|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
27.7.2009 21:10:11   
maja1488
Blue, zarja ima isti bodi kot gaja. Ful mi je všeč, ker je kot oblekca.

Zarja je pa danes prava tečka. Neki jo more zvijat, pa ne vem od česa, ker mečem vse vase. Cel dan že jokca, pa kapljic sem ji dala že malo morje, pa še kr ni boljše.

Evo spet alarm

Aja, sem vse zlikala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
27.7.2009 21:13:22   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Blue, zarja ima isti bodi kot gaja. Ful mi je všeč, ker je kot oblekca.

jz sem najprej full oklevala a bi ga kupila al ne (zarad barve)... pol sem ga pa pr kolegici vidla kok dobr zgleda, sem ga šla pa še jz takoj kupit user posted image  user posted image  user posted image

je pa full praktičen.. k če je samo oblekca, takoj leze gor, kle pa ne more ker je body-oblekca user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 27.7.2009 21:14:06 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
27.7.2009 21:20:29   
mama11
Blueeyes, pridna si s seznamčki. Vidim, da še nisem javila datum naslednjega pregleda - 24.8.

Danes je bilo ful utrudljivo. Julija ni pa ni mogla ornk zaspati čez dan, samo na rokah je bil mir. Pa prdela kot vojak... in že drugi dan ni kakala... pa tako luštno je bilo zadnje tedne, ko je sračkala vsak dan. Nič, upam, da bo vsaj nočno spanje kaj boljše, ker sem fertik.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
27.7.2009 21:44:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

o madonca kaj mate tko cmeravo sosedo al kaj... a ona nima otrok??

se mi zdi, da je delala z dojenčki,... je enega posvojila, kolikor mi je moj razložil. ampak ta fantin teka okrog sveta, ona pa komaj čaka, da bo kakšno nosečo punco pripeljal domov.
drugače je zlo luštna gospa!

Blueeyes, a pa tvoj ve, kaj ga doma čaka? se mi zdi, da ne bi bil pri sosedu, če,...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mani2

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

mani2, koliko časa je pa Maria spala, da je bila tako lačna?

Spala je 11 ur s tem da je baje že zjutraj ob 6-it vlekla prst pol pa nazaj zaspala.

11 ur??? user posted image user posted image user posted image
po tako dolgem spancu naj si kar privošči konkreten zajtrk!

maja, pridna si! meni se ne da likati,... samo obesim tako, da se "zlikano" (user posted image ) posuši.

mama11, upam, da malčika ne bo zopet ves teden štrajkala!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
27.7.2009 21:45:20   
Anonimen
kdaj dobim peto zvezdico?

da vem, koliko moram še "klepetati"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1630
27.7.2009 21:56:28   
Anonimen
še vprašanje ali dve za tiste "srečnice" z menstruacijo:

1. še dojite?
2. preden ste jo dobile, so bili kakšni posebni znaki, ki so opozarjali, da jo boste dobile (če pa že skoraj eno leto,... 2. avgust bo eno leto,... nisem imela menstruacije in sem že malo pozabila, kako je, ko jo spet dobiš) mene že kakšne dva tedna nekaj "šraufa" po jajčnikih in napihnila sem se (dobro, to je lahko tudi od hrane(user posted image )...

po Oskarju sem jo dobila, ko sem ga dokončno odstavila (po osmih mesecih in pol), zdaj pa ne vem, ali njemu mleko ni več pasalo, ker ga je prihajajoča menstruacija spremenila, ali sem jo res dobila, ker ni bilo več proizvodnje mleka.???

je pa moja babica imela dva otročka enega za drugim (en rojen začetek maja, drugi konec aprila), tako da bi se znalo tudi pri meni kaj takega ponoviti?

in še danes sem izvedela, da pri sorodnikih zopet pričakujejo (sta se trudila in trudila imeti otročka, a ga ni in ni bilo, denarja pa toliko, da ne vesta, kaj bi še kupila,... potem pa kar naenkrat zanosila po 40. letu, zdaj pa spet,... kaj se to dogaja! jima privoščim, ker sta v redu človeka!user posted image )

se vam tudi zdi, da je kar naenkrat ogromno otrok in nosečnic???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1631
27.7.2009 21:57:30   
lake
Pa je zaspala, in to po tem ko je bla cel dan sitna, in spala ene 40 minut vsega skupej.

Cveka V Hoferju skrbijo za linijo svojih strank, da lahko pojejo samo pol škatle piškotov in ne cele. user posted image
Dudica Sladoled za večerjo.... dobra ideja, samo že pojedla en jogurt ki se zmeša  nekimi čokoladnimi kroglicami, je bil zlo dober
K.tja Če pa piškoti pomagajo pri njeni kilaži, bom pa kr dve na dan pojedla, ne samo ene user posted image .Jutri bo tud ledena kava, komot kera pride.

Menstruacija
Je HB še nimam, po tokem času verjetno sploh ne bom znala navadnih vložkov kupt.

Pa ponudba da menjam moža tud še vedno velja, vsak dan jo manj rihta, ne bo nič zuser posted image , zanalašč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
27.7.2009 22:11:50   
HM84
Blue - je naš pregled že vnešen - 25.8. Uz smo pa že imeli nekaj časa nazaj. Hvala za skrb ;),

Hofer - sem dans kupila sladoled (čokolada + stričatela) in smetano za ledeno kavouser posted image

menstra - HB še nič ne kaže na touser posted image

Lahko noč...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
27.7.2009 22:19:49   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

punce sam v vednost :

LOHK ZAČNETE DELAT MAJČKE 2010 user posted image user posted image user posted image

Ufff, skrajno upam da ne! user posted image  Sma pa prvi sex čist pozabla na vse,...čakam menstro,...pridi menstra, k če ne bo hudič! user posted image user posted image

Jaz sem pa polna energije,...do jutri namreč! user posted image  Sem si danes privoščila fitnessssssss in to kar 2 uri,..no 1.5h sem telovadila, ostalo je bla pa vožnja in tuširanje. Je pa fino, mi je trener pokazal vse naprave in mi naredil program, po katerem bom delala v fitnesu, tk da bojo kilce šle dol. No, 2kg je ostalo od poroda, ampak od prej je še viška. Za začetek imam cilj 8kg dat dol...pa pol spet naprej. Sem se pa ornk našvicala in nadelala. user posted image  Jutri bojo ziher fajne posledice...muskelfiber! user posted image Bom šla spet v sre., ali čet., da nebo prehudo za začetek.
Je bil naš ati zelo priden, je malega ta cajt nafotral, pa ga dal tud spat, ko sem že domov prišla. Ima čudežne roke...pr njem takoj zaspi, pr men pa ne. Sem rekla, da ga bo on vsak dan uspaval. user posted image

Tanja_ držim pesti za posvetovalnico, da bo vse ok. Moja P ziher nebi nič komplicirala, pravi da je ok tud če samo 150g/mes. Ampak naš Anej je še prevelik požerušček,...ajej. Pa se mi ne zdi, da poje veliko, tam 100-130ml/obrok, pa se je že 2kg zredil. user posted image
Dudi, bravo za lepo kopanje in tvoje uživanje v senčki. user posted image
FLASK_A sem full vesela da te berem, ni te kaj dost na forumu več, ane? No, sj jst sem tud zdaj že bolj poredko. user posted image
Bluee, lepa fotka,...prava pozerka vaša Gaja! user posted image
copka, jaz sem imela že 5.julija prvo menstro, zdaj že čakam drugo! Upam, da pride, ker smo ga nekaj sračkali vmes. user posted image  
lake, ja pa bogi tvoj možek! Moj je včeraj tud mene vprašal če se boma zvečer kaj stisnila,...sem pa bla tk hin, da dokler se je on stuširal in pršel v spalnico, sem jaz že drnjohala...menda me je nekaj božal, pa nč ne vem! Pol sma pa oba zaspala,..ni blo nč! user posted image  
k.tja...js sem menstro dobla, ampak ne dojim, niti ne stiskam mleka več, tak da je pr men mal drugače kot pr tebi, ane.
mama11, verjetno imajo naši dojenčki tud slab dan kdaj, naš je včasih tud komaj za zdržat, včasih pa priden ko bubica. Ma, sj bo bulš, ko zrastejo! user posted image
maja1488, jst sem tudi zlikala danes. Ka smo pridne babe, ane?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
27.7.2009 22:47:15   
poka3
ojla
še ena zmajčica....
Sara je prispela na svet 22. 5. težka 4200g. Prvi pregled je imela 18.6., kjer je imela 4250g.
Imava srečo da se lahko samo dojiva. si ne predstavljam sredi noči vstajat in vret vodo...
ste pridne vse k morte zares vstajat.
zanima me koliko časa ste zunaj z vašimi user posted image ? medve mal vozičkava, mal bereva, tko da mi vse skupi nanese ene 3 urce..

nč, lahko noč oz. mirno noč

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
27.7.2009 22:59:30   
lake
Poka3 Dobrodošla, user posted image user posted image user posted image . Pomoje si se zmotila, a se je res zredila samo za 50g v enem mesecu. Kakšno slikico svoje Sare pripopej za seznamček. Midve sva zuni tud po cel dan včasih, zrak jim itak samo koristi.

Lahko noč majčice in Z-majčki.

(odgovor članu poka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
27.7.2009 23:05:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Pa ponudba da menjam moža tud še vedno velja, vsak dan jo manj rihta, ne bo nič zuser posted image , zanalašč.

Tako se piše! Naj se kar potrudijo malo! Sami od sebe! Mi jim damo samo motivacijo!

Moj je zadnje čase tako zelo priden, da premišljujem, če ni kakšno ušpičil in upa, da ne izvem,... saj prej se je tudi ukvarjal z Oskarjem in Urbanom, a samo za kakšno urico ali dve (če smo bili na obisku pač dlje, da so ga lahko hvalili, kako dober očka je), pospravil ni nič,... za vsako stvar sem mu govorila, kaj mora narediti, zdaj pa sam vidi stvari, ki jih je potrebno pospraviti, urediti,... tako da se ne počutim več toliko gospodovalno in voditeljsko (pač nisem za to vlogo in če me postavite v to vlogo, bom nesrečna!),...
Mi je vedno bolj in bolj všeč! Se bom še ponovno zaljubila vanj!

Samo da se tole njegovo "poslanstvo" ne konča,... prosim,... mi je tako fino!

pokica_ kakšen pa je bil tale trener v fitnesu, da si tako delala in se tako dolgo tuširala???user posted image user posted image

poka3 pozdravljena!
če bi imela samo Urbana, bi bila z njim zunaj dokler bi bilo sonce ali vsaj nedeževno in nevetrovno. tako je bilo pri Oskarju,...
zdaj pa gremo dopoldne ven za t ur in popoldne za t ur,... odvisno od situacije in dneva.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1637
27.7.2009 23:06:18   
Anonimen
lahko noč vam želim tudi jaz,... grem spat!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1638
27.7.2009 23:10:59   
pokica_

pokica_ kakšen pa je bil tale trener v fitnesu, da si tako delala in se tako dolgo tuširala???user posted image user posted image

Ha-hauser posted image . Verjem al ne,...temen, z zelenimi očkami, visok in vitek...in mlad! user posted image user posted image user posted image  Sj ni čudno, da tolk bab hodi v fitnes tam! user posted image AMPAK js hodim da kilce sklatim in telo učvrstim! user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 27.7.2009 23:12:32 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
28.7.2009 6:44:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ktja da kosilo je bilo dobro...hrenovke in pomfri user posted image

klasika, kva češ boljšga user posted image

ja sej vem zato sem pa pol kr to k vem da jeuser posted image

lake sladoled pa je pasal ja...mmm...user posted image

No Maj pa še spi od 21h zvečer user posted image user posted image user posted image za Maja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
28.7.2009 7:51:33   
Anonimen
dobro jutro!

in čestitke Maju za tako dolg spanec!user posted image
Urban je vstal ob 7h, Oskar pol ure pozneje. Urban se trudi zaspati nazaj, Oskar gleda risanke.

jaz premišljujem, kam gremo danes. bo vroče. bo lepo!
mogoče bomo šli samo v knjižnico, trgovino in najbližje igrišče.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
28.7.2009 7:57:57   
Dudica1
ktja hvala,upam da mu ostane to spanje v spominu user posted image
Midva greva zdej ko sva še sama v trgovino in k kolegici na kavo...popoldne ko bomo pa spet vsi doma pa se bomo na terasi najbrž spet kopali in uglavnem uživali...mamica mora počivati user posted image
Čaki zakaj ga že ti nimaš v vrtcu...ali je doma samo čez poletje??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
28.7.2009 8:16:17   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tako se piše! Naj se kar potrudijo malo! Sami od sebe! Mi jim damo samo motivacijo!

Moj je zadnje čase tako zelo priden, da premišljujem, če ni kakšno ušpičil in upa, da ne izvem,... saj prej se je tudi ukvarjal z Oskarjem in Urbanom, a samo za kakšno urico ali dve (če smo bili na obisku pač dlje, da so ga lahko hvalili, kako dober očka je), pospravil ni nič,... za vsako stvar sem mu govorila, kaj mora narediti, zdaj pa sam vidi stvari, ki jih je potrebno pospraviti, urediti,... tako da se ne počutim več toliko gospodovalno in voditeljsko (pač nisem za to vlogo in če me postavite v to vlogo, bom nesrečna!),...
Mi je vedno bolj in bolj všeč! Se bom še ponovno zaljubila vanj!

Samo da se tole njegovo "poslanstvo" ne konča,... prosim,... mi je tako fino!

poka3 pozdravljena!
če bi imela samo Urbana, bi bila z njim zunaj dokler bi bilo sonce ali vsaj nedeževno in nevetrovno. tako je bilo pri Oskarju,...
zdaj pa gremo dopoldne ven za t ur in popoldne za t ur,... odvisno od situacije in dneva.

Upaj, da mu pride v kri...mojmu je user posted image (Večkrat pejte na obiske al pa obiski k vam) user posted image

Jst sem pa včeraj zaspala z zarjo na naši postli ob 21ih, ker sem jo edino tam umirila. Jokcala je cel dan, pa nič kakala, kr ji ni podobno. Pol jo je moj sam prestavu v njeno postlco.

Morm kej pospravit, ker pride popoldan en kolega na obisk, s katerim se zanje čase ful malo vidmo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
28.7.2009 8:24:27   
lake
Dobro jutro!

Zuni je že tak lep sonček ,da ne vem če ne bova šle kr zdele v trgovino. Samo še ena naj mo da idejo kaj jest, ker drgač bom kr špagete nardila.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
28.7.2009 8:25:42   
Anonimen
jutro punce

no sam tojk da se pofočkam, grem na en sprehod dokler še ne kurjo preveč, se javim pol mal kasnej
čao

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
28.7.2009 8:50:42   
AKP
Dobro jutro!
Danes se na srečo boljše počutim in se mi ne vrti več tako močno, samo še nežno vrtoglavico čutim. Sem včeraj mojega natulila, da je mogoče on kriv za mojo vrtoglavico. Sem že  mislila, da bom dobila ,,moje dneve,, pa še ni bilo nič. Zdaj pa sem že prav nestrpna in si prav želim, da dobim menstruacijo. Ne bi rada imela štirih otrok user posted image .
Tavečjo pa je začelo včeraj grlo bolet in je zvečer dobila vročino. Sem jo zdaj zbudila in si meri vročino, očitno bova zopet šle k zdravniku user posted image . Zdaj pa grem na hitro pospravit.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
28.7.2009 8:57:30   
maja1488
Oh menstruacija in zanositev.....sem dokaz, da lahko zanosiš tudi če nimaš menstruacije. Sam ne vprašat kako, kr tega živ bog ne ve user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
28.7.2009 9:01:10   
tea
Jutro vsem skupaj!

Pri nas je pa ful pestro, ker sem ta velika fanta obdržala doma in ne hodita več v vrtec, ker majo precej otrok z noricamiuser posted image  Upam, da je bil ukrep pravpčasen in nista še kužna. Ne bi bilo rvano ugodno, da jih Mihec že dobi. So taki mali ful bogi in večkrat pristanejo na infekcijski, kar pa si resnično ne želim.
Tako je dan kar precej dolg - do 17 ko pride oči. Pol mu pa porinem vse 3 in grem vsaj v trgovino samauser posted image  Pa saj sploh ni hudo, sta ta velka pridna, sploh če smo sami. Včeraj smo šli na bližnji hri - dobro urico hoje, danes gremo na bazen, jutri nas čaka en planinski podvig, v četrtek bosta pri moji mami, v petek gremo pa za 3 dni na Veliko planino.
Zdej pa samo še čakamo, da se Mihi zbudi, pa jo mahnemo plavat. Imamo bazen čez cesto. No, midva z Mihvem bova samo opazovala, ker jaz namreč nimam tako velikega modrca od kopalk, da bi mi bil prav. Bom morala ponj v Induplateuser posted image
Zdej bi pa moj veliki fant rad igral igriceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
28.7.2009 9:01:24   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

punce sam v vednost :

LOHK ZAČNETE DELAT MAJČKE 2010 user posted image user posted image user posted image

Ufff, skrajno upam da ne! user posted image  Sma pa prvi sex čist pozabla na vse,...čakam menstro,...pridi menstra, k če ne bo hudič! user posted image user posted image

Jaz sem pa polna energije,...do jutri namreč! user posted image  Sem si danes privoščila fitnessssssss in to kar 2 uri,..no 1.5h sem telovadila, ostalo je bla pa vožnja in tuširanje. Je pa fino, mi je trener pokazal vse naprave in mi naredil program, po katerem bom delala v fitnesu, tk da bojo kilce šle dol. No, 2kg je ostalo od poroda, ampak od prej je še viška. Za začetek imam cilj 8kg dat dol...pa pol spet naprej. Sem se pa ornk našvicala in nadelala. user posted image  Jutri bojo ziher fajne posledice...muskelfiber! user posted image Bom šla spet v sre., ali čet., da nebo prehudo za začetek.
Je bil naš ati zelo priden, je malega ta cajt nafotral, pa ga dal tud spat, ko sem že domov prišla. Ima čudežne roke...pr njem takoj zaspi, pr men pa ne. Sem rekla, da ga bo on vsak dan uspaval. user posted image

Tanja_ držim pesti za posvetovalnico, da bo vse ok. Moja P ziher nebi nič komplicirala, pravi da je ok tud če samo 150g/mes. Ampak naš Anej je še prevelik požerušček,...ajej. Pa se mi ne zdi, da poje veliko, tam 100-130ml/obrok, pa se je že 2kg zredil. user posted image
Dudi, bravo za lepo kopanje in tvoje uživanje v senčki. user posted image
FLASK_A sem full vesela da te berem, ni te kaj dost na forumu več, ane? No, sj jst sem tud zdaj že bolj poredko. user posted image
Bluee, lepa fotka,...prava pozerka vaša Gaja! user posted image
copka, jaz sem imela že 5.julija prvo menstro, zdaj že čakam drugo! Upam, da pride, ker smo ga nekaj sračkali vmes. user posted image  
lake, ja pa bogi tvoj možek! Moj je včeraj tud mene vprašal če se boma zvečer kaj stisnila,...sem pa bla tk hin, da dokler se je on stuširal in pršel v spalnico, sem jaz že drnjohala...menda me je nekaj božal, pa nč ne vem! Pol sma pa oba zaspala,..ni blo nč! user posted image  
k.tja...js sem menstro dobla, ampak ne dojim, niti ne stiskam mleka več, tak da je pr men mal drugače kot pr tebi, ane.
mama11, verjetno imajo naši dojenčki tud slab dan kdaj, naš je včasih tud komaj za zdržat, včasih pa priden ko bubica. Ma, sj bo bulš, ko zrastejo! user posted image
maja1488, jst sem tudi zlikala danes. Ka smo pridne babe, ane?

Hvala poki za pestke...Jaz tud upam, da mi bo kak pameten nasvet dala. In upam, da ne bo, da naj začnem dodajat-ker je to najlažje rečt.
Uf, naša Hana je bila včer tud ekstra sitkana-je zvečer tulila na vse grlo, jo nikakor nisem mogla umirit. Zdej pa ne vem a od gobove juhe, ki sem jo jedlauser posted image al od tega, k je cel dan neki slabo spala, tko malo po obrokih...Ampak je bilo ponoči spet vse po starem, zdej pa spet spi. Čez kako uro se bova začeli rihtat za k pediatru.

lake pri nas bojo za kosilo kumare s krompirjem v solati in ribji fileji popečeni na olivnem olju. Hitro in enostavno.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
28.7.2009 9:04:41   
Tanja_
Vprašanje tiste ki dojite- meni Hana ful bolj pije iz leve dojke odkar sem imela na desni mastitis in je zdej iz desne manj dobi. A mislite, če bi si neki časa črpala mleko med obroki iz desne, bi se kej porihtalo?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako naj poimenujem svojga še nerojenega sinka?
Rosana29

Vid (22%)

Gal (23%)

David (27%)

Mark (28%)

Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!