prvem pregledu, niti napotnic nisem dobilauser posted image .

Danes sem se pregrešila glede hrane in pojedla big maca, cheesa , pomfrit in same kalorične zadeve in taaak je pasalouser posted image .Zredila sem se samo 1 kilo, tako, da tu in tam lahko malo grešim

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
27.7.2009 20:22:03   
bipi
Ojoj! Že pol ure hočem kaj odgovorit pa me sploh ni hotelo potegnit. No, upam, da zdaj bo.

Anonimna, še enkrat greš spat pa bo pregled; ampak verjamem, da si čist razpizdena.
Valentinčica tebi pa svaka čast, da ti uspe ležati cel dan. Poskusi si nabavit kakšno pametno knjigo pa ti bo mogoče hitreje minilo. Jaz bi tudi kaj pametnega brala pa časa nimam, pa tudi ko začnem brati ne znam nehat.

Tiste, ki ste bile na nuhalni, prosim, če mi katera pove koliko stane pregled.

Tiste, ki še nismo bile na nuhalni...............saj bomo tudi me kmalu na vrsti. V roku dveh treh tednov se bomo vse razvrstile. Komaj čakam.

Nič ne komentirate...Ali je še katera na facebooku?

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
27.7.2009 20:27:34   
bipi
Ninček, vidim, da imaš približno takrat rok kot jaz, zato ti bo verjetno tvoj G naredil UZ čez trebuh. Verjetno te bo dal v laboratorij, če še nisi bila, pa materinsko knjižico boš dobila in to je to. Meni vedno še izmeri maternični vrat, ker sem pri prvemu zelo nizko nosila in so mi rekli, da pri drugem bom morala najverjetneje na cirklažo, vendar jo zaenkrat še nihče ne omenja in upam, da tako tudi ostane.

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
27.7.2009 20:29:27   
ninček1
Tut jaz sem facebookercauser posted image .

Ja Valentinčica, res svaka ti čast za ležanje. Par dobrih knjigza možgane na pašo:Trije v postelji, Puščavska roža, izpod tančice, Strastna zapravljivka...

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
27.7.2009 20:36:14   
bili83
bipi jaz sem bila na nuhalni v mb pri dr. Pelkičevi. Plačala sem pa 60 eur. si je pa res vzela čas zame, kar pol ure sem bila noter, pa vmes je izvid napisala, pa spet poskusila, če bi slučajno videla spol... v glavnem, fajnuser posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
27.7.2009 20:56:36   
Anonimen
bili, mi lahko daš njeno številko, od Pelkičeve? Sem ji pisala na mejl, pa se mi ne oglasi, pa bi jo poklicala in se naročila...

a ti je posnela CD?

anonimna V.

(odgovor članu bili83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
27.7.2009 21:14:55   
punsha
pozdravljene,

pa se oglašam po pregledu.Z malim je vse vredu, jaz pa imam slabo kri, tako da sem dobila 6 flaš sirupa (nisem hotla tablet, jih ne morem jest), kar je za en mesec, potem imam pa naslednji pregled 1.9.2009. Vprašala sem tudi glede tistih bolečin v zgornjem delu trebuha, pa mi je dal Buscopan (no sicer ga imam še doma), pa rekel, naj jem veeeeliko sadja in zelenjeve, menda je možno, da bi bilo zaradi prebave. koliko smo veliki...pa nimam pojma, mi ni nič povedal. Še vedno pa G vztraja, da sem noseča 15t in 1d, po mojih izračunih pa 12t in 4d. No ja saj ni pomembno, samo da sem ane user posted image

še nekej me zanima. Ali ste kaj ustvarjalne? Boste same kaj čarale za malčke? IVF-ovke so bile ravno na temi, da imajo pod Emporiumom menda fletno trgovino z blagom, z luštnimi otroškimi motivi. Mogoče se bom pa potem kasneje spravila kaj šivat, vsaj kake stvari za posteljico - prevleke...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
27.7.2009 21:46:09   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: bipi

Niwci vidim, da si že vse inf. glede tamponov za v vodo dobila, mogoče le še to, da jih dobiš tudi v drogeriji Tuš, kjer so tudi cenejši od Mercatorja.

Hvala. Problem je ravno v tem, da sem jih iskala v Šparu, Tušu, DM, Drogeriji Tuš in lekarni user posted image pa so me povsot debelo gledali, razen v lekarni. Bom pa še na primorskem koncu mal pogledala, ko bom. Tako al tako se bom pa zdej šla v morje kopat. Tam baje da ni nevarnosti okužb. Ali ve useeno uporabljate tampone? Meni je G rekla, da ni potrebno.

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
27.7.2009 21:48:30   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                   user posted image
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                              user posted image
Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                            
MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image
biina
(?)                       (? , ? )                ?        
anonimna

28.1.
bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                        user posted image  

3.2.

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2.         
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image   

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                                 user posted image
Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                                 user posted image

13.2.

ninček1(30)                      (?user posted image , ? user posted image )              MB                          user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
zirafa76(32)                  (2.user posted image   ,1.user posted image            CE, Bratislava            user posted image
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image
Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
amelie010(26)             (1.user posted image , 0. user posted image )                MS                      user posted image   

23.2.
Anonimna V (?)                 (? user posted image , ? user posted image )                ?                        user posted image

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska                 user posted image
Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image

26.2.
lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?
smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje           user posted image
*dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2.

t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice
babajči(?)                       
(2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                 user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               ?         

junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 51

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1334
    27.7.2009 21:48:59   
    niwci
    PREGLEDI:

27.7. -ninu(NS), bili83(NS) , valentinčiva30,gapii27, anonimna V. (2), punsha(3)
    28.07. - JanaB (2),
    29.7. -nincek1(2), zirafa76(3+NS), elaaa(NS), Kora33(NS), Aja1(NS)
    30.7.-  silmarillion, Nattasha(NS), Cappy96(2), bipi(4) 

31.7. -
    Rocio (2),
    4.8. - t*e*j*k*a, Zofy (NS), julieb(NS) Aja1 (NS2), Astralis(2)
    5.8.- plouse(3)
    6.8.- Jada82(NS), niwci(NS), bipi(NS), plouse(NS), anemona(3) , kora33(3)
    7.8.- smuki(2), Cappy96(NS)
    10.8. - ninček1(NS), anonimna va(NS), Lily86(NS), Nattasha(2), *dotika*(2)
    11.8- valentinčica30 (2), Astralis(NS)
    12.8.- Jada82(2), Alanis(2)(NS)
    13.8.- MATEJKA_(NS)
    17.8- julieb(2), elaaa(2), *dotika*(NS)
    20.8. -anonimna primorka (NS)
    21.8.- niwci(2)
    24.8. - Aja1(2)
    25.8.- Lily86(3) 

26.8. - Zariya (2), bili83(4)
    1.9.- punsha(4)
    16.9.- babajči(2)

*prvi pregled
    *drugi pregled (in nadaljnji)
    *merjenje nuhalne svetline

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 1335
    27.7.2009 22:32:22   
    Nattasha

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

IZVIRNO SPOROČILO: bipi

Niwci vidim, da si že vse inf. glede tamponov za v vodo dobila, mogoče le še to, da jih dobiš tudi v drogeriji Tuš, kjer so tudi cenejši od Mercatorja.

Hvala. Problem je ravno v tem, da sem jih iskala v Šparu, Tušu, DM, Drogeriji Tuš in lekarni user posted image pa so me povsot debelo gledali, razen v lekarni. Bom pa še na primorskem koncu mal pogledala, ko bom. Tako al tako se bom pa zdej šla v morje kopat. Tam baje da ni nevarnosti okužb. Ali ve useeno uporabljate tampone? Meni je G rekla, da ni potrebno.

Samo v info, jaz sem jih dobila v Mullerju, so pa od Sente, Fantastični, v bistvu so prepojeni z vazelinom, da ti ne izsupijo nožnice in v bisvu preprečijo dostop vode, klora, soli itd...pa uravnavajo ph. Meni so fantastični. V eni škatli so 4-je, lahko jih imaš kot navadne tampone, jaz jih pač dam pred kopanjem pa po kopanju odstranim, Fajn v glavnem

papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 1336
    27.7.2009 22:41:45   
    niwci
    Bili čestitke!

Dobrodošla tudi nova anonimna!

Kako ste pa še ostale odpravle z NS?

Trebuščki... Jst imam že kar velikega, učasih je tako napihnjen, da oblečem že nosečniške hlače, drugači pa nosim še stara oblačila. Najraje kar trenirko. Je pa res, da imam tud mal trebuha že od prej user posted image pa čakam da se končno napne, da bo videt že taprav nosečniški, k zdej je lih nekje umes, še posebno ko sedim user posted image user posted image user posted image

Zdej pa lahko noč usem pa lepo božajte trebuščke!

(odgovor članu bili83)
    Neposredna povezava do sporočila: 1337
    28.7.2009 4:28:20   
    Anonimen
    punce, jaz ne morem spat. :(

anonimna V.

(odgovor članu niwci)
      Neposredna povezava do sporočila: 1338
    28.7.2009 7:03:33   
    kora33
    jutro....
    danes sem pa hitro vstala...saj kar sama ne morem verjet, da ura ni niti 7 še...jaz sem pa že skoraj popila jutranjo dozico....pa ....kaj bom pa počela...dan bo dolg...sem res mogoče malo prehitro dvignila rit....
    sem poskušala zopet z angel soundom poslušat...pa ne vem al sem jaz neumna al aparat...jaz slišimm samo svoje srce....user posted image ne najdem...pa če ne bi bilo isto prejšnji teden, ko sva z G poslušala...sama pa nisem našla....bi paničarla...tako pač ne...itak pa imam jutri NS...
    Niste nič pokomentirale mojega vprašanja....a bo katera peljala starejše otroke s seboj...gledat dojenčka....jaz sem malo v dvomih....po eni strani bi...po drugi pa ne...pa verjetno bo prevladala druga...bom pa prosila da mi posname, če se da...pa bomo doma skupaj gledali....
    niwci - zdaj bodo pa počasi res začeli trebuščki rast...sicer jaz v mojega dvomim....v prejšnji user posted image  sem nosila vse v križu in se mi do konca skoraj da ni nič kaj videlo...pa se nisem sekirala preveč...samo pa potem boli križ ko pes....kakorkoli...nekje bo že zrasel...a ne....
    a boste za spol vprašale...?
    lep dan

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1339
    28.7.2009 7:06:14   
    Anonimen

Pozdravljena anonimna V.,

Ti si pa res pridna. Jaz sem pokonci od 6. ure. Sem šla kar zgodaj spat, pa potem čez dan tudi kaj zasmrčim. Že več kot en mesec sem na bolniški in se dolgočasim, imam kar preveč časa za razmišljanje. Potem si pa človek misli, kaj vse bi lahko šlo narobe...

Lep pozdrav, anonimna N.

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 1340
    28.7.2009 7:13:05   
    marjetica11

Pozdravljene,

Še enkrat jaz.

Draga Kora33, takole na hitro jaz mislim, da ni nič narobe, če bi na pregled vzela s seboj otročička. V bistvu ne gre za nek invaziven pregled. Morda bi bilo smiselno, da pokličeš v ordinacijo in jih tam malo povprašaš, da ti ne bodo potem kaj komplicirali. Sicer sama najbolje poznaš svojega otroka in se odloči, kakor misliš, da je za otroka najbolj prav.

Pozdrav, anonimna N.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1341
    28.7.2009 7:18:43   
    bipi
    Morning!

Jaz pa čakam, da se moje dete zbudi, da ga peljem v vrtec.

Kora33, meni je ravno moj mož rekel, da verjetno ne bo mogel z mano na NS in mi je kar malo grozno ko bom sama. Če bi bil tamau kakšno leto starejši bi ga sigurno peljala, ker je ful lepo sprejel, da ima mami dojenčka v trebuščku ( čeprav pravi, da brateca ali pa sestrico ne bo imel). Ne vem koliko je tvoj otrok star ampak, če se ti zdi, da bo lahko toliko časa pri miru, da se ti posvetiš pregledu ga kar vzami s seboj.

Spol otroka. Sem ravno včeraj razmišljala, da pa nebi vprašala. Sicer ne vem, če bo to pri meni šlo ampak.......Če se bo na kakšni slikici kdaj videlo prav, če pa ne, pa tudi v redu - upamuser posted image !!

Sem pa po enmu nevem kakšnemu koledarju gledala, kjer se gleda starost matere in mesec zanositve pa mi pride da bo spet fantek. Ko sem gledala za prvega po tem istem koledarju mi tudi pride prav. Bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1342
    28.7.2009 7:21:57   
    kora33
    oj,
    moj sonček je star sedem in pol...saj to ni problem, da bi ne bil sposoben bit pri miru pol urce in gledati dojenčka, ki si ga ful želi...mam pa dvome zarad tega....če mi slučajno pove kako slabo novico...bom jokala...on pa bo tam...verjetno bomo kar doma skupaj gledali....bo še najboljš.....

(odgovor članu bipi)
    Neposredna povezava do sporočila: 1343
    28.7.2009 7:44:48   
    Anonimen
    Nič nisem pridna. Ker bi morala spat, pa nisem mogla. Pa bom danes povožena kot kura. user posted image

Še eno uro, pa grem na pregled.

Jaz mojega deteta na NS ne bom jemala. Je star 2 leti in dvomim, da bi zdržal tam pol ure ali več na miru. Sicer mu pa za dojenčka niti še povedali nismo.
    Bom ga pa najverjetneje vzela zraven na morfologijo. Tam bo že imel kaj za videt.

Lepo bodite in držite pesti zame...

anonimna V.

(odgovor članu kora33)
      Neposredna povezava do sporočila: 1344
    28.7.2009 8:22:00   
    bambi14
    Dan,

dete še spi, je začela nekaj blebetat in se menit s svojimi igračkami ampak jo je zdleda spet malo zmankalo, jaz pa na RR in kofe, pa domač kruh z brusnično marmelado.user posted image

Sem se  imela kr fajn v Ankaranu, sama v prikolici,....mala je šarmirala folk okoli sebe in ji ni blo jasno zakaj je tolko ljudi, otrok,...akcije, jaz sem se malo prištulila k sosedom v sosednih prikolicah, drugače sem pa cel dan imela polno dela(kuhanje za miceno, pospravlanje posode,...medtem ko je spala), zjutraj in zvečer pa pakiranje na bazen,...skratka je hitro bil petek in je prišel še ati(mala je kr vriskala), v nedeljo pa domov. Sedaj pa se že 2 dni ukvarjam s cotami,.....kar obožujem,...še v sanjah ne.user posted image

Tamponov v morski vodi nisem uporabljala,...pa v bazenu tudi ne ,...sem pa se šla vedno takoj po kopanju stuširat, umit s hygeo in preoblečt.user posted image

Ju3 mam NS pri Pelkičevi(komaj čakam)- POZITIVNO, kam leti ta cajt, se mi zdi, da sem bila na NS komaj za Elonino, ki bo 4.avg. stara 1 leto.user posted image Mala bo šla najbrž zraven na NS, ker nimam varstva, pa tudi je zelo priden otrok,...tako da bo lahko vidla bratca ali sestrico.....

Elaa- jaz pa mislim, da se je malo dohtarca zmotla in je mislila na kolekcijo od EUCERINA :
    http://www.eucerin.si/dry_skin/10_urea_lotion.asp
    , ker to velikokrat priporočajo,.....pa brez zamere, ker alkohol za to- hmmmmmmmm, njep, še nisem slišala pa delam 10 let v zdravstvu,....nikoli nismo pripravlali 1% alkohola,...!,1% salicilni alkohol ja ampak to pa se spet uporablja za duge zadeve.user posted image Kaj maš doma kako kremico proti suhi koži,...ali pa malo olivnega olja iz kuhinjeuser posted image , pa kako kremo po sončenju skupaj zmešaj(sigurno imaš zdaj kaj takega doma: bepanthen losion,...)

FB- jp,....kera želi naj me kontaktira na ZS, da ji pošljem invajt.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1345
    28.7.2009 8:24:19   
    Anonimen
    bambi, lahko tebe prosi za telefonsko od Pelkičeve?

anonimna V.

(odgovor članu bambi14)
      Neposredna povezava do sporočila: 1346
    28.7.2009 8:27:44   
    valentinčica30
    Ola punce!

Ste se razpisale malo, pa ful ste zgodne. No glede  cene NS, jaz sem plačala 70€, potem pa še 39 € za DHT, ki sem ga kljub dobrim rezultatom NS šla naredit, ker je moj mali zaspanček in zaradi odstopa posteljice, hočem bit čim bolj sigurna da je vse ok. Tudi sama G je predlagala.
    Tudi jaz sem mislila vzet moje male sbo na NS, vendar sem si premislila, saj sem se bala, da bo kaj narobe in v tem primeru, jih ne bi hotela zraven.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1347
    28.7.2009 8:59:28   
    bambi14
    pa malo počitniških fotk:

user posted image

user posted image
    mi3, z bebiko v trebuščku

user posted image

no to je nekaj za pokušino,

gremo še enkrat na morje v septembru, komaj čakam,....

(odgovor članu valentinčica30)
    Neposredna povezava do sporočila: 1348
    28.7.2009 9:01:48   
    gapii27
    ojla
    naša dva tamala se premetavata, srčka tud lepo bijeta..zdaj pa čakamo na nuhalno.

naše zdravje se tud že rihta

cawci

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1349
    28.7.2009 9:01:57   
    bambi14
    IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

bambi, lahko tebe prosi za telefonsko od Pelkičeve?

anonimna V.

eto sem našla:

NS v Mariboru: 
    dr. Ksenija Pelkič - 02/ 25 23 830 
    Gregorčičeva 19 (pri pizzeriji Galea-po stopnicah na dvoriščno stran in takoj na desno) 
    ksenija.pelkic@siol.net

...pa meni je odgovorila na mejl v 3 dneh,...celo v soboto zvečer.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1350
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
    photo
    Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?