3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alanis Ja, odgovor je na žalost nič. Nočem izpasti materialistka, samo da je nekomu škoda dat 2 evra za eno žogico al pa avtomobilček za svojega vnuka/nečaka?? Po drugi strani pa - sej nisem niti pričakovala, da se bo kdo izkazal, ker je že za novoleto bila podobna situacija. Ok, moževe sestre še lahk črtam, ampak babi pa dedi nič? Štekam, da imata majhno penzijo, samo sej gre za mini pozornost. Skratka naš otrok ni za RD po moževi strani dobil nič. Izgovori so bili, da ne vejo kaj bi mu kupili, da ne vejo kaj ima rad... Mene je srce zabolelo, rekla pa nisem nič, samo Ah, saj ima vsega, saj res nič ne rabi. Res ima vsega in vse mu lahko sama kupim, ampak ni point v tem. Gre mi na bruhanje, ko se spomnem koliko daril sem znosila vsem v teh 9ih letih, sploh tamalim. Nazadnje še za konec šole. Iz vsakega potovanja sva jim kaj prinesla (pa so 4 otroci - od dveh družin), za vsako novoleto, za vsak klinacpalac kakšna malenkost... našemu pa NIČ. Sej zdej je še majhen in ne razume, me pa zanima kako bo kasneje, ko bo večji. Enako? No, z moje strani so odpisani in od mene enako ne dobijo več NIČ. ... skoraj enako... pri nas je bilo pa tako, da je mama od mojega hotela dat 50 € (penzije ima pa 400€), pa moj ni pustil... no comment ... brat od mojega (Lovrov stric) je pa samo, ja, saj bomo prišli enkrat naokol, da ti (op. meni) pridemo voščit in še Lovrotu... mah... ne rabiš hodit at all... samo je šit v tem, da je brat tudi poročna priča od mojega in ehhhhhhhh... brez veze, moj je njegovim otrokom kupoval računalnike, vedno skočil, ko so kaj rabili, še do lanskega leta je vsakemu za r.d. dal po 50 €, tamala dva (16 in 22 let) pa tudi pozdravit ne prideta, ko pridemo na obisk... prejšnji teden se pa tudi noben ni spomnil, da ima mali r.d. ... mama je poslala tako lep telegram, oni pa niti SMSa niso premogli... ah, nima veze... sem se še jaz malo spluvala, pardon
|