tims
|
Pozdravljene drage moje ! Najprej: VSEM SLAVLJENČKOM, KI STE VPIHNILI PRVO SVEČKO ŽELIM VSE NAJBOLJŠE IN KUUUUP DARIL Hvala tudi vsem za čestitke naši Nini in meni. V soboto smo imeli kar skupno praznovanje za najina malčka. Danes namreč praznuje pa naš Tim. Že kar šesto svečko bo pihal . Neboglasnica, tebi in tvojemu možu pa izrekam sožalje ob izgubi svaka . Moram pa povedat, da sm bila kr presenečena, ko sem vidla, da pri klofanju pa niste bile ne vem kako pridne. Sicer ste še vedno napisale tok, da vas ne bom brala za nazaj, ker ni več tok časa. Ko smo prišli z morja (btw vse je bilo ok, razen tega, da smo imeli na 10-dnevnem "obisku" taščo ), sem bila še en teden doma z obema tamalima in na veliko sem likala, prala, kuhala, hodila ven z otroci, skratka bila zaposlna na polno. Prejšnji ponedeljek sem začela delat in moram rečt, da mi je kar fajn. Predvsem to, da so me bili v službi veseli in ko vidiš tiste obraze, na katerih piše veselje ob vrnitvi, mi sploh ni bilo težko. Tamala je na čuvanju pri moji sestri in zaenkrat kar dobro prenaša vse skupaj. Edino mene je začela mal ignorirat, ampak sem nekaj takega kr pričakovala. V soboto zjutraj pa sva se zadnjič dojili . Evo, točno eno leto sva se "crkljali". Sicer bi se tamala še kar priklapljala, ampak nimam več mleka, pa itak sem se odločila, da jo bom pred vstopom v vrtec nehala dojit. Je pa ena tistih otrok, ki vse je, pa ne malo. Upam, da bo tako tudi ostalo. Edino kar ji glih ne diši, je meso. To ma pa po meni . Je tudi že shodila, tako da jo moram včasih prav iskat, po stanovanju. Me je pa v soboto popoldne res malo zvil, ko sem pogledala ob pol šestih na uro in ko sem pomislila na dogodke iz lanskega leta, me je naenkrat spreletelo, kako malo je manjkalo, da bi moja dva sončka odraščala brez mame . No HB še sem tukaj. Ne dam se kar tako . Tko. Upam, da bom imela zdej kaj več časa in da vas bom lahko spet normalno spremljala, ker tisti teden, ko smo prišli z morja, sm bila čisto na koncu z živci, ker nisem vedela, kako bo tamala prenesla "ločitev" in kako bo pri meni v službi. Zdaj ko vidim, da ni nikjer kakšne panike, se veliko bolje počutim. Lep dan vam želim, zdej grem pa spet mal delat. Kao. Me zdej še mal šparajo, tako da si lahko še prvoščim kakšen odklop na RR .
|