|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
26.7.2009 20:49:41   
bili83
ojla user posted image

evo, jutri imamo nuhalno. fuul komaj čakam, čeprav me je tudi malo strahuser posted image
no, spet bomo videli svojega pikeca (morda pa ugotovimo, da je pikicauser posted image user posted image )

vsem, ki se bojite, ker so izginili nosečniški znaki... tudi pri meni so okoli desetega tedna izginili... precej panična sem že bila do rednega pregleda... ampak to je normalno, da znaki izginejo... to pomeni, da je telo sprejelo nosečnost in da je vse vreduuser posted image user posted image

lep večer vsem, jutri se javim z novicami. Imam šele ob štirih...

user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
26.7.2009 20:51:01   
bili83
aja ... za seznamček: 26.8. imam ČETRTI pregled (piše tretji)

user posted image user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
26.7.2009 21:54:44   
smuki
Ojla nosečke!

Vedno, ko si vzamem čas, da preberem vse poste, mi zmanka moči, da bi še kaj napisala, zato sem bolj redkobesedna.
Vidim, da nimam samo jst strahov, da je kaj narobe, ker tudi men popuščajo nosečniški znaki. Slabosti skoraj ni več (zelo redko, pa še to hitro mine). Prsi tud niso več boleče kot so bile (oz. prej so me skoz bolele, zdaj pa npr. če ležim na trebuhu). Pa tud na energiji sem pridobila, prej sem dol padla že ob štirih, zdaj pa kr zdržim dan.
In me je bilo že kr strah, ker se drugače super počutim. Edino kaj je - trebuh imam že tak, da ga ne morem več not potegnit. Res, da je mal obložen, sam me tako napihuje in to skoz. Tisti, ki me vidijo vsak dan, pravijo, da se že vidi. Za enkrat še nosim stara oblačila, vendar že morem počasi kaj izločit (še dobro da je poletje).
Bom pa v torek dopolnila 10. teden oz. grem v 11..
Kako pa vaši trebuščki?

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
27.7.2009 5:09:35   
Anonimen
Dobro jutro...

Pa je tikaj moj dan za pregled. user posted image user posted image

Čeprav, me je spet nekaj spravilo v dvom. user posted image Namreč, uro imam ob 13.20, delovni čas imajo pa do 12.30. user posted image user posted image user posted image

Moram poklicat danes zjutraj...

anonimna V.

(odgovor članu smuki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1304
27.7.2009 6:23:55   
Kati81
Dobro jutro, danes pa nisem mogla spat tko da sem že skor eno ro pokonci in za kompom, da ne zbudim mojih dveh ljubčkov(možek in princeska). Smo sicer na morju a po veliki sreči ima tukaj nekdo odprt WiFi in je carsko.
Uživamo na polno, mal poležavamo, se crkljamo, plavamo,....

Tudi meni so nosečniški znaki malo popustili, prsa me ne bolijo več tko zelo, slabo mi tudi več ni, le po določeni hrani ali če režem sveže meso, edino kar je ostalo je lulanje non stop.

Oblačila: Ja nekatera ne morem več obleči, pa ne ker mi niso prav, ampak ker potem ko se usedem niso elastična v pasu in me tišči. Drugače so mi še vsa prav. Sem pa bila v soboto v trstu da bi si kaj kupila a nisem nič našla. Le ta mali sem kupila Geoxe, ker so bile full znižane. Mogoče bom jutri šla še v center Trasta mal pogledat, k naj bi bilo malo slabše vreme, pa jutri imam RD tko da me bo možek mogoče mal razvajal.

Lep dan vsem, pa velik sreče tistim, ki imate pregled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
27.7.2009 7:26:45   
valentinčica30
Ola , ste se zopet malo raživele.
Plouse glede poroke, niti pod razno je ne grem premikat, ker če se sedaj ne bova je vprašanje če naju še kdaj prime. skupaj sva namreč 15 let in moj dragi me je letos za valentinovo zasnubil, čist po filmsko na LJ gradu (zato valentinčicauser posted image user posted image ). Me je kmal kap, ker sva se že na začetku zmenila, da bova koruznika za večno.
Moji in kolegi pravijo, da dokler ne bova rekla da in podpisala ne verjamejo, da sva resna, je vse skori kap ko sva naznanlauser posted image user posted image .
Sicer pa sem včerja uživala na svežem zraku. So mi na naš piknik prostor ležalnik odpeljali, tamali dve sta se kopali, moj je lepo pekel, jaz pa ležala, ampak včeraj ni bilo težkouser posted image user posted image .
Glede trebuščkov in oblačil, moj je danes zjutraj ugotavljal da moj buši izgleda ko hruška (beri velika hruška). Zafrkava me da se je G zmotila in da sta ziher dva tam notri, ker še nikol nisem bila tak trebušasta, vendar hvala bogu za poletje in oblekce.
Vsem, ki imate danes preglede user posted image user posted image user posted image , jaz sem NS naredila že v petek.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
27.7.2009 7:34:33   
elaaa
Ahoj!

No, pa sem spet doma. Na morju smo pridno plavali, poležavali, kuhali, brali knjige ... Sicer le štiri dni, a bolje kot postopanje doma.

bili 83 - poročaj, kako je na NS. Me zanima do potankosti, ker sem v sredo na vrsti.

Tudi pri meni ni nobenih nosečniških znakov več, le neverjetno izostren voh. Aja, ali ima katera izkušnjo z lišajčki po kolobarjih okoli prsne bradavičke? Res me srbi in ne vem s čim naj še namažem. Ginekologinja mi je rekla naj kupim 5% nekaj alkohol in naj s tem namažem, v lekarni pa so rekli, da tako močnega zvarka ne delajo, le 2 ali 1% in še to se ona ne bi tam mazala. Potem mi je dala eno drugo kremco, a sprememb ni. Kakšni predlogi?

Zunaj je zelo lep. Še en dan za uživanje.

user posted image prav vsem, ki ste tukaj.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
27.7.2009 8:07:59   
Anonimen
Pozdravljene bodoče mamice,

Naj se vam tudi jaz pridružim. Prvič pišem v forum in upam, da bo vse v redu. Tudi jaz sem po 3 letih truda končno noseča user posted image , seveda na koncu s pomočjo medicine. Pričakujemo kar 2 otročička. V tem tednu imam NS, PDP je v začetku februarja 2010. Za menoj so tudi že prve težave. V 6. tednu krvavitev in odkrit manjši hematom, bila hospitalizirana en teden, šibko krvavela nekako 14 dni (rjav izcedek), zdaj se je krvavitev ustavila. Prekoračili smo tudi kritično mejo 12-ih tednov. Počutje je še kar v redu, poslabšuje se bolj proti večeru. Nosečniški znaki izginjajo (prsi me ne bolijo več, pa tudi v trebuhu ne čutim več nikakršnega pritiska ali špikanja). Upam, da to ne pomeni nič slabega.

Valentinčici želim, da se krvavitev čimprej ustavi. Jaz sem v dneh, ko sem krvavela, pila aloavera sok (čisto samoiniciativno). Sem iskala nekaj za ustavljanje notranjih krvavitev, našla nisem nič razen aloa vere. Sploh ne vem, če kaj pomaga.

Ena od punc je pisala, da ima težave z bradavicami. Priporočam ji, da preveri svoje nedrčke. V času nosečnosti so bradavice posebej občutljive in po mojem je najbolje uporabljati gladke, športne modrce. Lahko pa se tudi čipkaste podloži s kako vato ali čim podobnim. Glede alkohola ji priporočam (če je v dilemi glede koncdentracije alkoholnih pripravkov), da naj kupi takšnega, ki ga v lekarni imajo in potem naj ga razredči.

Pozdrav,

(odgovor članu bili83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1308
27.7.2009 8:40:37   
kora33
jutro punce...
no ja končno smo se spet malo bolj razpisale....
tudi meni so sicer še prav vsa oblačila...samo so določena tolk neelastična, da me kar tišči in mam najraje trenerko...pa še zaradi vnetja pravijo, da je najboljš v ohlapnih oblačilih....
no tudi moja NS se približuje....dragi verjetno ne bo mogel iti z mano, ker je v službi...pa resno razmišljam, da bi peljala sina, da vidi svojega brateca oz. sestrico...kaj pravite na to?
elaa - bradavičke....jaz vse...karkoli se pojavi na telesu uspešno  "zdravim" s tea tree kremo od nahrin justa....sploh za kake lišaje mislim, da bi bila odlična...upam da poznaš zadevo in maš možnost nabavit...če ne poglej na netu....sicer pa bo prišla tudi potem prav za dojenčkovo ritko....odlična stvar...sploh vse stvari od te firme...so res dragi...ampak ...no jaz pravim, da prodajajo zapakirane čudeže...mam kar nekaj dobrih izkušenj z njihovimi artikli....
anonimna - pozdravljena...sem vesela zate...sploh ko pomislim ,kolk truda si vložila za user posted image user posted image ...upam, da ti teh ...še 6 mesecev lepo mine...tudi v družbi z nami....
valentinčica - ne daj se....1. tretina je mimo...samo še pol leta...kaj je to v primerjavi  večnostjo....user posted image
lp pozdrav vsem in lep ponedeljek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
27.7.2009 9:19:56   
Anonimen
eeeee, sem besna...

sem klicala zdaj sestro h G, da preverim uro, ki se ni skladala z odpiralnim časom...

meni v materinski piše, da imam pregled 27.7. ob 13.20... ona pa ima zapisano, da sem naročena 28.7. ob 9.30

jaz res ne vem, kdo je tukaj nor...

in zdaj bom čakala še en dan...

grrrr.....

anonimna V.

(odgovor članu kora33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
27.7.2009 9:39:36   
JanaB
Jutro punce
še malo pa gremo jutri na 2. pregled - začetek 10. tedna. Me je malo strah kaj bo. Na prvem pregledu 4. tedne nazaj se je videla samo pikica, ki bi mogla do sedaj že precej zrasti. Nekaj dni nazaj se mi je zdelo, da so se znaki umirili - panika, pa mi je bilo včeraj zvečer spet tako slabo, da sem se pomirila user posted image  Upam, da bo vse tako kot treba. Držite pesti in vse naj naj tudi vsem, ki imate danes pregled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
27.7.2009 10:31:23   
valentinčica30
Dobrodošla med nami nova anonimna in čestitke za user posted image , dej se podpiši s smeškotom, da vas lažje ločimo, ker se mi zdi da se drugače vse zakomplicira.
Hvala vsem za navijanje. Če mene kdo vpraša imam kljub vsemu dober občutek in se ne dam. Sicer pa punce kaj nam ostane pleg optimizma in veselja nad vsako novo lepo novico.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
27.7.2009 14:59:39   
*dotika*
Evo, še moja datuma za seznam:

10.8. - 2. pregled
17.8. - NS

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
27.7.2009 16:02:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Astralis

Ne se dat user posted image !!!
Pa napišite prosim, kako zgleda pregled nuhalne in 2 UZ - je še vedno vaginalni ali grem lahko v hlačah tja?

NS poteka že čez trebuh, tako da si lahko v hlačah. Se pa občasno zgodi, sploh pri močnejših, da se skozi trebušno steno ne vidi, pa potem naredijo vaginalno.

anonimna V.

Mogoče neumno vprašanje ampak ali pri običajnem pregledu pri G v primeru, da greste v krilu le tega ne slečete??? Greste v krilu na stol?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
27.7.2009 16:28:25   
punsha
Glede krila... Mnogokrat piše na vratih da naj pridemo primerno oblečene (krilo). Jaz sicer pridem v hlačah... ampak krilo je pač zato, da si slečeš samo hlačke - imaš manj dela, tako hitreje vse poteka, nekaterim je zelo nelagodno priti kar gol tja pred G...pa pač krilo samo dvigneš ko ležeš na tisti stol.

No jaz pa sedajle šibam na pregled, imam ob 17. Izvem izvide za kri, vodo, gotovo me bo stehtal, pa pritisk izmeril pa... user posted image Komaj čakam, da vidim malo pikico, sedaj mora imeti okoli 6,5cm user posted image . držite pesti, pa se potem kaj oglasim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
27.7.2009 16:39:12   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Astralis

Ne se dat user posted image !!!
Pa napišite prosim, kako zgleda pregled nuhalne in 2 UZ - je še vedno vaginalni ali grem lahko v hlačah tja?

NS poteka že čez trebuh, tako da si lahko v hlačah. Se pa občasno zgodi, sploh pri močnejših, da se skozi trebušno steno ne vidi, pa potem naredijo vaginalno.

anonimna V.

Mogoče neumno vprašanje ampak ali pri običajnem pregledu pri G v primeru, da greste v krilu le tega ne slečete??? Greste v krilu na stol?

jaz grem vedno v hlačah, kril ne nosim.. si pa običajno oblečem malo daljšo tuniko, da dejansko ne prigoloritim tja :)

anonimna V.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
27.7.2009 17:43:47   
bipi
Pozdravljene!

Se že kar nekaj časa nisem javila. Moram priznat, da se mi ni dalo ampak brala sem vas pa ves čas.

Niwci vidim, da si že vse inf. glede tamponov za v vodo dobila, mogoče le še to, da jih dobiš tudi v drogeriji Tuš, kjer so tudi cenejši od Mercatorja.

Anonimna ti si spraševala glede krila na pregledu. Pri nas je tako, da lahko oblečeš haljo njihovo, da ne greš ravno brez vsega v ordinacijo, še bolje je pa, da imaš krilo, spodaj slečeš hlačke in ko greš na tisti neverjetni stol samo vzdigneš krilo. Meni je delal zadnji UZ pri 9t in 3dneh še kar vaginalno, v četrtek pa mislim, da bo že skozi trebuh.

Vam moram povedat kaj sem zdajle jedla. Narezala sem si paradajz nanj pa sem dala špinačo še vročo. Njami. To sem sicer prvič jedla ampak mi je to tako zapasalo, da sem si morala to naredit. Po tem upam, da sem še kar noseča.

Drugače pa zadnje dni nobenega pravega apetita, verjetno zaradi obupne vročine. No, pa saj se ne pritožujem preveč.

Komaj čakam pregled v četrtek in nato nuhalno saj se mi zdi, da bom potem lažje zadihala.

No, če je katera gor lahk kaj napiše, ker je men mal dolgčas.

Bay

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
27.7.2009 17:49:29   
bipi
aja, sem pozabla. Tudi jaz sem na facebooku. Veliko familije imam v Ameriki in v Bosni in je to super način, da mal gledamo slikce eden od drugih. Sicer s temi v Bosni se vidimo, vendar pa s familijo v Ameriki pa zelo redko - z nekaterimi že 18 let ne.
Astralis, če si ti v Bratislavi te kar razumem, da si na FB-ku.

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
27.7.2009 17:52:49   
bipi
no se še kaj novega spomnim, da je treba napisat.

Kora33, tudi jaz uporabljam veliko stvari od Justa, celo pri sinu ko je bil še novorojenček in je imel krče sem ga mazala s sivkino kremo po trebuščku. se mi zdi, da je kar pomagala. Pa tea tree je fenomenalna. Če ma tamau kašno prasko ali kaj podobnega tudi vse z njo pozdravimo

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
27.7.2009 19:55:52   
bili83
ojla punceuser posted image
vidim, da se danes tiste, ki so imele preglede še niso javljale. no, jaz sem iz nuhalne, vse je super in fuuul sem vesela, da sem videla mojega pikecauser posted image user posted image
smo ful veliki, za pdp 28.1., ampak mi ga ni prestavljala. saj tam enkrat bo prišel venuser posted image user posted image
evo vam par številk, če hoče kera primerjat:
GA: 13t 0d
dolžina: 76,3 mm
obseg glavice: 21,5 mm
nuhalna svetlina: 1,8 mm
trisomy 21 - 1:6598
trisomy 18 - 1:9649
trisomy 13 - 1:50986
seveda je pri tveganju treba upoštevat še starost- jaz jih imam 25.
drugače pa je bil fuul živahen, usta je odpiral, palec je imel v ustih, pa tak se je raztegoval, kot da bi jogo treniraluser posted image ni pa nikak pokazal, kaj ima med nogamiuser posted image
no, samo da bo zdravuser posted image user posted image

upam, da ste vse, ki ste imele danes preglede, videle svojeuser posted image
vse, ki imate preglede v naslednjih dneh user posted image user posted image

lep večer

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
27.7.2009 19:56:11   
bipi
Kje pa ste vseuser posted image ? Nikjer nobeneuser posted image ?

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
27.7.2009 19:57:37   
bipi
Bili83, čestitkeuser posted image user posted image user posted image !
Kje pa si bila na nuhalni?

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
27.7.2009 19:58:25   
Anonimen
jaz sem tukaj... sitna, utrujena...

ma, še zdaj sme jezna, ker so zabluzile današnji pregled... zdaj pa spet jutri.... strah me je....

grem spat....

pa čestitke za dobro NS

anonimna V.

(odgovor članu bipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
27.7.2009 20:00:39   
valentinčica30
Jaz sem tuki, sem tak zmeri gor ker mi je ful dolgčas. Je težko ajat in čakat.

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
27.7.2009 20:13:38   
ninček1
Čestitam za uspešno prestano nuhalno in tako dobre rezultate user posted image  user posted image  user posted image billi83. Jaz še moram 2 tedna počakat na nuhalno, joj kak sem že neučakana.

Hej Bipi , jaz sem tut že celi dan tu gor in sem tut neka tečna danes, vroče mi je, prekladam se iz kavča na posteljo in obratno, nič se mi ne da.....se mi zdi , da čas tako počasi beži zdaj ko sem nosečauser posted image in samo odštevam dneve do naslednjega pregleda.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?