|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
26.7.2009 21:06:13   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Čeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr.

Evo, mi smo mal prej prišli z počitnic prespati domov, jutri pa dalje na počitnice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imeli smo se nepopisno lepo.

super za prekrasen prvi del dopusta in seveda čestitke za zaroko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
26.7.2009 21:06:39   
Lucka1
no, pa še nova stran.....zdej pa res lahko grem mal na kavč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
26.7.2009 21:45:43   
Lovely
Čer,

da se še jaz pofočkam. Nazaj z morja, pred nami še en skupen teden, ki se ga zelo veselimo.

Morje super, Inya papala kot velika, čofala kot ta velika. Ko smo prišli nazaj v LJ smo morali prespati pri mojih, ker so nam zbrusilili in prelakirali parket (.100noga, kaj nisi rekla, da rabiš ;) ) in še ni bilo očiščeno. No in je pri mojih ponoči Inya dobila vročino. 38,1 v ušesku največ. Danes ima še vedno okrog 37, do 37,6 pride, OK to ni vročina, ni pa njena normalna telesna temperatura. Kr neki. Zjutraj je prišla ven desna enkica, čakamo še levo, ker je dlesen nabitga do fula. Pa bela. Pa boleča. HB za Calgel...

Jaz sem OK, malo me mori ločitev od morja ampak bom že.

Irma, kako je Nik?

Lep večer vam želim.

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
26.7.2009 22:49:13   
janja 27
čer

da se še jaz pofočkam k me ni blo dva dni.....

včeraj sem bla sama dopoldne s puncama , sem šibala v postojno pa se je avto neki pokvaril ( elektronika user posted image ) tko da ga moj jutir pelje pogledat kaj in kako k prijatelju, pol sem kuhala, smo pojedli pospravla je še moj prišel njega nafutrala pa še punci in smo šli na eno pripreditev tle v posotjno , tam preživeli od 16 h do 21 h, k sem prišla domov pa sem še likala do polnoči, tko da se mi ni dalo it na računalnikuser posted image user posted image user posted image

danes pa sem bla spet sama ker je moj mel dnevno pa sem dopoldan preživela na kofetkanju pri tašči, na kosilu pri mami, pol sem šla do brata pogledat trebušečekuser posted image user posted image user posted image bom kmalu tetauser posted image user posted image user posted image juhuhu se kar veselim , nato pa sem šla domov kuhat večerjo, pico in palačinke user posted image user posted image user posted image user posted image zvečer pa smo šli k svakinji k ma danes god (ana ) in smo spili en pir in mal počvekal, evo pospravla kuhinjo od večerje in sem vas prišla pogledatuser posted image

pikica ....itak da boš pogrešala domek saj je vajin prvi, kot si napisala kar je prvo se ne pozabi user posted image , lepi spomini user posted image v hiški pa boš prec domača user posted image , ki s opisovala kaj vse si postorila oz. še moraš sem se tud jaz spominila na mojo selitev ( letos bo že 7 let ) .......user posted image

iraira....joj revca a še vedno ne spiteuser posted image ..kot praviš en dan pa jo ne boš mogla spravit ven iz postlejeuser posted image user posted image user posted image kako kaj tvoj sinek na počitnicah..uživa..še mesec dni user posted image

novica dneva...metka je začela puzat v rikvercuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pomalo ampak greuser posted image user posted image user posted image

goga user posted image user posted image user posted image user posted image aj SUPER novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo ti kr javi datum poroke da začemo z organizacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pikici ponudla pomoč pri selitvi pa me ne marauser posted image user posted image user posted image

lepo za dopust, da ste uživali user posted image user posted image user posted image user posted image

lovely upam da je vročina pri inyi samo zaradi zobka in ni kaj drugega, uživaj še ta teden skupaj s all family togetheruser posted image user posted image , a na dansko se pa nič ne odpravljate?

lučka user posted image user posted image za uživancijo na izletih..na morje kaj greste???

tosca ene user posted image da bo tvoja danaja boljš, da pogleda zobek ven in nič se ne sekiraj če tvoja še ne sedi se dviga itd otroci so si različni, eni prej drugi hitreje, sosedova je tud stara že 16 mesecev pa še ne hodi se je včeraj ful sekirala pa sem jio potolažla da sej bo , sej itak bo hodila celo življenje user posted image tko da eno prej drugi pozneje user posted image user posted image

kej sta valla in afnica mala pa irma ????

lepo mirno nočkouser posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
27.7.2009 8:17:28   
afnica mala
Dobro jutro

na računalniku so se baterije spraznile, pa se mi ni dalo uštekat v štrom, zato me par dni ni blo tukaj goruser posted image

Včeraj smo šli na Bled- da pop....., nikoli več za vikend, gužva za tja, še en kreš na avtocesti, tam full velik parkirišč- če verjameš, domov sem prišla čist utrujena. Sem mislila še kosilo kuhat za danes, pa se mi ni dalo.
Danes smo ble zmenjene za bazen, ampak sem zdajle skenslala, že tko imam vnetje, moram g. poklicat, da mi kaj napiše

Zaradi gužve, je user posted image prišel na idejo, da v petek vzame dopust in gremo na morje, verjetno v Bernardin, meni je tam še najboljš- kar se tiče slo obale. Voda je takoj tako visoka, da lahko ornk zaplavam, pa trave ponavadi ni spodaj, če ne ne maram plavat.

Neli se malo vidi drugi zobek- ampak bo treba še mal počakat. Pridna je še naprej, pridno spi, če smo doma 2x dnevno po 1h ali tudi uro in pol user posted image , je ne dam spat dokler ni full utrujena, da mi ne sračka s polurnim spanjem.

Lučka- super da si doma in uživate na izletih. Živalski vrt imamo v planu naslednjič, ko bo imel moj dopust, isto z ostalimi destinacijami, razen Roglo bomo dali za vikemd.

lovely- user posted image za lep dopust in uživajte skupaj še ta teden- upam, da brez vročine

pikica- sem prebrala, da ste se izselili. Midva sva bila tud žalostna, ko sva se preselila, pa sem živela pri taščiuser posted image

bravo za vse nove veščine, ki jih obvladajo vaši nagajivčkiuser posted image . Naša bolj zvoke oponaša, zna že kvakat, pa cel kup enih besed, ki jih sproti pozabimuser posted image . Tud shodila bo, očitno bo tudi bolj na zgornji meji, kot praviš Tosca- 24m

Lep dan vam želim

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
27.7.2009 8:39:18   
mbd0411
Naj se še jaz malo javim.
Tavečjega dobila domov iz morja.Joj,sem ga pogrešala..Itak že ima načrt kako naprej.user posted image Menda še gre na počitnice Vojnik,pa k moji mami v Žalec,pa v Laško morava in v Aqualuno vPodčetrtek....Uh..user posted image Pa bo šola tu.
Nikca pa včeraj nisem skoraj nič videla.Zjutraj in šele zvečer ko je spal...Sem delala na eni lovski veselici(tekmovanje,veselica...)Uh je blo fajn mal v druščino.Že v soboto smo pripravljali in kuhali srjakov golaž.
Sem kupila eno srečko in zadela pleniceuser posted image user posted image user posted image ,moj pa je dobil brikete za konja in nekaj za na pisalno mizo,pa ene drobnarije...Torej,moramo zdaj še konja imetuser posted image user posted image user posted image user posted image
Danes bo menda spet vroče.Moram malo oprat,pa pospravit.Me dva dni ni doma pa se tolk nabere...
Aja,Afnica...meni je tudi všeč v Bernardinu.Grem vedno tja.
Lepo se imejte...pridem zvečer kaj naokrog.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
27.7.2009 12:56:19   
Dream
Dan!

Kako ste kaj? Vam je kaj vroče? Midva se skrivava med 4 stenami ali po trgovinah, kjer je dokaj hladno ali pa doma na hladnem. Tole sonce je res vroče...

Pikica, verjamem, da boš pogrešala vajino gnezdece, vendar boš kmalu ugotovila, da je hiška 100 in 1 proti sedanjemu stanovanju. Verjetno se boš večkrat spomnila lepih trenutkov, preživetih na nekaj malega kvadratnih metrov, kljub vsemu pa boš vseeno ponosna na to, da sta si zgradila tako lep dom.

Mbd0411 je včerajšnji dan uspel ali pa si morda kar padla v posteljo?

Tosca ne sekiraj se, česa Danaja še ne obvlada, ker ima za vse čas - kot si že sama omenila. In ne verjamem, da bo tolk visoko zgornji meji, ko bo treba shodit... Matic sedaj puza za zanimivimi stvarmi in sicer tako, da se poganja z desno nogo in rokama, lčeva je pa v zraku k en propeler user posted image

Kopalke menda imajo v Kresnicah nekje eno proizvodnjo in da so kr v redu modeli. KOlegica tam redno kupuje, meni pa še ni uspelo prit do tja. Ja, se pa spomnim, da je bilo včasih v Sevnici dosti za dobiti, sedaj pa res ne vem več, kako je. Bo treba neki najt, sam moram itak vse pomerit, ker mi je navadno zgornji del premajhen, tko da moram kombinirat user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
27.7.2009 14:23:51   
PikicaStonoga
Men je pa vroče :)
Tijana pančka, jaz pa pOčivam glavo in telouser posted image  pijem čajčka z medom in lekadolom in se zdravim ...me boli glava, ušesa, grlo ...kaj češ ...
jutri selimo iz stanovanja v hiško, kombi dogovorjen ..., v sredo stanovanje belimo, v četrtek oddamo ključe, potem se pa verjetno za 10 dni odpeljemo na dopust in počivamo :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
27.7.2009 14:50:14   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

goga user posted image user posted image user posted image user posted image aj SUPER novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo ti kr javi datum poroke da začemo z organizacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pikici ponudla pomoč pri selitvi pa me ne marauser posted image user posted image user posted image

ne ne ...jaz te maram, samo sem že vse zmenjena ...
če pa že vztrajaš, pa lahko prideš jutri škatle nosit :)

ma dej tale selitev ...moja tast in tašča sta zdej na morju in se tolk sekirata ker ne bosta mogla pomagat pri selitvi ...pa jim ne morm dopovedat, da ni panike ...itak morm sama vse ...ok rabim ene 2 moška, da mi bosta vse nosila v kombi in iz kombija vse ostalo mi pa živ boh ne more pomagat ...še moj možek ne ...v škatle sva z mojo mami v soboto v enem dnevu zdajale, sva kr not metale ...zdej rabim moške da to nosijo, ko bom pa zlagala IZ škatel, mi pa še mami ne bo mogla pomagat, ker samo jaz vem, kam hočem kaj dajat tko da ...ma vsi se neki sekirajo in vsi bi pomagali pa ni kej pomagat user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
27.7.2009 14:51:04   
PikicaStonoga
goga ČESTITKE ...to je nekej najlepšega! :)
in kdaj bo dan D? :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2535
27.7.2009 17:39:01   
mbd0411
Pikica,ti verjamem,da bi radi vi neki pomagali,pa ti sama najbolje veš kje bo kaj in kje je kaj.Sem dala to skozi in sem točno vedela v kateri škatli je kaj,ker je pač si kdo zmislu,da rabi tisto neki in kaj češ,gremo po škatlo..user posted image
Ampak jaz sem za spremembo tudi sama pakirala in sem si prav zapomnila,da imam v škatli od npr.Ariela,okraske za jelkouser posted image user posted image user posted image
Še malo,pa si boste odpočili za nove podvige.Te že kar pogrešam,ker potem pa ne boš veliko več tu,ker bo v hiški veliko več dela in veselja ...
Jaz bi pa tako morala malo pospraviti.user posted image Okna so takaaaaaauser posted image ,pa tale vročinauser posted image Vse imam na soncu in moram zgodaj vstat,če jih čem sčistit.Razen treh veeelikih.Pa te muhe vražjeuser posted image ,pa komarji..moj nič ne gleda pa kar tolče po njih jaz pa naj čistimuser posted image Prah...MB koliko ga je,sploh ko sonce nanj sijeuser posted image
Joj,nobene volje...

Neposredna povezava do sporočila: 2536
27.7.2009 18:41:21   
Dream
Mal vam bom skočila v temo z eno čist drugo stvarjo, ker bi vas res rada prosila za pomoč. Torej: vse, ki ste pripravljene pomagat, MI PROSIM IZPOLNITE ANKETNI VPRAŠALNIK, ki se nahaja na spodnji povezavi:

http://open-society.eu/odyn/limesurvey/index.php?sid=84675&lang=sl

Hvala vnaprej!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
27.7.2009 19:25:54   
jolly123
mbd jaz mam samo dva okna za spucat pa se mi ne da, kaj šele v hiši, pomoje bi jih spucala lih vsake 5 let user posted image Itak mam še veliko za zgloncat v stanovanju, ker priznam da nisem imela niti volje niti časa, da bi zraven Taja ne vem kaj pucala in se je enostavno ful nabralo. Zdej zadnji teden kar pridno sodeluje z mano in se že malo zamoti medtem ko jaz kaj delam, tko da probavam neki pucat....samo še zdaleč ni to čisto stanovanje, vsaj zame ne...

Gogabojan čestitke za zaroko user posted image

Mi smo naše dete spravili spat, jaz grem pa tud mal pred tv, pa vidim, da ni več unih plastičnih kirurgov na akanalu. A je že konec tega al kaj? Sta mi bla ful dobra za gledat.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
27.7.2009 20:41:55   
Lovely
Čer,

najprej .100noga, upam, da je počutje kaj boljše. Pa 10000000 na n krat čestitke za selitev v hiško user posted image

Inya nima vročine, res je bilo od zgornjih enkic user posted image . Desna gleda že ven z eno konico, leva pa tudi pikica že. HB. Danes smo šli z Larsom v Preddvor, da se je naplaval. Kok je ta kuža užival, noro.

Imam pa eno vprašanje. Punce, a je vas kaj strah te prašičje gripe? Mene je danes malo kolegica prestrašila, je medicinska sestra v enem ZD in je rekla, da imajo na dan 2 - 4 primere. In je čist depresivna, pravi da mi sploh ne vemo vsega, da zadeva ni tako nedolžna kot govorijo... No, je rekla, da mi bo več povedala jutri. No, po moje je slabe volje, ker ima doma 2 otročka in jo je strah, ker je pač v neposrednem stiku s temi primeri. Ampak vseeno, otročki do 18. leta. nosečke in ljudje po 60. letu niso primerni za cepivo baje... Malo me zanima vaše mnenje.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
27.7.2009 20:43:47   
Lovely
Janja, na Dansko pa še dolgo ne bomo šli če bo moja obveljala. Z letalom ni direktne povezave z Jutlandom od koder je moj in bi morali iti čez Munchen do Kopenhagna in pol 3 ure do dol. No thank you. Z avtom pa 8 - 9 ur vožnje. Brez dojenčka. Z dojenčkom sploh raje ne pomislim.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
27.7.2009 20:46:41   
mbd0411
Jolly,jaz pa ta okna kar naprej glancam,ker smo ob cesti in imamo bela plastična okna(AJM) in bele roleteuser posted image ,grrrrrrrr  vse se gor pozna..user posted image Pa če hočem,da dežuje,moram sam okna umit,pa sigurno dež..user posted image
Nimamo glih velike hiše,a vseeno se tolk vsega nabere povsod.Najraje bi vse stran začela metat.Od tevečjega polno drobnarij,Nik ima že toliko krame,da ne vem kam z njo,..Le kdo mu je to kupil??Da ne govorim o vseh teh oblačilihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ni da ni..

Goga,čestitke res...Lepo,da sta zaročena..Jaz tu mim padem,ker nisem za take stvari..Mi ne ležijouser posted image user posted image Ti pa kar uživaj ob tem in ..kdaj bo poroka???Dekliščina??user posted image
Dream,sem rešila tvojo anketo..
Jolly,a si vidla...še ena farma??Maš vabilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
27.7.2009 21:16:19   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Včeraj smo šli na Bled- da pop....., nikoli več za vikend, gužva za tja, še en kreš na avtocesti, tam full velik parkirišč- če verjameš, domov sem prišla čist utrujena. Sem mislila še kosilo kuhat za danes, pa se mi ni dalo.
Danes smo ble zmenjene za bazen, ampak sem zdajle skenslala, že tko imam vnetje, moram g. poklicat, da mi kaj napiše

hm....mi smo bili pa v Bohinju, pa nismo občutili gužve...res pa je, da smo šli nekam gor v hribe že zjutraj, potem domov pa okol 17h in je bilo mimo bleda čisto znosno - sicer gužva na cesti, a se je premikalo. V samem bledu pa res nora gužva - ljudje ob jezeru v kopalkah kot sardine user posted image user posted image user posted image plavalo jih je pa glih ene 10...ne razumem, zakaj se pridejo nastavljat soncu, če ne plavajo in če je tako nevarno sonceuser posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
27.7.2009 21:54:10   
janja 27
čer

kako ste ????

sedaj bolje ker je bolj hladno user posted image user posted image user posted image user posted image

pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image itak je bil vse skup hecuser posted image user posted image user posted image za škatle pa rabiš moške pol ti mojga pošljem gor ne meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako si ti? kaj bolje prehlad???? jaz tud ne maram da mi po hiši kakšen stavri ureja ker vem kje in kaj imam user posted image user posted image user posted image

mbd ne mi govorit o belih oknih, jih imam v kleti in mi živce pijejouser posted image user posted image user posted image user posted image gor mam vse rjavo in je superca, dol pa no commnet, sicer so bele sam odznotraj tko da bi se tud men rolalo če bi imela bela zunaj pa še po celi hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image res se vsaka malenkost gor poznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dream anketo izpolnila, si šla potem v nakup kopalk?

jolly jaz pa čakam september k bodo obe v vrtcu jaz pa še doma in bom mela generalno čiščenje hiše preden grem v šihtuser posted image user posted image user posted image

lovely sem misla da greste kaj gor na dansko , sploh nisem vedela iz kej je tvoj ,to je pa šit ja če maš tolk glupo povezavo, sam tko sem misla da greste kaj na počitnice gor če tvojga kako dootožje dajeuser posted image sicer pa kdor sam misli nič ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image

glede gripe, jah.....mene tud mal panika, v nedeljo dobimo avstralce pa tam dol je mende full full okuženih, pa na letalu z njihovo družino, ne vem jutri mam P pa bom mal vprašala kaj si ona misli o tem ??? drugače se zase dost ne sekiram mende če si zdrav ni panike ješ tist tamiflu, za otroke je pa druga pesem  user posted image user posted image user posted image user posted image   kaj pa vem al je pa preveč panike ratalo okoli tega vsega skupi k s piščanci takrat pa z norimi kravami...poročam jutri kaj in kako k pridem od Puser posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
27.7.2009 22:15:19   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Imam pa eno vprašanje. Punce, a je vas kaj strah te prašičje gripe? Mene je danes malo kolegica prestrašila, je medicinska sestra v enem ZD in je rekla, da imajo na dan 2 - 4 primere. In je čist depresivna, pravi da mi sploh ne vemo vsega, da zadeva ni tako nedolžna kot govorijo... No, je rekla, da mi bo več povedala jutri. No, po moje je slabe volje, ker ima doma 2 otročka in jo je strah, ker je pač v neposrednem stiku s temi primeri. Ampak vseeno, otročki do 18. leta. nosečke in ljudje po 60. letu niso primerni za cepivo baje... Malo me zanima vaše mnenje.

a to 2-4 dnevmo potrjene primere , daje prašičja gripa, ali je mislila da se najde 2-4 osebe na dan ko mislijo da je prašičja gripa, je pa kaj drugega....

Drugače pa jaz mislim, da je čisto preveč panike okoli tega. Pravijo, da tale prašičja gripa ni nič kaj dosti drugačna od "navadne" gripe in da je pravtako umrljivost taka kot pri "navadni" gripi. Moram se pač držati osebne higiene in se ne preveč zadrževati v prostorih z veliko osebami (ala nakupovalni centri). Aja pa sliša sem tudi, da v bistvu tamiflu sploh ne bi pomagal, tako da......100 ljudi 100 različnih informacij user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
27.7.2009 22:31:24   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

a to 2-4 dnevmo potrjene primere , daje prašičja gripa, ali je mislila da se najde 2-4 osebe na dan ko mislijo da je prašičja gripa, je pa kaj drugega....

Drugače pa jaz mislim, da je čisto preveč panike okoli tega. Pravijo, da tale prašičja gripa ni nič kaj dosti drugačna od "navadne" gripe in da je pravtako umrljivost taka kot pri "navadni" gripi. Moram se pač držati osebne higiene in se ne preveč zadrževati v prostorih z veliko osebami (ala nakupovalni centri). Aja pa sliša sem tudi, da v bistvu tamiflu sploh ne bi pomagal, tako da......100 ljudi 100 različnih informacij user posted image

tale gripa, ma jaz  NE gledam TVja in sploh ne vem za kaj se gre, se s tem ne obremenjujem ...saj kaj pa lahko naredim, da bi kaj preprečila? tko da ...škoda živcev ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
27.7.2009 22:31:59   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Mal vam bom skočila v temo z eno čist drugo stvarjo, ker bi vas res rada prosila za pomoč. Torej: vse, ki ste pripravljene pomagat, MI PROSIM IZPOLNITE ANKETNI VPRAŠALNIK, ki se nahaja na spodnji povezavi:

http://open-society.eu/odyn/limesurvey/index.php?sid=84675&lang=sl

Hvala vnaprej!

jaz nimam nobene veze z računovodstvom al pa tole e-komunikacijo, sem ga pa izpolnila v imenu svojga možeka, k vem, kaj in kako dela v službi :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
27.7.2009 22:34:06   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Pikica,ti verjamem,da bi radi vi neki pomagali,pa ti sama najbolje veš kje bo kaj in kje je kaj.Sem dala to skozi in sem točno vedela v kateri škatli je kaj,ker je pač si kdo zmislu,da rabi tisto neki in kaj češ,gremo po škatlo..user posted image
Ampak jaz sem za spremembo tudi sama pakirala in sem si prav zapomnila,da imam v škatli od npr.Ariela,okraske za jelkouser posted image user posted image user posted image
Še malo,pa si boste odpočili za nove podvige.Te že kar pogrešam,ker potem pa ne boš veliko več tu,ker bo v hiški veliko več dela in veselja ...
Jaz bi pa tako morala malo pospraviti.user posted image Okna so takaaaaaauser posted image ,pa tale vročinauser posted image Vse imam na soncu in moram zgodaj vstat,če jih čem sčistit.Razen treh veeelikih.Pa te muhe vražjeuser posted image ,pa komarji..moj nič ne gleda pa kar tolče po njih jaz pa naj čistimuser posted image Prah...MB koliko ga je,sploh ko sonce nanj sijeuser posted image
Joj,nobene volje...

ja jaz mam na škatlah vse napisano :)
ma ne ne bo tok več dela ...bom še vedno tukej tolk k ve ...razen če se bom ukvarjala z magisterij ...hiška verjemi ne bo vzrok ;)
za čiščenje šip a veš, da za kake packe k jih morš ful drgnit je super britvica ...enostavno z britvico vse dol spraviš ihn zadaj potegneš s krpo!" SVETOVNO ...midve z mojo mami sva v enem dnevu celo bajto sščistile (pa računaj belež in vse ostalo ...) kar se je gor nabralo ...s tem da sva poleg tega mirkale Tijano, jo dajale spat, hranile, previjale in se z njo igrale ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
27.7.2009 22:37:35   
PikicaStonoga

Janja, na Dansko pa še dolgo ne bomo šli če bo moja obveljala. Z letalom ni direktne povezave z Jutlandom od koder je moj in bi morali iti čez Munchen do Kopenhagna in pol 3 ure do dol. No thank you. Z avtom pa 8 - 9 ur vožnje. Brez dojenčka. Z dojenčkom sploh raje ne pomislim.

ja kaj pa vem, jaz bi na tvojem mestu šla ponoči in bi Inya celo noč lepo prespala ...a tvojga res nč ne vleče domov? jaz si sploh ne predstavljam, da se preselim in da ne vidim doma nekaj let! ...z letalom, če morš prestopat si ne predstaljam, z avtom ponoči ...no o tem pa nimam pomislekov ...mi gremo recimo konec tedna v Bosno, pa nas čaka tud 5 ur vožnje ...samo bomo štartali nekaj pred osmo, da bo Tijana noč prespala ...bli smo tud že v Italiji pri teti, do koder je dobri dve urci, pa smo tud šli kr zvečer ob osmih da je skoz spala ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
28.7.2009 7:20:31   
jolly123
Jutro. danes je bila zoprna noč za spat vsi trije smo se nonstop neki zbujali, če ne eden se je pa drugi zbudil itd, pol je pa Tajko naredil zaključek ko je vstal ob 4:50 user posted image Upam, da ste bolje spali...

HB. Danes smo šli z Larsom v Preddvor, da se je naplaval. Kok je ta kuža užival, noro.

Imam pa eno vprašanje. Punce, a je vas kaj strah te prašičje gripe?

In ti ne pokličeš, da bi še jaz svojega psa prišla namočit, je to čisto blizu mene...mislim, že prav user posted image user posted image

Kar se tiče pa prašičje gripe...mah kaj pa vem..trenutno me ne gane preveč...mislim sej tud od navadne gripe  umre **** oseb na leto pa to nikjer ne objavljajo isto je s to, samo da se drugače imenuje.

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jolly,jaz pa ta okna kar naprej glancam,ker smo ob cesti in imamo bela plastična okna(AJM) in bele rolete ,grrrrrrrr  vse se gor pozna..

Jolly,a si vidla...še ena farma??Maš vabilo

Sej moja so tudi bela in smo tudi zraven glavne ceste, samo se mi res ne da, totalno mukotrpno opravilo mi je, nekje v tistem rangu kot likanje. Ko pridem do malo več denarja bom enemu plačala, da mi naredi generalno user posted image

kakšna farma? joj ej vseh pa res ne igram...se mi sploh ne ljubi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jolly123 -- 28.7.2009 7:21:36 >

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
28.7.2009 8:09:48   
PikicaStonoga
Joj ne morem verjet ...ko ni treba, spi do pol šestih in sem pol vsa skomirana, ko sem pa imela plan ob osmih it od doma, pa mala miss še vedno spi! ... cccc dobr, da je vsaj jedla ob pol šestih, da jo samo previjem in letiva ...jooj no to čakanje, da se zbudi ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?