|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
27.7.2009 10:45:55   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Kot da brez veze vpisuje v kartoteko podatke.Mogoče pa ne zna za seboj bratiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 10:58:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 12:05:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2553
27.7.2009 12:42:19   
tims
Pozdravljene drage mojeuser posted image !

Najprej:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSEM SLAVLJENČKOM, KI STE VPIHNILI PRVO SVEČKO ŽELIM VSE NAJBOLJŠE IN KUUUUP DARILuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala tudi vsem za čestitke naši Nini in meni. V soboto smo imeli kar skupno praznovanje za najina malčka. Danes namreč praznuje pa naš Tim. Že kar šesto svečko bo pihaluser posted image .

Neboglasnica, tebi in tvojemu možu pa izrekam sožalje ob izgubi svakauser posted image .

Moram pa povedat, da sm bila kr presenečena, ko sem vidla, da pri klofanju pa niste bile ne vem kako pridne. Sicer ste še vedno napisale tok, da vas ne bom brala za nazaj, ker ni več tok časa.

Ko smo prišli z morja (btw vse je bilo ok, razen tega, da smo imeli na 10-dnevnem "obisku" taščouser posted image user posted image ), sem bila še en teden doma z obema tamalima in na veliko sem likala, prala, kuhala, hodila ven z otroci, skratka bila zaposlna na polno. Prejšnji ponedeljek sem začela delat in moram rečt, da mi je kar fajn. Predvsem to, da so me bili v službi veseli in ko vidiš tiste obraze, na katerih piše veselje ob vrnitvi, mi sploh ni bilo težko. Tamala je na čuvanju pri moji sestri in zaenkrat kar dobro prenaša vse skupaj. Edino mene je začela mal ignorirat, ampak sem nekaj takega kr pričakovala. V soboto zjutraj pa sva se zadnjič dojiliuser posted image . Evo, točno eno leto sva se "crkljali". Sicer bi se tamala še kar priklapljala, ampak nimam več mleka, pa itak sem se odločila, da jo bom pred vstopom v vrtec nehala dojit. Je pa ena tistih otrok, ki vse je, pa ne malo. Upam, da bo tako tudi ostalo. Edino kar ji glih ne diši, je meso. To ma pa po meniuser posted image . Je tudi že shodila, tako da jo moram včasih prav iskat, po stanovanju.

Me je pa v soboto popoldne res malo zvil, ko sem pogledala ob pol šestih na uro in ko sem pomislila na dogodke iz lanskega leta, me je naenkrat spreletelo, kako malo je manjkalo, da bi moja dva sončka odraščala brez mameuser posted image user posted image user posted image . No HB še sem tukaj. Ne dam se kar takouser posted image .

Tko. Upam, da bom imela zdej kaj več časa in da vas bom lahko spet normalno spremljala, ker tisti teden, ko smo prišli z morja, sm bila čisto na koncu z živci, ker nisem vedela, kako bo tamala prenesla "ločitev" in kako bo pri meni v  službi. Zdaj ko vidim, da ni nikjer kakšne panike, se veliko bolje počutim.

Lep dan vam želim, zdej grem pa spet mal delat. Kao. Me zdej še mal šparajo, tako da si lahko še prvoščim kakšen odklop na RRuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2554
27.7.2009 12:51:58   
netki
dan

mi smo iz sistematskega.....teža 9080g in velikost 74,5....tko ena srednja žalost user posted image

aja pa danes zjutraj se je tilen začel spuščat in naredil tri korake...tko od mizice pa do sedežne čist tko na hitro ker je vedu da se bo prijel....začel je poskušat, vem pa da to še ni hojauser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 13:51:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2556
27.7.2009 14:06:04   
Alanis
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Najprej:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSEM SLAVLJENČKOM, KI STE VPIHNILI PRVO SVEČKO ŽELIM VSE NAJBOLJŠE IN KUUUUP DARILuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam!

No, ko smo že pri kupih daril - a vam povem, kaj je dobil moj dragi sine včeraj za RD od svojih babice, dedka in ostale žlahte iz Posavja?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
27.7.2009 14:20:49   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Alanis

No, ko smo že pri kupih daril - a vam povem, kaj je dobil moj dragi sine včeraj za RD od svojih babice, dedka in ostale žlahte iz Posavja?

Hitr povej. Upam, da ne bo odgovor NIČuser posted image .

(odgovor članu Alanis)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
27.7.2009 15:51:17   
Alanis
Ja, odgovor je na žalost nič. Nočem izpasti materialistka, samo da je nekomu škoda dat 2 evra za eno žogico al pa avtomobilček za svojega vnuka/nečaka??
Po drugi strani pa - sej nisem niti pričakovala, da se bo kdo izkazal, ker je že za novoleto bila podobna situacija. Ok, moževe sestre še lahk črtam, ampak babi pa dedi nič? Štekam, da imata majhno penzijo, samo sej gre za mini pozornost. Skratka naš otrok ni za RD po moževi strani dobil nič. Izgovori so bili, da ne vejo kaj bi mu kupili, da ne vejo kaj ima rad... Mene je srce zabolelo, rekla pa nisem nič, samo Ah, saj ima vsega, saj res nič ne rabi.
Res ima vsega in vse mu lahko sama kupim, ampak ni point v tem. Gre mi na bruhanje, ko se spomnem koliko daril sem znosila vsem v teh 9ih letih, sploh tamalim. Nazadnje še za konec šole. Iz vsakega potovanja sva jim kaj prinesla (pa so 4 otroci - od dveh družin), za vsako novoleto, za vsak klinacpalac kakšna malenkost... našemu pa NIČ. Sej zdej je še majhen in ne razume, me pa zanima kako bo kasneje, ko bo večji. Enako? No, z moje strani so odpisani in od mene enako ne dobijo več NIČ.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 16:47:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alanis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2560
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 17:02:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alanis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2561
27.7.2009 17:50:02   
tims
Alanis, pa sej ne morem verjet. Jaz sem pa upala, da ne bom imela prav. Bogi mali. Se mi kar smili. Jaz ne bi imela srca, da ne bi nič kupila, pa čeprav bi bila to miniaturna žogica kot praviš.

Neposredna povezava do sporočila: 2562
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 20:43:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2563
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 21:35:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2564
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 21:35:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2565
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 21:36:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2566
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 21:38:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alanis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 21:40:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2568
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 21:43:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2569
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 21:45:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2570
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 21:52:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2571
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 21:56:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2572
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 22:00:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2573
27.7.2009 22:02:02   
Majuska
Hojla,

mi smo vendarle usposobili modem in net ... kako sem vesela user posted image   smo imeli kar naporen dan, najprej 8 ur šihta, potlej smo peljali moževega sodelavca do servisa, kjer je imel avto. No, od tam smo šibali na kofe s prijateljico, ki je nisem videla že 2 leti in je končno spoznala našega fanta. In še svojega sina je pripeljala, da je bila družba še bolj pisana user posted image   Na koncu pa še k babici po vrečo zelenjave - ni čudno, da je malček po kopanju in večerji padel dol. Tudi jaz bi ...

Mislim da bom res malo prej zalegla, ker je bila moja noč kratka.

Alanis ... prav žalostno je, kako ene stvari šibajo enostransko. Tudi mene potre, ko vidim, da se nekdo niti spomni ne user posted image   pa res ni važno, a gre za darilo za 1 @ ali 100, lahko je tudi doma narejena slikica.

Levinja, me veseli da ste doma user posted image

A je doktor metuljčkova že tu?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2574
   [Brisano sporočilo]
27.7.2009 22:03:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?