Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 7:49:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, vidiš, da si res preveč garala? Kako kaj "stojiš" z energijo? Energija je super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 7:49:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pa začela mojega škrata pogrešat. Prej sem mislila veliko nanj, zdaj ga pa že prav pogrešam. Prve dni je bilo prav fino v "miru", zdaj pa v vsakem otroku iščem podbnosti z mojim. Jutri že pridejo nazaj v Slovenijo, v nedeljo pa ga dobim nazaj. Verjetno se mi bo posvetil komaj zvečer, ker bomo takrat doma. Mami itak ni zanimiva, če smo kje na obisku. važn da ga danes vidiš , kam pa je šel tvoj škratek??? Baje ga je cel kam občudoval, ker je bil tako priden. Bil je v Savudriji. So mi pa povedali, da je imel eno prigodo. Ko si je šel umivat zobke, je bil tam ena gospa, ki si jih je ravnotako umivala in je pustila vodo tečt. Jaka ji je pa rekel, da on ne sme puščat odprte vode, ko si umiva zobe, ker je voda zaklad. Baje so se vsi režli vključno z gospo, ki pa je vodo zaprla. Ful je bil priden, pogrešal nas nui bog ve kaj. Je pa že imel svoje finte ko smo bili skupaj, ampak je zaenkrat znosen. Kar naenkrat je nastal spet hrup v naši hiši.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 7:49:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro kaj še vse spite .. evola jaz sem imela z zamalim celo noč žurke tako, da mu je vročina padla komi ob 1.00, no pol sem zaspala za ene 2uri in šla na urgenco ker me je roka srbela in zatekla-pik ose. No pridem tja in nikjer gužve , je bila pa dežurna od Filipa P. tako, da sem ji še razložila za vročino in mi je rekla, če do juri ne pade, da ga pripeljem pokazat. Men so roko premazal, če je prišlo, do kake zastupitve se bo pa že pokazal in da pridem po AB, drugače mi bo pa v parih dneh splahnela oteklina. In valda se vsedem v avto in šibam na šiht. Nč grem delat vvidim, da je kle gor gužva in da sploh ne pridem do besede Ti bi si lahko kupila Fenistil gel in mazala na pike. Tudi za otroke je fajn. Meni je pred kratkim otekla roka zaradi komarja. Sem se namzala samo 1x pa je oteklina splahnela. Mrčesa je kot dreka in je prav grozno tole.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 7:50:27
|
|
|
|
barbaw
|
mafi ali katera druga: ali veste, če je šefica šla na dopust? Mi ni na sms odgovorila včeraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 7:54:34
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Nejc gre še zadnji teden v vrtec,potem bo pa doma. In še malo pa gremo na morje.Suzy,vi boste že nazaj,ko mi gremo S Tilnom pa letiva po bolniški list,pote pa še v Muellerja.Danes grem spet veselo na delo.Še mesečno inventuro imamo,pa ne vem,a jo jaz delam ali ne. Nadur mi ne bodo plačali,lahko pa pokoristim tisto urici,pa bi to soboto delala 7 ur namesto 8.Se bova s šefinjo zmenili danes .Aja,sem bila močno pogrešana,me je v petek že klicala,kako smo Mafi... zate in za Filipa Suzy...res smotano,ker ne boste sami.Mi bomo s taščo en dan skupaj oz. bo Nejc pri njej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 8:33:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem pa začela mojega škrata pogrešat. Prej sem mislila veliko nanj, zdaj ga pa že prav pogrešam. Prve dni je bilo prav fino v "miru", zdaj pa v vsakem otroku iščem podbnosti z mojim. Jutri že pridejo nazaj v Slovenijo, v nedeljo pa ga dobim nazaj. Verjetno se mi bo posvetil komaj zvečer, ker bomo takrat doma. Mami itak ni zanimiva, če smo kje na obisku. važn da ga danes vidiš , kam pa je šel tvoj škratek??? Baje ga je cel kam občudoval, ker je bil tako priden. Bil je v Savudriji. So mi pa povedali, da je imel eno prigodo. Ko si je šel umivat zobke, je bil tam ena gospa, ki si jih je ravnotako umivala in je pustila vodo tečt. Jaka ji je pa rekel, da on ne sme puščat odprte vode, ko si umiva zobe, ker je voda zaklad. Baje so se vsi režli vključno z gospo, ki pa je vodo zaprla. Ful je bil priden, pogrešal nas nui bog ve kaj. Je pa že imel svoje finte ko smo bili skupaj, ampak je zaenkrat znosen. Kar naenkrat je nastal spet hrup v naši hiši. A je doma tud tko priden
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 8:35:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro kaj še vse spite .. evola jaz sem imela z zamalim celo noč žurke tako, da mu je vročina padla komi ob 1.00, no pol sem zaspala za ene 2uri in šla na urgenco ker me je roka srbela in zatekla-pik ose. No pridem tja in nikjer gužve , je bila pa dežurna od Filipa P. tako, da sem ji še razložila za vročino in mi je rekla, če do juri ne pade, da ga pripeljem pokazat. Men so roko premazal, če je prišlo, do kake zastupitve se bo pa že pokazal in da pridem po AB, drugače mi bo pa v parih dneh splahnela oteklina. In valda se vsedem v avto in šibam na šiht. Nč grem delat vvidim, da je kle gor gužva in da sploh ne pridem do besede Ti bi si lahko kupila Fenistil gel in mazala na pike. Tudi za otroke je fajn. Meni je pred kratkim otekla roka zaradi komarja. Sem se namzala samo 1x pa je oteklina splahnela. Mrčesa je kot dreka in je prav grozno tole. sej ga imam in sem si včeraj mazala pa ni bilo nobenga efekta, roko mam pa k rambo , Ma srbi si bi jo najraje odtrgala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 8:36:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mafi ali katera druga: ali veste, če je šefica šla na dopust? Mi ni na sms odgovorila včeraj. kokr vem je rekla, da gre avgusta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 8:38:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Nejc gre še zadnji teden v vrtec,potem bo pa doma. In še malo pa gremo na morje.Suzy,vi boste že nazaj,ko mi gremo S Tilnom pa letiva po bolniški list,pote pa še v Muellerja.Danes grem spet veselo na delo.Še mesečno inventuro imamo,pa ne vem,a jo jaz delam ali ne. Nadur mi ne bodo plačali,lahko pa pokoristim tisto urici,pa bi to soboto delala 7 ur namesto 8.Se bova s šefinjo zmenili danes .Aja,sem bila močno pogrešana,me je v petek že klicala,kako smo Mafi... zate in za Filipa Suzy...res smotano,ker ne boste sami.Mi bomo s taščo en dan skupaj oz. bo Nejc pri njej. Mark gre tudi zadnji teden v vrtec pol imamo pa cel mesec rezervacijo. Pa ne mi zropat Muller
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 10:18:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mafi ali katera druga: ali veste, če je šefica šla na dopust? Mi ni na sms odgovorila včeraj. kokr vem je rekla, da gre avgusta. men se tudi zdi, da je rekla, da grejo 1.8. v tunizijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 11:44:40
|
|
|
|
tilči
|
Ali ste oz. boste na morju prakticirale rokavčke za malčke,ali jih imate v obroču? Imam sicer en obroč,pa je tako neroden,da sploh ne mara biti notri,sploh pa za igranje ob vodi ni.Že Nejc ga ni maral.Tako da sem danes Nejcu kupila večje rokavčke,te,ki jih je pa do sedaj imel,so pa Tilnu ravno prav,čeprav ima drobčkano roko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 13:03:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste oz. boste na morju prakticirale rokavčke za malčke,ali jih imate v obroču? Imam sicer en obroč,pa je tako neroden,da sploh ne mara biti notri,sploh pa za igranje ob vodi ni.Že Nejc ga ni maral.Tako da sem danes Nejcu kupila večje rokavčke,te,ki jih je pa do sedaj imel,so pa Tilnu ravno prav,čeprav ima drobčkano roko ko smo bili na morju ni hotu bit ne v obroču, ne met rokavčkov, tudi ne v malem čolnu, tako da je bil brez vsega... doma je pa druga zgodba..sem ga dala v obroč v velik bazen, in je čofotal, včeraj pa je bila njegova sestrična tu, in sta divjala ter skalala v čolniček..mislim kdo bi ga razumel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 13:04:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Nejc gre še zadnji teden v vrtec,potem bo pa doma. In še malo pa gremo na morje.Suzy,vi boste že nazaj,ko mi gremo Mark gre tudi zadnji teden v vrtec pol imamo pa cel mesec rezervacijo. Pa ne mi zropat Muller Naš Nejc je tud samo še ta teden v vrtcu, potem pa avgusta doma, septembra pa v drug vrtec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 14:11:24
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hajli, hajlo! Kako je punce in hroščki? Ste me kaj pogrešali? Mi smo bili malo pri babici v Portorožu, imamo natrpan tempo...pa tako...Taja raste, je pridna, tu in tam pa že kaže svojo voljo.... Vam pokažem nekaj slikic ... Lp zaenkrat...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 14:20:08
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 14:20:16
|
|
|
|
kasso
|
Čmrlika, kako je s službo? tilči, Varja ni hotela ne obroča ne rokavčkov za v morje..zanjo je bilo premrzlo, pa tudi silila je nisem. Petja pa je že pri 16 mesecih plavala le z rokavčki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 14:24:09
|
|
|
|
kasso
|
čmrlika, ful luškano princesko imaš. Na prvi sliki se mi zdi, da malo škili, al se samo meni zdi Upam, da je le na fotki tako.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 14:32:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
- za filipa in njegovo mamico, da bo obema kmalu bolje... Tilči- naši Taji paše vse... samo da je voda zraven.. uživa v obročku, brez.. v hoji dvesto krat s kanglico po vodo pa nazaj... Poskusita boš vidla kaj bo palilo... špelin@- že mate kužka..? kako je, navdušenje ? krasno kako si izpeljala presenečenje? Estrella......... Kako naj nardim začudenje............ Ej, nimam komentarja........ vse kar bi ti rekla bi blo preveč...edino tole čestitam in res si carica! Kolko je to minusa in v kolkem času že?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 14:32:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, tole se zgodi, če se vsi trije otroci spravijo spat v najino posteljo - in sva z prisilno izgnana Tole je pa otroško in pasje veselje: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiii kakšna pasma je ...je mešanček?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 14:35:00
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Čmrlika, kako je s službo? tilči, Varja ni hotela ne obroča ne rokavčkov za v morje..zanjo je bilo premrzlo, pa tudi silila je nisem. Petja pa je že pri 16 mesecih plavala le z rokavčki. Eh, nič zaenkrat, vse po starem, zdaj bo lahko dala vlogo, ker so ji staro zadevo končno "odpustili". Ne vem kaj bo...še pa moram neke druge zadeve rešit... pa povedat, tako da ...mogoče ne bo nič.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 14:35:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso čmrlika, ful luškano princesko imaš. Na prvi sliki se mi zdi, da malo škili, al se samo meni zdi Upam, da je le na fotki tako. Fotka... ona glavo postrani, pa še slikano postrani...... Hvala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 14:37:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali ste oz. boste na morju prakticirale rokavčke za malčke,ali jih imate v obroču? Imam sicer en obroč,pa je tako neroden,da sploh ne mara biti notri,sploh pa za igranje ob vodi ni.Že Nejc ga ni maral.Tako da sem danes Nejcu kupila večje rokavčke,te,ki jih je pa do sedaj imel,so pa Tilnu ravno prav,čeprav ima drobčkano roko jst sm ga dala tud že v rokavčke in je plaval, sicer se je neki pritoževal, itak se je tud v šlaufku, očitno ni bil dobr dan tis tad, drgač je pa skos plaval. bom slikce gor prpopala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 14:43:46
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Evo slikce:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 14:46:11
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Čmrlika super slike, tamala je pravi cukrček . Super, da ste uživali. Danes sem šla na banko in so potrdili, da je bila njihova krivda, ker nisem bila osamljen primer, saj se je na 22.7. marsikomu podvojilo knjiženje določenih zneskov. V glavnem so po hitrem postopku rešili in so mi že nakazali nazaj denar. Meni se zdi priprava in natikanje obroča Fred tak štorasta zadeva, bi raje kaj bolj enostavnega; torej lahko kupim Galu že rokavčke? To bi mi bilo še najbolj všeč. Kako pogosto mažete otroke na plaži s sončno kremo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 27.7.2009 14:46:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika SWEET
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?