afnica mala
|
Dobro jutro na računalniku so se baterije spraznile, pa se mi ni dalo uštekat v štrom, zato me par dni ni blo tukaj gor Včeraj smo šli na Bled- da pop....., nikoli več za vikend, gužva za tja, še en kreš na avtocesti, tam full velik parkirišč- če verjameš, domov sem prišla čist utrujena. Sem mislila še kosilo kuhat za danes, pa se mi ni dalo. Danes smo ble zmenjene za bazen, ampak sem zdajle skenslala, že tko imam vnetje, moram g. poklicat, da mi kaj napiše Zaradi gužve, je prišel na idejo, da v petek vzame dopust in gremo na morje, verjetno v Bernardin, meni je tam še najboljš- kar se tiče slo obale. Voda je takoj tako visoka, da lahko ornk zaplavam, pa trave ponavadi ni spodaj, če ne ne maram plavat. Neli se malo vidi drugi zobek- ampak bo treba še mal počakat. Pridna je še naprej, pridno spi, če smo doma 2x dnevno po 1h ali tudi uro in pol , je ne dam spat dokler ni full utrujena, da mi ne sračka s polurnim spanjem. Lučka- super da si doma in uživate na izletih. Živalski vrt imamo v planu naslednjič, ko bo imel moj dopust, isto z ostalimi destinacijami, razen Roglo bomo dali za vikemd. lovely- za lep dopust in uživajte skupaj še ta teden- upam, da brez vročine pikica- sem prebrala, da ste se izselili. Midva sva bila tud žalostna, ko sva se preselila, pa sem živela pri tašči bravo za vse nove veščine, ki jih obvladajo vaši nagajivčki . Naša bolj zvoke oponaša, zna že kvakat, pa cel kup enih besed, ki jih sproti pozabim . Tud shodila bo, očitno bo tudi bolj na zgornji meji, kot praviš Tosca- 24m Lep dan vam želim
|