Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 punce sam v vednost : LOHK ZAČNETE DELAT MAJČKE 2010 Ufff, skrajno upam da ne! Sma pa prvi sex čist pozabla na vse,...čakam menstro,...pridi menstra, k če ne bo hudič! Jaz sem pa polna energije,...do jutri namreč! Sem si danes privoščila fitnessssssss in to kar 2 uri,..no 1.5h sem telovadila, ostalo je bla pa vožnja in tuširanje. Je pa fino, mi je trener pokazal vse naprave in mi naredil program, po katerem bom delala v fitnesu, tk da bojo kilce šle dol. No, 2kg je ostalo od poroda, ampak od prej je še viška. Za začetek imam cilj 8kg dat dol...pa pol spet naprej. Sem se pa ornk našvicala in nadelala. Jutri bojo ziher fajne posledice...muskelfiber! Bom šla spet v sre., ali čet., da nebo prehudo za začetek. Je bil naš ati zelo priden, je malega ta cajt nafotral, pa ga dal tud spat, ko sem že domov prišla. Ima čudežne roke...pr njem takoj zaspi, pr men pa ne. Sem rekla, da ga bo on vsak dan uspaval. Tanja_ držim pesti za posvetovalnico, da bo vse ok. Moja P ziher nebi nič komplicirala, pravi da je ok tud če samo 150g/mes. Ampak naš Anej je še prevelik požerušček,...ajej. Pa se mi ne zdi, da poje veliko, tam 100-130ml/obrok, pa se je že 2kg zredil. Dudi, bravo za lepo kopanje in tvoje uživanje v senčki. FLASK_A sem full vesela da te berem, ni te kaj dost na forumu več, ane? No, sj jst sem tud zdaj že bolj poredko. Bluee, lepa fotka,...prava pozerka vaša Gaja! copka, jaz sem imela že 5.julija prvo menstro, zdaj že čakam drugo! Upam, da pride, ker smo ga nekaj sračkali vmes. lake, ja pa bogi tvoj možek! Moj je včeraj tud mene vprašal če se boma zvečer kaj stisnila,...sem pa bla tk hin, da dokler se je on stuširal in pršel v spalnico, sem jaz že drnjohala...menda me je nekaj božal, pa nč ne vem! Pol sma pa oba zaspala,..ni blo nč! k.tja...js sem menstro dobla, ampak ne dojim, niti ne stiskam mleka več, tak da je pr men mal drugače kot pr tebi, ane. mama11, verjetno imajo naši dojenčki tud slab dan kdaj, naš je včasih tud komaj za zdržat, včasih pa priden ko bubica. Ma, sj bo bulš, ko zrastejo! maja1488, jst sem tudi zlikala danes. Ka smo pridne babe, ane? Hvala poki za pestke...Jaz tud upam, da mi bo kak pameten nasvet dala. In upam, da ne bo, da naj začnem dodajat-ker je to najlažje rečt. Uf, naša Hana je bila včer tud ekstra sitkana-je zvečer tulila na vse grlo, jo nikakor nisem mogla umirit. Zdej pa ne vem a od gobove juhe, ki sem jo jedla al od tega, k je cel dan neki slabo spala, tko malo po obrokih...Ampak je bilo ponoči spet vse po starem, zdej pa spet spi. Čez kako uro se bova začeli rihtat za k pediatru. lake pri nas bojo za kosilo kumare s krompirjem v solati in ribji fileji popečeni na olivnem olju. Hitro in enostavno.
|