Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 14:49:18
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo slikce: iiiiiiiiii kak sta luškana, Vid je že ful velik fant, ta pravi korenjak. Po sliki sodeč, sem se odločila in bom tudi jaz kupila rokavčke Galu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 15:11:36
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: kasso Čmrlika, kako je s službo? tilči, Varja ni hotela ne obroča ne rokavčkov za v morje..zanjo je bilo premrzlo, pa tudi silila je nisem. Petja pa je že pri 16 mesecih plavala le z rokavčki. Eh, nič zaenkrat, vse po starem, zdaj bo lahko dala vlogo, ker so ji staro zadevo končno "odpustili". Ne vem kaj bo...še pa moram neke druge zadeve rešit... pa povedat, tako da ...mogoče ne bo nič. škoda...no, kakorkoli, upam, da se kmalu obrne tebi v prid. srčekgirl, super slikce , mi imamo tudi tako žabico Aurora, mi smo le za malo časa hodili na plažo (1 do 2 uri) in še to ne vsako dopoldne in ne vsak večer. Vedno smo se namazali že v kampu, preden smo sploh prišli na plažo, tako, da na plaži se sploh nismo. Letos sem jaz prvič brez alergije na sonce preživela dopust, tako da ti že to pove, koliko smo se sploh soncu izpostavljali, pa tudi na plaži smo bili več ali manj v senci. Če je ni bilo, smo pa marelo nesli s seboj.
< Sporočilo je popravil kasso -- 27.7.2009 15:13:30 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 16:06:09
|
|
|
|
hijenca
|
Dan dan! Videk se baše z mini kornetom in imam par minut časa . V službi smo imeli norišnico, ena punčka je dobila nekje eno bakterijo in se ji je po celem telesu začel delat neke vrste herpes in je v bolnici na intenzivni, celo telo je prekrito s takimi mehurčki in se revica prav lušči kot kača . Je nalezljivo do 5-ega leta starosti in smo seveda morali 2 igralnici spucat, dezinficirat, otroke pa preselit v drugo igralnico. Norišnica prava. ČMRLIKA a si ali nisi srečka . Je pa mala prava lepotička . Grem sedaj pogledat, kako hudo je kornet napadel Vida, če ga bom lahko zbrisala, ali ga bom mogla vrečt kar v vodo .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 16:59:37
|
|
|
|
hijenca
|
Saj ne morem verjet kakšen mir imam. Mali leži v kinderpetu in počiva (spi ne), jaz pa kavico pijem, po računalniku brskam, cote perem, UŽIVAM.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 19:14:37
|
|
|
|
tally
|
dan dan kako kaj tukaj? sem vidla slikice iz dopustov lušni ste . drugače pa kaj dosti ne spremljam, ker ni časa , Emilija je ratala zahtevna . Danes sem imela pregled, noseča sem 8t, PDP pa mam 8.3.2010. zaenkrat se počutim odlično, nobenih znakov, no malo bolj zaspana sem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 20:29:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally dan dan kako kaj tukaj? sem vidla slikice iz dopustov lušni ste . drugače pa kaj dosti ne spremljam, ker ni časa , Emilija je ratala zahtevna . Danes sem imela pregled, noseča sem 8t, PDP pa mam 8.3.2010. zaenkrat se počutim odlično, nobenih znakov, no malo bolj zaspana sem. 8.3.10 , takrat ma od mojga sestra B-day, pa še praznik je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 20:37:36
|
|
|
|
aurora28
|
Čestitke Tally, sem vesela, sam da je vse v najlepšem redu in da mala pikica raste .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 21:13:13
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čestitke Tally, sem vesela, sam da je vse v najlepšem redu in da mala pikica raste . podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 21:21:13
|
|
|
|
suzy85
|
midve sma danes spet uživale! sma šle najprej s triciklom do kolega po prečke za avto, da bomo lahka trugo namontirali. pol sma šle pa še s kolesom v mesto v trgovino in do drugih prijateljev, ki imajo 7 mesecev staro pupo. sta ful zanimive skupaj! to je blo že zadnjič slikano sem zadnjič opazla, da se je mami v kratkem času ful zredila. in to samo zaradi tablet proti depresiji je bla bolj suha od mene, zdej jo je pa tak napihnilo, da so ji moje hlače, ki sem jih nosila pred dieto, premajhne. ne morem verjet, da lahko ene tablete pustijo takšne posledice. pa je isto tudi s šefovo ženo
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 27.7.2009 21:32:23 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 21:48:09
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 midve sma danes spet uživale! sma šle najprej s triciklom do kolega po prečke za avto, da bomo lahka trugo namontirali. pol sma šle pa še s kolesom v mesto v trgovino in do drugih prijateljev, ki imajo 7 mesecev staro pupo. sta ful zanimive skupaj! to je blo že zadnjič slikano sem zadnjič opazla, da se je mami v kratkem času ful zredila. in to samo zaradi tablet proti depresiji je bla bolj suha od mene, zdej jo je pa tak napihnilo, da so ji moje hlače, ki sem jih nosila pred dieto, premajhne. ne morem verjet, da lahko ene tablete pustijo takšne posledice. pa je isto tudi s šefovo ženo Za potep. Pr nas v šihtu je tud ena ženska ki ima trebuh k nosečnica in jst sm mislna da je noseča pa mi je ena sodelavka rekla da ni da ji je neki trebuha ostalo od poroda in pa od zdravil za živce, al neki tazga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 22:29:37
|
|
|
|
špelin@
|
Čer Srčekgirll, za fajn dopust!!! Ej, čudovite fotke, določeni izseki so mi izredno znani Npr.: IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll aurora28, hvala za info glede tablet. In za urejene finančne zadeve. mafi, za oba vaju s Filipom. Kako je roka zdaj? suzy85, vidve z Evo sta pravi potepinki Punčici sta ful srčkani skupaj Ja, zdravila proti depresiji imajo žal tak stranski učinek barbaw, Jaka je car Bravo, fant tilči, naš mali ne mara ne obroča, ne kakšnih drugih "prisilnih" rekvizitov Čmrlika, krasne fotke Naša je (z)mešanka, ja Ej, kako kaže glede ? Saj veš, da je firbec huda stvar kasso, berem, da ste bili tudi vi takšni "senčkarji" kot mi Ampak je tako še bolj fino hijenca, a je ta punčka iz vrtca kasirala herpes zoster?? Pa za miiiiiir. tally, za pregled - kako lepo je brati novičke naših novih Pozdravčki še ostalim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 23:01:56
|
|
|
|
špelin@
|
Sem pa le mislila, da se bo katera še pojavila tu gor Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 7:24:03
|
|
|
|
barbaw
|
hijenca za uživanje. Se prav prileže. Špelin@ čveki so postali prava redkost. Pride tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 7:56:09
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Najprej komentarji: Vid(Srčekgirl) je že pravi korenjak Taja( Čmrlika) pa prava mala lepotička Tally... za ,sedaj pa kar naprej brez slabosti Današnja noč je bila porazna .Ves čas se je premetaval in grulil.Imamo pa že 14 zobkov.očitno gre po Nejčevi poti in jih bo imel do 18.meseca vseh 20. Včeraj sem delala do 22.,ker smo imeli inventuro.Sem šla šefinjo vprašat,do kdaj sem,pa je rekla,da ne pričakuje,da bi delala kaj dalj,če pa lahko,pa kakšno urico.Naslednjo soboto mi je dala frej in bom tako ure nabirala,da če bo treba,bom kakšno uro prej prišla.Pa saj imam še dopusta cel kup. Glede na to,da mi gre šefinja ful na roko z delovnim časom,pa moram tudi jaz kdaj dobro voljo pokazati Včeraj sem vplačala morje,sedaj pa lahko začnemo pakirati grem Nejca peljat v vrtec,pa se beremo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 8:17:41
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro Danes me je zbudil en super sms mojegaa brata : Zdaj gre pa zares, sva že v porodnišnici.. in zdaj samo še čakam, čakam, čakam, na nov sms.. juhu ful sem vesela.. Spali smo tudi ok, razen tega da sem ga sred noči preoblačal , ker je bil cel moker.. Mojo nečakinjo je včeraj pičila čebela sred čela..revica je tako jokala.. danes bo pa dobila sestrico.. Kako pa kaj tu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 8:26:07
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Spali smo super, Gregor se ej samo 4x zbudil za pit in dudko IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Danes me je zbudil en super sms mojegaa brata : Zdaj gre pa zares, sva že v porodnišnici.. in zdaj samo še čakam, čakam, čakam, na nov sms.. juhu ful sem vesela.. Navijamooo!!! Spali smo tudi ok, razen tega da sem ga sred noči preoblačal , ker je bil cel moker.. Mojo nečakinjo je včeraj pičila čebela sred čela..revica je tako jokala.. danes bo pa dobila sestrico.. za nečakinjo. tilči, zaradi slabe noči. Super, da ti gre šefica na roko Itak da potem tudi ti rade volje pokažeš dobro voljo barbaw, glavno, da tema še lepo živi in funkcionira, maratonski čveki pa tako ali tako niso mogli trajat v nedogled
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 8:32:33
|
|
|
|
mafi
|
jutro Čmrlika, srčekgirll:super fotke aurora28: sam da ste rešil zadevo in da je račun spet mal nafilan z evrčki suzy85: za potep. Folip pa sploh noče biti v triciklu . jana81: opaaa, to se pravi boš zopet teta evo pri nas je stanje tako, da je moja roka še zmeri full zatečena , z Filipom pa sem včeraj popoldne letela k P., in krvi izvidi so jo skor ruknl, glede na to da bi moj otrok moral bit čisto fuč, se je pa smejal in govoril to to..., papap...., no pa smo. letel na infekcijsko, kjer so mu odvzeli vzorec iz grla, noska in urin, za izvide zvem jutri, če bi bilo kaj kritičnega bi me pa že klical. Vročino imamo pa še zmeraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 8:42:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spali smo super, Gregor se ej samo 4x zbudil za pit in dudko Gregi le tako naprej, da bo mami naspana..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 8:42:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi jana81: opaaa, to se pravi boš zopet teta ja ja spet bom tetica.. evo pri nas je stanje tako, da je moja roka še zmeri full zatečena , z Filipom pa sem včeraj popoldne letela k P., in krvi izvidi so jo skor ruknl, glede na to da bi moj otrok moral bit čisto fuč, se je pa smejal in govoril to to..., papap...., no pa smo. letel na infekcijsko, kjer so mu odvzeli vzorec iz grla, noska in urin, za izvide zvem jutri, če bi bilo kaj kritičnega bi me pa že klical. Vročino imamo pa še zmeraj zapomni si : takoj ko te piči osa, čebela, sršen,.... si daj na pik aspirin in oteklina izgine in strup potegne ven..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 8:48:59
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo pri nas je stanje tako, da je moja roka še zmeri full zatečena , z Filipom pa sem včeraj popoldne letela k P., in krvi izvidi so jo skor ruknl, glede na to da bi moj otrok moral bit čisto fuč, se je pa smejal in govoril to to..., papap...., no pa smo. letel na infekcijsko, kjer so mu odvzeli vzorec iz grla, noska in urin, za izvide zvem jutri, če bi bilo kaj kritičnega bi me pa že klical. Vročino imamo pa še zmeraj ojej, bošček! upam, da ugotovijo, kaj mu je in da se čim prej pozdravi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 9:09:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Spali smo super, Gregor se ej samo 4x zbudil za pit in dudko Gregi le tako naprej, da bo mami naspana..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 9:11:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: mafi jana81: opaaa, to se pravi boš zopet teta ja ja spet bom tetica.. evo pri nas je stanje tako, da je moja roka še zmeri full zatečena , z Filipom pa sem včeraj popoldne letela k P., in krvi izvidi so jo skor ruknl, glede na to da bi moj otrok moral bit čisto fuč, se je pa smejal in govoril to to..., papap...., no pa smo. letel na infekcijsko, kjer so mu odvzeli vzorec iz grla, noska in urin, za izvide zvem jutri, če bi bilo kaj kritičnega bi me pa že klical. Vročino imamo pa še zmeraj zapomni si : takoj ko te piči osa, čebela, sršen,.... si daj na pik aspirin in oteklina izgine in strup potegne ven.. mah nisem mela aspirina pol sem dala pa lekadol. drugač pa si zdej dajem mrzle obkladke, pa včeri zvečer sem vzela clariti in sem v šusu zaspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 28.7.2009 11:21:49
|
|
|
|
jana81
|
pred 15 minutami sem postala tetka mali Tiji Eli..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?