pocka
|
Čer,a se vam lahko pridružim? Najprej moram malo pokomentirat: nina00 - za stanovanje steffi - za pregled in pikico felix - za krst ...verjetno sem še koga pozabila, nenamerno,tako,da brez zamere obračanje na trebuh - Blaž se zdaj že kar nekaj časa obrne s hrbta na trebuh, ampak samo v eno stran, s trebuha na hrbet pa včasih, večinoma se konča s kričanjem in ga moram jaz rešiti ...ima pa novo foro in spi samo na trebuhu, ga položim na hrbet v posteljico in on se v sekundi obrne na trebuh in to je to dajanje nogic v usta - te dni je odkril nogice in jih prijema, občuduje, v usta pa jih je glih danes samo enkrat za sekundo zbasal, bolj kot ne po nesreči... naklon v vozičku - mi ga imamo že od pregleda na 30° oz. na 45°, odvisno kake volje je. Me je pa P zadnjč zmedla na pregledu (imel je malo manj kot 4 mesece), pa jo vprašam kako pokonci ga že lahko imamo (bil je namreč še v košari), pa ga potegne gor,da se mali dvigne v sedeči položaj in reče,da je dovolj močen,da je lahko že čisto sede ...ne vem no, meni se zdi še krepko prezgodaj,da bi kar sedel, boooo imetnice Quinny buzz-a (tasa vem,da ga ima, mogoče pa še katera?)- povejte mi prosim kako ste zadovoljne z njim, a je precej težek? Mi imamo Blaža zdaj v traxxu in je fuuuul težek, ker ga moram nositi vsak dan po stopnicah, mi to ne sede glih najboljše, v buggsterja pa mi ga ni še za dajat, ker me zelo moti,da je obrnjen stran od mene. Moj sicer noče niti slišat o drugem vozičku, aaampaaak... torej, je tudi buzz pretežek,da bi ga nesle po stonicah, medtem,ko je otrok notri........kaj pa drugače,kot voziček,je praktičen...???
< Sporočilo je popravil pocka -- 27.7.2009 22:19:48 >