|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :))
27.7.2009 14:49:18   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Evo slikce:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image iiiiiiiiii kak sta luškana, Vid je že ful velik fant, ta pravi korenjak. Po sliki sodeč, sem se odločila in bom tudi jaz kupila rokavčke Galu.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
27.7.2009 15:11:36   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Čmrlika, kako je s službo?

tilči, Varja ni hotela ne obroča ne rokavčkov za v morje..zanjo je bilo premrzlo, pa tudi silila je nisem. Petja pa je že pri 16 mesecih plavala le z rokavčki.

Eh, nič zaenkrat, vse po starem, zdaj bo lahko dala vlogo, ker so ji staro zadevo končno "odpustili". Ne vem kaj bo...še pa moram neke druge zadeve rešit... pa povedat, tako da ...mogoče ne bo nič.

škoda...no, kakorkoli, upam, da se kmalu obrne tebi v prid.

srčekgirl, super slikce user posted image , mi imamo tudi tako žabicouser posted image

Aurora, mi smo le za malo časa hodili na plažo (1 do 2 uri) in še to ne vsako dopoldne in ne vsak večer. Vedno smo se namazali že v kampu, preden smo sploh prišli na plažo, tako, da na plaži se sploh nismo.
Letos sem jaz prvič brez alergije na sonce preživela dopust, tako da ti že to pove, koliko smo se sploh soncu izpostavljali, pa tudi na plaži smo bili več ali manj v senci. Če je ni bilo, smo pa marelo nesli s seboj.

< Sporočilo je popravil kasso -- 27.7.2009 15:13:30 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
27.7.2009 16:06:09   
hijenca
Dan dan!

Videk se baše z mini kornetom in imam par minut časauser posted image .

V službi smo imeli norišnico, ena punčka je dobila nekje eno bakterijo in se ji je po celem telesu začel delat neke vrste herpes in je v bolnici na intenzivni, celo telo je prekrito s takimi mehurčki in se revica prav lušči kot kačauser posted image user posted image . Je nalezljivo do 5-ega leta starosti in smo seveda morali 2 igralnici spucat, dezinficirat, otroke pa preselit v drugo igralnico. Norišnica prava.

ČMRLIKA a si ali nisi srečka user posted image . Je pa mala prava lepotičkauser posted image user posted image .

Grem sedaj pogledat, kako hudo je kornet napadel Vida, če ga bom lahko zbrisala, ali ga bom mogla vrečt kar v vodouser posted image user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
27.7.2009 16:59:37   
hijenca
Saj ne morem verjet kakšen mir imam. Mali leži v kinderpetu in počiva (spi ne), jaz pa kavico pijem, po računalniku brskam, cote perem, UŽIVAM.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
27.7.2009 19:14:37   
tally
dan dan kako kaj tukaj?

sem vidla slikice iz dopustov lušni ste user posted image .

drugače pa kaj dosti ne spremljam, ker ni časa user posted image , Emilija je ratala zahtevna user posted image .

Danes sem imela pregled, noseča sem 8t, PDP pa mam 8.3.2010. zaenkrat se počutim odlično, nobenih znakov, no malo bolj zaspana sem.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
27.7.2009 20:29:21   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: tally

dan dan kako kaj tukaj?

sem vidla slikice iz dopustov lušni ste user posted image .

drugače pa kaj dosti ne spremljam, ker ni časa user posted image , Emilija je ratala zahtevna user posted image .

Danes sem imela pregled, noseča sem 8t, PDP pa mam 8.3.2010. zaenkrat se počutim odlično, nobenih znakov, no malo bolj zaspana sem.

8.3.10user posted image user posted image , takrat ma od mojgauser posted image sestra B-day, pa še praznik jeuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
27.7.2009 20:37:36   
aurora28
Čestitke Tally, sem vesela, sam da je vse v najlepšem redu in da mala pikica raste .user posted image user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3982
27.7.2009 21:13:13   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Čestitke Tally, sem vesela, sam da je vse v najlepšem redu in da mala pikica raste .user posted image user posted image user posted image user posted image

podpišem!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
27.7.2009 21:21:13   
suzy85
midve sma danes spet uživale! user posted image sma šle najprej s triciklom do kolega po prečke za avto, da bomo lahka trugo namontirali. pol sma šle pa še s kolesom v mesto v trgovino in do drugih prijateljev, ki imajo 7 mesecev staro pupo. sta ful zanimive skupaj!
to je blo že zadnjič slikano user posted image
user posted image

sem zadnjič opazla, da se je mami v kratkem času ful zredila. in to samo zaradi tablet proti depresiji user posted image je bla bolj suha od mene, zdej jo je pa tak napihnilo, da so ji moje hlače, ki sem jih nosila pred dieto, premajhne. user posted image
ne morem verjet, da lahko ene tablete pustijo takšne posledice. pa je isto tudi s šefovo ženo user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 27.7.2009 21:32:23 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
27.7.2009 21:48:09   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

midve sma danes spet uživale! user posted image sma šle najprej s triciklom do kolega po prečke za avto, da bomo lahka trugo namontirali. pol sma šle pa še s kolesom v mesto v trgovino in do drugih prijateljev, ki imajo 7 mesecev staro pupo. sta ful zanimive skupaj!
to je blo že zadnjič slikano user posted image
user posted image

sem zadnjič opazla, da se je mami v kratkem času ful zredila. in to samo zaradi tablet proti depresiji user posted image je bla bolj suha od mene, zdej jo je pa tak napihnilo, da so ji moje hlače, ki sem jih nosila pred dieto, premajhne. user posted image
ne morem verjet, da lahko ene tablete pustijo takšne posledice. pa je isto tudi s šefovo ženo user posted image

user posted image user posted image user posted image Za potep.
Pr nas v šihtu je tud ena ženska ki ima trebuh k nosečnica in jst sm mislna da je noseča pa mi je ena sodelavka rekla da ni da ji je neki trebuha ostalo od poroda in pa od zdravil za živce, al neki tazga.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
27.7.2009 22:29:37   
špelin@
Čer user posted image

Srčekgirll, user posted image za fajn dopust!!! Ej, čudovite fotke, določeni izseki so mi izredno znani user posted image Npr.:

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image

user posted image
aurora28, hvala za info glede tablet. In user posted image za urejene finančne zadeve.

mafi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oba vaju s Filipom. Kako je roka zdaj?

suzy85, vidve z Evo sta pravi potepinki user posted image user posted image Punčici sta ful srčkani skupaj user posted image Ja, zdravila proti depresiji imajo žal tak stranski učinek user posted image

barbaw, Jaka je car user posted image user posted image user posted image Bravo, fant user posted image

tilči, naš mali ne mara ne obroča, ne kakšnih drugih "prisilnih" rekvizitov user posted image

Čmrlika, krasne fotke user posted image user posted image Naša user posted image je (z)mešanka, ja user posted image Ej, kako kaže glede user posted image ? Saj veš, da je firbec huda stvar user posted image

kasso, berem, da ste bili tudi vi takšni "senčkarji" kot mi user posted image Ampak je tako še bolj fino user posted image

hijenca, a je ta punčka iz vrtca kasirala herpes zoster?? user posted image user posted image user posted image user posted image Pa user posted image za miiiiiir.

tally, user posted image za pregled - kako lepo je brati novičke naših novih user posted image user posted image

Pozdravčki še ostalim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3986
27.7.2009 23:01:56   
špelin@
Sem pa le mislila, da se bo katera še pojavila tu gor user posted image

Mirno nočko vsem user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
28.7.2009 7:24:03   
barbaw
hijenca user posted image user posted image user posted image user posted image  za uživanje. Se prav prileže. user posted image

Špelin@ čveki so postali prava redkost. Pride tako.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
28.7.2009 7:56:09   
tilči
Dobro jutro!

Najprej komentarji:

Vid(Srčekgirl) je že pravi korenjak Taja( Čmrlika) pa prava mala lepotička

Tally...user posted image za user posted image ,sedaj pa kar naprej brez slabosti

Današnja noč je bila poraznauser posted image .Ves čas se je premetaval in grulil.Imamo pa že 14 zobkov.očitno gre po Nejčevi poti in jih bo imel do 18.meseca vseh 20.
Včeraj sem delala do 22.,ker smo imeli inventuro.Sem šla šefinjo vprašat,do kdaj sem,pa je rekla,da ne pričakuje,da bi delala kaj dalj,če pa lahko,pa kakšno urico.Naslednjo soboto mi je dala frej in bom tako ure nabirala,da če bo treba,bom kakšno uro prej prišla.Pa saj imam še dopusta cel kup.
Glede na to,da mi gre šefinja ful na roko z delovnim časom,pa moram tudi jaz kdaj dobro voljo pokazatiuser posted image

Včeraj sem vplačala morje,sedaj pa lahko začnemo pakiratiuser posted image

grem Nejca peljat v vrtec,pa se beremouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
28.7.2009 8:17:41   
jana81
dobro jutro

Danes me je zbudil en super sms mojegaa brata : Zdaj gre pa zares, sva že v porodnišnici.. in zdaj samo še čakam, čakam, čakam, na nov sms.. juhu ful sem vesela..

Spali smo tudi ok, razen tega da sem ga sred noči preoblačal , ker je bil cel moker..
Mojo nečakinjo je včeraj pičila čebela sred čela..revica je tako jokala.. danes bo pa dobila sestrico..

Kako pa kaj tu?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
28.7.2009 8:26:07   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Spali smo super, Gregor se ej samo 4x zbudil za pit in dudko user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Danes me je zbudil en super sms mojegaa brata : Zdaj gre pa zares, sva že v porodnišnici.. in zdaj samo še čakam, čakam, čakam, na nov sms.. juhu ful sem vesela..
Navijamooo!!! user posted image

Spali smo tudi ok, razen tega da sem ga sred noči preoblačal , ker je bil cel moker..
Mojo nečakinjo je včeraj pičila čebela sred čela..revica je tako jokala.. danes bo pa dobila sestrico..
user posted image user posted image user posted image za nečakinjo.

tilči, user posted image user posted image user posted image zaradi slabe noči. Super, da ti gre šefica na roko user posted image Itak da potem tudi ti rade volje pokažeš dobro voljo
user posted image

barbaw, glavno, da tema še lepo živi in funkcionira, maratonski čveki pa tako ali tako niso mogli trajat v nedogled user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
28.7.2009 8:32:33   
mafi
jutrouser posted image

Čmrlika, srčekgirll:super fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

aurora28: sam da ste rešil zadevouser posted image user posted image in da je račun spet mal nafilan z evrčkiuser posted image user posted image

suzy85: user posted image user posted image user posted image user posted image za potep. Folip pa sploh noče biti v tricikluuser posted image .

jana81: opaaa, to se pravi boš zopet tetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo pri nas je stanje tako, da je moja roka še zmeri full zatečenauser posted image , z Filipom pa sem včeraj popoldne letela k P., in krvi izvidi so jo skor ruknl, glede na to da bi moj otrok moral bit čisto fuč, se je pa smejal in govoril to to..., papap...., no pa smo. letel na infekcijsko, kjer so mu odvzeli vzorec iz grla, noska in urin, za izvide zvem jutri, če bi bilo kaj kritičnega bi me pa že klical. Vročino imamo pa še zmerajuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
28.7.2009 8:42:15   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Spali smo super, Gregor se ej samo 4x zbudil za pit in dudko user posted image user posted image user posted image

Gregi le tako naprej, da bo mami naspana..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
28.7.2009 8:42:23   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

jana81: opaaa, to se pravi boš zopet tetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja spet bom tetica..

evo pri nas je stanje tako, da je moja roka še zmeri full zatečenauser posted image , z Filipom pa sem včeraj popoldne letela k P., in krvi izvidi so jo skor ruknl, glede na to da bi moj otrok moral bit čisto fuč, se je pa smejal in govoril to to..., papap...., no pa smo. letel na infekcijsko, kjer so mu odvzeli vzorec iz grla, noska in urin, za izvide zvem jutri, če bi bilo kaj kritičnega bi me pa že klical. Vročino imamo pa še zmerajuser posted image

zapomni si : takoj ko te piči osa, čebela, sršen,.... si daj na pik aspirin in oteklina izgine in strup potegne ven..

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
28.7.2009 8:48:59   
suzy85

ojej, bošček! upam, da ugotovijo, kaj mu je in da se čim prej pozdravi! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
28.7.2009 8:58:20   
jana81
punce poglejte tole..jst sem se nasmejla do solz ..

http://www.mladina.si/dnevnik/09-07-2009-evianovi_dojencki/

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
28.7.2009 9:09:58   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Gregi le tako naprej, da bo mami naspana..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
28.7.2009 9:11:28   
mafi

ja ja spet bom tetica..

zapomni si : takoj ko te piči osa, čebela, sršen,.... si daj na pik aspirin in oteklina izgine in strup potegne ven..

mah nisem mela aspirina pol sem dala pa lekadol. drugač pa si zdej dajem mrzle obkladke, pa včeri zvečer sem vzela clariti in sem v šusu zaspalauser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
28.7.2009 9:13:48   
mafi

punce poglejte tole..jst sem se nasmejla do solz ..

http://www.mladina.si/dnevnik/09-07-2009-evianovi_dojencki/

user posted image user posted image user posted image user posted image full so dobri

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
28.7.2009 11:21:49   
jana81
pred 15 minutami sem postala tetka mali Tiji Eli..user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?